Opublikowano 27 marca 20232 l ,,gdyby nie Game Pass w życiu bym nie ograł gierek, których tak naprawdę nawet kijem bym nie dotknął bo takie chujowe''
Opublikowano 27 marca 20232 l W pewnym wieku to czas jest deficytowy, a nie pieniądze. Po prostu do takiego etapu trzeba dojrzeć
Opublikowano 27 marca 20232 l 13 minut temu, Czoperrr napisał: Przecież ty nawet nie grasz na Xboxie tylko non stop Switch albo Plejka. Niezla odklejka - praktycznie jedynie gram na Xboxie i ostatnio Switchu. Skąd Ty tego plejaka wyciągnąłeś? Z dupy?
Opublikowano 27 marca 20232 l Może z tych gier życia MS z poprzednich stron, od których się aż tak oderwać nie można, że licznik pokazuje łącznie 3h...
Opublikowano 27 marca 20232 l 7 minutes ago, Paolo de Vesir said: Niezla odklejka - praktycznie jedynie gram na Xboxie i ostatnio Switchu. Skąd Ty tego plejaka wyciągnąłeś? Z dupy? Śledzę temat zakupy growe
Opublikowano 27 marca 20232 l 2 minuty temu, Czoperrr napisał: Śledzę temat zakupy growe To słabo śledzisz, w ciągu ostatniego pół roku skończyłem - 8 gier na Xa, 7 na Switcha, 2 na PS5 w tym śmiecia jebanego Ragnarok który obrzydził mi PlayStation jak nic nigdy. Kwintesencja growego fast-foodu.
Opublikowano 27 marca 20232 l Ale jak już kupujesz grę to jednak na PS5 np. Dead Space pomimo upartego twierdzenia, że wersja na Xboxa jest wersją lepszą
Opublikowano 27 marca 20232 l Teraz, Czoperrr napisał: Ale jak już kupujesz grę to jednak na PS5 np. Dead Space pomimo upartego twierdzenia, że wersja na Xboxa jest wersją lepszą była tam jedynie wersja na PS5 to co miałem wziąć większość zakupów, w tym cyfrowych, robię na Xie
Opublikowano 27 marca 20232 l 9 minut temu, Czoperrr napisał: Ale jak już kupujesz grę to jednak na PS5 np. Dead Space pomimo upartego twierdzenia, że wersja na Xboxa jest wersją lepszą z wersją na xboxa pewnie trudniej pobiec do paczkomatu
Opublikowano 27 marca 20232 l Hejt hejtem, ale jednak grać na wiodącej platformie doskonałym kontrolerem niż na konsoli drugiej kategorii
Opublikowano 27 marca 20232 l Wow, 86% z ilu? 14% całej sprzedaży które stanowi sprzedaż pudełkowa? ŚmiećStation w formie.
Opublikowano 27 marca 20232 l Pozwolę sobie po raz kolejny zwrócić uwagę na pewien bardzo ciekawy szczegół: znowu jakiś bazar z pudełkami u araba w ukej jako absolut dla klapów
Opublikowano 27 marca 20232 l W dniu 26.03.2023 o 10:46, Donatello1991 napisał: Widzę zero hajpu na dodatek do FH5. Bo trzeba kupić. Odkąd mam xboxa i gamepassa nie lubię kupować.
Opublikowano 27 marca 20232 l Na Xboxie strach kupować, bo zaraz wychodzi do GamePassa albo jest tam od pierwszego dnia.
Opublikowano 27 marca 20232 l 39 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Na Xboxie strach kupować, bo zaraz wychodzi do GamePassa albo jest tam od pierwszego dnia. Dlatego też sprzedaż gier na ten system wygląda jak wygląda czyli nie wygląda
Opublikowano 27 marca 20232 l Jedyna słuszna wersja RE4R to na PC a nie na ułomne konsole 42 minutes ago, Paolo de Vesir said: Na Xboxie strach kupować, bo zaraz wychodzi do GamePassa albo jest tam od pierwszego dnia. No RE2 w gamepassie się nie doczekałeś
Opublikowano 27 marca 20232 l 4 minuty temu, Daffy napisał: Dlatego też sprzedaż gier na ten system wygląda jak wygląda czyli nie wygląda Wszystkie dane którymi posługują się ludzie w tym temacie to najczęściej jakiś tydzień X sprzedaży pudełek w samym UK. Sprzedaży która stanowi już tylko 10% sprzedaży całkowitej na wyspach. Więc można te dane rozbić o kant dupy. 5 minut temu, Czoperrr napisał: No RE2 w gamepassie się nie doczekałeś Więc kupiłem na własność. i wstydzę się tego
Opublikowano 27 marca 20232 l YETI, widzę że dość emocjonalnie odbierasz zwycięstwo Sony w paraolimpiadzie zwanej sprzedaż fizyczna w UK. Mam nadzieje, że na trybunach nosiłeś czapkę ze smigielkiem żebyś miał czym kręcić pod te liczby.
Opublikowano 27 marca 20232 l Ale jest jakieś miejsce na świecie wezyr gdzie pudełka na Xboxa sprzedają się lepiej od pudełek na Sonke? Przecież UK to nie wyjątek Nie widziałem też lub nie pamiętam by jakikolwiek dev chwalił się kiedyś że cyfrowo mu multiplatforma sprzedała się lepiej na Xboxa niż Sonke Xbox to gamepass player praktycznie, takie są fakty
Opublikowano 27 marca 20232 l 17 minut temu, Daffy napisał: Ale jest jakieś miejsce na świecie wezyr gdzie pudełka na Xboxa sprzedają się lepiej od pudełek na Sonke? Przecież UK to nie wyjątek Nie widziałem też lub nie pamiętam by jakikolwiek dev chwalił się kiedyś że cyfrowo mu multiplatforma sprzedała się lepiej na Xboxa niż Sonke Xbox to gamepass player praktycznie, takie są fakty Na skupie makulatury.
Opublikowano 27 marca 20232 l 24 minuty temu, Daffy napisał: Ale jest jakieś miejsce na świecie wezyr gdzie pudełka na Xboxa sprzedają się lepiej od pudełek na Sonke? Przecież UK to nie wyjątek Nie widziałem też lub nie pamiętam by jakikolwiek dev chwalił się kiedyś że cyfrowo mu multiplatforma sprzedała się lepiej na Xboxa niż Sonke Xbox to gamepass player praktycznie, takie są fakty O faktach porozmawiamy jak będą na to twarde liczby - jeśli gry na PS5 sprzedają się powiedzmy dwa razy lepiej niż na Xboxie Series to i tak sumarycznie na jedną konsole przypada jedna sztuka gry.