Opublikowano 9 marca 20232 l Square nie umie w gry. Final będzie Forspoken z bonusem do oceny za tytuł.
Opublikowano 9 marca 20232 l Square nie umi, Konami nie umi, Namco nie umi, ostał się tylko Capcom ;(
Opublikowano 9 marca 20232 l 58 minut temu, zdrowywariat napisał: Square nie umi, Konami nie umi, Namco nie umi, ostał się tylko Capcom ;( Square nie umi? Dobrze tam ktoś ćpie u was. W samym zeszłym roku wydali z 15 tytułów z oceną 75+. Daj boże więcej takich korporacji. A w 2023 np. wydają FF XVI, VII Reborn, HD-2D remake Dragon Questa i DQ XII. Te dwie ostatnie może 2024. Mniejszych produkcji nie liczę.
Opublikowano 9 marca 20232 l 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Square nie umi? Dobrze tam ktoś ćpie u was. W samym zeszłym roku wydali z 15 tytułów z oceną 75+. Daj boże więcej takich korporacji. A w 2023 np. wydają FF XVI, VII Reborn, HD-2D remake Dragon Questa i DQ XII. Te dwie ostatnie może 2024. Mniejszych produkcji nie liczę. Jedyne co square wychodzi to remastery staroci, najbardziej przehypowany developer na rynku wokół którego buduje się sztuczny hype.
Opublikowano 9 marca 20232 l Vii reborn w 2023 xdddddddddddddddddddddddd Dq12 może w tym roku xdddddddddddddddddddddddddddd
Opublikowano 9 marca 20232 l 7 minut temu, Daffy napisał: Vii reborn w 2023 xdddddddddddddddddddddddd Dq12 może w tym roku xdddddddddddddddddddddddddddd Dla dobra graczy pewnie przesuną na 2024. Edytowane 9 marca 20232 l przez KrYcHu_89
Opublikowano 9 marca 20232 l Playstation square Efekt? PS5 podbija Japonie final fantasy xvi to bedzie rozpierdalator nie z tej ziemi
Opublikowano 9 marca 20232 l Nie zgodzę się Paulo. Największym problemem japońskiego oddziału jest błądzenie z pomysłem na drogie AAA, przez co każdy główny final po erze PS2 to potworek gameplayowy. Z kingdom hearts też nie wiedzą co począć. Teraz w tym nowym jeszcze odyebali z realistycznym miastem gdzie będzie sobie chodził Daffy i Pluto. Ale z drugiej strony jest dragon quest którego produkują zawsze sto lat ale zawsze wychodzi bardzo fajny i mniejsze gry na silniku 2d-hd które praktycznie zawsze trzymają poziom.
Opublikowano 9 marca 20232 l A nie zrobią nigdy finala z turowym pomysłowym systemem walki i np że statyczną kamerą? Czy już teraz wszystko będzie pseudo slasherem tpp?
Opublikowano 9 marca 20232 l Turówki i stary zamysł na jrpg został tylko w gierkach 2d-hd i daj boże w dragon quest Nowe finale w starym stylu wg nich by nie zwróciły kosztów więc od ery post PS2 kombinują co z nimi zrobić i w jakiego potworka misz-masz je przekształcić pod zachodniego odbiorcę
Opublikowano 9 marca 20232 l Turówek jest teraz od zajebania na rynku, nie widzę problemu, by Final ciągle ewoluował, jak to się dzieje w ciągu ostatnich lat. Każda część to inne doświadczenie.
Opublikowano 9 marca 20232 l Obecne doświadczenie z finalem może się podobać komuś kto wychował się i uważa za szczyt gamingu uncharted. Zobaczymy co pokaże 16 czyli god of war po japońsku, jedyna nadzieja że siedzi nad tym team od ff14 i choć gierka nie będzie miała nic wspólnego z dawnymi finalami to może będzie grywalna
Opublikowano 9 marca 20232 l Finale to obecnie gry dla #mopsiarzegamingu. Dla miłośników gatunku wychodzi tyle dobrych pozycji, że nie trzeba się jarać wysrywami spod znaku FF
Opublikowano 9 marca 20232 l Zacząć trzeba od tego, że FF XVI w zamyśle bedzie action RPG, to będzie AAA+ RPG z pełnym voice actingiem i potężnym budżetem celująca w masowego odbiorce, ktory zaplaci 319 zł na premierę, a nie 4 zł. Zresztą ta seria już od dawna zrywa z standardowym podejściem do tematu i powrotu do staroci nie będzie, co pokazał FF VII Remake dobitnie. Od tego mają Octopathy, Dragon Questy i inne pomniejsze gierki na multiplatformy. Nie wiem czemu, skoro Final od lat wyszedl poza schemat ludzie dalej oczekują tej samej gry, co w kilkunastu pierwszych częściach. System walki zapowiada się zajebiście, chyba, że dla kogoś taki Devil May Cry 5, tylko bardziej rozbudowany to jest słaby system walki... 5 godzin temu, PanKamil napisał: Playstation square Efekt? PS5 podbija Japonie final fantasy xvi to bedzie rozpierdalator nie z tej ziemi Dokladkie. Współpraca Square i Sony to złoty interes dla obydwu, już FF VII Remake dowiózł ładnie.
Opublikowano 9 marca 20232 l wojować finalem i crapami od SE w 2023 to dopiero trzeba mieć niedojebanie mózgowe ale czego spodziewać się po nowej generacji klapów a w niebieskich szambie co tam? granie w baseball? xDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 9 marca 20232 l Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: taki Devil May Cry 5, tylko bardziej rozbudowany XD
Opublikowano 9 marca 20232 l No trochę go poniosło z wrażenia ale mówienie, że VII Remake nie odniósł sukcesu to beka wnusiu. Same dobre oceny, a wrecz bardzo dorbe i świetny wynik sprzedażowy, ale hehe co wy FF nikogo nie interesuje.
Opublikowano 9 marca 20232 l 2 godziny temu, WisnieR napisał: No trochę go poniosło z wrażenia ale mówienie, że VII Remake nie odniósł sukcesu to beka wnusiu. Same dobre oceny, a wrecz bardzo dobre i świetny wynik sprzedażowy, ale hehe co wy FF nikogo nie interesuje. FF to najpopularniejszy JRPG na rynku ( no chyba że za jrpg uznamy Pokemony ) i nawet słabsze odsłony jak 13 czy 15 to gigantyczne sukcesy komercyjne. Co by nie mówić, z rozmachem robią te gierki.
Opublikowano 10 marca 20232 l Z rozmachem to ja kończyłem tą żenadę XV zanim wyleciała z GP i całe szczęście zajęła tylko poniżej 30h
Opublikowano 10 marca 20232 l Dla Spencer-sana sprzedaż nie ma znaczenia, bo on daje Ci możliwość grania na czym chcesz. Spencer daje wybór
Opublikowano 10 marca 20232 l 9 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: Z rozmachem to ja kończyłem tą żenadę XV zanim wyleciała z GP i całe szczęście zajęła tylko poniżej 30h Kolejny masochista. Ponoć każdy ma coś z głową, ale nie każdy został zdiagnozowany, a z tego co widzę to od chuja tu masochistów. Nie skończyłem ŻADNEJ gry, która by mi się nie podobała, bo i po co? Granie w chujową grę, tylko po to, żeby zaliczyć to to samo co ruchanie laski, która nam się nie podoba z kartonem na głowie, jej i swojej, w razie gdyby jej spadł. To tak jakby nie mieć szacunku do siebie i czasu, którego człowiek ma niewiele.