Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
13 minut temu, drozdu7 napisał(a):

No właśnie myślę że kup sobie jakiegoś Legiona na Steam OS, zobaczysz jak wyglądają gierki przenośnie, jak wszystko zapierdala i to w konsolowym feelingu. 

Bo wiesz, na tym Switchu 2 to strona w sklepiku może się minutę dogrywać 

Ja to nie lubię jak za szybko wszystko działa bo nie ma kiedy zrobić herbaty i pogłaskać kotka

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
34 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Liściu masz na myśli te duże gry gdzie jest dużo filmików i mało grania? No niewątpie że seniorzy w twoim wieku gustują w takich gierko filmach :)

Nie no na pewno nie mam na myśli tych gierek co tylko idziesz w prawo, chodzisz żelkiem czy tym zniewieściałym chłopkiem wzrostu siedzącego psa. 

Opublikowano

Liściu wierze że jeszcze kiedyś odnajdziesz miłość do gier wideo którą sony od przeszło dekady stara się ją w tobie ubić :) 

Opublikowano
Godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

Ja pierdole, praktycznie nic nie wiem o tej Lalajce, guns of fury czy metal sut, a szczerze już tych gier nienawidzę 

Efekt Jehowego, Freud o tym pisał doktorat

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał(a):

Efekt Jehowego, Freud o tym pisał doktorat

Raczej efekt zawiści, że dalej jaram się gierkami jak dzieciak, a Wy się zmuszacie w jakichś średniakach, bo nie macie w co grać xD

Opublikowano
14 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Tak, każdy się zmusza, bo przecież można jarać się tylko pazdzierzami które polecą zdrowyjehowy!

To jest CW dla beki, wiadomo że każdy coś znajdzie dla siebie, a ja jestem intensywny i wiem, że potrafię wymęczyć, taka osobowość :)

No ale nikt nie zabroni cieszyć się grami ;)

Opublikowano

Laika podobno dobra gierka. Poleca ktoś?

Spoiler

:leo:

Opublikowano

“Laika: Aged Through Blood is a thrilling action-adventure Metroidvania set in a dystopian, post-apocalyptic western world. Take on the role of Laika, a coyote mother and relentless warrior on a quest to avenge her fallen people from the tyrannical Birds, who have claimed superiority and conquered the land.”

Spoiler

IMG-8635.png

Opublikowano

Takie rzeczy tylko na xboxie, niestety ale Ori martwa seria. 

Opublikowano
3 minuty temu, suteq napisał(a):

Takie rzeczy tylko na xboxie, niestety ale Ori martwa seria. 

Podobno wcale nie.

Opublikowano

Już nawet do oficjalnych produktów spod marki Xbox zaczęli dodawać sznur:

image.jpeg

Opublikowano
6 minut temu, Observer napisał(a):

Już nawet do oficjalnych produktów spod marki Xbox zaczęli dodawać sznur:

image.jpeg

To jest MYDLO. 

Uzywa sie go, by zmyc hańbe grania na sonce. Dlatego w ksztalcie pada od XBOXa. 

A sznur jest po to, jak sie gralo za duzo w gry niebieskich i nie daje rady tej hanby zmyc. 

Zostaje wtedy szukanie jablonki

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano

Wy się śmiejecie, a nie wiecie nawet jakie ludzie dramaty dzieją się za ścianą - Sony tak wygłodziło debilero i jimbo, że się chłopaki w rozpaczy rzucili na najnowszego ubiraka. :/

Ja wiem, że to ten sam poziom co gry Sony, ale więcej godności miał już Polak którego Billy menadżer przyłapał na kradzieży ręczników w siłowni. 

Opublikowano

Jak tam karaluchy. Nintendo fagi czekają na pokaz i cenę. Soniacze grają w AC shadows, a wy co? Udawanko i wmawianko że Avowed to dobra gra? No już już. Nie musicie na siłę kończyć gry. 

Opublikowano
7 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):

Soniacze grają w AC shadows

Ten temat już dawno temu zszedł na psy, ale że aż tak?

Opublikowano
8 godzin temu, Donatello1991 napisał(a):

Jak tam karaluchy. Nintendo fagi czekają na pokaz i cenę. Soniacze grają w AC shadows, a wy co? Udawanko i wmawianko że Avowed to dobra gra? No już już. Nie musicie na siłę kończyć gry. 

Lepiej nie odpalac Xboxa i isc na spacer z psem, niz grac w murzyna samuaraja XD

Musi byc mega bieda u niebieskich, ze musza sie takim syfem ratowac, byleby konsola byla odpalona