Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
1 hour ago, zdrowywariat said:

Nie wiem, nie liczę klatek, gdy gram w gry.

Widzi przyszłość ale jak mu gra chodzi w 24,30,60 czy 120 to nie widzi :gayos:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 618,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Tu przyznam rację. TLoU świetnie zapowiadający się serial. Ludzie z talentem mogą nam dać wiele dobrego przenosząca te wszystkie cinematic experience na mały i duży ekran. Tu Sony świetnie się sprawdza. Dużo ludzi oszczędzi sobie problem z wychyleniem gałki do przodu i naciskaniem guziczka. Szkoda, że od dawna Sony nie umie w gierki. 

Opublikowano
7 godzin temu, aph napisał:

Prawdziwy pasjonat, z krwi i kości. Winszuję.

Pomysł na konsolę hybrydową w stylu Switcha ma sens tylko wtedy, gdy handheld to jest absolutny top jaki rynek może zaoferować, a dock ma możliwość podbicia mocy przenośniaka, takie rozwiązania istnieją na rynku, jest to wykonalne.

Ten znowu z tą mocą - historia od początku pokazała, aż do dziś, że jeszcze nigdy nie wygrała najsilniejsza konsola, tylko ta która miała najwięcej i najlepsze gry.

Opublikowano

tlou2 ukończone, dlc do kratosiaka już końcówka, horizon, ghost, days gone i inne gierki partaczy $ony obadane. 

Serio te gry Jima jak z jednego generatora, tpp, zrób januszowy płytki gameplay z równie płytkimi postaciami, dodaj łuk, chowanie w trawie 1m obok wroga, słodkie zwierzątko (konia, wilka, kota, wiewiórkę) + relacje dziecko vs starsza osoba i szczypta ubisoftu  :kekw:

Dobrze że jest XBOX i ratuje gry przed tymi rakami branży  :banderas:

Opublikowano
29 minut temu, Daddy napisał:

Dobrze że jest XBOX i ratuje gry przed tymi rakami branży

Co typ żyje w innej rzeczywistości, gdzie Microsoft wydaje gry xD

Opublikowano

Na xkurwie już taka bieda i niedożywienie, że największy zielony beton nawet się skurszył i teraz ze łzami w oczach siedząc na trumnie xtrupa zagrywa się na nadstation 5:kekw:

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/311990/starfield-moze-jednak-zaliczyc-opoznienie-niepokojace-informacje-o-grze-bethesdy.html

Tu dla ciebie pomarańcza skurwysynu!

1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Xbox pizda es 3 lata bez gier.

Opublikowano

nie wierzę, starfield miał być w listopadzie poprzedniego roku, forza jakoś w marcu, skończy się na tym, że żadna z tych gier nie będzie w pierwszej połowie 2023. Passa Xboxa kontynuowana. 

w dodatku serial TLOU rozpierdala wszystkich, naturalnie trzeba sobie przypomnieć jakość serialu Halo dla porównania XDDD

Opublikowano

Tak jak mówiłem: PS5, bądź XSXa, można dokupić jako drugą konsolę do Switcha, gdy już wszystko się ograło i nie ma co z wolnym czasem zrobić.

Opublikowano

Jeszcze graficznie te gry plejkurwy5 to dwie półki niżej niż nadgry Xboxa czy nawet multiplatformy, później będę bombardował forum screenami ^^

Klapy z braku gier, oglądają seriale, sytuacja plejsmieciary bez gier jest dramatyczna i tak od 2005  :kekw:

Opublikowano
7 minutes ago, zdrowywariat said:

Tak jak mówiłem: PS5, bądź XSXa, można dokupić jako drugą konsolę do Switcha, gdy już wszystko się ograło i nie ma co z wolnym czasem zrobić.

Ty sobie graj w 640p, 22fps ja sobie odpale yuzu i bede gral w 4k60fps :dynia:

16 minutes ago, Figaro said:

nie wierzę, starfield miał być w listopadzie poprzedniego roku, forza jakoś w marcu, skończy się na tym, że żadna z tych gier nie będzie w pierwszej połowie 2023. Passa Xboxa kontynuowana. 

w dodatku serial TLOU rozpierdala wszystkich, naturalnie trzeba sobie przypomnieć jakość serialu Halo dla porównania XDDD

Imo mam nadzieje,ze wydawcy przestana zapowiadac gierki 5 lat w przod, wole zeby 6-12 miesiecy przed wyjsciem gre pokazali niz ten cyrk 

Opublikowano
2 godziny temu, Ryuk napisał:

Ty sobie graj w 640p, 22fps ja sobie odpale yuzu i bede gral w 4k60fps :dynia:

No do póki się coś nie zesra w trakcie gry. Yuzu jest fajne ale działa chyba z 1/10 gier...

Osobiście co bym nie odpalił to zawsze wyplywa jakies gowno...

ostatnio chciałem sobie pograć w New Super Mario Bross, który się nie włączał. 40 minu szukania odpowiedniego firmware'u. Jak się już wlaczyl to się okazuje że w 2 levelu wywala dzwiek, gra się przycina. Przeszedłem bez dźwięku, ale po ponownym włączeniu okazuje się że nie ma save'u. I takich przykładów jest od groma!

Bayoneta 3? Artefakty przez ktore nie widac grafiki, ścinki, albo w ogóle jej włączyć nie można.

No fajne rozwiązanie dla typical PC master Race, by napisać że się gra w 4k 60, a tak naprawdę już milion razy lepiej kupić ta konsole i nie tracić czasu za każdym razem na ścianach tekstu by coś zaczęło działać, co i tak w trakcie gry się wysypie...

Opublikowano
41 minut temu, Ryuk napisał:

Imo mam nadzieje,ze wydawcy przestana zapowiadac gierki 5 lat w przod, wole zeby 6-12 miesiecy przed wyjsciem gre pokazali niz ten cyrk 

Takie rzeczy tylko u Nintendo!

Opublikowano
5 godzin temu, zdrowywariat napisał:

Ten znowu z tą mocą - historia od początku pokazała, aż do dziś, że jeszcze nigdy nie wygrała najsilniejsza konsola, tylko ta która miała najwięcej i najlepsze gry.

Jedno nie wyklucza drugiego. Switch i tak jest jedną nogą w grobie, anyways.

Opublikowano
33 minuty temu, aph napisał:

Jedno nie wyklucza drugiego. Switch i tak jest jedną nogą w grobie, anyways.

A która konsola nie była po 6 latach na rynku?

Opublikowano

Xbox.

Ta konsola to 100% pewności, że jak tylko się ukaże to już jest jedną nogą w grobie.

Opublikowano

Nie no mam nadzieję że w tym roku już się uda, bo będzie nieśmiesznie na 100%

Opublikowano

Niebieskie kundle tylko ślepia otworzą i już myślą o najpotężniejszej konsoli w historii ludzkości XSX. I tak 24/7 :banderas:

Takie życie klapa, zawsze pod butem Xboksa :xboss: 

Opublikowano

Atomic srelt nie wypali, wolong gówno, lies of pie podróba. Coraz ciekawszy gamepass na ten rok xd xd xd plus premiera starfielda i FM w pozna jesień ewe tualnie 24 xd xd

Opublikowano
14 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Coraz ciekawszy gamepass na ten rok xd

To może powiesz co dostaniesz w Plusie Ultra Elite Premium na premierę w tym roku co?

Opublikowano
49 minut temu, drozdu7 napisał:

To może powiesz co dostaniesz w Plusie Ultra Elite Premium na premierę w tym roku co?

Abo u Sonki to dodatek, a nie gówna platforma jak gp u xboxa gówny żywiciel.