Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

No zero zaskoczenia, że MOPSPlusem jaraja się typy znane na forum z niegrania w gry :leo:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

gdzie te gry ze świeżymi pomysłami, cały czas odcinanie kuponów

Przechwytywanie.JPG.717262f90c123f745c6f0d4f2a93b6b2.JPG

Opublikowano
12 minut temu, Shen napisał:

gdzie te gry ze świeżymi pomysłami, cały czas odcinanie kuponów

Przechwytywanie.JPG.717262f90c123f745c6f0d4f2a93b6b2.JPG

Dokładnie, najgorsze jest, że ludzie się wypinają i chcą by takie praktyki były uskuteczniane. A Zelda to już wisienka na torcie.....

Opublikowano

Mario, zelda, pokemony. To już nawet Sonka więcej wysiłku wkłada w tworzenie nowych marek.

Opublikowano

Skoro już jesteśmy to skąd wzięła się ta z dupy wyjęta opinia, że Super Pamperek Odyssey to jakiś kurwa benchmark dla platformówek? :rotfl:

Te ich światy są kompletnie nienatchnione, zbieractwo na jedno kopyto (bo tylko jeden rozdzaj wyzwania). Przecież Crash4 poziomem wyzwania, różnorodnością znajdziek i mechanikami zgala Marianowi wąs i robi mu dirty sancheza. Zaraz się zbiegną klauny Nintendo myślące, że tak nie jest, ale to odpowiedź jest krótka:

jebać was :) 

Opublikowano

Potwierdzam. Astro bocik nawet miał więcej głębi niż ostatnie Mariany. Ale to trzeba mieć poprostu sonkę by mieć porównanie. Fagi to stan umysłu. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym.

Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Skoro już jesteśmy to skąd wzięła się ta z dupy wyjęta opinia, że Super Pamperek Odyssey to jakiś kurwa benchmark dla platformówek? :rotfl:

Te ich światy są kompletnie nienatchnione, zbieractwo na jedno kopyto (bo tylko jeden rozdzaj wyzwania). Przecież Crash4 poziomem wyzwania, różnorodnością znajdziek i mechanikami zgala Marianowi wąs i robi mu dirty sancheza. Zaraz się zbiegną klauny Nintendo myślące, że tak nie jest, ale to odpowiedź jest krótka:

galaxy 2 ostatni dobry mario

Opublikowano

Cóż fagi, ja tam od lat mówiłem że nie ma drugiej tak przehypowanej firmy jak Nintendo. :) Jak jeszcze siedzieliście w gettach to nic nie mógł potwierdzić, że pierdolicie głupoty.

Teraz Switcha można znaleźć wszędzie, coraz więcej graczy mówi „sprawdzam!” i okazuje się, że pstryki leżą nieużywane, a jedynie Nintendopojeby pompują liczby sprzedanych konsol kupując posłusznie każdą kolejną iterację tego gównotabletu. 

Opublikowano

dobrą robotę tutaj robicie, Nintendo wydało oświadczenie, że nie mają pojęcia kim jest Paolo czy Wariat ale mają to totalnie w dupie i chcą opierdolić jeszcze więcej Switcha tak ogółem. Cieszą się ze sprzedanej kolekcjonerki Zeldy dla Wezyra ale bez przesadnej ekscytacji. Dobrze, że tyle tego kupujecie i trzymać tak dalej.

Edytowane przez Krzysztof93

Opublikowano

O, chłopaki sobie zrobiły zlot klalnów w cw  :) yebane zagrywy  :)

Opublikowano

Wezyr zostaw kolekcjonerkę w folii, bo i tak nie będziesz grał, bo ręka

Spoiler

pomaga nam tylko na początku, a później już nas nie prowadzi, 

za jakiś czas zafoliowana Zeldunia będzie więcej warta ;)

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano
5 minut temu, Pupcio napisał:

chłopaki sobie zrobiły zlot klalnów w cw 

To tylko klapy, oni nie potrafią znieść takich rzeczy. Bo można wychwalać tylko ubigame od Sony

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Po to kupiłem. Jebana nintendowska setka odkupi każde gowno, z potężna przebitką z pocałowaniem ręki. :)

Tak, tak przypinki ma już dawno wpięte w swój khaki plecak a na openerze w czapce Zelda będzie tęsknił za powrotem do Hyrule i budowania tratwy

Opublikowano

A ja sobie gram teraz w BOTW i fajnie się eksploruje i zwiedza ale jestem zaskoczony ile tutaj jest rzeczy wyjętych z gier ubi. Wieże do mapki - tutaj to już Alocha jest bardziej odkrywcza wprowadzając mobilne ubi-wieże. Nasrane Shrine co pare metrów, a najlepsze są te całe koroki. Moje ulubione to 3 drzewa z jabłkami copy/paste nawet się jabłek nie chciało zmieniać na gałęziach. Albo pniaki drzewa z kulą na łańcuchu. Wczoraj tak sobie chodziłem i znalazłem 3 liście pod rząd tak samo ukryte właśnie w pniaku i to nie jakoś wybitnie daleko od siebie oddalone. Assassinki można jebać a tutaj nic bo Zelda i Nintendo. 

Opublikowano
2 hours ago, Paolo de Vesir said:

Amen. Crash jest krolem platformowek tak jak lew jest krolem dzungli. Odyseja i te mapy to kolejny klon od nintendo bez duszy, przeszedlem gre bez zadnego wyzwania, kazda mapa na jedno kopyto, kazdy boss taki sam. Teraz moge zbierac ksiezyce ale to pierdole, wole sobie sprobowac 100% w Crashu 4. 

Nie wiem czy forumowicze udaja, ze jakas nostalgie maja do tej marki? Przypominam ze Polacy to moga kurwa miec nostalgie do zasadniczej sluzby wojskowej albo kaszanki z cebula a nie do gier nintendo. 

Uhu, hihi, laaaaaaa. Kurwa jakie to jest slabe i nijakie w porownaniu do rodzenstwa Bandicoot :kekw:

Opublikowano

Jak co premierę od Nintendo, zlot klaunów w cw

coche-payaso-10-its-time-clown-car-meme-usagif.gif.b28c109eded9077ad6f928d429f25060.gif

Opublikowano

SMO to nie jest klasyczny platformer, tak CB4 jest wspaniały tak jak 2x SMGalaxy.

Zieloni dostają AAA7 z bugami, niebiescy AAAnaciągane9 na jedno kopyto, a czerwoni dostali 2 potężne Zeldy, które miażdżą 12 i 9 klopsów, więc w sumie rozumiem frustrację Wezyra i jemu podobnych, moje kondolencje i wyrazy współczucia :frog:

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Podziwiam na swój sposób Nintendo. Bzdurami pokroju "najlepszy gameplay" budując atmosferę w y j ą t k o w o ś c i wytresowali graczy do tego stopnia, że gdy jakaś gra wygląda na Switchu jak gówno to "liczy się gameplay". Gdy 81 oznacza w jakiejś serii wyraźni spadek jakości to ficek pisze, że "gra ma świetne oceny". Wszystkie zarzuty są zawsze odbijane jakimiś bezsensami i generalnym brakiem standardów. Nie wspomnę już o samym Nintendo które jest chyba najbardziej nastawioną przeciw graczom firmą na rynku.

W takiej Polsce świadomość marki budują kanały pokroju zagrajnik gdzie Jędrek co prawda dostrzega wady tytułu, ale jabać "bo Nintendo więc 10/10". :) A u nas jest jeden gdzie za granicą są ich setki. Tak więc kolekcję słabo działających romów sprzedają w 9 liczbie baniek. Mario Party jadące na nostalgii? Portfel już otwarty. Figureczki z plasiku? Ależ będą pięknie siedziały w dupie.

Gracz Nintendo to klient doskonały - bezkrytyczny, zawsze gotowy wydać pieniądze za nieważne jak słaby produkt (a jeszcze 3 kopie sobie kupić), nie mający standardów ani wymagań. Po prostu idealny target do bycia jebanym, a wy drogie fagi powtarzajcie sobie aż sami sobie uwierzycie:

image.png.b7ee4f1d39e54344f72615ff89ad2390.png