Opublikowano 15 kwietnia15 kwi Nie da się ukryć, że playstation to jest bubel robiony po kosztach. Marka dla casuali to i wykonanie manty.
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi 9 godzin temu, GearsUp napisał(a):Ta najlepsza architektura jest z nami ?Tak, nie mówiłem o kulturze pracy czy plastiku;)Oczywistego weak spotu jak Jaguar w PS4 czy rozbita pamięć w PS3 itp nie ma.Edit - zresztą pod względem sprzedaży, to chyba ps5 wypadnie najbliżej PS3, jest to wielce wymowne Edytowane 16 kwietnia16 kwi przez aph
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi 9 godzin temu, Beelzeboss napisał(a):Nie da się ukryć, że playstation to jest bubel robiony po kosztach. Marka dla casuali to i wykonanie manty.Xbox nie potrafi zrobić nawet cichej lodówki.
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi 9 godzin temu, Mejm napisał(a):PS5 pro: 4000A sam napęd też podnieśli cenę? XD
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Żeby jeszcze na te sonke jakies słitaśne eksy dawali, by usprawiedliwić jakos ten skok na kase. A tu 6 rok leci, a exy mozna policzyc na palcach jednej reki (i to na takiej po nieostroznej zabawie z granatem).Switch2 + PC = gracz kompletny Edytowane 16 kwietnia16 kwi przez Pierre Deck
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Ciekawie by to wyglądało jakbym dziś miał 15 lat no bo jak ja miałem faktycznie 15 lat to wychodziła konsola w cenie kosmicznie niedostępnej dla młodego Krzysia i to bardzo bolało ale wtedy wiedziałem, że po 2-3 latach cena tej samej konsoli na pewno będzie niższa aż w końcu spadnie do pułapu osiągalnego dla mnie i po jakiejś pracy w ferie/wakacje uda się to kupić. Dziś 15 letni Krzyś miałby przejebane po całości i takie PS5 to bym jedynie sobie mógł na Gaminatorze obejrzeć u Quaza (ktoś pamięta te jego filmy o Wii, PS3, X360?). Dziwne, że kiedyś elektronika/technologia powszedniała i stawała się coraz tańsza a teraz często lepiej coś brać na premierę bo nie wiadomo czy cena nie wystrzeli do góry .I to jedyne co mnie męczy w przypadku Tableta 2, nie ma tam nic ale może kiedyś będzie i martwi mnie perspektywa płacenia więcej niż teraz za tego śmiecia. Dosłownie interesuje mnie cena Nintendo tylko przez swego rodzaju FOMO przegapienia momentu gdy jeszcze zakup nie jest turbo-frajerstwem a tylko zwykłym frajerstwem. Swoją konsolkę PS5 najlepszą na rynku kupiłem taniej niż teraz ale w bundlu z dwoma padami żeby zbliżyć się do dzisiejszej kwoty musiałbym doliczyć jeszcze cenę stacji ładującej. Ciche to są może wasze baby z wami w łóżku ale napęd musi robić brum-brum. Xbox chuj
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Dziś 15 letnie Krzysie to już dawno dostali ps5 na komunie. Jak slysze ile hajsu dzieci dostają w PL to małe wesela.
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi 28 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Dziś 15 letni Krzyś miałby przejebane po całości i takie PS5 to bym jedynie sobie mógł na Gaminatorze obejrzeć u Quaza (ktoś pamięta te jego filmy o Wii, PS3, X360?). Super filmiki, duszne filmiki, tak samo początki kogucika w 2010 i jeszcze był taki fajny kanał ProgramOg z recenzjami, chłop który je czytał teraz robi na potężnym kanale playstation polska
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):Dziś 15 letnie Krzysie to już dawno dostali ps5 na komunie. Jak slysze ile hajsu dzieci dostają w PL to małe wesela.I tak i nie. Te historie, że hajsu z komunii to się nie widziało to chyba nie są od wczoraj ;). A jak jeszcze teraz na imprezę wydają 10+ tysi to potem nie dziwne, że Krzysiu musi pomóc w finansowaniu, kiedy nawet z wysokimi dochodami ludzie żyją od wypłaty do wypłaty.Druga sprawa, jest taka, że Krzyś to byłby jakiś dziwny jakby wolał PS5 od laptopa, kiedy większość kumpli gra na PC, łatwiej o komunikację, chodzi minecraft java edition itp. A przy okazji do szkoły się przyda, to i tatuś i mamusia łatwiej się zgodzą. Przynajmniej tak jest w moim bąbelku, dzieciaki wolą PC/laptopy. Konsole też chcą jak to dzieciaki ale to jest na drugim miejscu jak już lapek jest. Do tego TV jest wspołny, lapka to ma swojego i nie obchodzi go czy ktoś siedzi i ogląda coś w salonie(Switcha 2 by można tu było podpiąć). Edytowane 16 kwietnia16 kwi przez Kangus
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeszcze są małe Pupcie na garnuszku rodziców, oni muszą się zadowolić Tablecikiem z dlss off.Ale chociaz jak dziewuchę zaprosi to będą sobie mogli po jednym Joyconie wsadzić w dupę.
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Ja będąc 15 letnim Krzysiem miałem PC bo to było najważniejsze bo Tibia, WoW itd., konsole praktycznie nie istniały wśród naszej grupy, konsole były w posiadaniu największych bananów z osiedli domków jednorodzinnych, my mieliśmy kompy i marzenia . Komputer C2D + GF 9600 GT, który też sobie w dużej części sam zasponsorowałem tytaniczną nielegalną pracą na budowie bo ten z komunii (nie wiem dlaczego to pamiętam miał Radeona 9200 SE) już nie dawał rady. PS2 i X360 to już był totalnie mój kaprys bo strasznie jarałem się perspektywą grania z kolegami przy jednej konsoli czego na PC nie było wtedy, rzadko ktokolwiek podłączał pada do komputera a i tak gier nie było za wiele do grania przy jednym biurku. No i wtedy jak mówię konsole startowały z wysokiego pułapu cenowego ale naturalnie z czasem te ceny spadały a teraz to idź pan w chuj. Tamten Krzyś to by miał hardcore mode totalny.
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Co ten zielony pet drozdu szczeka? czaicie być tak pojebanym człowiekiem żeby czekać na nowego "xboxa" w 2026? xDD jasny gwint
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Teraz, Pupcio napisał(a):czaicie być tak pojebanym człowiekiem żeby czekać na nowego "xboxa" w 2026? xDD jasny gwintno trochę pojebane, jedynie jakie oczekiwania można mieć od Microsoftu to żeby w końcu umarli.
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Zielony pet gra na wszystkim :) A że czeka na nowego Xboxa? Nie moja wina że znienawidzony przez was MS robi najlepsze sprzęty
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi A to już dobre 13 lat temu nastąpiło, chłopy sie bawią w ożywianie zwłok jak w jakimś residenciku
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Czaicie wychowywać dzieciaka 15 lat, karmisz, uczysz życia, starasz się pokazać jak być dobrym człowiekiem, a ten mały niewdzięczny chujek przychodzi któregoś dnia i pyta "tate, kupisz mi plejsteiszyn"? Nikomu nie życzę takiego losu, to musi być dewastujące przeżycie.
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Przeciez jak tu było wspomniane, na konsolach to graja już emeryci tacy jak my ze 30+, mój 12 letni bobas to nawet na Switch a czy Xboxa nie popatrzy. Dzieciaki to teraz na kompach grają.
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi 9 minut temu, Krzysztof93 napisał(a):Bzduras wolałby kupić lapka do Ligi/Robloxa i zniszczyć małolata Potężny SMOK do "nauki"? Oczywista oczywistość, jeszcze gówniak by zaczął grać w gierki od sony i nauczył się tego całego elgiebete z jakiegoś horajzona, yuck
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Kupisz takiemu Nintendo to za chwilę żona zacznie marudzić, że chyba jej ktoś kosmetyków używa bo ,,było więcej''.
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi a to jest pułapka, kupujesz taki tablet w dobrej wierze bo gierki grzeczne, familijne, znane marki itd. a później rodzinne dramaty, wyciągasz z tornistra jakieś dziwne różowe rajtuzy a jakiś pomalowany szminką gnom rzuca się na ciebie z krzykiem ,,to moje!!!''. I albo zaakceptujesz ono/jego Filo albo tracisz dzieciaka na zawsze
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Sory Krzysztofie ale obecnie patrząc po temacie arty forumowiczów wychodzi na to że największymi zwyrodnialcami są posiadacze sony playstation
Opublikowano 16 kwietnia16 kwi Na pewno gówniak marzy o konsoli pod TV w salonie rodziców i żeby jeszcze curva 1/3 kieszonkowego odpalać aby opłacić abonament i łaskawie pograć z kolegą w Minecrafta czy CoDa. Valve nie robi absolutnie nic i curva wygrywa przez głąbów z Sony i MS. Do tego konsole z wiekiem drożeją zamiast tanieć xD bo nie daj boże dopłata do sprzętu zbije tabelki w korpo. Konsole dzisiaj to są dla takich starych pierdzieli jak na tym forum. Może Nintendo łapie jeszcze nową publikę jako jedyny bezpieczny sprzęt dla 6 latka i wiele z tych dzieciaków zostanie po części z Nintendo z sentymentu do Mario i Zeldy.