Opublikowano 15 maja 20231 r To jest totalnie prawda, jak nie kibicuje ani Sony ani Nintendo a branżę całościowo uważam za spierdoloną tak mam nadzieję, że Microsoft odpierdoli się od konsol, upadnie i głupi ryj sobie rozwali.
Opublikowano 15 maja 20231 r 1 godzinę temu, Krzysztof93 napisał: ale wśród konsol to tylko PS5 jest tym sprzętem gdzie ograsz takie ociekające grubym hajsem exy aby nacieszyć oko i multiplatformy. Lepiej posłuchać OST z God of Wara niż grać w ?exy? na Xbox jeśli jakiekolwiek są Tak, tak wiem Hi-Fi Rush jest No pewnie i masz rację. Ale np teraz moja perspektywa wygląda tak, że mam nadzieję że Xbox nie będzie kopiował gier filmów od Sony. Tzn jasne, chce by robili bardzo dobre gry, duże gry. Ale nie wszystko musi być tpp cinematic experience. Niech twórcy dooma czy Wolfensteina nie robią nagle klona the Last of Us. Niech będzie też miejsce na jakieś taktyczne erpegi jak Wasteland. Jeśli Xbox ma iść swoją drogą to niech daje fajne gry, ale nie kopiując za wszelką cenę konkurencję. Tym bardziej że segment AAA jest zapchany przez praktycznie takie same gry. Nintendo odjechało ze swoim podejściem, stawiającym na gameplay i brawo
Opublikowano 15 maja 20231 r Nie ma to jak współpraca z niebieskimi kurwami jebanymi partaczami a tak pan debilek i bełchatów latali po forum z tym COD killerem, ciekawe czy ubili KZ lub Resistance bo jednak nie zgadza się ubi rakami sony
Opublikowano 15 maja 20231 r Przecież kamilek wyjaśnił że sony nie chce acti robić konkurencji w fps. Deal spencera nie wypalił to po co cod killer, dali cancel. 2+2 =4
Opublikowano 15 maja 20231 r Teraz Kamil mocno wierzy, że Ubisoft - którego regularnie jebała cała gamerska brać - nie tylko stworzy konkurenta dla CoDa, ale jeszcze zbije króla z tronu. Oczywiście też od razu Sony wchodzi w układ z Francuzami i tak oto jedną prostą decyzją niebiescy stają się nagle fanami Ubisoftu oraz ten ich gniot uchodzi z najlepszy shooter na rynku.
Opublikowano 15 maja 20231 r 3 godziny temu, Mendrek napisał: Wojenka Sony vs. Nintendo jest tak mdła i sztuczna, jakby kibice piłkarscy kłócili się z fanami ping-ponga. Na tronie są dwa miejsca. Sony król, Nintendo królowa. A zielony parobek biega boso po placu i przerzuca obornik No nie, bo co to ma znaczyć, że na kąkutrze ze śmietnika mogę odpalić te ich gierki w 60fps i podbitymi teksturami, a oni koszą kasę ponad tysiaka za plastik/konsole, która ma podzespoły PS3? Kwik, a ludzie się jeszcze wypinają i po dwie kopie biorą xd Oni zamiast dać swicza 2 przed pandemią to wypuścili tą samą konsole z bardziej kolorowym ekranikiem... który równie dobrze się sprzedał xd Jak dymac na hajs to najlepiej 3razy aż wejdzie cały po same kule xdddd Nintendo to stan umysłu, ale o tym to już było wiadomo od czasów Wii.
Opublikowano 16 maja 20231 r 15 godzin temu, Daddy napisał: Nie ma to jak współpraca z niebieskimi kurwami jebanymi partaczami https://www.ppe.pl/news/319246/cd-projekt-potwierdza-duze-zwolnienia-u-tworcow-wiedzmin-sirius-gra-zaliczyla-reboot.html To jest normalne w branży, jak za długo o jakimś devie nic nie słychać to dobrze nie jest.
Opublikowano 16 maja 20231 r Normalne. Chyba, że chodzi o zwolnienia w XGS, wtedy to kłopoty Najmana.
Opublikowano 16 maja 20231 r Jeszcze opowiedzą jakim niewątpliwym sukcesem jest PSVR2 i jak olbrzymie otrzyma niedługo wsparcie
Opublikowano 16 maja 20231 r PSV-co? Pierwsze słyszę. Brzmi jak jakaś platforma która umarła na starcie.
Opublikowano 16 maja 20231 r a tego to ja nigdy nie zrozumiem, że jak to jest gdy ścierwojady świata czyli gracze czekają na swoją gierkę po 3,5,7 lat i tuptają nóżkami to wszystko jest spoko. Jak xboty czekają na nie wiadomo co i samym ich sensem posiadania xboxa jest czekanie na obietnice to jest spoko ale na PSVR2 od premiery mają strzelać premierami PJUUUU i gierka, PJUUUU i gierka, PJUUUU i następna i BEEENG jeszcze jedna 12 gier w 3 miesiące tylko na PSVR2 albo dupa chuj. Ja nie wiem czego wy się kurwa spodziewaliście w 2023 ale skoro spodziewaliście się gier to się chuja na nich znacie
Opublikowano 16 maja 20231 r skoro nie ma gier (podobno) na konsole, które mają ponad 2 lata to jakim cudem mają być na VR, który ma nie wiem... 3 miesiące? No pewnie, że nie ma ja pierdole ale odkrycie kurwa
Opublikowano 16 maja 20231 r No i nareszcie się zajmiemy czymś normalnym TV, żużel, piwsko i wiercenie w ścianie. To jest robota dla chłopa a nie męczenie gałek i guzików
Opublikowano 16 maja 20231 r 5 minut temu, Krzysztof93 napisał: skoro nie ma gier (podobno) na konsole, które mają ponad 2 lata to jakim cudem mają być na VR, który ma nie wiem... 3 miesiące? No pewnie, że nie ma ja pierdole ale odkrycie kurwa Przeciez chwalili się jakaś bogata biblioteka gier na start, glownie odpadami z kilkuletnich VRow, ale to nieistotne. Nawet u samego Sony szybko ucichł temat, bo skoro już pierwowzór sprzedał się podle to jak mają chwalić się jeszcze mniej udanym startem następcy? No ale cóż, nie pierwsza i nie ostatnia sprzętowa wtopa Sony. Jesli chodzi o VR to pozostaje podsumować jednym zdaniem: dobrze, że zdechło
Opublikowano 16 maja 20231 r 15 minut temu, Paolo de Vesir napisał: summa summarum - PSVR2 to jebany niewypał Największy niewypał z tymi goglami, to jest taki, że nie da się ich do pc podłączyć.
Opublikowano 16 maja 20231 r Myślę, że żadne akcesoria, które są droższe niż platforma dla której są przeznaczone nie mają racji bytu
Opublikowano 16 maja 20231 r Wielkie gratulacje dla Sony, że w ciągu jednego roku rozpierdolili budowaną przez lata pozycję GamePassa. Wielkie dzięki Spencera! Pamiętaj, chcemy więcej gówna z komórek, Redfaili i odpadów z Golda! Żadnych AAA, nic ze wstecznej, niech samo rzadkie leci strumieniem.
Opublikowano 16 maja 20231 r Sonka najlepszy abonament na rynku? Pisałem o tym od roku Xbotom zostało zbieranie kolejnych wersji kolorystycznych padów
Opublikowano 16 maja 20231 r 14 minut temu, Czoperrr napisał: No do plusa wpadają fajne, stare gry AAA i nic nowego no, coś nowego tam jednak wpada, mniej ale wpada Nie zmienia faktu, że gdyby Xbox trzymał jednak poziom gdzie wpadały starsze gry AAA, do tego z boostem jak było wcześniej to nie powiedziałbym nic złego, ale tam jest mocny spadek formy.