Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
43 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ty mówisz okazja, ja: do zniszczenia branży.

To, że branżę trzeba zaorać i zasiać od nowa to oczywista oczywistość.

41 minut temu, Pupcio napisał:

Abonamenty xD grają w każde ścierwo jakie im podsuną pod nos i potem zgrywają odkrywców gejmingu po jeden na sto indyków nie okaże się gównem xD polecam sobie kupować gry na własność które się chce a nie grać w byle co, straconego czasu na te śmieci z gamepassa nie odzyskacie zagrywy  :)

Po co mam kupować grę na własność jak wchodzę do XGP albo PS+ i mam tam mnóstwo gier w które od dawna chciałem zagrać?

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Mmm branżunia bez xboxa :fsg: i znowu wszytko byłoby dobrze jak za starych dobrych czasów  :3

Opublikowano

Niech sobie Xbox będzie, dla kontrastu. Sonka jeszcze lepiej wygląda przy tym niepotrzebnym elektrośmieciu. 

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Abonamenty xD grają w każde ścierwo jakie im podsuną pod nos i potem zgrywają odkrywców gejmingu po jeden na sto indyków nie okaże się gównem xD polecam sobie kupować gry na własność które się chce a nie grać w byle co, straconego czasu na te śmieci z gamepassa nie odzyskacie zagrywy  :)

Nie ma czegoś takiego jak gry na własność ;) nawet wersje pudełkowe to nie Twoja własność 

Opublikowano

Czy jest już Gwiazdka? Bo nawet Whisker mówi trzeźwym głosem

Opublikowano
36 minut temu, Bzduras napisał:

Czy jest już Gwiazdka? Bo nawet Whisker mówi trzeźwym głosem

W niedzielę biedronka zamknięta i nie ma gdzie kupić karmelowego sikacza.

Opublikowano
4 minuty temu, SnoD napisał:

W niedzielę biedronka zamknięta i nie ma gdzie kupić karmelowego sikacza.

Dzisiaj jest niedziela handlowa, także ten...

Opublikowano

:O serio? kurde lisciu chociaz raz cos przydatnego napisał. Ide do sklepu w takim razie.

Opublikowano
1 minute ago, 20inchDT said:

:O serio? kurde lisciu chociaz raz cos przydatnego napisał. Ide do sklepu w takim razie.

Przed czy po kościele?

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

Nie zapomnij kupić:cebula:

Opublikowano

w kosciele nic nie sprzedaja to nie wiem po co mialbym tam isc

Opublikowano
14 minutes ago, 20inchDT said:

w kosciele nic nie sprzedaja to nie wiem po co mialbym tam isc

A wieczne zbawienie duszy? ^^

Opublikowano
3 hours ago, Donatello1991 said:

Ty mówisz okazja, ja: do zniszczenia branży.

mylisz sie, ale szkoda mi czasu zeby ci wytlumaczyc

Opublikowano

E tam, jak Sony mi dało ponad 800 gier, to trudno nie trafić w coś co chciało się ograć. Przeszedłem Mafię Remake, teraz Killzone Shadow Fall, sprawdziłem strumieniowo The Crew 2 czy mi podpasi i chyba tak, ale zanim to strumieniowo Double Dragon Neon dla przypomnienia jak bardzo dobra to była gra na PS3, a także dla relaksu Loco Roco Remaster. Może jeszcze jak mi się zachce jrpg-a to mam w zanadrzu YS VIII lub YS IX. Fpytę ten PS Plus Premium. Nie to co GP, bieda i wyrzygane kłaki.

Opublikowano

Pan Spencer gra więcej w ciągu tygodnia niż przeciętny klaperski w ciągu roku :xboss:

507850227_Screenshot_20220828-150359_Chrome2.thumb.jpg.4950afc7527b0d03bb905cc9600df807.jpg

Jimbo to nawet plejśmieciary5 odpalić nie potrafi :shieeet:

Opublikowano
1 hour ago, Mendrek said:

E tam, jak Sony mi dało ponad 800 gier, to trudno nie trafić w coś co chciało się ograć. Przeszedłem Mafię Remake, teraz Killzone Shadow Fall, sprawdziłem strumieniowo The Crew 2 czy mi podpasi i chyba tak, ale zanim to strumieniowo Double Dragon Neon dla przypomnienia jak bardzo dobra to była gra na PS3, a także dla relaksu Loco Roco Remaster. Może jeszcze jak mi się zachce jrpg-a to mam w zanadrzu YS VIII lub YS IX. Fpytę ten PS Plus Premium. Nie to co GP, bieda i wyrzygane kłaki.

I to jest właśnie problem mój z abonamentami. Serio nie miałeś możliwości przez ile, 10 lat? ogrania Killzone Shadow Fall? Jak chciałeś to co Cię powstrzymywało? Niesamowicie trudne zdobycie gry, czy absolutnie wygórowana cena gry? A jak nie chciałeś to czemu zagrałeś? Bo jest w abonamencie to już chuj, zapłacone to zagram. I w ten sposób płacisz za granie w gry w które grać wcale nie chciałeś. Idiotyzm, kompletny

Opublikowano
35 minut temu, Donatello1991 napisał:

Tyle grubas gra i nie potrafi dobrych gier dostarczyć.

użytkownik donatello ostro o mendolinie

29 minut temu, giger_andrus napisał:

Przecież on gra na Sonce i czeka na Ragnaroka. 

z Ragnarokiem jest tak, że czeka ostatecznie kupią tylko boty z plejkami:/ 

Opublikowano

Zapomniałeś dodać, że w ramach ulepszeń wycięto multiplayera