Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Best of Ósma Generacja, Grande Finale!

Finał! 117 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wiedźmin 3: Dziki Gon vs. Bloodborne

• Wiedźmin 3: Dziki Gon
    • Bloodborne

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 24.06.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

To nawet nie propaganda bo tak serio jest xD

• Odpowiedzi 180
  • Wyświetleń 4,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zaskoczenia nie było i trzeba oddać Geraltowi co wiedźmińskie. Oczywiście, że Wiedźmin 3 nie jest grą idealną, jak chcieliby niektórzy. Miała i wciąż ma swoje bolączki. Ale jest wystarczająco bliska d

• Młody bestie kleryka to ty widziałeś dziś w kościele na zakrystii  

• Jezu Wezyr zamknij juz morde.

Opublikowano

Słuchaj, ex na PS4 wyłapał wpierdol 70-30% na specyficznym forum plejsztejszyn. Zdajesz sobie sprawę jaki to jest wstyd biorąc pod uwagę każdą poprzednią generację?

Opublikowano

dialogi, postaci czy fabuła w Bloodborne to też ideały?

Jak dla mnie obie gry mają swoje mocne i słabsze strony

Opublikowano
2 minuty temu, ASX napisał:

Jak dla mnie obie gry mają swoje mocne i słabsze strony

A co to książka czy gra młody? :cool::nosacz3:

Opublikowano

Walka w Wiedźminie na najwyższym? Build pod Znaki + Igni + arcymistrzowski zestaw Gryfa i nawet przeciwnicy z czachą tańczą jak biały płomień na kurhanach wrogów.

Opublikowano

@Pupcio daj spokój, nie warto. Przecież ten Wiedzmiń3najslabszyrozwójpostaciwrpgever wygra na 100% pojedynek wszystkich generacji xd Dziwię się, że nie jest dodawany do plakatów z Jp2 (czy Pudzianem), Lewandowskim i Świątek. Gdzie tam Chrono Crossy, MGSy, Zeldy, HalfLifey do WIELKIEJ BOLGIEJ GŁY KURŁA BAŁON WISI NA DRZEWIE! TO NIE SKŁYPT! BIJ WODNIAKA!

Opublikowano
12 minut temu, Pupcio napisał:

Bloodborne po rozłożeniu na czynniki pierwsze wciąż jest ideałem w każdym calu. Witcher 3? Ta gra działa tylko jako całość każdy jej element z osobna poza ładnym światem i dialogami to półka CYBERMYCHY :czezky:

Rzeźniku z Blaviken, co ty na to Biały Wilku - jakieś rady do tego młodego, nieopierzonego zagrajmera :philosoraptor:

WFE54yC.jpg

Tak właśnie myślałem. Dobrze mu wygarnąłeś, Wiczer. :sapek::sir::touche::diablo:

Innymi słowy - Pupcio, chcesz usłyszeć fraszkę :isee:

#Wiedźmin3 #GOAT #grageneracji #dobrebopolskie

Opublikowano

Jak już wspominałem bardzo lubie grę witcher 3 i 0 problemu z tym że to ona wygra, ale uważam że bb jest grą lepszą i to mój kandydat więc chce sobie pisać moje dyrdymały w ostatnim the best of :sonkassie:

Opublikowano

Przecież wszyscy wiemy że gdyby BB był zielonym exem to było by grą żyćka i beka z siwego. 

Opublikowano

Przecież to działa w każdą stronę. xd Średniaki 7/10 jak DriveClub czy Days Gone to niesamowite perły, a niektórzy wręcz mówią, że najlepsze gry w swoim gatunku. :rotfl: Po prostu trzeba więcej niż reskinu soulsów które od początku były słabymi slasherami z fajnym klimatem aby pokonać wybitnego w gatunku Wiedźmina.

Opublikowano

Wezyr a tobie nie przeszkadza ze ten ubisofciak wygra?

Opublikowano

Rozstrzygam, obie gry są wybitne, obie z różnych powodów, ale Gerwant działa w 30fps na konsoli zamiast 30 wyglądających jak 15, więc wygrywa :nosacz3: Tylko stabilny klatkaż c00rwo

Opublikowano

BB ma jakieś milion razy lepszy gameplay, tak więc BB lepszy. Ale skoro Hollow Knight przegrało z grą która sama za ciebie celuje, a wolnej chwili wciskasz [] żeby umyć dope, to wynik tego finału nie jest zaskoczeniem. 

Przynajmniej widać kto jest zagrajmerem, a kto zagrywem. 

Opublikowano

Ale zaraz Paolo wyjaśni, ale zaraz wyjaśni

Opublikowano

Ja wiem że TY YETI ale wiesz że w grach wideo da się wyłączyć autocelowanie??

Opublikowano

Najlepsze pojedynki w Wieśku są właśnie z przeciwnikami z czerwoną czachą. Gram teraz po raz trzeci.  Wczoraj przez jakieś 30 minut z rozjebanym mieczem  klepałem żywiołaka z kilkanaście poziomów wyżej.  Są emocje, kiedy po jednym przypadkowym ciosie tracisz 99% paska życia i trzeba bez przerwy kontrolować znak Quen.  Niestety południce na niskim poziomie postaci są jeszcze  za mocne. 

Opublikowano
47 minut temu, Zwyrodnialec napisał:

Są emocje, kiedy po jednym przypadkowym ciosie tracisz 99% paska życia i trzeba bez przerwy kontrolować

Brzmi jak 99.99% pojedynkow w soulsach.

Opublikowano

I to jest męczące na dłuższą metę. Dlatego muszą być te utopce czy psy, które Geralt rozbija 2 ciosami, żeby czuć jakiś progres w rozwoju postaci,  a nie ciągłe rzucanie kłód pod nogi. 

Opublikowano

Przeciwników z czerwoną czachą się ogarnia ileś tam lvl potem jak postać jest na wyższym poziomie to co po co prać coś pół h jak można wrócić potem? Czy nie skumałem żartu?

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

a hoonter must hoont 

a wiedźmin wszystko ukradzione z książek plus podlane kiepskim gameplayem 

Spoiler

to że tez fajne całościowo to inna sprawa :)