Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
27 minut temu, Daddy napisał:

sS0qU9a.png

nawet plejkurwa 4.5 bez gier tak nie wydyma jak robi do pastendo  xD

Musieli pociąć detale gór, żeby starczyło mocy na next genowy model Linka. Dobry trade.

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Zeldo zjeby będą się zachwycać gierką, przechodzić, dyskutować na temat elementów zawartych w grze, jak zdobyć masturb sworda, jak na różne sposoby rozwiązywać zagadki. Ogólnie będą się dobrze bawić a po graniu nadal będą myśleć o grze. A wy kurwa co? Liczyć klatki albo pobierać kolejne gówno z gamepassa żeby po godzinie i pół wyjebać to z dysku konsoli. To już wolę być Zeldo zjebem.

Opublikowano
55 minut temu, Homelander napisał:

Bycie klapem jeszcze na jakieś logiczne uzasadnienie. Bycie botem to objaw chorobowy. Minimum syndrom sztokholmski

Jest logiczne uzasadnienie - chcesz grać w coś innego niż kolejny reskin sony-theubigame? Bierzesz Xa lub PC.

Opublikowano

PACZTA JAK JAPKO SPADA Z DRZEWA W ZELDZIE bo nic innego w tym nudnym świecie się nie dzieje.

Opublikowano
14 minutes ago, drozdu7 said:

Nie ma nic lepszego niż powrót na zielone łąki Spencera :)

Dwa razy sprzedawałem XboxOne żeby kupić PS4. Przeszedłem kilka exow i nie mogłem patrzeć na ten niebieski dashboard. 

W momencie jak MS poprzesuwał premiery też mógłbym sprzedać xsx wpizdu bo byłem wkurwiony. Ale wiem że po jakimś czasie chciałbym spowrotem bo po prostu cały ten ekosystem bardziej mi pasuje :)

Ja kupiłem po dwóch latach Series S żeby jednak mieć te Gearsy w domu jak mam ochotę. Ale jak skończę to co? Nic nowego nie ma, na gamepass nic ciekawego, a najgorsze jest to, że pad który uważałem za ideał przy dualsensie jest jak relikt zeszłej epoki. Dał Microsoft dupy po całości w tej generacji, jeszcze bardziej niż w zeszłej. Gdyby nie sentyment to w ogólem bym nie odczuwał braku Xboxa

Opublikowano

No dobra ale jak ktoś gra na ps5 w miarę na bieżąco to teraz ma w co grać?

No chyba że od listopada gra w Ragnaroka.

Juz nie róbmy scen że 3 exy wypełniają cały rok gierkowy

Opublikowano
41 minut temu, zdrowywariat napisał:

Konsole powodują choroby? :(

Raczej forum. 

Odnośnie tej Zeldy to musi być fake, to nie może być prawda. Zapłać premium za wycięte detale xd

Opublikowano
4 minuty temu, drozdu7 napisał:

Jak Sony da w tym roku Spidermana 2 który jest reskinem Moralesa, a ten reskinem SM2018 powstałym na bazie Batmanów od Rocksteady to klapy zesrają się jak to Sony zaorało.

Jak MS wypuści slasher rytmiczny, cRPGowego molocha, simracer oraz unikatowego FPSa to wciąż nie mają gier.

Nie mówiąc już o Godpassie ze sztosami na premierę w każdym gatunku, a na PS+ spusty, bo wpadły zeszłoroczne odpady z XGP.

Karaluszym nie dogodzisz. :)

Opublikowano
19 minutes ago, drozdu7 said:

Jak ktoś ogranicza się do jednej platformy to jego problem

11 minutes ago, Paolo de Vesir said:

Jak Sony da w tym roku Spidermana 2 który jest reskinem Moralesa, a ten reskinem SM2018 powstałym na bazie Batmanów od Rocksteady to klapy zesrają się jak to Sony zaorało.

Jak MS wypuści slasher rytmiczny, cRPGowego molocha, simracer oraz unikatowego FPSa to wciąż nie mają gier.

Nie mówiąc już o Godpassie ze sztosami na premierę w każdym gatunku, a na PS+ spusty, bo wpadły zeszłoroczne odpady z XGP.

Karaluszym nie dogodzisz. :)

Jak już wreszcie wypuszczą tego molocha czy simracer to z przyjemnością zagram. Jak wypuszczą. Ale póki co...

Opublikowano
11 minutes ago, Paolo de Vesir said:

kolejny dowód że gry dojrzewają z czasem

a klauny dalej jarają się, że guziczki się im mocniej wciskają :beka:

Syndrom Sztokholmski jak nic. Jaranie się, że po roku gra debiutuje na ich systemie. Microsoft nawet lubrykantu nie potrzebuje do dymania botów w dupsko :banana-santa:

Opublikowano
14 minut temu, Homelander napisał:

Syndrom Sztokholmski jak nic. Jaranie się, że po roku gra debiutuje na ich systemie. Microsoft nawet lubrykantu nie potrzebuje do dymania botów w dupsko :banana-santa:

o czekaniu pisze mi gość chłop który jara się reskinem gry z PS3, bo tego nawet remakem nie można nazwać 

mam nadzieję, że ja tak nie zdurnieję na starość :(

Opublikowano
4 minutes ago, Paolo de Vesir said:

o czekaniu pisze mi gość chłop który jara się reskinem gry z PS3, bo tego nawet remakem nie można nazwać 

mam nadzieję, że ja tak nie zdurnieję na starość :(

A dało się w ten "reskin" zagrać gdzie indziej wcześniej? Nie? Bo w Ghostwire Tokyo tak. I to od roku. No ale jaraj się, w końcu odpadkami z pańskiego stołu też da się wyżyć. Jakoś

Opublikowano
4 minuty temu, Homelander napisał:

A dało się w ten "reskin" zagrać gdzie indziej wcześniej? Nie? Bo w Ghostwire Tokyo tak. I to od roku. No ale jaraj się, w końcu odpadkami z pańskiego stołu też da się wyżyć. Jakoś

Tak, na PS3 - przecież tam nawet dźwięki i sceny przenieśli z PS3, pokryli to po prostu nową grafiką. Chociaż śmieszne było jak nakłamali, że będzie aktualizacja gameplayu, a potem chuj z tego wyszedł. :)

TLOU Part I to nie jest nawet remake - to jest nakładka na starą grę, coś jak Diablo 2 Resurrected. Naprawdę zabrakło tylko przycisku do podmiany grafiki na tę z gen 7. :)

Zaś różnica między Ghostwire jest taka, że dostaniemy nową zawartość do rocznej gry, a w Part I zabrali zawartość z gry 10cio letniej.

„JEBAĆ, RUCHAĆ I NA WAS ZARABIAĆ”, nie mylił się stonoga co do klapów. :)

Opublikowano

Ghostwire solidna pozycja, polecam ograć. System walki robi się monotonny po jakimś czasie, i główny antagonista nieco sztampowy ale klimat gierka ma.

Opublikowano
58 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Zaś różnica między Ghostwire jest taka, że dostaniemy nową zawartość do rocznej gry, a w Part I zabrali zawartość z gry 10cio letniej.

Ooo to w sumie mocne. Dodajmy do tego że za TloU zawołano 350, a ghostwire też swoje kosztował.

I to nie jaranie się roczną gierka tylko tym że dołożyli nowe rzeczy na premierę w GP. Miła rzecz

Opublikowano

Ok, jest powód żeby kupić Xboxa. Jak ktoś nie chce wydawać kasy na komputer, a chce pograć w RTSy. Jest Age of Empires, Halo Wars dwie części plus kilka multiplatform. Age of Empires 4 też w drodze. Szkoda tylko, że nie da się grać myszką w Halo Wars

Opublikowano
8 godzin temu, drozdu7 napisał:

Ooo to w sumie mocne. Dodajmy do tego że za TloU zawołano 350, a ghostwire też swoje kosztował.

I to nie jaranie się roczną gierka tylko tym że dołożyli nowe rzeczy na premierę w GP. Miła rzecz

Szybko zszedł z ceny tbh na PS5, a właśnie ogłoszono że gra trafi do PS Plus Extra czy jakoś tak, ale nie wiem czy ta lepsza edycja.

edit - o prosze, jednak dostanie darmowa aktualizacje.

Edytowane przez aph

Opublikowano
5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Na PS5 będzie podstawka, w XGP - Definitive z nowym contentem.

No tak, i też dostanie aktualizację ( darnową).

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

zrodlo?

dostanie, bo to darmowa aktualizacja dla każdej wersji gry (Xbox, PS i PC), źródłem jestem ja

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

zrodlo?

Np. strona Bethesdy.

Edytowane przez Emet