Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 624,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
35 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jakie GOTY? Będzie klaperski standardzik:

• przed premierą 100 stron walenia na krzyżak
  • po premierze 10 o samej grze
  • po kilku miesiącach, że jednak to nie takie GOTY i w sumie 7/10 to uczciwa ocena.

No kurwa gram teraz w Ragnaroka, żeby nie było podoba mi się. Nabiłem z 10h i przez ten czas to jest identyczna pętla gameplayowa jak w jedynce. 

Brat ogrywa teraz pierwszą część i już mu doradziłem przejść z dwie inne gry potem bo go zemdli. Of course gra się napewno rozkręci i będzie miała momenty zajebiste.

Ale jak przypomnę sobie jak niektóre osobistości dostawały orgazmu po każdej godzinie gry i każdą wypowiedź kończyły wpisem GOTY to lol

Opublikowano

To prawda, oprócz tego:

6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

po wybornej jedyneczce

jakiej ? XDD

Opublikowano
2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał:

GOW się skończył po 3. 

Skończył się w 2.8.

Trójka od momentu dotarcia do kostki po sam koniec to syf, malaria i kilometry mułu. Wielka szkoda bo ogółem do tego momentu trójka trzymała super poziom.

GOW1 nordycki niby wyborny? Dobry tam jest początek i względnie koniec, środek to nudne bujanie się po nudnym hubie, niewykorzystany potencjał światów, trolle we wszystkich kolorach tęczy i cały jeden boss smoczek.

Opublikowano

GoW 2018?

Solidne r z e m i o s ł o 

Niestety, nic więcej 

OK typy którzy to ogrywali na wakacjach siedząc na kutasie kolegi mogą czuć nostalgię, ale #mopsiarzegamingu nikogo :shieeet:

Opublikowano
43 minuty temu, Daffy napisał:

GOW1 nordycki niby wyborny? Dobry tam jest początek i względnie koniec, środek to nudne bujanie się po nudnym hubie, niewykorzystany potencjał światów, trolle we wszystkich kolorach tęczy i cały jeden boss smoczek.

Mi całą historię mocno zrobiła budująca się relacja między ojcem i synem, niekiedy wręcz wzruszająca. Do tego jednak całość była znacznie bardziej kameralna co nadało tylko dodatkowego smaczku tej historii. 

W sumie w podobnym klimacie ma się historia pierwszego TLOU (tylko znacznie lepiej napisana), też jedna z gier życia po finale przy którym płakałem jak kurwa bóbr. :( 

I w sumie jedyny Nier jaki mi siadł to ten pierwszy, o historii ojca z córką

hmmm tu jest jakiś wzór :notsure:

Opublikowano

Co jest wzruszającego w finale pierwszego TLOU że plakales? Xddd

Opublikowano

Piękne oranie dekarzy. Sam miałem na niego zamówienie ale w porę się otrząsnąłem i anulowałem bo nie widzę sensu w granie w gówno rozmazane a retro gry to sobie mogę odpalić na telefonie z pięknym amoledem i podpiętym padem

Opublikowano

Piękne czasy doczekałem, wchodze w CW a tu rozprawy o grach Sony a zero xboxa szlamu, coś pięknego, brawa koledzy :) 

Opublikowano
9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Mi całą historię mocno zrobiła budująca się relacja między ojcem i synem, niekiedy wręcz wzruszająca. Do tego jednak całość była znacznie bardziej kameralna co nadało tylko dodatkowego smaczku tej historii. 

W sumie w podobnym klimacie ma się historia pierwszego TLOU (tylko znacznie lepiej napisana), też jedna z gier życia po finale przy którym płakałem jak kurwa bóbr. :( 

I w sumie jedyny Nier jaki mi siadł to ten pierwszy, o historii ojca z córką

hmmm tu jest jakiś wzór :notsure:

Uuu ktoś tu gowniaczka potrzebuje. Niezły wrażliwiec :) 

Opublikowano
49 minut temu, Whisker napisał:

Piękne czasy doczekałem, wchodze w CW a tu rozprawy o grach Sony a zero xboxa szlamu, coś pięknego, brawa koledzy :) 

A temat fh5 po dodatku  nawet strony nie nabił xd xd

Opublikowano

No ale Ty pewnie całą noc grałeś :)

za to po premierze dodatku do grubej2 będą spusty: oesu jak to wygląda, te chmury to jest gamechanger, oni by to spokojnie mogli wydać jako osobną grę i bym kupił za pełną cenę 

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wolumetryczne chmury ma od dawna Forza Horizon, Red Dead Redemption 2 czy pierwszy Horizon.

Wiem tylko chodziło mi o to, żeby nie wymianach Google map mfs bo to nie gra.

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał:

A temat fh5 po dodatku  nawet strony nie nabił xd xd

No tak już jest na tym Xklocku, że ludzie więcej spędzają czasu grając w te gry niż o nich pisząc na forum. Prawdziwe świry, wiem.

Opublikowano

U Sony jest zawsze 100 stron bicia piany przed premierą, a po premierze mało kto gra i wychodzi, że jednak nic specjalnego. Klapy podświadomie lubią liczby i czują się przez to lepsi: bo więcej stron ma temat, bo sprzedało się więcej pudełek w afganistanie, bo wzięli więcej centymetrów chuja do dupy od jima ryana. Karykatura graczy.

Opublikowano

Paolo jaki miękki dydek haha na wowie też płaczesz jak ubijasz wilki żeby zdobyć elfi sztylet+7 do mrocznej magii? :nosacz3: