Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
3 hours ago, Donatello1991 said:

Debilem to jestes ty, rynek mobilny jest duzo wiekszy niz konsole

image.png.78d45bc0215629410f4425e56c99ae04.png

Ale w sumie to nie nowosc, jarasz sie Gow ktory prowadzi za raczke :lapka:

Edytowane przez Wolfie_

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 618,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Ragnacock jest tak dobry, że niebieskie robactwo od czasu jego premiery 3 razy więcej czasu spędza na forum :shieeet:

Też bym wolał tworzyć bajki w CW niż męczyć się z tym nudnym odgrzewanym kotletem dla #mopsiarzegamingu

Opublikowano
4 godziny temu, Donatello1991 napisał:

No nie wiem, może powiedział tak na podstawie danych finansowych Activision Blizzard za ostatni rok:philosoraptor:

xXzfgz.thumb.png.f0dbcc03632ad2a1c4688d0a60c2981f.png

Jak widać, tylko rynek mobilny urósł w ostatnim roku, PC i konsole mają gigantyczne straty w porównaniu rok do roku.

Więc to nazywanie go debilem to takie :balon:

Opublikowano
18 minut temu, dee napisał:

Ragnacock jest tak dobry, że niebieskie robactwo od czasu jego premiery 3 razy więcej czasu spędza na forum :shieeet:

Też bym wolał tworzyć bajki w CW niż męczyć się z tym nudnym odgrzewanym kotletem dla #mopsiarzegamingu

W temacie GOTY PENTIMENT dyskusja na poziomie, w temacie DLC szambo Ryana kajakiem po Odrze...jak w chlewie, klap zagryzie klapa jak wściekły pies czy mopściu bez harnasia przez 4h  :/  

FhohKVmWQAEEkOh?format=jpg&name=large

Opublikowano

Gdyby ktos pytał to ktoś właśnie nagrał zielonych upośledzenców płynących przez kolejną przegraną generacja na łajbie z gówna przez morze zielonych łez:kekw:

Pentiment on Steam

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/308789/microsoft-flight-simulator-z-fenomenalnym-easter-eggiem-duzy-downgrade-grafiki-na-xsx-w-sim-update-11.html

Ciekawe czemu zielone retardy milczą :kekw: nawet główny redaktorek xkurwy na forum zapomniał poinformować zielonych koelgów, ze kolejna mela wylądowała im na mordzie:kekw:

MSFS

niesamowite ile można wytrzymać w ramach zielonego chorego fanatyzmu na xkurwie bez gier

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

znów boty nie kupują gier, sprzedaż multiplatform na x-smieciu, to jakiś dramat, zielone robactwo tylko czeka co im pasibrzuch wrzuci do mops passa.

Opublikowano
4 minuty temu, YETI napisał:

znów boty nie kupują gier, sprzedaż multiplatform na x-smieciu, to jakiś dramat, zielone robactwo tylko czeka co im pasibrzuch wrzuci do mops passa.

Spermer sam sobie wyhodował na piersi hore madki gejmingu:shieeet: no ale wpadnie w zasiłku za 4 zł czytanka o przegrywie z bawarii i tak się kręci ten growy urząd socjalny:shieeet:

Opublikowano
19 minut temu, YETI napisał:

znów boty nie kupują gier,

Kupowanie gier w roku 2022 xDDD To tylko u niebieskich kundli, które w zębach grzecznie przynoszą kasę ryanowi w zamian za zaszczyt bycia wydymanym bez mydła :shieeet:

Jakie to jest piękne że nawet nie trzeba gnoić klaperskich bo te matołki gnoją się same :balon:

Opublikowano

Tak, gry to tylko EXY! 

Inne gry to nie gry! 

A na plejstejszyn jest mnóstwo gier! 

Opublikowano
59 minutes ago, Donatello1991 said:

A na xboxie mnóstwo deebili!

To czemu nie kupisz, idealnie sie wpasujesz

Opublikowano
4 godziny temu, Daddy napisał:

W temacie GOTY PENTIMENT dyskusja na poziomie, w temacie DLC szambo Ryana kajakiem po Odrze...jak w chlewie, klap zagryzie klapa jak wściekły pies czy mopściu bez harnasia przez 4h  :/  

FhohKVmWQAEEkOh?format=jpg&name=large

Dyskusja na poziomie czy wybrać czcionkę dla ślepych, niedowidzących czy dla debili. Pewnie polowa xscmieciarzy robi z Pentimentem to samo co ze Scorn po jednym dniu grania*

Spoiler

*wypierdala z dysku żeby pomieścić 20 aktualizacje do resorakow 

Opublikowano

W temacie pentisraki juz tylko wiatr hula :kekw: dwoch zagralo z czego jeden mowi ze chujnia z grzybnia, trzech sie przyglada ale zaraz padna mistyczne slowa „super gierka ale nie dla mnie” no i ktos tam pierdoli ze czcionke musi zmienic 

Gra zdechla szybciej niz xsmiec ktory urodzil sie juz martwy 

Opublikowano

to są te ich zielone opary z rozpuszczalnika, później przychodzi zderzenie z rzeczywistością :kekw:

:kaz:

Opublikowano
20 godzin temu, schabek napisał:

W temacie pentisraki juz tylko wiatr hula :kekw: dwoch zagralo z czego jeden mowi ze chujnia z grzybnia, trzech sie przyglada ale zaraz padna mistyczne slowa „super gierka ale nie dla mnie” no i ktos tam pierdoli ze czcionke musi zmienic 

Gra zdechla szybciej niz xsmiec ktory urodzil sie juz martwy 

No oni to mają smutny gaming.

Albo Petiment, albo HALO Infinity 11 raz z Asaxem w coopie.

Chłop pisze w temacie Kena że już nawet nie czeka na grę, bo tyle zajebistych tytułów wyszło na Xboxa, że as sobie kolejny raz HALO przejdzie. :kekw: 

Najlepsza recka gry:

22 godziny temu, Figaro napisał:

A ja... wczoraj zasnąłem z padem w ręku. 

Opublikowano

Być posiadaczem xboxa, jakie to musi być upodlenie i degeneracja. Już chyba typy grające na komórkach mają lepiej.

Opublikowano
38 minut temu, easye napisał:

Chłop pisze w temacie Kena że już nawet nie czeka na grę, bo tyle zajebistych tytułów wyszło na Xboxa, że as sobie kolejny raz HALO przejdzie. :kekw:

Napisałem że na miejscu posiadaczy Xboxa straciłbym zainteresowanie tą gierką, czekając ponad rok od premiery. Ja sam Kene dawno ograłem na premierę. A w Halo będę sobie grał tak długo jak długo będzie mi to sprawiać to frajdę, także siad płaski i pozdrawiam cieplutko :lapka: