Opublikowano 4 lutego4 lut 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): 11h na speedrunie, niezły doskok 30 przejść w 60 dni, gdzie połowa nie dnia, a doby na jednej grze powtarzanie tej samej czynności no, ale to ja jestem jebnięty Ale zajawkowicz, gra i się cieszy, bo niektórzy dalej liczą piksele i klatki i męczą gówno-gry dla platynowego pucharka xD
Opublikowano 4 lutego4 lut Teraz, zdrowywariat napisał(a): Ale zajawkowicz, gra i się cieszy, bo niektórzy dalej liczą piksele i klatki i męczą gówno-gry dla platynowego pucharka xD Psychopata broni autystka, klasyk tematu.
Opublikowano 4 lutego4 lut 1 minutę temu, Szermac napisał(a): Sam jesteś 11 godzin na speedrunie PS. Oczywiście, że jesteś jebnięty Gratki
Opublikowano 4 lutego4 lut 2 minuty temu, zdrowywariat napisał(a): Ale zajawkowicz, gra i się cieszy, bo niektórzy dalej liczą piksele i klatki i męczą gówno-gry dla platynowego pucharka xD Psychopata broni autystka, klasyk tematu. Zaraz wyruchasz Switcha albo spuścisz się na pada to będą pisać, że to prawdziwa zajawka.
Opublikowano 4 lutego4 lut Wyjdzie kiedyś coś dobrego na Xa to zrozumiesz Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Psychopata broni autystka, klasyk tematu. Edytowane 4 lutego4 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 4 lutego4 lut Ja tylko tak doprecyzuję, że na przykładzie trofek chciałem pokazać, że gram ile mogę po nocach a samo ich zdobywanie mnie kompletnie nie interesuje same wpadają. Edytowane 4 lutego4 lut przez Krzysztof93
Opublikowano 4 lutego4 lut Smutne musi być to życie, w którym de last of as to najlepsza gra świata, a dwójka druga najlepsza. Ale z drugiej strony wiele to wyjaśnia, wszystkiego dobrego krychu - dasz radę, nie poddawaj się! W końcu lekarz na pewno dobierze odpowienie farmaceutyki i zaczną działać, musisz tylko mocno w to uwierzyć!
Opublikowano 4 lutego4 lut 29 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Ja tylko tak doprecyzuję, że na przykładzie trofek chciałem pokazać, że gram ile mogę po nocach a samo ich zdobywanie mnie kompletnie nie interesuje same wpadają. Też, nie mam tyle czasu, dlatego nawet nie sprawdzam gier ze średnią poniżej 8.5, wyjątkiem były: Terminator i RoboCop, bo uwielbiam te filmy i inne z VHS, za bajtla się oglądało
Opublikowano 4 lutego4 lut Człowiek ma tu poważne rozkminy czy bestie PC podlaczyc do oled4ktv czy monitor OLED, żeby grać w KCD2, a tu trup xbox coś mamrocze jeszcze pod nosem.
Opublikowano 4 lutego4 lut Pewnie połowa zielonych stąd już dawno wystawiła Xa na OLXie, żeby dołożyć do S2 day1, ale nie przyznają się do tego, bo im wstyd, że stali po przegranej stronie xD
Opublikowano 4 lutego4 lut Przegrana strona to ta która dostarcza największych o najlepszych gier na rynku do której ślinią się i klapy i fagi? Niezła definicja „przegranej”. Sam DOOMik rozjebie ofertę Sony i Nintendo razem wziętą.
Opublikowano 4 lutego4 lut proszę sobie wypierdalać z tymi grami MS'u bo mi na ich widok nic nie cieknie. Ani łza, ani ślina, ani mocz wszystko szczelne.
Opublikowano 4 lutego4 lut 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Przegrana strona to ta która dostarcza największych o najlepszych gier na rynku do której ślinią się i klapy i fagi? Niezła definicja „przegranej”. Sam DOOMik rozjebie ofertę Sony i Nintendo razem wziętą. Jeśli chodzi o mnie to na razie 7 razy dziękuję Panie Spencer! Za Cupheada, Oriego x2, Banjo-Kazooie, Banjo-Tooie, GoldenEye 007 i Perfect Darka na Switchu Dej Pan jeszcze Diddy’s Kong Racing i Conkera! Edytowane 4 lutego4 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 4 lutego4 lut 13 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Człowiek ma tu poważne rozkminy czy bestie PC podlaczyc do oled4ktv czy monitor OLED, żeby grać w KCD2, a tu trup xbox coś mamrocze jeszcze pod nosem. Fakt KCD2 druga najważniejsza premiera roku po The Last of Us 2 PC.
Opublikowano 4 lutego4 lut 2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Doomik będzie dobry, ale zginie marnie pod ciężarem Sony i Rockstar. To Sony coś ma na ten rok? Bo chyba nie mówisz o tym Ubiraku od wyrobników z Frajer Punch XDDDDD Od 2021 MS wyjaśnia ofertę Sony jak dziwkę wyjaśnia lepem Alfons. Poza 2022. O 2022 nie mówimy.
Opublikowano 4 lutego4 lut 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): To Sony coś ma na ten rok? Bo chyba nie mówisz o tym Ubiraku od wyrobników z Frajer Punch XDDDDD Od 2021 MS wyjaśnia ofertę Sony jak dziwkę wyjaśnia lepem Alfons. Poza 2022. O 2022 nie mówimy. Sony ma na pewno przygotowane bomby na Showcasik. Ciekawe, czy Gearsy najpierw pokażą się na PS Showase, czy na Xbox Dev cośtam conf? Co myślicie?
Opublikowano 4 lutego4 lut 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Sony ma na pewno przygotowane bomby na Showcasik. To ten Showcasik co to go przekładają od końca 2023, bo nie maja co pokazać? Teraz na szybko sklejają materiał składający się z gier MSu, 4 raz pokażą DS2 i Wolverine dla nastolatków na 2026. Niezła oferta, niech mnie ch00y xD
Opublikowano 4 lutego4 lut Dobrze, że Microsoft wyda swoje dobre eksy na S2 i PS5, które można policzyć na palcach jednej ręki drwala, bo dzięki temu nie skończą zapomniane, jak nieliczne perełki na 3DO, czy Jaguarze Edytowane 4 lutego4 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 4 lutego4 lut Przecież nowe Girsy z tego co mi wiadomo są robione pod ps5 pro. Premiera na xboxy ma być 5 minut później. 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): To Sony coś ma na ten rok? Bo chyba nie mówisz o tym Ubiraku od wyrobników z Frajer Punch XDDDDD Od 2021 MS wyjaśnia ofertę Sony jak dziwkę wyjaśnia lepem Alfons. Poza 2022. O 2022 nie mówimy. Marathon was zajebie.
Opublikowano 4 lutego4 lut 5 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): To ten Showcasik co to go przekładają od końca 2023, bo nie maja co pokazać? Teraz na szybko sklejają materiał składający się z gier MSu, 4 raz pokażą DS2 i Wolverine dla nastolatków na 2026. Niezła oferta, niech mnie ch00y xD Na początek bomba Phil Spencer w koszulce Playstation z Gears E-Day jako czasowy ex na PS5 xDDD, potem Intergalactic, Tsushima, Kojima, Wolverine, a na koniec Cerny z GTA VI w 40 FPS na Pro (dzięki PSSR i SSD).