Opublikowano 24 lutego24 lut 7 minut temu, zdrowywariat napisał(a): Tak to możesz przeliczać u każdego producenta, są klapy i boty, co też mają po kilka konsol. 360ka to chyba poszła w 15mln twoim tokiem myślenia + awaryjność. Wiesz, że to nieprawda, bo Xbox360, w przeciwieństwie do Switcha, był konsolą faktycznie świetną i wpływową dla branży.
Opublikowano 24 lutego24 lut 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Wiesz, że to nieprawda, bo Xbox360, w przeciwieństwie do Switcha, był konsolą faktycznie świetną i wpływową dla branży. Był, ale znam osoby, które kupiły drugą, czy nawet trzecią, bo pozostałe 360ko wyzionęły ducha.
Opublikowano 24 lutego24 lut Szkoda że po 360tce Microsoftowi odjebało Ja nie wyzywam Switcha bo sam mam zamiar na premierę wypłynąć na te gejowskie wody
Opublikowano 24 lutego24 lut No tak, Xbotom walą się argumenty, że "rynek konsol nie rośnie" i "konsol już nie sprzedaje się tyle co kiedyś", więc trzeba teraz powciskać kity, że 150 mln sprzedanego sprzętu i prawdopodobny rekord świata się nie liczą
Opublikowano 24 lutego24 lut Żeby wykręcić 150 baniek PS2 potrzebowała 5 rewizjii Switch tylko 2 rewizje GAME OVER
Opublikowano 24 lutego24 lut Totalna dominacja. Strach się bać jak przy obecnej mizernej pozycji sony i martwym xboxie nintendo 2 rozbije bank ostatnią konsolą w historii
Opublikowano 24 lutego24 lut Szkoda, że to wszystko dla portów, rimejków i remasterów, oraz wysypiska ze steama bez żadnej kontroli. Może z 10 tytułów znajdzie się wartych uwagi, gdzie na PS2 tyle miałeś w jednym roku, a pewnie więcej.
Opublikowano 24 lutego24 lut Co by nie mówić, lepiej dopingować Nintendo niż tym niebieskim sc00rwesynom
Opublikowano 24 lutego24 lut 32 minutes ago, GearsUp said: Żeby wykręcić 150 baniek PS2 potrzebowała 5 rewizjii Switch tylko 2 rewizje GAME OVER V1, V2, Lite, OLED. Naliczyłem cztery
Opublikowano 24 lutego24 lut 7 minut temu, SlimShady napisał(a): wysypiska ze steama bez żadnej kontroli. Trochę gier trafiało najpierw na eShop a później dopiero na steama więc można tak samo napisać, że steam dostał wysypisko z eShopa
Opublikowano 24 lutego24 lut gears znowu najebany Szacunek że Avowed zrobiony przez 100 osób w Obsidian rozjechał walcem pajonka 2 za 300mln
Opublikowano 24 lutego24 lut Pisałem od dawna, Spiderman2 to śmieć pierdolony. Drugiej tak chujowej gry nie było mi dane doświadczyć w kilku ostatnich latach.
Opublikowano 24 lutego24 lut 7 minut temu, Daddy napisał(a): gears znowu najebany Szacunek że Avowed zrobiony przez 100 osób w Obsidian rozjechał walcem pajonka 2 za 300mln Ladnie się tam dzieje w tej zielonej Choroszczy gejmnigowej
Opublikowano 24 lutego24 lut 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Pisałem od dawna, Spiderman2 to śmieć pierdolony. Drugiej tak chujowej gry nie było mi dane doświadczyć w kilku ostatnich latach. Może dlatego że to jedyna gra jaką partacze z sony zrobiły w tej generacji to nie ma drugiej, drugie miejsce będzie dla łysej chinki insomniac sunset overdrive? złoto, peak studia, po dołączeniu do niszczyciela talentów sony to klepią na taśmie same paździerze.
Opublikowano 24 lutego24 lut Mogliby zmienić nazwę studia na MarvelReskinProducers, bo na to właśnie mordercy kreatywności skazali to studio na najbliższe 10 lat. U MSu? Próby, wolność twórcza, różnorodność. U szmaciarzy? Sony Template, DEI oraz mordowanie kreatywności.
Opublikowano 24 lutego24 lut to jest ten moment gdy lubię sobie popatrzeć jak te pojebańce cieszą się z potęgi Xboxa w swoich izolatkach
Opublikowano 24 lutego24 lut 13 minut temu, Daddy napisał(a): insomniac sunset overdrive? złoto, peak studia, po dołączeniu do niszczyciela talentów sony to klepią na taśmie same paździerze. Szkoda, że tego na xboxie nikt nie kupił i to ich najwieksza porazka sprzedazowa Perły przed wieprze.
Opublikowano 24 lutego24 lut Returnal ledwo ponad 500k a wciąż najlepsza gra na Sonke. Sprzedaż nie zawsze idzie w parze z jakością - niedobitków z byłego Insomniac zapraszamy do XGS aby zrobić sequel najlepszej gry ich bylego studia
Opublikowano 24 lutego24 lut Sunset sprzedał się lepiej niż te podkupione exy plejkurwy 4.5 tak więc morda, chociaż to klapy, nie grają i nie kupują gier ale 99% czasu spędzają w necie na walkach o plastik
Opublikowano 24 lutego24 lut Ostatnie 2 miesiące - gamepass - przeszedłem Indianę oraz ogrywam Ninja Gaiden 2 remake - to więcej miodu niż wysrano na śmiećstation przez kilka lat, dzięki, dobranoc 6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): Pisałem od dawna, Spiderman2 to śmieć pierdolony. Drugiej tak chujowej gry nie było mi dane doświadczyć w kilku ostatnich latach. A w Rangaroka to nie grałeś?
Opublikowano 24 lutego24 lut Grałem, po combo Ragnarok -> Spiderman2 sprzedałem Plejkę. Sony tej generacji opisałbym jako cyfrowy McDonald - ładnie wygląda na zdjęciach, a w rzeczywistości ścierwo.
Opublikowano 25 lutego25 lut czy jest nudniejszy ex na sonke od drugiego Horizona? Nie moge tego zmęczyć, a nie lubie porzucać gier.
Opublikowano 25 lutego25 lut 10 minutes ago, Shen said: czy jest nudniejszy ex na sonke od drugiego Horizona? Nie moge tego zmęczyć, a nie lubie porzucać gier. Days Gone? Ja też nie potrafię zdzierżyć Horizonów. Przepiękny świat i pod względem designu i lore zmarnowany przez gówniany gameplay.