Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, zdrowywariat napisał(a):

Tak to możesz przeliczać u każdego producenta, są klapy i boty, co też mają po kilka konsol. 360ka to chyba poszła w 15mln twoim tokiem myślenia + awaryjność.

Wiesz, że to nieprawda, bo Xbox360, w przeciwieństwie do Switcha, był konsolą faktycznie świetną i wpływową dla branży. :banderas:

• Odpowiedzi 33,8 tys.
  • Wyświetleń 681,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Wiesz, że to nieprawda, bo Xbox360, w przeciwieństwie do Switcha, był konsolą faktycznie świetną i wpływową dla branży. :banderas:

Był, ale znam osoby, które kupiły drugą, czy nawet trzecią, bo pozostałe 360ko wyzionęły ducha.

Opublikowano

Szkoda że po 360tce Microsoftowi odjebało ;)

Ja nie wyzywam Switcha bo sam mam zamiar na premierę wypłynąć na te gejowskie wody 

Opublikowano

No tak, Xbotom walą się argumenty, że "rynek konsol nie rośnie" i "konsol już nie sprzedaje się tyle co kiedyś", więc trzeba teraz powciskać kity, że 150 mln sprzedanego sprzętu i prawdopodobny rekord świata się nie liczą :)

Opublikowano

Żeby wykręcić 150 baniek PS2 potrzebowała 5 rewizjii

Switch tylko 2 rewizje

GAME OVER

image.jpeg.474c6932c9698d79340056f4a9802c0f.jpeg

image.jpeg.93fc76a65d57e6a39c5162440bd50cdb.jpeg

Opublikowano

Totalna dominacja. Strach się bać jak przy obecnej mizernej pozycji sony i martwym xboxie  nintendo 2 rozbije bank ostatnią konsolą w historii :obama:

Opublikowano

Szkoda, że to wszystko dla portów, rimejków i remasterów, oraz wysypiska ze steama bez żadnej kontroli. Może z 10 tytułów znajdzie się wartych uwagi, gdzie na PS2 tyle miałeś w jednym roku, a pewnie więcej.

Opublikowano
32 minutes ago, GearsUp said:

Żeby wykręcić 150 baniek PS2 potrzebowała 5 rewizjii

Switch tylko 2 rewizje

GAME OVER

image.jpeg.474c6932c9698d79340056f4a9802c0f.jpeg

image.jpeg.93fc76a65d57e6a39c5162440bd50cdb.jpeg

V1, V2, Lite, OLED. Naliczyłem cztery

Opublikowano
7 minut temu, SlimShady napisał(a):

wysypiska ze steama bez żadnej kontroli.

Trochę gier trafiało najpierw na eShop a później dopiero na steama więc można tak samo napisać, że steam dostał wysypisko z eShopa

Opublikowano

gears znowu najebany  :) 

GkQcLG5bAAI4vH9?format=jpg&name=large

Szacunek że Avowed zrobiony przez 100 osób w Obsidian rozjechał walcem pajonka 2 za 300mln  :banderas:

Opublikowano
7 minut temu, Daddy napisał(a):

gears znowu najebany  :) 

GkQcLG5bAAI4vH9?format=jpg&name=large

Szacunek że Avowed zrobiony przez 100 osób w Obsidian rozjechał walcem pajonka 2 za 300mln  :banderas:

Ladnie się tam dzieje w tej zielonej Choroszczy gejmnigowej

Opublikowano
6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Pisałem od dawna, Spiderman2 to śmieć pierdolony. Drugiej tak chujowej gry nie było mi dane doświadczyć w kilku ostatnich latach.

Może dlatego że to jedyna gra jaką partacze z sony zrobiły w tej generacji to nie ma drugiej, drugie miejsce będzie dla łysej chinki :) 

insomniac sunset overdrive? złoto, peak studia, po dołączeniu do niszczyciela talentów sony to klepią na taśmie same paździerze.

Opublikowano

Mogliby zmienić nazwę studia na MarvelReskinProducers, bo na to właśnie mordercy kreatywności skazali to studio na najbliższe 10 lat.

U MSu? Próby, wolność twórcza, różnorodność.

U szmaciarzy? Sony Template, DEI oraz mordowanie kreatywności.

Opublikowano

to jest ten moment gdy lubię sobie popatrzeć jak te pojebańce cieszą się z potęgi Xboxa w swoich izolatkach 

Opublikowano
13 minut temu, Daddy napisał(a):

insomniac sunset overdrive? złoto, peak studia, po dołączeniu do niszczyciela talentów sony to klepią na taśmie same paździerze.

Szkoda, że tego na xboxie nikt nie kupił i to ich najwieksza porazka sprzedazowa:) Perły przed wieprze.

Opublikowano

Sunset sprzedał się lepiej niż te podkupione exy plejkurwy 4.5 tak więc morda, chociaż to klapy, nie grają i nie kupują gier ale 99% czasu spędzają w necie na walkach o plastik  :)

Opublikowano

Ostatnie 2 miesiące - gamepass - przeszedłem Indianę oraz ogrywam Ninja Gaiden 2 remake - to więcej miodu  niż wysrano na śmiećstation przez kilka lat, dzięki, dobranoc

6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Pisałem od dawna, Spiderman2 to śmieć pierdolony. Drugiej tak chujowej gry nie było mi dane doświadczyć w kilku ostatnich latach.

A w Rangaroka to nie grałeś?

Opublikowano

czy jest nudniejszy ex na sonke od drugiego Horizona? Nie moge tego zmęczyć, a nie lubie porzucać gier.

Opublikowano
10 minutes ago, Shen said:

czy jest nudniejszy ex na sonke od drugiego Horizona? Nie moge tego zmęczyć, a nie lubie porzucać gier.

Days Gone? Ja też nie potrafię zdzierżyć Horizonów. Przepiękny świat i pod względem designu i lore zmarnowany przez gówniany gameplay.