Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Jedne z moich lubionych, prostych w rozgrywce MMO które sprawiają, że jestem "zadowolony" wg. słów użytkownika Krzysztof69: World of Returnalcraft World of Psychonauts2craft World of DoomEternalCraft no i oczywiście wyborne World of Blasphemous2craft (dziękuję Bogu, że dane mi jest żyć na świecie w którym ta gra istnieje )
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Miło, że się uzewnętrzniłeś bo tu na forumku wydajesz się tylko krzykaczem prześladowanym przez PlayStation, który na wiele gier reaguje słowami ,,to nie dla mnie''. Niedługo się przetnę przez Blasphemous 2. Słyszałem, że łatwiejsza od 1
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a): Miło, że się uzewnętrzniłeś bo tu na forumku wydajesz się tylko krzykaczem prześladowanym przez PlayStation, który na wiele gier reaguje słowami ,,to nie dla mnie''. Niedługo się przetnę przez Blasphemous 2. Słyszałem, że łatwiejsza od 1 To polecam zacząć czytać forum uważniej, to może dostrzeżesz nieco więcej niż to co się dzieje w CW. PlayStation to choroba, to że tego nie zauważasz sprawia jedynie, że jesteś tego częścią. Ostatecznie skończyć możesz jak jimmy, zamknięty na amen w swojej bańce. Chociaż w tym przypadku powiedziałbym raczej, że zakuty w swoim łbie psychofanatyk.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru 23 godziny temu, Czoperrr napisał(a): Wygląda fajnie, na pocieszenie powiem ci że na kompach za 15k nie wygląda to jakoś zdecydowanie inaczej / lepiej. Nie, wcale. Od 14:26 - to samo. Zdecydowałeś się na konsole zamiast kompa to ok, ale po co sobie usprawiedliwiać zakup takimi dyrdymałami. Edytowane 17 grudnia 202417 gru przez tjery
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru 6 godzin temu, YETI napisał(a): [*] Wpisujcie miasta. Przerzuca cale dostawy do turcji i argentyny. Mase gier sie tam sprzedawalo
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Który to jest pogrzeb Xboxa w tym roku? Jakby nie MS to na Plejce też nie będzie w co grać. Kupiłem PS5 miesiąc temu a i tak gram tylko na Xboxie bo rzuca premierami nowych dobrych gier. Co czeka graczy na rynku konsolowym bez konkurencji w postaci Xboxa? PS6 All Digital w cenie 4000 i grami na PSN po 399.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Pogrzeb Xboxa no. 2137. Tym razem na pewno się uda, podobno nie można już kupić XSX w Emiratach Arabskich!! Nie to co PS5 które co prawda Sony olało, ale przynajmniej zalega na półkach.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Miejmy nadzieję, że xbox jeszcze będzie żył długo, bo takiej pomyłki to nikt drugi raz nie wypuści. No i posiadaczy tej x-sraki, to też nieźle dziwolągi i przegrywa życiowe, które dostarczają lepszy content niż nieudacznicy z microsoftu.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru 4 minuty temu, YETI napisał(a): Miejmy nadzieję, że xbox jeszcze będzie żył długo, bo takiej pomyłki to nikt drugi raz nie wypuści. No i posiadaczy tej x-sraki, to też nieźle dziwolągi i przegrywa życiowe, które dostarczają lepszy content niż nieudacznicy z microsoftu. MS dostarcza jednej rzeczy której Sony nie dostarcza - gier. Stąd w tematach gier MSu widać jak niebieskie kundle skomlą żeby w końcu coś spadło do tej niebieskiej michy, bo na Sony nie można liczyć.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Dla nowych girsów będą kolejki po xboxa jak po x360 gdy wychodziły pierwsze. Na prawdę.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Historia zatacze piekne 360 stopni, konsola xbox w polsce znow tylko z importu i rejestracja konta na ambasade u zmywakow
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Ten system osłon i grafika! Pamiętam jak w telewizji widziałem w jakimś programie zapowiedź a potem zbierałem na x360 a i tak kupiłem pc. To było pierwsze " a jebać xboxa " w moim życiu.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru A co z tymi wszystkimi studiami? Cos tam sie dzieje? Jest wszystko w porzadku? Jest dobrze? Dobrze robia? Dobrze wszystko jest w porzadku?
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru 1 minute ago, Mejm said: A co z tymi wszystkimi studiami? Cos tam sie dzieje? Jest wszystko w porzadku? Jest dobrze? Dobrze robia? Dobrze wszystko jest w porzadku? Lepiej niż w studiach Sony
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Sony ma jakieś studia? Mam wrażenie, że po dwóch ostatnich śmieciach (Spierdolman 2 i Ragnaśmieć) odpuścili tworzenie własnych gier.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru 34 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Pogrzeb Xboxa no. 2137. Tym razem na pewno się uda, podobno nie można już kupić XSX w Emiratach Arabskich!! Nie to co PS5 które co prawda Sony olało, ale przynajmniej zalega na półkach. Miałem taka babcie. Jak chowali dziadka to babcia mówiła, że on zaraz wróci do domu, juz za moment i węgiel wrzuci do pieca żeby bylo cieplo w domu. Dziadek nigdy nie wrócił, a babcia trafiła do szpitala z wyziębienia organizmu.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru sonka na ratunek Xboxowi? z czym do ludzi niebieskie ścierwa bez gier, łysą chinke to sobie zostawcie
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru W takie newsy nie wierze. Pewnie chodzi o małpę, Sh2 i Finale Stellar Blade, Ronin i Helldivers 2? Wątpliwe. Reszta? Nigdy
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru 4 minuty temu, drozdu7 napisał(a): W takie newsy nie wierze. Pewnie chodzi o małpę, Sh2 i Finale Stellar Blade, Ronin i Helldivers 2? Wątpliwe. Reszta? Nigdy Silent i małpa wyjdą na Xa - Sony ma chuja do powiedzenia. A reszta z tej listy? Szkoda transferu. Więcej zyska PS z gier Microsoftu, niż Microsoft z gier Sony. Tam nie było żadnej faktycznie dobrej od prawie 4 lat.
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Teraz, drozdu7 napisał(a): Reszta? Nigdy sony nigdy nie wyda gry na PC sony nigdy nie wyda wszystkich gier na PC sony nigdy nie zrobi równoległej premiery na PC sony nigdy nie da swojej gry na inne konsole sony nigdy nie da więcej swoich gier na innych konsolach Jesteśmy w ostatnim punkcie - lego horizon - helldivers 2 - silent hill - małpa - final którego nikt nie kupuje Poza SH to i tak te gry mają miejsce na pustyni obok cartów E.T. i ps4.51 pro
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Mnie ciekawi moment w którym Sony zda sobie sprawę że wyżej już nie podskoczy. W sensie to już nie czasy gry sprzedadzą 100mln konsol. Graczy nie przybywa, a wręcz rozjeżdżają się na różne urządzenia. Nawet fatalna sprzedaż Xboxa nie sprawiła że Ps5 pobiła jakieś rekordy wszechświata. Moim zdaniem ludzie siedzą okopani w swoich bibliotekach że gdyby Sony wydało swoje gry typu trylogia Uncharted, Horizon, God of War czy Spiderman na Xboxie to tylko fanbojka by dostała zawału ale tak naprawdę nic by to nie zmieniło, nic. Poza jakimś zastrzykiem hajsu dla Sony
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru Akurat mają te 67 mln konsol na chwilę obecną, więc wyniki niewąskie. Szkoda tylko, że postanowili przestać tworzyć gry.