Opublikowano 11 kwietnia 20232 l 17 minut temu, YETI napisał: KOLEJNY Czekam na ten pokaz slajdów w crapfield.
Opublikowano 11 kwietnia 20232 l Od początku mówiłem, że tam zasnę 12tfp nie siedzi. 7tfp o dysk HDD co udowodniła FH5.
Opublikowano 11 kwietnia 20232 l plejkurwa 4.5 mem bez gier rozjebana jak gówno w polu psvr2 do dzisiaj rozesłano do sklepów 270tys. z czego połowa poszła na opłaconych klaunów a druga połowa zalega u Czezkiego w szafie Blantmana, wspaniały sukces, Ryan już kopie doły na pustyni obok cartów z E.T. Edytowane 11 kwietnia 20232 l przez Daddy
Opublikowano 11 kwietnia 20232 l 2 godziny temu, PanKamil napisał: Chujowa pseudo konsolka na Windowsie trzymana na smyczy przez ziemniaka to czego się spodziewac:) Prawdziwa klęska I upokorzenie zielonego śmiecia Hamulec generacji, kula u nogi
Opublikowano 11 kwietnia 20232 l I co powiecie, że Sony podkupuje devów aby obniżali jakość na Xbox? Tutaj nawet wewnętrzne studia nie ogarniają co się dzieje. Niech więcej konsol wypuszcza z mocą ziemniaka. Nie powiem skusili mnie tym gamepassem i przejęciami. Ale gdyby nie ziomki to chyba bym się tego pozbył bo ani to exów ani dobrze działających multiplatform.
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l „Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta” - chyba nie muszę tłumaczyć, kto tu rządzi?
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l 15 godzin temu, YETI napisał: KOLEJNY To jest dramat Panowie. Trochę mi tego zielonego aż żal w ostatnim czasie same ciosy kończące...
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l I tak największą beka dopiero przed nami. Starfield w niestabilnych 60 fps I długie ekrany wczytywania.
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Reasumując, multiplatformy kolejny raz gorsze, brak eksow, droższy GPU i brak wsparcia samej firmy ale jaja ale czasów dożyłem. Mój XSX od 3 Mc nie odpalony
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Godzinę temu, drozdu7 napisał: W czerwcu Spencer-san pokaże że Xbox zmierza w dobrym kierunku Znowu będzie festiwal scamu + forza i crapfield? BTW. Nie wiem jak to robi spermer skoro co roku zielone karakany łykają to samo gówno "byle do e3" choć od 2020 xbox troche zmienił taktykę i pokazuje trailery gier które nigdy nie wyjdą. Edytowane 12 kwietnia 20232 l przez PanKamil
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Najlepsza beka jest jeszcze w dziale iksśmiecia. ZIelone frajery modlą się o gry AAA bo w głębi duszy ból dupy, że grają w gry w które nigdy by nie zagrali rozdziera ich od środka. GRAJĄ W GRY W KTÓRE NIGDY BY NIE ZAGRALI co to kurwa za życie bez godności
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l 53 minuty temu, Donatello1991 napisał: I tak największą beka dopiero przed nami. Starfield w niestabilnych 60 fps I długie ekrany wczytywania. raczej niestabilnych 30
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l 15 minut temu, PanKamil napisał: ZIelone frajery modlą się o gry AAA bo w głębi duszy ból dupy, że grają w gry w które nigdy by nie zagrali rozdziera ich od środka. Jasne, gry AAA są ważne i mam nadzieję że takie pojawią się w portfolio MS. Ale jednak chciałbym żeby szli trochę inną drogą. Żeby zachowali różnorodność, trochę eksperymentowali. Jakaś gra film, jakiś tytuł AA jak Hi Fi, jakas metroidvania. Teraz jak mam również ps5 ( a kiedyś miałem PS4) to tym bardziej liczę że MS nie będzie się starał kopiować gier Sony ciągle.
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Nie róbcie z hi fi bożka różnorodności. Gra zebrała wysokie noty za efekt " surprise " w gp.
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Tak się składa, że niebieskie kundle od dawna żyją tylko i wyłącznie Xboksem, bo czym mają zyć . Plejstejszyn5 martwe, KlapVR2 martwy, pijak Jimbo zaorał markę do konca
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l 24 minuty temu, drozdu7 napisał: Jakaś gra film, jakiś tytuł AA jak Hi Fi, jakas metroidvania. gry godne 12 terafanków
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l 7 minut temu, dee napisał: Tak się składa, że niebieskie kundle od dawna żyją tylko i wyłącznie Xboksem, bo czym mają zyć . Plejstejszyn5 martwe, KlapVR2 martwy, pijak Jimbo zaorał markę do konca VR2 nikogo. Wszyscy czekają na Vitę 2 i PS5 Pro. Spoiler Edytowane 12 kwietnia 20232 l przez KrYcHu_89
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l Jakbym teraz rozpoczynał przygodę z grami video to bardzo szybko poszukałbym innego hobby. Jedna i druga konsola to żart.
Opublikowano 12 kwietnia 20232 l 9 minut temu, Czoperrr napisał: Jakbym teraz rozpoczynał przygodę z grami video to bardzo szybko poszukałbym innego hobby. Jedna i druga konsola to żart. Mając tylko xśmiecia nie dziwi mnie, że tak piszesz.