Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Nie widziałeś to nie wiesz, ale nawet na podrzędnym PC Death Stranding działa po prostu OBŁĘDNIE - zawsze w kwestii antialiasingu.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Niestety MS tak robi w chuja graczy, że większość myślała, że to premiera na xboxach. Te kundle zaraz sobie zaczną wymyślać gry.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Eks na PlayStation trafia do Godpassa. Co klaperskie na to? GODPASS NA PC TO NIE JEST PRAWDZIWY GODPASS!!!1111 Niech ktoś wciągnie klaperskie na listę gatunków zagrożonych wyginięciem, bo na tym etapie degeneracji psychofizycznej nie są w stanie rozmnażać się w sposób naturalny
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: Niestety MS tak robi w chuja graczy, że większość myślała, że to premiera na xboxach. Te kundle zaraz sobie zaczną wymyślać gry. Mylisz normalnych Graczy z półgłówkami plejstejszyn.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Kolejna gra z PS na PC lub Xboxie i żadna na PS5. Nie dziwi mnie to, zmaslo zrobił test z SoC PS5 z RX 6600 a tam Godrizon 5 w 1080p/25 XDDD Ktoś ma jeszcze wątpliwości, że jedynym next genem na rynku jest XSX? CHYBA TYLKO JEBANI IDIOCI.
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Ahahahah ale Kojima z Knurem zrobili w ch...Bociarzy. PS5 i PC to kombo doskonałe, a bociarze jak zwykle upokorzeni
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l 56 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Kolejna gra z PS na PC lub Xboxie i żadna na PS5. Nie dziwi mnie to, zmaslo zrobił test z SoC PS5 z RX 6600 a tam Godrizon 5 w 1080p/25 XDDD Ktoś ma jeszcze wątpliwości, że jedynym next genem na rynku jest XSX? CHYBA TYLKO JEBANI IDIOCI. 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Nie widziałeś to nie wiesz, ale nawet na podrzędnym PC Death Stranding działa po prostu OBŁĘDNIE - zawsze w kwestii antialiasingu. Ja wiem, ze to CW, ale moglbys nie zalaczac trybu dałna do każdego posta. 1440p Ultra w 100 klatkach, dla porownania na najpotezniejszej konsoli na rynku zeby miec 60 klatek, to trzeba wyłączyć grafikę i jeździć w 1080p... No Paolo gry MS woli ogrywac na konsoli, bo na PC mu DualShock 4 nie działa
Opublikowano 19 sierpnia 20222 l Dokładnie, gry z PS na PC działają lepiej nawet na chujowym rigu, a na XSX mogą robić wrażenie nawet na pececiarzach.
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Xbox wraca do korzeni. Najpierw zachęcał PCeciarzy do Xboxa i przecież to była główna klientela xśmiecia. Teraz wszystko zatacza koło - chcesz zagrać w coś więcej niż śmieciowe indyki w gp? Wracaj na PC
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Przecież nawet gears tactic był najpierw na pc xd to tak jakby nowa forza miała wyjść najpierw na pc gp a potem na xsx. Takich numerów nie zabraknie w tej generacji.
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Gamepass na PC i na Xbox powinny być plane osobno, nie poważna firma unifikuje to w jedną usługę z jednym abonamentem zamiast zarabiać dwa razy
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l no sa platne osobno, a ze cebula ultimate jest taka tania to nie ma co narzekac. Gamepass pc jest za friko na dobra sprawe, bo gold tez swoje kosztuje
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 13 godzin temu, easye napisał: Ja wiem, ze to CW, ale moglbys nie zalaczac trybu dałna do każdego posta. 1440p Ultra w 100 klatkach, dla porownania na najpotezniejszej konsoli na rynku zeby miec 60 klatek, to trzeba wyłączyć grafikę i jeździć w 1080p... No Paolo gry MS woli ogrywac na konsoli, bo na PC mu DualShock 4 nie działa Niezle de dauno zapodales - ja mówię o SoC PS5 + RX 6600, a ty na dowód że się mylę zapodales Ryzena 5 5600 który wysrywa dupą ten śmieszny procesorek z PS 4.75 co się dławi w FullHD z Forzą. next gen Sony a Forza jak na XOS aha, performance to jest dynamiczne 4K więc gratki, znów się wygłupiłeś Może poszukaj czy ktoś jest online w Halo czy dalej nikt nie chce z tobą grać?
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Hahahah nie wierze po prostu nie wierze DS na PC a nie na XSX hahahahaa ale strzał w 10 No rozegranie roku tej zjebane konsoli
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 17 minut temu, LiŚciu napisał: XsX by pewnie nie dał rady uciągnąć 1440p w 60 fps w tej grze. Natywne 4K/60 spokojnie, to nie PS5 żeby nie wystarczało mocy ahahhahaha
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 23 godziny temu, PanKamil napisał: Co za beka gierka trafia na pc a te bezguscia wala konia do zielonego elektrośmiecia DS od dawna jest na PC. 17 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Kolejna gra z PS na PC lub Xboxie i żadna na PS5. DS dostał osobną wersję pod PS5.
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Niebieskie kundle jak szybko straciły wiarę w religijny dogmat świętości eksów na Sonkę
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 5 minut temu, dee napisał: Niebieskie kundle jak szybko straciły wiarę w religijny dogmat świętości eksów na Sonkę exy na plejkurwie 4.5? nie ma czegoś takiego, żeby szmaciary Ryan chociaż dostarczały dobre multiplatformy a to też jest poza zasięgiem
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 18 godzin temu, easye napisał: Ja wiem, ze to CW, ale moglbys nie zalaczac trybu dałna do każdego posta. 1440p Ultra w 100 klatkach, dla porownania na najpotezniejszej konsoli na rynku zeby miec 60 klatek, to trzeba wyłączyć grafikę i jeździć w 1080p... No Paolo gry MS woli ogrywac na konsoli, bo na PC mu DualShock 4 nie działa Sam jesteś dałnem. Forza działa w 4K/60 na Series X. W tym trybie gra wygląda równie pięknie jak w 30 FPSach. E: gówno PC też ma popup na drzewach w trybie ultra i gra wygląda identyczne jak na konsoli. Buda izi i wypad na forum CD Action z tym licznikiem FPSÓW.
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l Death Stranding za piekna gra żeby XBOX POCIOGNOŁ tak samo nie pociongnie DOOM 64, Quake 2 i Age of EMPIRES 4 To tylko dla PC które tutaj nikogo bo to forum konsolowe
Opublikowano 20 sierpnia 20222 l 7 minut temu, Whisker napisał: Death Stranding za piekna gra żeby XBOX POCIOGNOŁ tak samo nie pociongnie DOOM 64, Quake 2 i Age of EMPIRES 4 To tylko dla PC które tutaj nikogo bo to forum konsolowe Ale to jest cyrk jak Phil upokarza swoich wyznawców, zdaje się mówić: "Hej chłopaki fajnie, że kupiliście smiecboxa i gp na 3 lata ale zapomniałem wam powiedzieć, że bez kompa w chuja pogracie" Phil to najlepszy wojownik w cw