Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
12 minut temu, Krzysztof93 napisał:

To jest całkiem naturalne. Im więcej się interesujesz, zdobywasz wiedzę i rozeznanie to zaczynasz stopniowo odchodzić od tego hobby bo ileż można patrzeć jak coś co lubisz/kochasz jebie się na twoich oczach a sam jako jednostka nie możesz nic zrobić by temu zapobiec.

iksde

• Odpowiedzi 34,4 tys.
  • Wyświetleń 763,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
2 godziny temu, PanKamil napisał:

Niestety na świecie fanatycy xkurwy to jeszcze większa patologia niż fani bmw

Xbox FanFest: there is already a date and time for the digital event  registrations – Archyworldys

Dla konsolki stać jak ultrasi z szalikami w młynie na stadionie:dynia: 

Wpada bojówka Sony i ich klepie aż miło. 

Kazdego zielonego rozpierdalam na solo.

Opublikowano

Jesteś tutaj znany z klepania byka typie, nie wiem czy są powody do dumy :shieeet:

Opublikowano
5 godzin temu, easye napisał:

Haha, aż zajrzałem przeczytać kolejną reckę sztosa z Androida dla hardcore gamerów:

Ciekawe co będzie dalej no?

Może jeszcze więcej rozmów o niczym! :yao:

Wrzucanie normalnej rozmowy do tego gnojowiska, to już klaperstwo za mocno wjeżdża :reggie:

Opublikowano
37 minut temu, dee napisał:

Jesteś tutaj znany z klepania byka typie, nie wiem czy są powody do dumy :shieeet:

Ty, ale wyobrażasz sobie jak w podskokach pędzi do Ciebie taka łania i wypłaca niewieściego liścia w ryj? 

Zamiast oddać zalał bym się łzami z beki. 

Bojowki sony kurwa:leo:

Opublikowano

Wszyscy zdrowi na umyśle wiedzą, że xbox oznacza gorszy sort gracza, nawet miscrosft to wie, tylko te jebane ulungi z choroszczy nie wiedzą :kaz:

Opublikowano

To już przypomina gniecenie butem zielonego szrota przez niebieską metaforę godności. Kolejna generacja standardowo przegrana przez Xboxa.

Coś-tam-field w zasadzie nikogo już, łabędzi śpiew (w 15 fps-ach) konsoli w agonii. Play has no limits ;)

Opublikowano
5 godzin temu, Krzysztof93 napisał:

posty takiego Daddy i to jest takie smutne wyzywanie się dzieci na garażach. 

Nie żebym robił za adwokata botów, ale w tym roku nie za bardzo jest jak czepiać się PlayStation, więc nic innego nie zostało chyba?

Kiedy wiesz że masz wszystkie asy w ręce, to łatwo być tym "mądrym".

Edytowane przez aph

Opublikowano

Ciekawe czy w nowym wiedźminie po patchu będzie obsługa Dual Sense bo to jednak Game CHANGER znaczący

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Ciekawe czy w nowym wiedźminie po patchu będzie obsługa Dual Sense bo to jednak Game CHANGER znaczący

Bez tego nie będzie można tego patcha nazwać nextgenowym. Dualsens to jedna z definicji nowej generacji.

Opublikowano
3 minuty temu, PanKamil napisał:

Bez tego nie będzie można tego patcha nazwać nextgenowym. Dualsens to jedna z definicji nowej generacji.

Haptyka podczas burzy i deszczu albo pływaniu po skellige to byłoby coś aż bym chyba wtedy dwa egzemplarze jeszcze dokupił 

Opublikowano

Wpisz sobie ten życiowy sukces do CV xD

Opublikowano
5 godzin temu, Moldar napisał:

Wrzucanie normalnej rozmowy do tego gnojowiska, to już klaperstwo za mocno wjeżdża :reggie:

No w temacie tego napisać bym nie mógł, bo zaraz zlecieliby się smutni gracze Xboxa ze zgłoszeniami do moderatorki, że ktoś im "super gry o niczym" obraża.:reggie:

Opublikowano

sony i megatony... nintendo sprzedało 3 miliony kopii splatoon 3 w ciagu pierwszych dni w samej japonii. Playstation to nie ta liga. Zyja tylko dzieki call of duty.

Opublikowano

Kondycja X-śmiecia w 2022? Obrazek wyraża więcej, niż tysiąc słów:

Screenshot_2022-11-24-00-06-09-046-edit_org.mozilla.firefox.jpg

:kekw:

Opublikowano

Skończyłem GoW Ragnarok i tego nie da się napisać słowami, to istny majstersztyk 10/10, takie gry na XSX jakby wyszły to chyba tassing for decade

Opublikowano
2 godziny temu, Rozi napisał:

Kondycja X-śmiecia w 2022? Obrazek wyraża więcej, niż tysiąc słów:

Screenshot_2022-11-24-00-06-09-046-edit_org.mozilla.firefox.jpg

:kekw:

Halo Infinite Singla skończyłem a multi ponad 50h,

Scorn - mam 100%
- Grounded - dla mnie gówno

- a Dusk - doszedłem do końcówki ale nuda w chuj

- Dying L2 tylko na ps5 bo haptyka i lepsza wydajność 

3 godziny temu, Shen napisał:

Cały tydzień i tylko 5 baniek? Wstyd się chwalić takim wynikiem, to jest ta megatona od sony? :)

To jest wynik

Tylko ze GOW kosztuje o wiele więcej niż pokemnony, szach mat!!! I z

twgo robią się konkretne miliony bo zamiast 199

jest 350

Opublikowano

7 godzin temu, 20inchDT napisał:

sony i megatony... nintendo sprzedało 3 miliony kopii splatoon 3 w ciagu pierwszych dni w samej japonii. Playstation to nie ta liga. Zyja tylko dzieki call of duty.

To jest NIE DO WIARY jak nisko mogą upaść zielone karaluchy! W ostatnim kwiku rozpaczy przed ostatecznym zarżnięciem wyciągają z gnojówki Nintendo :reggie: Xbox to PSL branży gier, potrzebują się podpiąć do innej sraki by razem stworzyć mega gówno przez, które nadal musimy słuchać ich pierdolenia. Zaorać to. :shotgun:

Opublikowano
11 godzin temu, easye napisał:

No w temacie tego napisać bym nie mógł, bo zaraz zlecieliby się smutni gracze Xboxa ze zgłoszeniami do moderatorki, że ktoś im "super gry o niczym" obraża.:reggie:

No jeżeli zagrałeś i masz swoją opinię, to czemu nie. No chyba, że to własnie pierdololo z console wars na zasadzie, nie grałem, ale wiem lepiej :reggie:

Opublikowano
7 godzin temu, Whisker napisał:

tassing for decade

W pentiment jesteśmy w Tassing przez 25 lat, a nie tylko 10 :lapka: