Opublikowano 1 kwietnia 20232 l @PiPoLiNiO pc nikogo (no z Tobą z 5 osób na forum) to co się dziwić, że taki odzew. W końcu to ConsoleWars jak sama nazwa wskazuje. To już prędzej tu steamdeck pasuje.
Opublikowano 1 kwietnia 20232 l 35 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Jakie GOTY? Będzie klaperski standardzik: przed premierą 100 stron walenia na krzyżak po premierze 10 o samej grze po kilku miesiącach, że jednak to nie takie GOTY i w sumie 7/10 to uczciwa ocena. No kurwa gram teraz w Ragnaroka, żeby nie było podoba mi się. Nabiłem z 10h i przez ten czas to jest identyczna pętla gameplayowa jak w jedynce. Brat ogrywa teraz pierwszą część i już mu doradziłem przejść z dwie inne gry potem bo go zemdli. Of course gra się napewno rozkręci i będzie miała momenty zajebiste. Ale jak przypomnę sobie jak niektóre osobistości dostawały orgazmu po każdej godzinie gry i każdą wypowiedź kończyły wpisem GOTY to lol
Opublikowano 1 kwietnia 20232 l Nachujowsza gra Sony od lat. Takie gówno wydać po wybornej jedyneczce... to trzeba mieć talent.
Opublikowano 1 kwietnia 20232 l To prawda, oprócz tego: 6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: po wybornej jedyneczce jakiej ? XDD
Opublikowano 1 kwietnia 20232 l 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: GOW się skończył po 3. Skończył się w 2.8. Trójka od momentu dotarcia do kostki po sam koniec to syf, malaria i kilometry mułu. Wielka szkoda bo ogółem do tego momentu trójka trzymała super poziom. GOW1 nordycki niby wyborny? Dobry tam jest początek i względnie koniec, środek to nudne bujanie się po nudnym hubie, niewykorzystany potencjał światów, trolle we wszystkich kolorach tęczy i cały jeden boss smoczek.
Opublikowano 1 kwietnia 20232 l GoW 2018? Solidne r z e m i o s ł o Niestety, nic więcej OK typy którzy to ogrywali na wakacjach siedząc na kutasie kolegi mogą czuć nostalgię, ale #mopsiarzegamingu nikogo
Opublikowano 1 kwietnia 20232 l 43 minuty temu, Daffy napisał: GOW1 nordycki niby wyborny? Dobry tam jest początek i względnie koniec, środek to nudne bujanie się po nudnym hubie, niewykorzystany potencjał światów, trolle we wszystkich kolorach tęczy i cały jeden boss smoczek. Mi całą historię mocno zrobiła budująca się relacja między ojcem i synem, niekiedy wręcz wzruszająca. Do tego jednak całość była znacznie bardziej kameralna co nadało tylko dodatkowego smaczku tej historii. W sumie w podobnym klimacie ma się historia pierwszego TLOU (tylko znacznie lepiej napisana), też jedna z gier życia po finale przy którym płakałem jak kurwa bóbr. I w sumie jedyny Nier jaki mi siadł to ten pierwszy, o historii ojca z córką hmmm tu jest jakiś wzór
Opublikowano 1 kwietnia 20232 l Piękne oranie dekarzy. Sam miałem na niego zamówienie ale w porę się otrząsnąłem i anulowałem bo nie widzę sensu w granie w gówno rozmazane a retro gry to sobie mogę odpalić na telefonie z pięknym amoledem i podpiętym padem
Opublikowano 2 kwietnia 20232 l Piękne czasy doczekałem, wchodze w CW a tu rozprawy o grach Sony a zero xboxa szlamu, coś pięknego, brawa koledzy
Opublikowano 2 kwietnia 20232 l 9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Mi całą historię mocno zrobiła budująca się relacja między ojcem i synem, niekiedy wręcz wzruszająca. Do tego jednak całość była znacznie bardziej kameralna co nadało tylko dodatkowego smaczku tej historii. W sumie w podobnym klimacie ma się historia pierwszego TLOU (tylko znacznie lepiej napisana), też jedna z gier życia po finale przy którym płakałem jak kurwa bóbr. I w sumie jedyny Nier jaki mi siadł to ten pierwszy, o historii ojca z córką hmmm tu jest jakiś wzór Uuu ktoś tu gowniaczka potrzebuje. Niezły wrażliwiec
Opublikowano 2 kwietnia 20232 l 49 minut temu, Whisker napisał: Piękne czasy doczekałem, wchodze w CW a tu rozprawy o grach Sony a zero xboxa szlamu, coś pięknego, brawa koledzy A temat fh5 po dodatku nawet strony nie nabił xd xd
Opublikowano 2 kwietnia 20232 l No ale Ty pewnie całą noc grałeś za to po premierze dodatku do grubej2 będą spusty: oesu jak to wygląda, te chmury to jest gamechanger, oni by to spokojnie mogli wydać jako osobną grę i bym kupił za pełną cenę
Opublikowano 2 kwietnia 20232 l Dokładnie tak będzie, bo dostarcz najlepszy dodatek w historii gamingu.
Opublikowano 2 kwietnia 20232 l dlc do alochy 1 najlepszy śnieg, w dlc do 2 mają być najlepsze chmury? xd
Opublikowano 2 kwietnia 20232 l 14 minut temu, drozdu7 napisał: te chmury to jest gamechanger O co chodzi z tymi chmurami? Pierwsza gra na PlayStation z wolumetrycznymi?
Opublikowano 2 kwietnia 20232 l 5 minut temu, Donatello1991 napisał: Czyli 1:0 Tylko nie wyjeżdżajcie z Google map mfs. Wolumetryczne chmury ma od dawna Forza Horizon, Red Dead Redemption 2 czy pierwszy Horizon.
Opublikowano 2 kwietnia 20232 l 13 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Wolumetryczne chmury ma od dawna Forza Horizon, Red Dead Redemption 2 czy pierwszy Horizon. Wiem tylko chodziło mi o to, żeby nie wymianach Google map mfs bo to nie gra.
Opublikowano 2 kwietnia 20232 l 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: A temat fh5 po dodatku nawet strony nie nabił xd xd No tak już jest na tym Xklocku, że ludzie więcej spędzają czasu grając w te gry niż o nich pisząc na forum. Prawdziwe świry, wiem.
Opublikowano 2 kwietnia 20232 l U Sony jest zawsze 100 stron bicia piany przed premierą, a po premierze mało kto gra i wychodzi, że jednak nic specjalnego. Klapy podświadomie lubią liczby i czują się przez to lepsi: bo więcej stron ma temat, bo sprzedało się więcej pudełek w afganistanie, bo wzięli więcej centymetrów chuja do dupy od jima ryana. Karykatura graczy.
Opublikowano 2 kwietnia 20232 l Paolo jaki miękki dydek haha na wowie też płaczesz jak ubijasz wilki żeby zdobyć elfi sztylet+7 do mrocznej magii?