June 24, 20222 yr Słuchaj, ex na PS4 wyłapał wpierdol 70-30% na specyficznym forum plejsztejszyn. Zdajesz sobie sprawę jaki to jest wstyd biorąc pod uwagę każdą poprzednią generację?
June 24, 20222 yr dialogi, postaci czy fabuła w Bloodborne to też ideały? Jak dla mnie obie gry mają swoje mocne i słabsze strony
June 24, 20222 yr no ja wciąż wierzę, że u pupcia to tak pół żartem, pił serio bo jak nie to chyba wiem z doświadczenia jaki okres w zagrajmerstwie ten chłopak ma przed sobą
June 24, 20222 yr 2 minuty temu, ASX napisał: dialogi, postaci czy fabuła w Bloodborne to też ideały? Jak dla mnie obie gry mają swoje mocne i słabsze strony A co to książka czy gra młody?
June 24, 20222 yr Walka w Wiedźminie na najwyższym? Build pod Znaki + Igni + arcymistrzowski zestaw Gryfa i nawet przeciwnicy z czachą tańczą jak biały płomień na kurhanach wrogów.
June 24, 20222 yr @Pupcio daj spokój, nie warto. Przecież ten Wiedzmiń3najslabszyrozwójpostaciwrpgever wygra na 100% pojedynek wszystkich generacji xd Dziwię się, że nie jest dodawany do plakatów z Jp2 (czy Pudzianem), Lewandowskim i Świątek. Gdzie tam Chrono Crossy, MGSy, Zeldy, HalfLifey do WIELKIEJ BOLGIEJ GŁY KURŁA BAŁON WISI NA DRZEWIE! TO NIE SKŁYPT! BIJ WODNIAKA!
June 24, 20222 yr 12 minut temu, Pupcio napisał: Bloodborne po rozłożeniu na czynniki pierwsze wciąż jest ideałem w każdym calu. Witcher 3? Ta gra działa tylko jako całość każdy jej element z osobna poza ładnym światem i dialogami to półka CYBERMYCHY Rzeźniku z Blaviken, co ty na to Biały Wilku - jakieś rady do tego młodego, nieopierzonego zagrajmera Tak właśnie myślałem. Dobrze mu wygarnąłeś, Wiczer. Innymi słowy - Pupcio, chcesz usłyszeć fraszkę #Wiedźmin3 #GOAT #grageneracji #dobrebopolskie
June 24, 20222 yr Jak już wspominałem bardzo lubie grę witcher 3 i 0 problemu z tym że to ona wygra, ale uważam że bb jest grą lepszą i to mój kandydat więc chce sobie pisać moje dyrdymały w ostatnim the best of
June 24, 20222 yr Przecież wszyscy wiemy że gdyby BB był zielonym exem to było by grą żyćka i beka z siwego.
June 24, 20222 yr Przecież to działa w każdą stronę. xd Średniaki 7/10 jak DriveClub czy Days Gone to niesamowite perły, a niektórzy wręcz mówią, że najlepsze gry w swoim gatunku. Po prostu trzeba więcej niż reskinu soulsów które od początku były słabymi slasherami z fajnym klimatem aby pokonać wybitnego w gatunku Wiedźmina.
June 24, 20222 yr Rozstrzygam, obie gry są wybitne, obie z różnych powodów, ale Gerwant działa w 30fps na konsoli zamiast 30 wyglądających jak 15, więc wygrywa Tylko stabilny klatkaż c00rwo
June 24, 20222 yr BB ma jakieś milion razy lepszy gameplay, tak więc BB lepszy. Ale skoro Hollow Knight przegrało z grą która sama za ciebie celuje, a wolnej chwili wciskasz [] żeby umyć dope, to wynik tego finału nie jest zaskoczeniem. Przynajmniej widać kto jest zagrajmerem, a kto zagrywem.
June 24, 20222 yr Sam fakt, że HK zaszło tak wysoko znaczy, że na forum są jeszcze ludzie którzy znają się na grach.
June 24, 20222 yr Najlepsze pojedynki w Wieśku są właśnie z przeciwnikami z czerwoną czachą. Gram teraz po raz trzeci. Wczoraj przez jakieś 30 minut z rozjebanym mieczem klepałem żywiołaka z kilkanaście poziomów wyżej. Są emocje, kiedy po jednym przypadkowym ciosie tracisz 99% paska życia i trzeba bez przerwy kontrolować znak Quen. Niestety południce na niskim poziomie postaci są jeszcze za mocne.
June 24, 20222 yr No i to jest zgodne z materiałem źródłowym, wiesiek był maszyną do zabijania, ale mierzył się z godnymi siebie przeciwnikami. Wspaniała gra GOTG zasłużone zwycięstwo.
June 24, 20222 yr 47 minut temu, Zwyrodnialec napisał: Są emocje, kiedy po jednym przypadkowym ciosie tracisz 99% paska życia i trzeba bez przerwy kontrolować Brzmi jak 99.99% pojedynkow w soulsach.
June 24, 20222 yr I to jest męczące na dłuższą metę. Dlatego muszą być te utopce czy psy, które Geralt rozbija 2 ciosami, żeby czuć jakiś progres w rozwoju postaci, a nie ciągłe rzucanie kłód pod nogi.
June 24, 20222 yr Przeciwników z czerwoną czachą się ogarnia ileś tam lvl potem jak postać jest na wyższym poziomie to co po co prać coś pół h jak można wrócić potem? Czy nie skumałem żartu?
June 24, 20222 yr 2 godziny temu, ASX napisał: dialogi, postaci czy fabuła w Bloodborne to też ideały? a hoonter must hoont a wiedźmin wszystko ukradzione z książek plus podlane kiepskim gameplayem Spoiler to że tez fajne całościowo to inna sprawa