Opublikowano 24 marca 20251 r Teraz, zdrowywariat napisał(a): Tak, może i PCty oferują takie tryby grania, ale to Nintendo podało to w tak prosty i chwytliwy sposób i miało siłę przebicia, dzięki marce i dobrym grom. Ktoś powie, że po co pusty w środku dock, że sam kabelek by załatwił sprawę, ale może to łatwe przełączanie się z handhelda na TV, dock - żeby klient podświadomie myślał, że to konsola stacjonarna z możliwością grania, gdzie się chce, a nie na odwrót i fakt dzielenia się padem wpłynął też na sprzedaż, oprócz samych gier. Produkuj się jak chcesz - te ficzery pokroju dzielenia się padem to jest jakiś promil gier na Switcha. Stawiam dolary przeciw orzechom, że ludzie korzystają z niego w 99% jako konsoli do singla lub multi po sieci. Czyli praktycznie taka sama oferta jak u konkurencji. Także czekam na S2, bo czekam na każdą konsolę jaka się pojawia, ale peak Nintendo to wciąż zostaje linia (3)DS i wątpię żeby to miało się zmienić w najbliższej dekadzie.
Opublikowano 24 marca 20251 r a jak ma być inaczej skoro cały gejming ma najlepsze lata za sobą? trzeba mieć nadzieje że nie będzie chociaż tak źle jak z xboxem i playstation
Opublikowano 24 marca 20251 r 6 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Produkuj się jak chcesz - te ficzery pokroju dzielenia się padem to jest jakiś promil gier na Switcha. Stawiam dolary przeciw orzechom, że ludzie korzystają z niego w 99% jako konsoli do singla lub multi po sieci. Czyli praktycznie taka sama oferta jak u konkurencji. Także czekam na S2, bo czekam na każdą konsolę jaka się pojawia, ale peak Nintendo to wciąż zostaje linia (3)DS i wątpię żeby to miało się zmienić w najbliższej dekadzie. Zdziwiłbyś się ilu ludzi dzieli się padem/dwoma na Switchu, sam nieraz grałem na 4P w MK8 i jest trochę takich gier, które nie potrzebują drugiego analoga do obracania kamerą. Marketingowo hybryda, dock + proste przełączanie i dwa pady w pudełku na start, żeby pograć w MK8 to był strzał w dychę! A że Switch powędrował też do wielu domów z dziećmi to tym bardziej dla takich rodziców dwójki, czy czwórki dzieci Switch był jak marzenie. Wyobraź teraz sobie, że musisz dokupić drugi drogi tablet do WiiU? Edytowane 24 marca 20251 r przez zdrowywariat
Opublikowano 24 marca 20251 r Nie zmienia faktu, ze to po prostu tablet do grania w marnej jakości porty z innych gier. Może dlatego też wśród hardcorowych graczy popularnością cieszą się te przenośne PC-ty, bo to "przenośność" do jakiej przyzwyczaił nas Switch (czyli żadna), a jednocześnie nie ogranicza ich moc jak konsoli Nintendo. Cóż, trzeba się przyzwyczaić, że teraz Nintendo będzie szło w więcej i ładniej jak robi to Sony i Microsoft, bo eksperymentowanie mają dawno za sobą. Jak widać po popularności Switcha, to eksperymentowanie nie jest już nikomu do szczęścia potrzebne. Ja zaś zamejmuję, stanę w miejscu na spokojnie obserwując jak się potoczy przyszłość branży i czerpał będę przyjemność z najlepszych lat gamingu. Tego jak przyjemnie ogrywa się HeartGold trzymając konsolę jedną ręką i obsługując ją rysikiem nie pozwoli doświadczyć żaden port tej gry na jakiejkolwiek innej konsoli.
Opublikowano 24 marca 20251 r Teraz, Czoperrr napisał(a): Ten 2DS też tak średnio mieści się do kieszeni. No z kieszenia tak srednio, ale 2DS to nadrabia mocno wygoda. Najprzyjemniejsza konsolka z rodziny 3DS wg mnie
Opublikowano 24 marca 20251 r 6 minut temu, Czoperrr napisał(a): Ten 2DS też tak średnio mieści się do kieszeni. Zdarzało mi się zabierać już go na wypady krótsze i dłuższe, mieścił się bez problemu w wewnętrznej kieszeni płaszcza. Mając nadwyżkę gotówki zainwestuję w końcu w wymarzonego N3DSa, uwielbiam tę składaną strukturę konsoli.
Opublikowano 24 marca 20251 r 14 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Nie zmienia faktu, ze to po prostu tablet do grania w marnej jakości porty z innych gier. Może dlatego też wśród hardcorowych graczy popularnością cieszą się te przenośne PC-ty, bo to "przenośność" do jakiej przyzwyczaił nas Switch (czyli żadna), a jednocześnie nie ogranicza ich moc jak konsoli Nintendo. Cóż, trzeba się przyzwyczaić, że teraz Nintendo będzie szło w więcej i ładniej jak robi to Sony i Microsoft, bo eksperymentowanie mają dawno za sobą. Jak widać po popularności Switcha, to eksperymentowanie nie jest już nikomu do szczęścia potrzebne. Ja zaś zamejmuję, stanę w miejscu na spokojnie obserwując jak się potoczy przyszłość branży i czerpał będę przyjemność z najlepszych lat gamingu. Tego jak przyjemnie ogrywa się HeartGold trzymając konsolę jedną ręką i obsługując ją rysikiem nie pozwoli doświadczyć żaden port tej gry na jakiejkolwiek innej konsoli. Jesteś sentymentalny. Miałem podobne uczucie na początku poprzedniej generacji, nie cieszyła mnie w ogóle, najgorszy Killzone, jakaś ruda, ND mnie zawiodło, a MotorStormy wyzionęły ducha, nad szczęcie Switch to zmienił i zacząłem dużo grać i co najlepsze przede mną świetlana przyszłość od 2.4,2025
Opublikowano 25 marca 20251 r 16 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a): 6+ dla Spierdolmana2? Aż serce się raduje Krzychu, bo pokazujesz, że chorobę PlayStation można skutecznie leczyć i to nie tylko 8g odżywki ołowiowej w potylicę. Pawełku ale ja nigdy nie byłem klapem. Gram na Plejce bo lubię ale nigdy w życiu nie kolorowałem sobie rzeczywistości iż jest lepiej niż faktycznie. Nie lubię Xboxa bo możesz mi wierzyć lub nie ale w swoim bliskim środowisku to Xbox jest symbolem upadku gracza, mam tu dwóch ziomków, z których dusza gracza uleciała już dawno. CoDzik, FIFKA, UFC i tutaj gdzie żyje to jest właśnie granie na Xboxie .
Opublikowano 25 marca 20251 r 18 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): CoDzik, FIFKA, UFC Brzmi jak moi kumple z plejstejszon, bo plejstejszon najlepsze. Masz fife? Dawaj harnasie i pogramy godzinkę
Opublikowano 25 marca 20251 r 2 minuty temu, Bzduras napisał(a): Brzmi jak moi kumple z plejstejszon, bo plejstejszon najlepsze. Masz fife? Dawaj harnasie i pogramy godzinkę U mnie to jest totalnie Xbox co gorsza... zawsze jest kurwa problem z bateriami do drugiego pada
Opublikowano 25 marca 20251 r Identyko, przecież ta historia ze dwóch ziomków zaczęło grać tylko w Fife na xboxie i to jest powodem nienawiści do Microsoftu to jest takie klaperskie wyparcie że ja pierdolę Krzychu, jesteś klapem, klapem który gra na innych sprzętach jak i ja botem multiplatformowcem ale wciąż botem. Takie życie. edit: + historyjka z bateriami w sam raz do klaperskiego bingo, brakuje jeszcze zasłyszanego w sklepie pytania czy na Xboxie można pożyczać gry i mamy komplet edit2: wisienka na torcie będzie historia w rodzinie Krzycha gdzie babcia kupiła dla wnuczka Xboxa One zamiast Series, bo łatwo pomylić i dzieciak ma teraz zespół stresu pourazowego. Jebany Microsoft, jeszcze te guziczki głośnie!
Opublikowano 25 marca 20251 r Ja nigdy nie kłamie, patrzę na świat ze swojej perspektywy. Tak jest kurwa zawsze, nie dosyć, że za chwilę dostanę wpierdol w UFC to jeszcze czekam aż ziomek wygrzebie paluszki z szuflady/skoczymy do żabki po nowe. Życie bym oddał za swoje słowa.
Opublikowano 25 marca 20251 r Nie będę narzekał na Harnasiowych kumpli od Plejaka bo ich tutaj nie mam.
Opublikowano 25 marca 20251 r Dobrze że Nintendo nie dopuszcza takich gier do sprzedaży co czyni ekosystem big N najlepszym miejscem dla true zagrajmerów
Opublikowano 25 marca 20251 r 7 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Nie będę narzekał na Harnasiowych kumpli od Plejaka bo ich tutaj nie mam. Uroki życia w małym mieście, bo obawiam się, że tym co jest konsola dla każuali w ogólnym rozrachunku nie ma co nawet polemizować. 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Dobrze że Nintendo nie dopuszcza takich gier do sprzedaży co czyni ekosystem big N najlepszym miejscem dla true zagrajmerów To dlatego nie kupiłeś Switcha, teraz już jest wszystko jasne!
Opublikowano 25 marca 20251 r Ale tak ogólnie to przyjmowanie lub odwiedzanie ,,graczy'' od FIFKI/UFC to jest męka. Od zawsze starałem się promować wśród ludzi gierki niezwiązane ze sportem żeby pokazać głupiemu ludowi drugą stronę medalu. Od hordy w Gearsach po Guitar Hero ale to kurwa wszystko jak krew w piach bo ma być FIFKA i chuj.
Opublikowano 26 marca 20251 r Niebieskie bydło rzuciło się na okruchy z Pańskiego, zielonego stołu. W dniu 24.03.2025 o 21:25, Paolo de Vesir napisał(a): Zdarzało mi się zabierać już go na wypady krótsze i dłuższe, mieścił się bez problemu w wewnętrznej kieszeni płaszcza. Mając nadwyżkę gotówki zainwestuję w końcu w wymarzonego N3DSa, uwielbiam tę składaną strukturę konsoli. Ostatni prawdziwy handheld i powiem świeżości w tym segmencie. Ja mam 2ds zł, który się mieści w kieszeni i do dzisiaj z chęcią odpalam. Kusi mnie biały N3DS
Opublikowano 26 marca 20251 r Godzinę temu, izon napisał(a): Na 8 najczęściej preorderowanych gier, aż 5 tytulow to tzw. "śmieci z Game Passa".
Opublikowano 26 marca 20251 r 43 minuty temu, ASX napisał(a): Na 8 najczęściej preorderowanych gier, aż 5 tytulow to tzw. "śmieci z Game Passa". Słupek już pewnie ostrzy zęby na gry który przeszły nobilitację - zaczynały jako śmieci z GamePassa, ale w pudełeczku na PlayStation5 to już dobre giereczki. Od zawsze mówiłem, że klapy chciałyby pograć w dobre gry, ale religia nie pozwalała kupić Xboxa.
Opublikowano 26 marca 20251 r W 2027 ma wyjść gra Naughty Dog, w której znowu nic nie będzie spójne jak w TLOU2, więc w sumie racja, gdyby nie eksy Microsoftu i multiplatformy to na PS5 przez kolejne 2 lata nie byłoby w co grać. A to, że religia nie pozwala klapom kupić Xbox to już taka psychika ludzka, że jeśli ktoś od lat w coś wierzył - nawet jeśli czuje, że został oszukany - to i tak dalej będzie żył w błędzie.
Opublikowano 26 marca 20251 r Tych liczb Ameryki nie ma co brać na poważnie. Po prostu wspieranie gospodarki.