Opublikowano 16 listopada 20222 l 3 hours ago, Donatello1991 said: https://www.ppe.pl/news/308901/candy-crush-wazniejsze-niz-call-of-duty-phil-spencer-o-sile-produkcji-mobilnych.html No debil przez duże S. Debilem to jestes ty, rynek mobilny jest duzo wiekszy niz konsole Ale w sumie to nie nowosc, jarasz sie Gow ktory prowadzi za raczke Edytowane 16 listopada 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 16 listopada 20222 l Ragnacock jest tak dobry, że niebieskie robactwo od czasu jego premiery 3 razy więcej czasu spędza na forum Też bym wolał tworzyć bajki w CW niż męczyć się z tym nudnym odgrzewanym kotletem dla #mopsiarzegamingu
Opublikowano 16 listopada 20222 l 4 godziny temu, Donatello1991 napisał: https://www.ppe.pl/news/308901/candy-crush-wazniejsze-niz-call-of-duty-phil-spencer-o-sile-produkcji-mobilnych.html No debil przez duże S. No nie wiem, może powiedział tak na podstawie danych finansowych Activision Blizzard za ostatni rok Jak widać, tylko rynek mobilny urósł w ostatnim roku, PC i konsole mają gigantyczne straty w porównaniu rok do roku. Więc to nazywanie go debilem to takie
Opublikowano 16 listopada 20222 l 18 minut temu, dee napisał: Ragnacock jest tak dobry, że niebieskie robactwo od czasu jego premiery 3 razy więcej czasu spędza na forum Też bym wolał tworzyć bajki w CW niż męczyć się z tym nudnym odgrzewanym kotletem dla #mopsiarzegamingu W temacie GOTY PENTIMENT dyskusja na poziomie, w temacie DLC szambo Ryana kajakiem po Odrze...jak w chlewie, klap zagryzie klapa jak wściekły pies czy mopściu bez harnasia przez 4h
Opublikowano 16 listopada 20222 l Gdyby ktos pytał to ktoś właśnie nagrał zielonych upośledzenców płynących przez kolejną przegraną generacja na łajbie z gówna przez morze zielonych łez
Opublikowano 16 listopada 20222 l https://www.ppe.pl/news/308789/microsoft-flight-simulator-z-fenomenalnym-easter-eggiem-duzy-downgrade-grafiki-na-xsx-w-sim-update-11.html Ciekawe czemu zielone retardy milczą nawet główny redaktorek xkurwy na forum zapomniał poinformować zielonych koelgów, ze kolejna mela wylądowała im na mordzie niesamowite ile można wytrzymać w ramach zielonego chorego fanatyzmu na xkurwie bez gier Edytowane 16 listopada 20222 l przez PanKamil
Opublikowano 16 listopada 20222 l znów boty nie kupują gier, sprzedaż multiplatform na x-smieciu, to jakiś dramat, zielone robactwo tylko czeka co im pasibrzuch wrzuci do mops passa.
Opublikowano 16 listopada 20222 l 4 minuty temu, YETI napisał: znów boty nie kupują gier, sprzedaż multiplatform na x-smieciu, to jakiś dramat, zielone robactwo tylko czeka co im pasibrzuch wrzuci do mops passa. Spermer sam sobie wyhodował na piersi hore madki gejmingu no ale wpadnie w zasiłku za 4 zł czytanka o przegrywie z bawarii i tak się kręci ten growy urząd socjalny
Opublikowano 16 listopada 20222 l 19 minut temu, YETI napisał: znów boty nie kupują gier, Kupowanie gier w roku 2022 xDDD To tylko u niebieskich kundli, które w zębach grzecznie przynoszą kasę ryanowi w zamian za zaszczyt bycia wydymanym bez mydła Jakie to jest piękne że nawet nie trzeba gnoić klaperskich bo te matołki gnoją się same
Opublikowano 16 listopada 20222 l Tak, gry to tylko EXY! Inne gry to nie gry! A na plejstejszyn jest mnóstwo gier!
Opublikowano 16 listopada 20222 l 59 minutes ago, Donatello1991 said: A na xboxie mnóstwo deebili! To czemu nie kupisz, idealnie sie wpasujesz
Opublikowano 16 listopada 20222 l 4 godziny temu, Daddy napisał: W temacie GOTY PENTIMENT dyskusja na poziomie, w temacie DLC szambo Ryana kajakiem po Odrze...jak w chlewie, klap zagryzie klapa jak wściekły pies czy mopściu bez harnasia przez 4h Dyskusja na poziomie czy wybrać czcionkę dla ślepych, niedowidzących czy dla debili. Pewnie polowa xscmieciarzy robi z Pentimentem to samo co ze Scorn po jednym dniu grania* Spoiler *wypierdala z dysku żeby pomieścić 20 aktualizacje do resorakow
Opublikowano 16 listopada 20222 l W temacie pentisraki juz tylko wiatr hula dwoch zagralo z czego jeden mowi ze chujnia z grzybnia, trzech sie przyglada ale zaraz padna mistyczne slowa „super gierka ale nie dla mnie” no i ktos tam pierdoli ze czcionke musi zmienic Gra zdechla szybciej niz xsmiec ktory urodzil sie juz martwy
Opublikowano 16 listopada 20222 l Ja myślałem, że ta gra to jakiś prank i tak serio to nie będzie takiej gry. A tu na poważnie u zielonych menelów xd xd
Opublikowano 17 listopada 20222 l to są te ich zielone opary z rozpuszczalnika, później przychodzi zderzenie z rzeczywistością
Opublikowano 17 listopada 20222 l 20 godzin temu, schabek napisał: W temacie pentisraki juz tylko wiatr hula dwoch zagralo z czego jeden mowi ze chujnia z grzybnia, trzech sie przyglada ale zaraz padna mistyczne slowa „super gierka ale nie dla mnie” no i ktos tam pierdoli ze czcionke musi zmienic Gra zdechla szybciej niz xsmiec ktory urodzil sie juz martwy No oni to mają smutny gaming. Albo Petiment, albo HALO Infinity 11 raz z Asaxem w coopie. Chłop pisze w temacie Kena że już nawet nie czeka na grę, bo tyle zajebistych tytułów wyszło na Xboxa, że as sobie kolejny raz HALO przejdzie. Najlepsza recka gry: 22 godziny temu, Figaro napisał: A ja... wczoraj zasnąłem z padem w ręku.
Opublikowano 17 listopada 20222 l Być posiadaczem xboxa, jakie to musi być upodlenie i degeneracja. Już chyba typy grające na komórkach mają lepiej.
Opublikowano 17 listopada 20222 l 38 minut temu, easye napisał: Chłop pisze w temacie Kena że już nawet nie czeka na grę, bo tyle zajebistych tytułów wyszło na Xboxa, że as sobie kolejny raz HALO przejdzie. Napisałem że na miejscu posiadaczy Xboxa straciłbym zainteresowanie tą gierką, czekając ponad rok od premiery. Ja sam Kene dawno ograłem na premierę. A w Halo będę sobie grał tak długo jak długo będzie mi to sprawiać to frajdę, także siad płaski i pozdrawiam cieplutko