Opublikowano 28 sierpnia 20222 l 43 minuty temu, Donatello1991 napisał: Ty mówisz okazja, ja: do zniszczenia branży. To, że branżę trzeba zaorać i zasiać od nowa to oczywista oczywistość. 41 minut temu, Pupcio napisał: Abonamenty xD grają w każde ścierwo jakie im podsuną pod nos i potem zgrywają odkrywców gejmingu po jeden na sto indyków nie okaże się gównem xD polecam sobie kupować gry na własność które się chce a nie grać w byle co, straconego czasu na te śmieci z gamepassa nie odzyskacie zagrywy Po co mam kupować grę na własność jak wchodzę do XGP albo PS+ i mam tam mnóstwo gier w które od dawna chciałem zagrać?
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l Mmm branżunia bez xboxa i znowu wszytko byłoby dobrze jak za starych dobrych czasów :3
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l Niech sobie Xbox będzie, dla kontrastu. Sonka jeszcze lepiej wygląda przy tym niepotrzebnym elektrośmieciu.
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l Godzinę temu, Pupcio napisał: Abonamenty xD grają w każde ścierwo jakie im podsuną pod nos i potem zgrywają odkrywców gejmingu po jeden na sto indyków nie okaże się gównem xD polecam sobie kupować gry na własność które się chce a nie grać w byle co, straconego czasu na te śmieci z gamepassa nie odzyskacie zagrywy Nie ma czegoś takiego jak gry na własność nawet wersje pudełkowe to nie Twoja własność
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l 36 minut temu, Bzduras napisał: Czy jest już Gwiazdka? Bo nawet Whisker mówi trzeźwym głosem W niedzielę biedronka zamknięta i nie ma gdzie kupić karmelowego sikacza.
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l 4 minuty temu, SnoD napisał: W niedzielę biedronka zamknięta i nie ma gdzie kupić karmelowego sikacza. Dzisiaj jest niedziela handlowa, także ten...
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l :O serio? kurde lisciu chociaz raz cos przydatnego napisał. Ide do sklepu w takim razie.
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l 1 minute ago, 20inchDT said: :O serio? kurde lisciu chociaz raz cos przydatnego napisał. Ide do sklepu w takim razie. Przed czy po kościele?
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l 6 minut temu, 20inchDT napisał: :O serio? kurde lisciu chociaz raz cos przydatnego napisał. Ide do sklepu w takim razie. Nie zapomnij kupić
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l 14 minutes ago, 20inchDT said: w kosciele nic nie sprzedaja to nie wiem po co mialbym tam isc A wieczne zbawienie duszy?
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l 3 hours ago, Donatello1991 said: Ty mówisz okazja, ja: do zniszczenia branży. mylisz sie, ale szkoda mi czasu zeby ci wytlumaczyc
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l E tam, jak Sony mi dało ponad 800 gier, to trudno nie trafić w coś co chciało się ograć. Przeszedłem Mafię Remake, teraz Killzone Shadow Fall, sprawdziłem strumieniowo The Crew 2 czy mi podpasi i chyba tak, ale zanim to strumieniowo Double Dragon Neon dla przypomnienia jak bardzo dobra to była gra na PS3, a także dla relaksu Loco Roco Remaster. Może jeszcze jak mi się zachce jrpg-a to mam w zanadrzu YS VIII lub YS IX. Fpytę ten PS Plus Premium. Nie to co GP, bieda i wyrzygane kłaki.
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l Pan Spencer gra więcej w ciągu tygodnia niż przeciętny klaperski w ciągu roku Jimbo to nawet plejśmieciary5 odpalić nie potrafi
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l 1 hour ago, Mendrek said: E tam, jak Sony mi dało ponad 800 gier, to trudno nie trafić w coś co chciało się ograć. Przeszedłem Mafię Remake, teraz Killzone Shadow Fall, sprawdziłem strumieniowo The Crew 2 czy mi podpasi i chyba tak, ale zanim to strumieniowo Double Dragon Neon dla przypomnienia jak bardzo dobra to była gra na PS3, a także dla relaksu Loco Roco Remaster. Może jeszcze jak mi się zachce jrpg-a to mam w zanadrzu YS VIII lub YS IX. Fpytę ten PS Plus Premium. Nie to co GP, bieda i wyrzygane kłaki. I to jest właśnie problem mój z abonamentami. Serio nie miałeś możliwości przez ile, 10 lat? ogrania Killzone Shadow Fall? Jak chciałeś to co Cię powstrzymywało? Niesamowicie trudne zdobycie gry, czy absolutnie wygórowana cena gry? A jak nie chciałeś to czemu zagrałeś? Bo jest w abonamencie to już chuj, zapłacone to zagram. I w ten sposób płacisz za granie w gry w które grać wcale nie chciałeś. Idiotyzm, kompletny
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l 35 minut temu, Donatello1991 napisał: Tyle grubas gra i nie potrafi dobrych gier dostarczyć. użytkownik donatello ostro o mendolinie 29 minut temu, giger_andrus napisał: Przecież on gra na Sonce i czeka na Ragnaroka. z Ragnarokiem jest tak, że czeka ostatecznie kupią tylko boty z plejkami
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l Abonament to rak branży, nie to co remaster 9 letniej drabiny za 3 bomby
Opublikowano 28 sierpnia 20222 l Kolego, ale bez takich proszę. Padzik wibruje teraz punktowo, to nie przelewki.