Opublikowano 22 marca22 mar 13 minut temu, drozdu7 napisał(a): No właśnie myślę że kup sobie jakiegoś Legiona na Steam OS, zobaczysz jak wyglądają gierki przenośnie, jak wszystko zapierdala i to w konsolowym feelingu. Bo wiesz, na tym Switchu 2 to strona w sklepiku może się minutę dogrywać Ja to nie lubię jak za szybko wszystko działa bo nie ma kiedy zrobić herbaty i pogłaskać kotka
Opublikowano 22 marca22 mar 34 minuty temu, Pupcio napisał(a): Liściu masz na myśli te duże gry gdzie jest dużo filmików i mało grania? No niewątpie że seniorzy w twoim wieku gustują w takich gierko filmach Nie no na pewno nie mam na myśli tych gierek co tylko idziesz w prawo, chodzisz żelkiem czy tym zniewieściałym chłopkiem wzrostu siedzącego psa.
Opublikowano 22 marca22 mar Liściu wierze że jeszcze kiedyś odnajdziesz miłość do gier wideo którą sony od przeszło dekady stara się ją w tobie ubić
Opublikowano 22 marca22 mar Godzinę temu, drozdu7 napisał(a): Ja pierdole, praktycznie nic nie wiem o tej Lalajce, guns of fury czy metal sut, a szczerze już tych gier nienawidzę Efekt Jehowego, Freud o tym pisał doktorat
Opublikowano 22 marca22 mar 4 minuty temu, Bzduras napisał(a): Efekt Jehowego, Freud o tym pisał doktorat Raczej efekt zawiści, że dalej jaram się gierkami jak dzieciak, a Wy się zmuszacie w jakichś średniakach, bo nie macie w co grać xD
Opublikowano 22 marca22 mar Tak, każdy się zmusza, bo przecież można jarać się tylko pazdzierzami które polecą zdrowyjehowy!
Opublikowano 22 marca22 mar 14 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Tak, każdy się zmusza, bo przecież można jarać się tylko pazdzierzami które polecą zdrowyjehowy! To jest CW dla beki, wiadomo że każdy coś znajdzie dla siebie, a ja jestem intensywny i wiem, że potrafię wymęczyć, taka osobowość No ale nikt nie zabroni cieszyć się grami
Opublikowano 22 marca22 mar “Laika: Aged Through Blood is a thrilling action-adventure Metroidvania set in a dystopian, post-apocalyptic western world. Take on the role of Laika, a coyote mother and relentless warrior on a quest to avenge her fallen people from the tyrannical Birds, who have claimed superiority and conquered the land.” Spoiler
Opublikowano 22 marca22 mar 3 minuty temu, suteq napisał(a): Takie rzeczy tylko na xboxie, niestety ale Ori martwa seria. Podobno wcale nie.
Opublikowano 23 marca23 mar Już nawet do oficjalnych produktów spod marki Xbox zaczęli dodawać sznur:
Opublikowano 23 marca23 mar 6 minut temu, Observer napisał(a): Już nawet do oficjalnych produktów spod marki Xbox zaczęli dodawać sznur: To jest MYDLO. Uzywa sie go, by zmyc hańbe grania na sonce. Dlatego w ksztalcie pada od XBOXa. A sznur jest po to, jak sie gralo za duzo w gry niebieskich i nie daje rady tej hanby zmyc. Zostaje wtedy szukanie jablonki Edytowane 23 marca23 mar przez Pierre Deck
Opublikowano 23 marca23 mar Wy się śmiejecie, a nie wiecie nawet jakie ludzie dramaty dzieją się za ścianą - Sony tak wygłodziło debilero i jimbo, że się chłopaki w rozpaczy rzucili na najnowszego ubiraka. Ja wiem, że to ten sam poziom co gry Sony, ale więcej godności miał już Polak którego Billy menadżer przyłapał na kradzieży ręczników w siłowni.
Opublikowano 23 marca23 mar Jak tam karaluchy. Nintendo fagi czekają na pokaz i cenę. Soniacze grają w AC shadows, a wy co? Udawanko i wmawianko że Avowed to dobra gra? No już już. Nie musicie na siłę kończyć gry.
Opublikowano 24 marca24 mar 7 godzin temu, Donatello1991 napisał(a): Soniacze grają w AC shadows Ten temat już dawno temu zszedł na psy, ale że aż tak?
Opublikowano 24 marca24 mar 8 godzin temu, Donatello1991 napisał(a): Soniacze grają w AC shadows, a wy co? Czekamy na premierę na Xboxa!
Opublikowano 24 marca24 mar 8 godzin temu, Donatello1991 napisał(a): Jak tam karaluchy. Nintendo fagi czekają na pokaz i cenę. Soniacze grają w AC shadows, a wy co? Udawanko i wmawianko że Avowed to dobra gra? No już już. Nie musicie na siłę kończyć gry. Lepiej nie odpalac Xboxa i isc na spacer z psem, niz grac w murzyna samuaraja XD Musi byc mega bieda u niebieskich, ze musza sie takim syfem ratowac, byleby konsola byla odpalona