Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Najlepsze marki, które należały do Square-Enix lub wciaż należają? Tylko te, które przejęli czyli Tomb Raider, Hitman, Deus Ex. Ich japońskie twory nadają się tylko na śmietnik.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 619,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

JP oddział SE obecnie wydawniczo działa bardzo fajnie tylko mogliby skończyć z tym cyrkiem odnośnie platform startowych dla gier skoro ostatecznie wydają praktycznie na wszystko.

Zachodni oddział to była parodia.

Opublikowano
16 minut temu, Czoperrr napisał:

Ich japońskie twory nadają się tylko na śmietnik.

Przykro mi, ale rimejk VII i XVI nie pojawia się na x-śmieciarze.

:notbad:

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

ale śmieciara XDDD na te gry szkoda się wysrać, a co dopiero grać

no ale dla podgraczy z Sonki może się coś takiego podobać

Opublikowano
9 minut temu, YETI napisał:

Wspaniała firma, a Phil nadal na kolanach prosi o FF XIV :pawel:

Opublikowano

square sraka i gry robione po kosztach

valkyrie :bad:

star ocean :bad:

juz widze jak ten dzban yeti gra w te wymienione w twicie gry

Opublikowano

Gdyby któryś klap zagrał w remake FF7, to wiedziałby jaki to nudny i archaiczny tytuł. Którego taka Persona 5 zjada na śniadanie. No ale hej, to są klaperskie, pierdolą o grach których na oczy nie widzieli :gayos:

Opublikowano

wowiarz nie zna sie na grach? stare, znałem

Opublikowano
Spoiler
Cytat

- FFXVI
- Forspoken
- FFVII Rebirth
- Crisis Core
- Valkyrie Elysium
- DioField
- Octopath II
- Star Ocean 6
- Various Daylife
- Voice of Cards
- Nier (S)
- Harvestella
- Tactics Ogre
- Romancing Saga
- DQ Treasures
- DQIII HD
- DQXII
- Kingdom Hearts IV

lista gierek, za które w niektórych krajach katolickich można trafić do więzienia na trzepanie dupy?
Onichan! jesteśmy małe pamperki z wielkimi oczami, ratujemy świat i naszą miłość. Udajemy, że to takie poważne, musimy łowić rybki w stawie. Ale słodko kurwosan. Lubisz anime dziewczynki z wielkimi kut mieczami? Mam różowe włosy 12 lat i prowadzę czołg na straszną wojnę turową. :yakubu:  Fajnie by było jakby Japonia upadła i se głupi ryj rozwaliła. Dosyć tego wschodniego kiczu dla pederastów

fani anime.jpg

Opublikowano

Tylko project eve i forspoken , reszta bez jajeczna. 

Ten ff 16 to mocna nie wiadoma po ostatnich przynieś podaj pozamiataj final fantasach i ich mechanikach po których ziewałem po paru godzinach. 

Edytowane przez oFi

Opublikowano
1 godzinę temu, YETI napisał:

A Ty ten rimejk z Plusa już zacząłeś czy nadal czekasz po ponad 2 latach od premiery? :reggie:

Opublikowano
48 minut temu, oFi napisał:

Tylko project eve i forspoken , reszta bez jajeczna. 

Te obie gry to przecież najbardziej bezjajeczne z nich wszystkich. xd Jedyne co dobrego miał Square do zaoferowania to zachodnie marki.

No i właśnie, miał.

Opublikowano

plejśmieciara 4.5 rozjebana jak gówno w polu :banderas: RÓŻNICA GENERACJI :obama:

Opublikowano
11 minut temu, Daddy napisał:

plejśmieciara 4.5 rozjebana jak gówno w polu :banderas: RÓŻNICA GENERACJI :obama:

Wczoraj grałem i testowałem obie wersje, jakościowo bez różnicy ale przypominam że gra w fantastyczny sposób wykorzystuje haptyke i i inteligentne spusty

Opublikowano

Daddy ma 5 fpsy więcej i dla niego jest to różnica generacji. Nie masz tam gdzieś jakiegoś okna do wyskoczenia?

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

Wczoraj grałem i testowałem obie wersje, jakościowo bez różnicy ale przypominam że gra w fantastyczny sposób wykorzystuje haptyke i i inteligentne spusty

To jest akurat kłamstwo - lepszy performance i prawdziwy raytracing (przypominam, że na PS5 nie ma, bo tam jakieś sztuczki słabe) to lepsza sprawa niż wibracje padzika od PS5. Nie trzeba było długo czekać żeby multiplatformy na PS5 odstawały od tych na XSX. Ile trwała ta rzekoma dominacja Sony?

Pół roku czy udało się 12 miesięcy? :kekw:

Opublikowano
17 minut temu, Jakim napisał:

Daddy ma 5 fpsy więcej i dla niego jest to różnica generacji. Nie masz tam gdzieś jakiegoś okna do wyskoczenia?

Siedział w dupie u Spencera ale ten się zesral o Final Fantasy.

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Siedział w dupie u Spencera ale ten się zesral o Final Fantasy.

Przecież to sranie się o FF to teatryk dla klapów, że zabranie CoDa to nie jest taka tragedia, bo przecież Sony też blokuje FF. Realnie każdy ma w chuju tego Finala, a najbardziej sami twórcy. XDDD

Opublikowano
39 minut temu, Daddy napisał:

standard po wypuszczeniu toolsów :leo:

Opublikowano

Tak nikogo ze Spencer chce robić lachę SE:kekw:

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał:

Tak nikogo ze Spencer chce robić lachę SE:kekw:

9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Przecież to sranie się o FF to teatryk dla klapów, że zabranie CoDa to nie jest taka tragedia, bo przecież Sony też blokuje FF. Realnie każdy ma w chuju tego Finala, a najbardziej sami twórcy. XDDD

jeszcze raz trzeba przypomnieć, bo ewidentnie zapomniałeś i myślisz, że kogoś ten Final obchodzi

Mały reality check:

>Nie ma CoDa na PS - nie ma PS

>Nie ma FF na Xboxie - nieistotne