Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Po Gacku mogliby spróbować raz jeszcze ucząc się na swoich błędach i wejść w gen. 7 (najlepsza w historii) jak równy z równym.

Niestety, postawili na maksymalną kazualizację i otwarcie gamingu na osoby z nim nie związane. Pokłosiem tego jest Wii, Kinnect, każualizacja branży i nastawienie na maksymalizację zysku względem gracza.

Wii to powód dla którego branża wygląda jak wygląda i po prostu przecieram oczy ze zdumienia jak widzę jak niektórzy liza tutaj jaja Nintendo, broniąc honoru tych czerwonych skurwysynów.

• Odpowiedzi 34,5 tys.
  • Wyświetleń 767,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

Po Gacku mogliby spróbować raz jeszcze ucząc się na swoich błędach i wejść w gen. 7 (najlepsza w historii) jak równy z równym.

Niestety, postawili na maksymalną kazualizację i otwarcie gamingu na osoby z nim nie związane. Pokłosiem tego jest Wii, Kinnect, każualizacja branży i nastawienie na maksymalizację zysku względem gracza.

Wii to powód dla którego branża wygląda jak wygląda i po prostu przecieram oczy ze zdumienia jak widzę jak niektórzy liza tutaj jaja Nintendo, broniąc honoru tych czerwonych skurwysynów.

Ty nawet w swoje lepsze dni jesteś na bakier z logiką, a to nie są Twoje lepsze dni.

Opublikowano
7 minut temu, Homelander napisał(a):

Ty nawet w swoje lepsze dni jesteś na bakier z logiką, a to nie są Twoje lepsze dni.

Jebie mnie Twoje zdanie, a podkreślę je twoim ulubionym argumentem na każdą merytoryczną dyskusję

BO TAK UWAŻAM

Opublikowano
2 godziny temu, Beelzeboss napisał(a):

na węgierskim store 56,22 zł

Przebijam, na islandzkim ~ 40 zł.

Opublikowano

No ja miałem GameCube, przesiadłem się na niego z PSX i było spoko (Eternal Darkness mistrz) ale szybko zaczęło mi brakować tytułów z pozostałych konsol i nie doczekałem nawet premiery RE4, przeszedłem na PS2. Po paru latach dostałem w swoje ręce Gamecube w limitowanej edycji RE4 i mam do dziś.

18 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Nie zgodzę się. Wii było spoko i rozbudziło we mnie na nowo pasję do grania bo X360 mnie zmęczył w tym okresie. Przydała się wtedy ta konsola pokazująca inne podejśćie do gier. Tylko mogła być kurwa mocniejsza i mieć HDMI...

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Tylko mogła być kurwa mocniejsza i mieć HDMI...

107 rewizji sprzętu i kurwa nigdy nie dali tego HDMI

Opublikowano
3 minutes ago, Hanza71 said:

Wii konsola 3 gier Mario Galaxy 1,2 i Xenoblade.

Xenoblade nie grałem bo wywalone w jRPG ale zapomniałeś o Metroid Prime 3, świetnych Residentach na pistolet, Donkey Kong Country Returns, Zeldzie Skyward Sword, New Super Mario Bros, Fatal Frame IV i kilku innych.

Opublikowano

Wiadomka, że na każdym sprzęcie można znaleźć coś dla siebie, ale odróżnijmy jedno od drugiego: developerzy Nintendo dali z siebie wszystko, ale FIRMA Nintendo odjebała manewr który wjebał gaming na minę.

Jesli zastanawiacie się dlaczego macie wrażenie, że gracie w kolejne bezduszne cinematic experience pod excela które nie mają absolutnie ani możliwości ani tym bardziej powodu aby testować wasze umiejętności to jest to właśnie pokłosie tego, że Nintendo otworzyło grażynkom, januszom i brajankom wrota do gamingu.

Nie ma na rynku gamingu większych wrogów graczy i gamingu niż Nintendo. Nie, ani Sony które zdaje się wysłało wszystkich devów na kilkuletni urlop, ani MS który konsuliduje branże nie pierdolą graczy (a tym bardziej SWOICH) fanów jak robi to FIRMA Nintendo.

Opublikowano
8 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Wiadomka, że na każdym sprzęcie można znaleźć coś dla siebie, ale odróżnijmy jedno od drugiego: developerzy Nintendo dali z siebie wszystko, ale FIRMA Nintendo odjebała manewr który wjebał gaming na minę.

Jesli zastanawiacie się dlaczego macie wrażenie, że gracie w kolejne bezduszne cinematic experience pod excela które nie mają absolutnie ani możliwości ani tym bardziej powodu aby testować wasze umiejętności to jest to właśnie pokłosie tego, że Nintendo otworzyło grażynkom, januszom i brajankom wrota do gamingu.

Nie ma na rynku gamingu większych wrogów graczy i gamingu niż Nintendo. Nie, ani Sony które zdaje się wysłało wszystkich devów na kilkuletni urlop, ani MS który konsuliduje branże nie pierdolą graczy (a tym bardziej SWOICH) fanów jak robi to FIRMA Nintendo.

Seb Padded Cell GIF - Seb Padded Cell Psychiatry - GIFs entdecken und ...

Opublikowano
16 minutes ago, Czoperrr said:

Xenoblade nie grałem bo wywalone w jRPG ale zapomniałeś o Metroid Prime 3, świetnych Residentach na pistolet, Donkey Kong Country Returns, Zeldzie Skyward Sword, New Super Mario Bros, Fatal Frame IV i kilku innych.

No ale, tylko 3 prawdziwe bangery. Moze niepopularna opinia, ale dla mnie WiiU bylo duzo lepszym sprzetem.

Opublikowano

Oczywiście, że był, ale każuale skazali ten sprzęt na porażkę, bo służył do grania a nie pajacowania przed telewizorem.

Niesamowite w ogóle jak ludzie simpią do firmy która tak bardzo pluje im na mordy.

Opublikowano

WiiU. Konsola bez nowej Zeldy na wyłączność. Bez nowego Metroida. Z Mariem w 3D będącym lekko ulepszoną wersją gry z 3DSa. Z kilkoma ocenzurowanymi i gorzej działającymi multiplatformami. Z kontrolerem przypominającym tani telewizor z lat 70tych, trzymającym baterię 3h. Ta konsola to był żart, i to marny. Gdyby nie to, że jest na niej Wind Waker i Twilight Princess w wersji HD to już dawno byłaby na śmietniku historii. A tak zajmuje mi miejsce pod telewizorem.

Opublikowano

Najlepszym podsumowaniem Switcha jest to, że jego najlepsze tytuły to porty z WiiU. Także plucie na to drugie i chwalenie tego pierwszego to wyżyny odklejki.

Jednak jak widać te wyżyny to dla pewnych użytkowników codzienność, zwyczajny spacer. :)

Opublikowano

koneserzy gówna. Nintendo jest dla dzieci i retardów co grają na easy.

Opublikowano
2 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Kołderka pod którą wchodzi wujek Pupcio i dotyka cię swoim pikaczu. smutas

Patrzy, a tam Gerapa już działa

Opublikowano
1 hour ago, Krzysztof93 said:

pobrane.jpeg

mimo wszystko życzę wszystkim żeby to się szybko zestarzało

Ani trochę stary, ani trochę

Opublikowano

Jak tam gównojady z nintendo? Dupy nasmarowane?

Opublikowano
10 godzin temu, Hanza71 napisał(a):

Wii konsola 3 gier

Zgadza się, Xenoblade, Last story i Pandora's Tower. Potem konsola poszła do szafy i tak leży, bo nawet nie opłaca się tego sprzedawać.

Szkoda, że nie zrobili remasterków tych dwóch ostatnich, bo bym ograł na jakimś normalnym sprzęcie.