Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 750,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
35 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jakie GOTY? Będzie klaperski standardzik:

• przed premierą 100 stron walenia na krzyżak
  • po premierze 10 o samej grze
  • po kilku miesiącach, że jednak to nie takie GOTY i w sumie 7/10 to uczciwa ocena.

No kurwa gram teraz w Ragnaroka, żeby nie było podoba mi się. Nabiłem z 10h i przez ten czas to jest identyczna pętla gameplayowa jak w jedynce. 

Brat ogrywa teraz pierwszą część i już mu doradziłem przejść z dwie inne gry potem bo go zemdli. Of course gra się napewno rozkręci i będzie miała momenty zajebiste.

Ale jak przypomnę sobie jak niektóre osobistości dostawały orgazmu po każdej godzinie gry i każdą wypowiedź kończyły wpisem GOTY to lol

Opublikowano

To prawda, oprócz tego:

6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

po wybornej jedyneczce

jakiej ? XDD

Opublikowano
2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał:

GOW się skończył po 3. 

Skończył się w 2.8.

Trójka od momentu dotarcia do kostki po sam koniec to syf, malaria i kilometry mułu. Wielka szkoda bo ogółem do tego momentu trójka trzymała super poziom.

GOW1 nordycki niby wyborny? Dobry tam jest początek i względnie koniec, środek to nudne bujanie się po nudnym hubie, niewykorzystany potencjał światów, trolle we wszystkich kolorach tęczy i cały jeden boss smoczek.

Opublikowano

GoW 2018?

Solidne r z e m i o s ł o 

Niestety, nic więcej 

OK typy którzy to ogrywali na wakacjach siedząc na kutasie kolegi mogą czuć nostalgię, ale #mopsiarzegamingu nikogo :shieeet:

Opublikowano
43 minuty temu, Daffy napisał:

GOW1 nordycki niby wyborny? Dobry tam jest początek i względnie koniec, środek to nudne bujanie się po nudnym hubie, niewykorzystany potencjał światów, trolle we wszystkich kolorach tęczy i cały jeden boss smoczek.

Mi całą historię mocno zrobiła budująca się relacja między ojcem i synem, niekiedy wręcz wzruszająca. Do tego jednak całość była znacznie bardziej kameralna co nadało tylko dodatkowego smaczku tej historii. 

W sumie w podobnym klimacie ma się historia pierwszego TLOU (tylko znacznie lepiej napisana), też jedna z gier życia po finale przy którym płakałem jak kurwa bóbr. :( 

I w sumie jedyny Nier jaki mi siadł to ten pierwszy, o historii ojca z córką

hmmm tu jest jakiś wzór :notsure:

Opublikowano

Co jest wzruszającego w finale pierwszego TLOU że plakales? Xddd

Opublikowano

Piękne oranie dekarzy. Sam miałem na niego zamówienie ale w porę się otrząsnąłem i anulowałem bo nie widzę sensu w granie w gówno rozmazane a retro gry to sobie mogę odpalić na telefonie z pięknym amoledem i podpiętym padem

Opublikowano

Piękne czasy doczekałem, wchodze w CW a tu rozprawy o grach Sony a zero xboxa szlamu, coś pięknego, brawa koledzy :) 

Opublikowano
9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Mi całą historię mocno zrobiła budująca się relacja między ojcem i synem, niekiedy wręcz wzruszająca. Do tego jednak całość była znacznie bardziej kameralna co nadało tylko dodatkowego smaczku tej historii. 

W sumie w podobnym klimacie ma się historia pierwszego TLOU (tylko znacznie lepiej napisana), też jedna z gier życia po finale przy którym płakałem jak kurwa bóbr. :( 

I w sumie jedyny Nier jaki mi siadł to ten pierwszy, o historii ojca z córką

hmmm tu jest jakiś wzór :notsure:

Uuu ktoś tu gowniaczka potrzebuje. Niezły wrażliwiec :) 

Opublikowano
49 minut temu, Whisker napisał:

Piękne czasy doczekałem, wchodze w CW a tu rozprawy o grach Sony a zero xboxa szlamu, coś pięknego, brawa koledzy :) 

A temat fh5 po dodatku  nawet strony nie nabił xd xd

Opublikowano

No ale Ty pewnie całą noc grałeś :)

za to po premierze dodatku do grubej2 będą spusty: oesu jak to wygląda, te chmury to jest gamechanger, oni by to spokojnie mogli wydać jako osobną grę i bym kupił za pełną cenę 

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wolumetryczne chmury ma od dawna Forza Horizon, Red Dead Redemption 2 czy pierwszy Horizon.

Wiem tylko chodziło mi o to, żeby nie wymianach Google map mfs bo to nie gra.

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał:

A temat fh5 po dodatku  nawet strony nie nabił xd xd

No tak już jest na tym Xklocku, że ludzie więcej spędzają czasu grając w te gry niż o nich pisząc na forum. Prawdziwe świry, wiem.

Opublikowano

U Sony jest zawsze 100 stron bicia piany przed premierą, a po premierze mało kto gra i wychodzi, że jednak nic specjalnego. Klapy podświadomie lubią liczby i czują się przez to lepsi: bo więcej stron ma temat, bo sprzedało się więcej pudełek w afganistanie, bo wzięli więcej centymetrów chuja do dupy od jima ryana. Karykatura graczy.

Opublikowano

Paolo jaki miękki dydek haha na wowie też płaczesz jak ubijasz wilki żeby zdobyć elfi sztylet+7 do mrocznej magii? :nosacz3: