Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
43 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Ty mówisz okazja, ja: do zniszczenia branży.

To, że branżę trzeba zaorać i zasiać od nowa to oczywista oczywistość.

41 minut temu, Pupcio napisał:

Abonamenty xD grają w każde ścierwo jakie im podsuną pod nos i potem zgrywają odkrywców gejmingu po jeden na sto indyków nie okaże się gównem xD polecam sobie kupować gry na własność które się chce a nie grać w byle co, straconego czasu na te śmieci z gamepassa nie odzyskacie zagrywy  :)

Po co mam kupować grę na własność jak wchodzę do XGP albo PS+ i mam tam mnóstwo gier w które od dawna chciałem zagrać?

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 725,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Mmm branżunia bez xboxa :fsg: i znowu wszytko byłoby dobrze jak za starych dobrych czasów  :3

Opublikowano

Niech sobie Xbox będzie, dla kontrastu. Sonka jeszcze lepiej wygląda przy tym niepotrzebnym elektrośmieciu. 

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Abonamenty xD grają w każde ścierwo jakie im podsuną pod nos i potem zgrywają odkrywców gejmingu po jeden na sto indyków nie okaże się gównem xD polecam sobie kupować gry na własność które się chce a nie grać w byle co, straconego czasu na te śmieci z gamepassa nie odzyskacie zagrywy  :)

Nie ma czegoś takiego jak gry na własność ;) nawet wersje pudełkowe to nie Twoja własność 

Opublikowano

Czy jest już Gwiazdka? Bo nawet Whisker mówi trzeźwym głosem

Opublikowano
36 minut temu, Bzduras napisał:

Czy jest już Gwiazdka? Bo nawet Whisker mówi trzeźwym głosem

W niedzielę biedronka zamknięta i nie ma gdzie kupić karmelowego sikacza.

Opublikowano
4 minuty temu, SnoD napisał:

W niedzielę biedronka zamknięta i nie ma gdzie kupić karmelowego sikacza.

Dzisiaj jest niedziela handlowa, także ten...

Opublikowano

:O serio? kurde lisciu chociaz raz cos przydatnego napisał. Ide do sklepu w takim razie.

Opublikowano
1 minute ago, 20inchDT said:

:O serio? kurde lisciu chociaz raz cos przydatnego napisał. Ide do sklepu w takim razie.

Przed czy po kościele?

Opublikowano
6 minut temu, 20inchDT napisał:

Nie zapomnij kupić:cebula:

Opublikowano

w kosciele nic nie sprzedaja to nie wiem po co mialbym tam isc

Opublikowano
14 minutes ago, 20inchDT said:

w kosciele nic nie sprzedaja to nie wiem po co mialbym tam isc

A wieczne zbawienie duszy? ^^

Opublikowano
3 hours ago, Donatello1991 said:

Ty mówisz okazja, ja: do zniszczenia branży.

mylisz sie, ale szkoda mi czasu zeby ci wytlumaczyc

Opublikowano

E tam, jak Sony mi dało ponad 800 gier, to trudno nie trafić w coś co chciało się ograć. Przeszedłem Mafię Remake, teraz Killzone Shadow Fall, sprawdziłem strumieniowo The Crew 2 czy mi podpasi i chyba tak, ale zanim to strumieniowo Double Dragon Neon dla przypomnienia jak bardzo dobra to była gra na PS3, a także dla relaksu Loco Roco Remaster. Może jeszcze jak mi się zachce jrpg-a to mam w zanadrzu YS VIII lub YS IX. Fpytę ten PS Plus Premium. Nie to co GP, bieda i wyrzygane kłaki.

Opublikowano

Pan Spencer gra więcej w ciągu tygodnia niż przeciętny klaperski w ciągu roku :xboss:

507850227_Screenshot_20220828-150359_Chrome2.thumb.jpg.4950afc7527b0d03bb905cc9600df807.jpg

Jimbo to nawet plejśmieciary5 odpalić nie potrafi :shieeet:

Opublikowano
1 hour ago, Mendrek said:

E tam, jak Sony mi dało ponad 800 gier, to trudno nie trafić w coś co chciało się ograć. Przeszedłem Mafię Remake, teraz Killzone Shadow Fall, sprawdziłem strumieniowo The Crew 2 czy mi podpasi i chyba tak, ale zanim to strumieniowo Double Dragon Neon dla przypomnienia jak bardzo dobra to była gra na PS3, a także dla relaksu Loco Roco Remaster. Może jeszcze jak mi się zachce jrpg-a to mam w zanadrzu YS VIII lub YS IX. Fpytę ten PS Plus Premium. Nie to co GP, bieda i wyrzygane kłaki.

I to jest właśnie problem mój z abonamentami. Serio nie miałeś możliwości przez ile, 10 lat? ogrania Killzone Shadow Fall? Jak chciałeś to co Cię powstrzymywało? Niesamowicie trudne zdobycie gry, czy absolutnie wygórowana cena gry? A jak nie chciałeś to czemu zagrałeś? Bo jest w abonamencie to już chuj, zapłacone to zagram. I w ten sposób płacisz za granie w gry w które grać wcale nie chciałeś. Idiotyzm, kompletny

Opublikowano
35 minut temu, Donatello1991 napisał:

Tyle grubas gra i nie potrafi dobrych gier dostarczyć.

użytkownik donatello ostro o mendolinie

29 minut temu, giger_andrus napisał:

Przecież on gra na Sonce i czeka na Ragnaroka. 

z Ragnarokiem jest tak, że czeka ostatecznie kupią tylko boty z plejkami:/ 

Opublikowano

Zapomniałeś dodać, że w ramach ulepszeń wycięto multiplayera