Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
43 minuty temu, zdrowywariat napisał(a):

Kłaniać się przed Mistrzem Miyamoto niebieskie i zielone bezguścia!

IMG-8758.jpg

sonkassie

No ładne cyferki ale ciekawe kiedy zrobią w końcu coś oryginalnego a nie odcinanie kuponów od 40 lat. :)

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 736,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
Teraz, suteq napisał(a):

No ładne cyferki ale ciekawe kiedy zrobią w końcu coś oryginalnego a nie odcinanie kuponów od 40 lat. :)

SM64

SM3DLand/SM3DWorld

SMG1/SMG2

SMO

To inne Mario! O Zeldach byłaby 2 razy dłuższa lista!

SMS celowo pominąłem xD, ale przynajmniej znowu spróbowali czegoś innego, a że wyszło, jak wyszło, trudno xD

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Od ocen gier nintendo trzeba odjąć z automatu 20% to mamy faktyczny stan :)

Opublikowano
11 minut temu, Daddy napisał(a):

Twoim tokiem myślenia od ocen Microsoftu i Sony trzeba odjąć z automatu 40% to mamy faktyczny stan :)

Opublikowano
16 minut temu, Daddy napisał(a):

Oczywiście, w ogóle brak voice actingu jak na SNESie kekw Na szczęście S2 ma już tam jakiś zapas mocy to dzięki Microsoftowi fagi zagrają w końcu w jakieś faktycznie dobre gry!

Opublikowano
1 godzinę temu, suteq napisał(a):

Może i jadą na znanych markach ale nie brakuje im kreatywności i nowych patentów. Tymczasem na zachodzie ubisraki i podobne dalej klepią swoje wydmuszki

Opublikowano

No ja mam odruch wymiotny na samą myśli, że miałbym teraz siedzieć i grać w kolejnego Asasasyna czy tego typu innej grze.

Opublikowano

A pamiętacie hehe jak wszyscy gadaliśmy że Nintendo to zawsze jakis gimmick daje ? Jakąś innowacje? ;)

Tym razem mamy płatny przycisk w konsoli, niech mnie hooy dobrze że to "ostatnia prawdziwa konsola"

Opublikowano

W ogóle mega szacun dla Nintendo, że wprowadzili na rewolucyjne rozwiązanie - klucze licencyjne na nośniku fizycznym. Koniec z jednorazowymi kodami przypisanymi do konta - teraz kupujesz taki cart, wkładasz do konsoli, a ga z miejsca ściąga ci na dysk całą grę. obama

Wydawcy płacą mniej za nośnik przez co gry będą tańsze, użytkownicy mogą takie kluczyki pożyczać lub sprzedawać, a do wszystkiego wystarczy jedynie dostęp do internetu.

No, ale bądźmy poważni, kto dzisiaj nie ma stałego dostępu do sieci? Co Nintendo to Nintendo, jebani geniusze - ciekawe kiedy konkurencja zacznie to kopiować.

Opublikowano
1 godzinę temu, drozdu7 napisał(a):

A pamiętacie hehe jak wszyscy gadaliśmy że Nintendo to zawsze jakis gimmick daje ? Jakąś innowacje? ;)

Tym razem mamy płatny przycisk w konsoli, niech mnie hooy dobrze że to "ostatnia prawdziwa konsola"

Masz sterownie analogiem i myszką. Wszyscy sobie chwalą, że to takie naturalne, bo na PCtach zawsze było ułomne poruszanie się strzałkami i precyzyjne celowanie myszką, a na konsolach na odwrót. Teraz będzie idealnie i nie trzeba tego w opcjach zmieniać, bo samo z automatu się przełącza. Co Nintendo to Nintendo banderas

1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

W ogóle mega szacun dla Nintendo, że wprowadzili na rewolucyjne rozwiązanie - klucze licencyjne na nośniku fizycznym. Koniec z jednorazowymi kodami przypisanymi do konta - teraz kupujesz taki cart, wkładasz do konsoli, a ga z miejsca ściąga ci na dysk całą grę. obama

Wydawcy płacą mniej za nośnik przez co gry będą tańsze, użytkownicy mogą takie kluczyki pożyczać lub sprzedawać, a do wszystkiego wystarczy jedynie dostęp do internetu.

No, ale bądźmy poważni, kto dzisiaj nie ma stałego dostępu do sieci? Co Nintendo to Nintendo, jebani geniusze - ciekawe kiedy konkurencja zacznie to kopiować.

Dziękujemy dla Pabla za w końcu coś pozytywnego na Nintendo!

Opublikowano

dobra beka temat perfect blue, zaraz ktos Czezkiemu loda zrobi, zeby tylko zagrac w mario kart day1

Opublikowano

Shen gdy trzeba ściągnąć jakiegoś gówno jrpga 5/10

Zrzut ekranu 2025-04-09 113103.jpg

Opublikowano

Dawno temu, gdy zamówiłem Uncharted 2 z PL, żeby mieć z polskim dubbingiem nie zdążyłem w piątek na pocztę, przez korki byłem 5min po 17.

Poszedłem po grę tu do sklepu, żeby już grać w weekend, a od poniedziałku zacząłem wersję PL od nowa, bo save nie był kompatybilny, U2 ang wymieniłem na coś innego.

Cierpliwość, jeśli chodzi o to hobby, u mnie nie działa, day1 to day1, choćbym miały cały kraj wzdłuż i wszerz objechać xD

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał(a):

Shen gdy trzeba ściągnąć jakiegoś gówno jrpga 5/10

Zrzut ekranu 2025-04-09 113103.jpg

Nie wychodz z tematu pb, bo jeszcze wypadniesz z kolejki

Opublikowano

Z kolejki to ty c0rwa wypadłeś jak byłeś mały problem

Opublikowano

oddać godność za możliwość zagrania w samochodziki w open worldzie day one? No chyba warto, świat nigdy nie widział takiego konceptu łączenia otwartego świata z brum brum.

Opublikowano

No właśnie, weź coś o nich powiedz bo jako osoba plejstejszon masz pewnie bardzo duże doświadczenie z płatnymi patchami - zmalał, urus? :)