Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Wszystko się zgadza, nowa generacja tylko u Sony. 2023? Oczywiście, że najładniejszym tytułem będzie Spider Man 2. A na xboxie co tam? Starfild w 15fps z żółtkiem na meta?

• Odpowiedzi 34,4 tys.
  • Wyświetleń 764 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
58 minut temu, izon napisał:

Ale pierdolenie. Takie dyskusje u konsolowcow czasem się zdarzają i jest to ułamek rozmów pececiarzy. Są dziesiątki wątków gier na tym forum, gdzie kwestie techniczne w ogóle nie stanowią przedmiotu dyskusji.  Zresztą większość dyskusji konsolowcow kończy się na tym, że ok fajny ten rtx czy tryb jakościowy ale i tak gram w 60fps;) Ewentualnie w wątku PS5 można znaleźć komentarze: O KURWA ALE TO WYGLADA! U Xboxiarzy stypa i brak gier to faktycznie mozna podyskutować o różnicach między XSX a hamulcowym :)

Na PC dyskusja o technikaliach odbywa się w jednym wątku, do tego dedykowanym. Na konsolach każdy temat, gdzie gra daje możliwość wyboru jest zawalony postami :)

Opublikowano

MS mi podeslal jakas ankiete do wypelnienia, ze niby feedback od graczy. Pierwsze pytanie:

vzAH7PZ.png

Smiechlem ze nawet nie maja swoich gier i jako przyklad podaja exa z innej platformy xD

Opublikowano
36 minut temu, Shago napisał:

Na PC dyskusja o technikaliach odbywa się w jednym wątku, do tego dedykowanym. Na konsolach każdy temat, gdzie gra daje możliwość wyboru jest zawalony postami :)

Jak to przecież w temacie Switcha nikt nie gada o technikaliach 

:lul:

Opublikowano
3 hours ago, Whisker said:

A jakby wyszedł Remake Halo albo Gearsów to byłoby pianie. Dla Sony to tylko jedna z gałęzi oprócz nowych IP, VR i masy innych rzeczy

Różnica taka ze Sony chce 350 pln a ms wrzuca do gamepass 

Opublikowano
16 godzin temu, Ryuk napisał:

Różnica taka ze Sony chce 350 pln a ms wrzucałby do gamepass gdyby miał co wrzucać

Wkradła Ci się drobna gafa, ale już poprawiłem.

Opublikowano

Pewnie znów pudełka w sklepiku z grami w UK. Klapy różnią się od małp tym, że małpy potrafią wyciągać wnioski z popełnionych błędów i uczyć się na nich.

Opublikowano

Sony niby chce zrobić remake Horizon(pewnie szybki porcik portu z PC :dynia: Golenie owiec trwa. Ale klapki będą mówić ze pada jak im Sony na głowę stra biegunką

2 hours ago, Emet said:

Wkradła Ci się drobna gafa, ale już poprawiłem.

No za wsteczna jak i remastery ms nie brał 350pln. 
Ale żyj sobie w tym wykreowanym świecie klapku 

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano
4 minutes ago, Donatello1991 said:

Horizon zero dawn w 4k 60 fps rt i dualssens i 3d tempest? DayOne.

Mogli by dac darmowy update ale po co, skoro mogą was golić.

ale #4theplayers 

Opublikowano

Kolejny który klapek który płaci żonie/dziewczynie za seks ewidentnie.

Opublikowano
2 godziny temu, PanKamil napisał:

I te dzbany jeszcze chcą final fantasy na xboxie:kekw:

Nastepny capcom im się wysra na ryje:banderas:

https://www.trueachievements.com/n52401/capcom-survey-no-xbox-store

Oj już za momencik wydawcy oleją xkurwe i będzie miło popatrzeć na tą katastrofę :banderas:

Chociaż tak obiektywnie ta gra nie jest warta zakupu za pełną cenę..

Opublikowano
W dniu 29.12.2022 o 19:35, Il Brutto napisał:

MS mi podeslal jakas ankiete do wypelnienia, ze niby feedback od graczy. Pierwsze pytanie:

vzAH7PZ.png

Smiechlem ze nawet nie maja swoich gier i jako przyklad podaja exa z innej platformy xD

Hurr Microsoft szanuje konkurencję durr kto tyle doł co Microsoft, no kto? :sapek:

Opublikowano
8 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Horizon zero dawn w 4k 60 fps rt i dualssens i 3d tempest? DayOne.

Fajnie że mają dla kogo robić te dopasione remasterki.

Jak tak sobie myślę to z relatywnie nowych gier to chyba tylko odpicowanego Bloodborne'a bym zrozumiał 

Opublikowano
11 godzin temu, drozdu7 napisał:

Fajnie że mają dla kogo robić te dopasione remasterki.

W coś boty muszą grać :)

Opublikowano

Jeszcze kilka godzin i rusza akcja 2024 to będzie ten rok!:asax: Do siego roku! :xboxssie:

Opublikowano

Rok 2023 będzie fantastyczny dla Xboxa! Długo wyczekiwany Starfield zrewolucjonizuje gatunek space sim rpg rozgrywką w stabilnych 60 FPS i ray tracingiem! Redfall z impetem wbije się w świat gier sieciowych siejąc popłoch wśród wydawców Tarkova, Apexa czy Valoranta. Forza Motorport z miejsca pobije sprzedażą Gran Turismo 7 zaskakując zupełnie nowymi trasami, samochodami. Nie zapomniajmy o Everwild, o legendarnego Rare, które zasłynęło jakże dobrze ocenionym Sea of Thieves!

Chciałoby się to przeczytać bez sarkazmu, prawda? ;)

Opublikowano

Trzymajta się tam klapy w nowym roku. Jestem ciekaw jak głęboko Jim wam zasadzi :lapka:

comment_1667940685xwZLWcCdv6H6XFZscsTljE.gif.5499a1cd56a1f83f23f1d9de21cb5b37.gif

Opublikowano

Niektórym klapkom to trzeba życzyć przede wszystkim przesiadki na current geny :) innym żeby sprzedali XSX bo przecież nie wiedzą po co go kupili i się kurzy.

No a przyszły rok to pewnie kolejne przesuwanie granicy dymania niebieskich. Dwa exy bo Sony takie dobre, a do tego nadal płacenie za sejwy, updejty graficzne kilkuletnich gier za 350zl, premiera vr2 bez wstecznej bo na huj i kolejne fikoły akolitów bo wszystko są w stanie usprawiedliwić.

Ja jednak życzę wam aby było inaczej.. niestety Jimbo już zaciera rączki więc szykujcie dupska :)

Opublikowano

Będą jakieś bomby do pobrania dzisiaj ? Halooo już 2023 rok:boomer:

Opublikowano
W dniu 30.12.2022 o 22:12, drozdu7 napisał:

Jak tak sobie myślę to z relatywnie nowych gier to chyba tylko odpicowanego Bloodborne'a bym zrozumiał 

Ja bym dorzucił Last Guardiana, przydałby sie.

No i najlepszego.