Opublikowano 6 lutego6 lut Pamiętajcie: działające usługi, konsola pobierająca zawsze najlepsze wersje gier, play anywhere i najlepsza wsteczna na rynku to jest ciąg irytacji i przeszkód, ale jak na PlayStation trzeba przenieść Save'a z chmury na pendrive'a, potem z USB znów do chmury i płacić 50zł za patcha to jest już bomba!
Opublikowano 6 lutego6 lut Wczoraj próbowałem zrobić piękny screenshot w Ninja Gaiden 2, bo akurat wpadł etap z ładną blondynką i co? Gamepass PC to gówno obesrane nie pozwolił mi zrobić pięknej fotki, gdyż coś się zepsuło, serwis wysypało, musiałem wejść w link jakiegoś hindusa i zmienić wpis w rejestrze, następnie zresetować PC, włączyć jeszcze raz Xbox app, grę, gamebara i zrobić screenshota 7 minut później. Do grania? Tylko PS5 PRO z PSSR. Spoiler ew. Steam
Opublikowano 6 lutego6 lut moja narzeczonka mogłaby spać w środku bombardowanego miasta i to bardzo dobrze bo nie lubię grać w słuchawkach. Boty może lubią taką TEMU-chujowiznę ale ja nie lubię jak coś mi klika jak popierdolone albo się giba jak Switch ten rezus obesrany. Ma być dobrze wytłumione ale czego ja oczekuję od botów przyzwyczajonych do grania w rynsztoku.
Opublikowano 6 lutego6 lut Niebieskich przerasta pyknięcie skrinszota. Nie powiem, że spodziewałem się czegokolwiek innego
Opublikowano 6 lutego6 lut Boty to takie chihuahua, poszczeka, poszczeka, a i tak ucieknie, bo nie ma żadnych argumentów, jak jeden user, który zaginął na 3 dni po ogłoszeniu FH5 na PS5.
Opublikowano 6 lutego6 lut 11 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): moja narzeczonka mogłaby spać w środku bombardowanego miasta i to bardzo dobrze bo nie lubię grać w słuchawkach. Boty może lubią taką TEMU-chujowiznę ale ja nie lubię jak coś mi klika jak popierdolone albo się giba jak Switch ten rezus obesrany. Ma być dobrze wytłumione ale czego ja oczekuję od botów przyzwyczajonych do grania w rynsztoku. Nie wiem o jakiej chujowiźnie mowa, bo jakość plastiku na XSX jest lata świetlne przed PS5 którego jedynym argumentem odnośnie padów zdają się być nieklikające przyciski akcji bez wyczuwalnego momentu aktywacji. Granie na tym padzie to jak jebanie osiedlowego rozklekotańca - luz jak w wiadrze.
Opublikowano 6 lutego6 lut 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): odnośnie padów zdają się być nieklikające przyciski akcji bez wyczuwalnego momentu aktywacji. no i widać, że bot to durne jest i nierozumne kurwa. Moment aktywacji może być wyczuwalny delikatnym wytłumionym kliknięciem a nie pizganiem plastik o plastik jak w zabawce z Mielna na promenadzie no ja pierdole nie zrozumiesz i tak. Dyskusja jak z typem, który nie potrzebuje klimatyzacji w aucie bo przecież kurwa można sobie okno otworzyć. Anbernic mnie wkurwia też bo wystarczy wziąć konsolkę z półki i słychać jak przyciski L2 i R2 obijają się o obudowę i ja dostaje wkurwa jak coś takiego się dzieje, tobie by to pewnie nie przeszkadzało bo u was na bagnie to normalne, że wszystko jest ze złomu i gówna.
Opublikowano 6 lutego6 lut Nie wiem po chuj dalej w to brniesz - OK, fajnie, że wolisz jak guziczki nie klikają, ale nie zmienia faktu, że to wciąż najlepszy pad na rynku, a ty hiperbolizujesz jakby kurwa ten nieistotny detal miał przekreślać idealne wyprofilowanie, wagę czy jakość wykonania pada od Xa xD Dla mnie koniec rozmowy, jebać PlayStation starego i ekipę jego, elo.
Opublikowano 6 lutego6 lut Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): ten nieistotny detal miał przekreślać dla mnie jest w chuj istotny i skreśla w pizdu ten szmelc
Opublikowano 6 lutego6 lut 17 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Classic Krychu89 moment. KOHERENCJA
Opublikowano 6 lutego6 lut jak Switch 2 też będzie wydawał dźwięki jak poprzednik gdy go będę podnosił/przenosił/odnosił/roznosił to też mnie jasny szlag trafi
Opublikowano 6 lutego6 lut Rozstawienie analogów: Switch/Xbox Series X > PS5. Bardziej naturalne jest to co zapoczątkował bodajże GameCube. Za to w Switchu nie mogę pojąć, dlaczego A z B są na odwrót, niż u konkurencji. Zatem zgodzę się, że pad do Xa jest najlepiej przemyślany, ale adaptacyjne triggery w dualsense to super pomysł. Pozostaje kwestia krzyżaka, pamiętam że w starych padach do Xboxa był kiepski, w dualshockach nawet spoko, w pro padzie do Switcha też nie narzekam. Tak że nie ma pada idealnego. Dla mnie byłby to pad do Xboxa Series X, ale z krzyżakiem od Sony i z adaptacyjnymi triggerami i baterią z pro pada do Switcha. Oraz bez trzeszczących przycisków, dlatego na ten moment dalej moim numerem 1 pozostaje pad do GameCubea.
Opublikowano 6 lutego6 lut Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): klap fantasy Vs harsh reality https://spidersweb.pl/2023/07/ratchet-clank-rift-apart-dziala-na-pc-z-hdd.html
Opublikowano 6 lutego6 lut Kurwa te kłótnie o pada to mnie niszczą od lat xd dla mnie to przy huju generalnie. Lubię Zbożowy chociaż klika mocno i to jest fakt. Ale na Dual Sens też przyjemnie się gra, tylko trzeba wyłączyć kilka rzeczy żeby się nie rozładował w pół godziny. W SH2 bardzo fajnie się pyklało niedawno
Opublikowano 6 lutego6 lut 4 minuty temu, Figaro napisał(a): Paolo widzę mocna odklejka. Paolo i odklejka? Martwiłbym się gdyby jej nie było
Opublikowano 6 lutego6 lut 2 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Kurwa te kłótnie o pada to mnie niszczą od lat xd dla mnie to przy huju generalnie. Lubię Zbożowy chociaż klika mocno i to jest fakt. Ale na Dual Sens też przyjemnie się gra, tylko trzeba wyłączyć kilka rzeczy żeby się nie rozładował w pół godziny. W SH2 bardzo fajnie się pyklało niedawno W SH2, mimo, że third party, bardzo fajna implementacja haptyki, szczególnie pamiętam ten etap nocny w deszczu. No i działało też z wersją PC.
Opublikowano 6 lutego6 lut 2 minuty temu, Pupcio napisał(a): Paolo i odklejka? Martwiłbym się gdyby jej nie było No u gościa bez zmian OD LAT.
Opublikowano 6 lutego6 lut Po prostu kłótnie o pada to taki evergreen i jak nic się nie dzieje to się wraca do dyskusji o padach.
Opublikowano 6 lutego6 lut 4 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): jak Switch 2 też będzie wydawał dźwięki jak poprzednik gdy go będę podnosił/przenosił/odnosił/roznosił to też mnie jasny szlag trafi Może warto się zastanowić czy te dźwięki pochodzą z innego źródła niż konsola, może to jakieś urojenia
Opublikowano 6 lutego6 lut 9 minut temu, Pupcio napisał(a): Paolo i odklejka? Martwiłbym się gdyby jej nie było Pablowi już CW nie wystarcza, bo był w dziale PS5 ze swoją krucjatą, zagląda też do działu Nintendo, a nawet pojawił się w pchlim pod ofertą pro. To już nie jest normalne - to jakaś psychoza tak nienawidzieć konkurencji. Boty i klapy tak już mają, że jedynym ich pocieszeniem jest wpadka konkurencji, gdy fani Ninny się po prostu cieszą grami. Edytowane 6 lutego6 lut przez zdrowywariat
Opublikowano 6 lutego6 lut xDDDD chyba czytamy inne forum no ale ja się tutaj dowiedziałem różnych rzeczy - nie dość, że nie mam PC to nie mam nawet żadnej konsoli! i siedzę sobie dla beki, nie grając w gry