Opublikowano 12 września12 wrz Po Gacku mogliby spróbować raz jeszcze ucząc się na swoich błędach i wejść w gen. 7 (najlepsza w historii) jak równy z równym.Niestety, postawili na maksymalną kazualizację i otwarcie gamingu na osoby z nim nie związane. Pokłosiem tego jest Wii, Kinnect, każualizacja branży i nastawienie na maksymalizację zysku względem gracza.Wii to powód dla którego branża wygląda jak wygląda i po prostu przecieram oczy ze zdumienia jak widzę jak niektórzy liza tutaj jaja Nintendo, broniąc honoru tych czerwonych skurwysynów.
Opublikowano 12 września12 wrz 1 minute ago, Paolo de Vesir said:Po Gacku mogliby spróbować raz jeszcze ucząc się na swoich błędach i wejść w gen. 7 (najlepsza w historii) jak równy z równym.Niestety, postawili na maksymalną kazualizację i otwarcie gamingu na osoby z nim nie związane. Pokłosiem tego jest Wii, Kinnect, każualizacja branży i nastawienie na maksymalizację zysku względem gracza.Wii to powód dla którego branża wygląda jak wygląda i po prostu przecieram oczy ze zdumienia jak widzę jak niektórzy liza tutaj jaja Nintendo, broniąc honoru tych czerwonych skurwysynów.Ty nawet w swoje lepsze dni jesteś na bakier z logiką, a to nie są Twoje lepsze dni.
Opublikowano 12 września12 wrz 7 minut temu, Homelander napisał(a):Ty nawet w swoje lepsze dni jesteś na bakier z logiką, a to nie są Twoje lepsze dni.Jebie mnie Twoje zdanie, a podkreślę je twoim ulubionym argumentem na każdą merytoryczną dyskusjęBO TAK UWAŻAM
Opublikowano 12 września12 wrz 2 godziny temu, Beelzeboss napisał(a):na węgierskim store 56,22 złPrzebijam, na islandzkim ~ 40 zł.
Opublikowano 12 września12 wrz No ja miałem GameCube, przesiadłem się na niego z PSX i było spoko (Eternal Darkness mistrz) ale szybko zaczęło mi brakować tytułów z pozostałych konsol i nie doczekałem nawet premiery RE4, przeszedłem na PS2. Po paru latach dostałem w swoje ręce Gamecube w limitowanej edycji RE4 i mam do dziś.18 minutes ago, Paolo de Vesir said:Po Gacku mogliby spróbować raz jeszcze ucząc się na swoich błędach i wejść w gen. 7 (najlepsza w historii) jak równy z równym.Niestety, postawili na maksymalną kazualizację i otwarcie gamingu na osoby z nim nie związane. Pokłosiem tego jest Wii, Kinnect, każualizacja branży i nastawienie na maksymalizację zysku względem gracza.Wii to powód dla którego branża wygląda jak wygląda i po prostu przecieram oczy ze zdumienia jak widzę jak niektórzy liza tutaj jaja Nintendo, broniąc honoru tych czerwonych skurwysynów.Nie zgodzę się. Wii było spoko i rozbudziło we mnie na nowo pasję do grania bo X360 mnie zmęczył w tym okresie. Przydała się wtedy ta konsola pokazująca inne podejśćie do gier. Tylko mogła być kurwa mocniejsza i mieć HDMI...
Opublikowano 12 września12 wrz 7 minut temu, Czoperrr napisał(a):Tylko mogła być kurwa mocniejsza i mieć HDMI...107 rewizji sprzętu i kurwa nigdy nie dali tego HDMI
Opublikowano 12 września12 wrz 3 minutes ago, Hanza71 said:Wii konsola 3 gier Mario Galaxy 1,2 i Xenoblade.Xenoblade nie grałem bo wywalone w jRPG ale zapomniałeś o Metroid Prime 3, świetnych Residentach na pistolet, Donkey Kong Country Returns, Zeldzie Skyward Sword, New Super Mario Bros, Fatal Frame IV i kilku innych.
Opublikowano 12 września12 wrz Wiadomka, że na każdym sprzęcie można znaleźć coś dla siebie, ale odróżnijmy jedno od drugiego: developerzy Nintendo dali z siebie wszystko, ale FIRMA Nintendo odjebała manewr który wjebał gaming na minę.Jesli zastanawiacie się dlaczego macie wrażenie, że gracie w kolejne bezduszne cinematic experience pod excela które nie mają absolutnie ani możliwości ani tym bardziej powodu aby testować wasze umiejętności to jest to właśnie pokłosie tego, że Nintendo otworzyło grażynkom, januszom i brajankom wrota do gamingu.Nie ma na rynku gamingu większych wrogów graczy i gamingu niż Nintendo. Nie, ani Sony które zdaje się wysłało wszystkich devów na kilkuletni urlop, ani MS który konsuliduje branże nie pierdolą graczy (a tym bardziej SWOICH) fanów jak robi to FIRMA Nintendo.
Opublikowano 12 września12 wrz 8 minutes ago, Paolo de Vesir said:Wiadomka, że na każdym sprzęcie można znaleźć coś dla siebie, ale odróżnijmy jedno od drugiego: developerzy Nintendo dali z siebie wszystko, ale FIRMA Nintendo odjebała manewr który wjebał gaming na minę.Jesli zastanawiacie się dlaczego macie wrażenie, że gracie w kolejne bezduszne cinematic experience pod excela które nie mają absolutnie ani możliwości ani tym bardziej powodu aby testować wasze umiejętności to jest to właśnie pokłosie tego, że Nintendo otworzyło grażynkom, januszom i brajankom wrota do gamingu.Nie ma na rynku gamingu większych wrogów graczy i gamingu niż Nintendo. Nie, ani Sony które zdaje się wysłało wszystkich devów na kilkuletni urlop, ani MS który konsuliduje branże nie pierdolą graczy (a tym bardziej SWOICH) fanów jak robi to FIRMA Nintendo.
Opublikowano 12 września12 wrz 16 minutes ago, Czoperrr said:Xenoblade nie grałem bo wywalone w jRPG ale zapomniałeś o Metroid Prime 3, świetnych Residentach na pistolet, Donkey Kong Country Returns, Zeldzie Skyward Sword, New Super Mario Bros, Fatal Frame IV i kilku innych.No ale, tylko 3 prawdziwe bangery. Moze niepopularna opinia, ale dla mnie WiiU bylo duzo lepszym sprzetem.
Opublikowano 12 września12 wrz Oczywiście, że był, ale każuale skazali ten sprzęt na porażkę, bo służył do grania a nie pajacowania przed telewizorem.Niesamowite w ogóle jak ludzie simpią do firmy która tak bardzo pluje im na mordy.
Opublikowano 12 września12 wrz WiiU. Konsola bez nowej Zeldy na wyłączność. Bez nowego Metroida. Z Mariem w 3D będącym lekko ulepszoną wersją gry z 3DSa. Z kilkoma ocenzurowanymi i gorzej działającymi multiplatformami. Z kontrolerem przypominającym tani telewizor z lat 70tych, trzymającym baterię 3h. Ta konsola to był żart, i to marny. Gdyby nie to, że jest na niej Wind Waker i Twilight Princess w wersji HD to już dawno byłaby na śmietniku historii. A tak zajmuje mi miejsce pod telewizorem.
Opublikowano 12 września12 wrz Najlepszym podsumowaniem Switcha jest to, że jego najlepsze tytuły to porty z WiiU. Także plucie na to drugie i chwalenie tego pierwszego to wyżyny odklejki.Jednak jak widać te wyżyny to dla pewnych użytkowników codzienność, zwyczajny spacer. :)
Opublikowano 12 września12 wrz koneserzy gówna. Nintendo jest dla dzieci i retardów co grają na easy.
Opublikowano 12 września12 wrz 2 minutes ago, Paolo de Vesir said:Kołderka pod którą wchodzi wujek Pupcio i dotyka cię swoim pikaczu. Patrzy, a tam Gerapa już działa
Opublikowano 12 września12 wrz <modli się aby nie pokazali DEmake4, obowiązkowo na game key cardzie i za 3.5 bomby>
Opublikowano 12 września12 wrz 1 hour ago, Krzysztof93 said:mimo wszystko życzę wszystkim żeby to się szybko zestarzałoAni trochę stary, ani trochę
Opublikowano 12 września12 wrz Ja tylko przypominam, ze Nintendo obrało politykę Sony, więc nie ma co sie denerwować. Po prostu dusza i tożsamość uleciały.
Opublikowano 12 września12 wrz 10 godzin temu, Hanza71 napisał(a):Wii konsola 3 gier Zgadza się, Xenoblade, Last story i Pandora's Tower. Potem konsola poszła do szafy i tak leży, bo nawet nie opłaca się tego sprzedawać. Szkoda, że nie zrobili remasterków tych dwóch ostatnich, bo bym ograł na jakimś normalnym sprzęcie.