Opublikowano 21 września 20222 l Najlepsze marki, które należały do Square-Enix lub wciaż należają? Tylko te, które przejęli czyli Tomb Raider, Hitman, Deus Ex. Ich japońskie twory nadają się tylko na śmietnik.
Opublikowano 21 września 20222 l JP oddział SE obecnie wydawniczo działa bardzo fajnie tylko mogliby skończyć z tym cyrkiem odnośnie platform startowych dla gier skoro ostatecznie wydają praktycznie na wszystko. Zachodni oddział to była parodia.
Opublikowano 21 września 20222 l 16 minut temu, Czoperrr napisał: Ich japońskie twory nadają się tylko na śmietnik. Przykro mi, ale rimejk VII i XVI nie pojawia się na x-śmieciarze.
Opublikowano 21 września 20222 l 4 minuty temu, YETI napisał: Przykro mi, ale rimejk VII i XVI nie pojawia się na x-śmieciarze. ale śmieciara XDDD na te gry szkoda się wysrać, a co dopiero grać no ale dla podgraczy z Sonki może się coś takiego podobać
Opublikowano 21 września 20222 l 9 minut temu, YETI napisał: Przykro mi, ale rimejk VII i XVI nie pojawia się na x-śmieciarze. Wspaniała firma, a Phil nadal na kolanach prosi o FF XIV
Opublikowano 21 września 20222 l square sraka i gry robione po kosztach valkyrie star ocean juz widze jak ten dzban yeti gra w te wymienione w twicie gry
Opublikowano 21 września 20222 l Gdyby któryś klap zagrał w remake FF7, to wiedziałby jaki to nudny i archaiczny tytuł. Którego taka Persona 5 zjada na śniadanie. No ale hej, to są klaperskie, pierdolą o grach których na oczy nie widzieli
Opublikowano 21 września 20222 l 22 minuty temu, Shen napisał: Wspaniała firma, a Phil nadal na kolanach prosi o FF XIV trzeba naprawdę chuja znać się na grach aby jarać się SE a potem spojrzałem na ksywkę i wszystko było jasne
Opublikowano 21 września 20222 l Spoiler Cytat - FFXVI - Forspoken - FFVII Rebirth - Crisis Core - Valkyrie Elysium - DioField - Octopath II - Star Ocean 6 - Various Daylife - Voice of Cards - Nier (S) - Harvestella - Tactics Ogre - Romancing Saga - DQ Treasures - DQIII HD - DQXII - Kingdom Hearts IV lista gierek, za które w niektórych krajach katolickich można trafić do więzienia na trzepanie dupy? Onichan! jesteśmy małe pamperki z wielkimi oczami, ratujemy świat i naszą miłość. Udajemy, że to takie poważne, musimy łowić rybki w stawie. Ale słodko kurwosan. Lubisz anime dziewczynki z wielkimi kut mieczami? Mam różowe włosy 12 lat i prowadzę czołg na straszną wojnę turową. Fajnie by było jakby Japonia upadła i se głupi ryj rozwaliła. Dosyć tego wschodniego kiczu dla pederastów
Opublikowano 21 września 20222 l Tylko project eve i forspoken , reszta bez jajeczna. Ten ff 16 to mocna nie wiadoma po ostatnich przynieś podaj pozamiataj final fantasach i ich mechanikach po których ziewałem po paru godzinach. Edytowane 21 września 20222 l przez oFi
Opublikowano 21 września 20222 l 1 godzinę temu, YETI napisał: Przykro mi, ale rimejk VII i XVI nie pojawia się na x-śmieciarze. A Ty ten rimejk z Plusa już zacząłeś czy nadal czekasz po ponad 2 latach od premiery?
Opublikowano 21 września 20222 l 48 minut temu, oFi napisał: Tylko project eve i forspoken , reszta bez jajeczna. Te obie gry to przecież najbardziej bezjajeczne z nich wszystkich. xd Jedyne co dobrego miał Square do zaoferowania to zachodnie marki. No i właśnie, miał.
Opublikowano 21 września 20222 l 11 minut temu, Daddy napisał: plejśmieciara 4.5 rozjebana jak gówno w polu RÓŻNICA GENERACJI Wczoraj grałem i testowałem obie wersje, jakościowo bez różnicy ale przypominam że gra w fantastyczny sposób wykorzystuje haptyke i i inteligentne spusty
Opublikowano 21 września 20222 l Daddy ma 5 fpsy więcej i dla niego jest to różnica generacji. Nie masz tam gdzieś jakiegoś okna do wyskoczenia?
Opublikowano 21 września 20222 l 5 minut temu, Whisker napisał: Wczoraj grałem i testowałem obie wersje, jakościowo bez różnicy ale przypominam że gra w fantastyczny sposób wykorzystuje haptyke i i inteligentne spusty To jest akurat kłamstwo - lepszy performance i prawdziwy raytracing (przypominam, że na PS5 nie ma, bo tam jakieś sztuczki słabe) to lepsza sprawa niż wibracje padzika od PS5. Nie trzeba było długo czekać żeby multiplatformy na PS5 odstawały od tych na XSX. Ile trwała ta rzekoma dominacja Sony? Pół roku czy udało się 12 miesięcy?
Opublikowano 21 września 20222 l 17 minut temu, Jakim napisał: Daddy ma 5 fpsy więcej i dla niego jest to różnica generacji. Nie masz tam gdzieś jakiegoś okna do wyskoczenia? Siedział w dupie u Spencera ale ten się zesral o Final Fantasy.
Opublikowano 21 września 20222 l 2 minuty temu, LiŚciu napisał: Siedział w dupie u Spencera ale ten się zesral o Final Fantasy. Przecież to sranie się o FF to teatryk dla klapów, że zabranie CoDa to nie jest taka tragedia, bo przecież Sony też blokuje FF. Realnie każdy ma w chuju tego Finala, a najbardziej sami twórcy. XDDD
Opublikowano 21 września 20222 l 39 minut temu, Daddy napisał: plejśmieciara 4.5 rozjebana jak gówno w polu RÓŻNICA GENERACJI standard po wypuszczeniu toolsów
Opublikowano 21 września 20222 l Teraz, LiŚciu napisał: Realnie to Spencer może sobie pomarzyć ale chyba nie rozumiesz, że ta gra naprawdę nikogo
Opublikowano 21 września 20222 l 4 minuty temu, LiŚciu napisał: Tak nikogo ze Spencer chce robić lachę SE 9 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Przecież to sranie się o FF to teatryk dla klapów, że zabranie CoDa to nie jest taka tragedia, bo przecież Sony też blokuje FF. Realnie każdy ma w chuju tego Finala, a najbardziej sami twórcy. XDDD jeszcze raz trzeba przypomnieć, bo ewidentnie zapomniałeś i myślisz, że kogoś ten Final obchodzi Mały reality check: >Nie ma CoDa na PS - nie ma PS >Nie ma FF na Xboxie - nieistotne