Opublikowano 16 maja 20231 r No zero zaskoczenia, że MOPSPlusem jaraja się typy znane na forum z niegrania w gry
Opublikowano 17 maja 20231 r 12 minut temu, Shen napisał: gdzie te gry ze świeżymi pomysłami, cały czas odcinanie kuponów Dokładnie, najgorsze jest, że ludzie się wypinają i chcą by takie praktyki były uskuteczniane. A Zelda to już wisienka na torcie.....
Opublikowano 17 maja 20231 r Mario, zelda, pokemony. To już nawet Sonka więcej wysiłku wkłada w tworzenie nowych marek.
Opublikowano 17 maja 20231 r Skoro już jesteśmy to skąd wzięła się ta z dupy wyjęta opinia, że Super Pamperek Odyssey to jakiś kurwa benchmark dla platformówek? Te ich światy są kompletnie nienatchnione, zbieractwo na jedno kopyto (bo tylko jeden rozdzaj wyzwania). Przecież Crash4 poziomem wyzwania, różnorodnością znajdziek i mechanikami zgala Marianowi wąs i robi mu dirty sancheza. Zaraz się zbiegną klauny Nintendo myślące, że tak nie jest, ale to odpowiedź jest krótka: jebać was
Opublikowano 17 maja 20231 r Potwierdzam. Astro bocik nawet miał więcej głębi niż ostatnie Mariany. Ale to trzeba mieć poprostu sonkę by mieć porównanie. Fagi to stan umysłu. Nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym.
Opublikowano 17 maja 20231 r 11 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Skoro już jesteśmy to skąd wzięła się ta z dupy wyjęta opinia, że Super Pamperek Odyssey to jakiś kurwa benchmark dla platformówek? Te ich światy są kompletnie nienatchnione, zbieractwo na jedno kopyto (bo tylko jeden rozdzaj wyzwania). Przecież Crash4 poziomem wyzwania, różnorodnością znajdziek i mechanikami zgala Marianowi wąs i robi mu dirty sancheza. Zaraz się zbiegną klauny Nintendo myślące, że tak nie jest, ale to odpowiedź jest krótka: jebać was galaxy 2 ostatni dobry mario
Opublikowano 17 maja 20231 r Cóż fagi, ja tam od lat mówiłem że nie ma drugiej tak przehypowanej firmy jak Nintendo. Jak jeszcze siedzieliście w gettach to nic nie mógł potwierdzić, że pierdolicie głupoty. Teraz Switcha można znaleźć wszędzie, coraz więcej graczy mówi „sprawdzam!” i okazuje się, że pstryki leżą nieużywane, a jedynie Nintendopojeby pompują liczby sprzedanych konsol kupując posłusznie każdą kolejną iterację tego gównotabletu.
Opublikowano 17 maja 20231 r Zelda: TOTK najlepsza gra wideo wszech czasów EVER i to na 0.3 klopsach, oj musi boleć
Opublikowano 17 maja 20231 r w świecie gdzie nie istnieje Resident Evil 4 a Nintendo kreuje się na jakiś towar dla wybranych - tak, można tak rzeczywiście myśleć
Opublikowano 17 maja 20231 r dobrą robotę tutaj robicie, Nintendo wydało oświadczenie, że nie mają pojęcia kim jest Paolo czy Wariat ale mają to totalnie w dupie i chcą opierdolić jeszcze więcej Switcha tak ogółem. Cieszą się ze sprzedanej kolekcjonerki Zeldy dla Wezyra ale bez przesadnej ekscytacji. Dobrze, że tyle tego kupujecie i trzymać tak dalej. Edytowane 17 maja 20231 r przez Krzysztof93
Opublikowano 17 maja 20231 r Wezyr zostaw kolekcjonerkę w folii, bo i tak nie będziesz grał, bo ręka Spoiler pomaga nam tylko na początku, a później już nas nie prowadzi, za jakiś czas zafoliowana Zeldunia będzie więcej warta Edytowane 17 maja 20231 r przez zdrowywariat
Opublikowano 17 maja 20231 r Po to kupiłem. Jebana nintendowska sekta odkupi każde gowno, z potężna przebitką z pocałowaniem ręki.
Opublikowano 17 maja 20231 r 5 minut temu, Pupcio napisał: chłopaki sobie zrobiły zlot klalnów w cw To tylko klapy, oni nie potrafią znieść takich rzeczy. Bo można wychwalać tylko ubigame od Sony
Opublikowano 17 maja 20231 r 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Po to kupiłem. Jebana nintendowska setka odkupi każde gowno, z potężna przebitką z pocałowaniem ręki. Tak, tak przypinki ma już dawno wpięte w swój khaki plecak a na openerze w czapce Zelda będzie tęsknił za powrotem do Hyrule i budowania tratwy
Opublikowano 17 maja 20231 r A ja sobie gram teraz w BOTW i fajnie się eksploruje i zwiedza ale jestem zaskoczony ile tutaj jest rzeczy wyjętych z gier ubi. Wieże do mapki - tutaj to już Alocha jest bardziej odkrywcza wprowadzając mobilne ubi-wieże. Nasrane Shrine co pare metrów, a najlepsze są te całe koroki. Moje ulubione to 3 drzewa z jabłkami copy/paste nawet się jabłek nie chciało zmieniać na gałęziach. Albo pniaki drzewa z kulą na łańcuchu. Wczoraj tak sobie chodziłem i znalazłem 3 liście pod rząd tak samo ukryte właśnie w pniaku i to nie jakoś wybitnie daleko od siebie oddalone. Assassinki można jebać a tutaj nic bo Zelda i Nintendo.
Opublikowano 17 maja 20231 r 2 hours ago, Paolo de Vesir said: Skoro już jesteśmy to skąd wzięła się ta z dupy wyjęta opinia, że Super Pamperek Odyssey to jakiś kurwa benchmark dla platformówek? Te ich światy są kompletnie nienatchnione, zbieractwo na jedno kopyto (bo tylko jeden rozdzaj wyzwania). Przecież Crash4 poziomem wyzwania, różnorodnością znajdziek i mechanikami zgala Marianowi wąs i robi mu dirty sancheza. Zaraz się zbiegną klauny Nintendo myślące, że tak nie jest, ale to odpowiedź jest krótka: jebać was Amen. Crash jest krolem platformowek tak jak lew jest krolem dzungli. Odyseja i te mapy to kolejny klon od nintendo bez duszy, przeszedlem gre bez zadnego wyzwania, kazda mapa na jedno kopyto, kazdy boss taki sam. Teraz moge zbierac ksiezyce ale to pierdole, wole sobie sprobowac 100% w Crashu 4. Nie wiem czy forumowicze udaja, ze jakas nostalgie maja do tej marki? Przypominam ze Polacy to moga kurwa miec nostalgie do zasadniczej sluzby wojskowej albo kaszanki z cebula a nie do gier nintendo. Uhu, hihi, laaaaaaa. Kurwa jakie to jest slabe i nijakie w porownaniu do rodzenstwa Bandicoot
Opublikowano 17 maja 20231 r SMO to nie jest klasyczny platformer, tak CB4 jest wspaniały tak jak 2x SMGalaxy. Zieloni dostają AAA7 z bugami, niebiescy AAAnaciągane9 na jedno kopyto, a czerwoni dostali 2 potężne Zeldy, które miażdżą 12 i 9 klopsów, więc w sumie rozumiem frustrację Wezyra i jemu podobnych, moje kondolencje i wyrazy współczucia Edytowane 17 maja 20231 r przez zdrowywariat
Opublikowano 17 maja 20231 r Podziwiam na swój sposób Nintendo. Bzdurami pokroju "najlepszy gameplay" budując atmosferę w y j ą t k o w o ś c i wytresowali graczy do tego stopnia, że gdy jakaś gra wygląda na Switchu jak gówno to "liczy się gameplay". Gdy 81 oznacza w jakiejś serii wyraźni spadek jakości to ficek pisze, że "gra ma świetne oceny". Wszystkie zarzuty są zawsze odbijane jakimiś bezsensami i generalnym brakiem standardów. Nie wspomnę już o samym Nintendo które jest chyba najbardziej nastawioną przeciw graczom firmą na rynku. W takiej Polsce świadomość marki budują kanały pokroju zagrajnik gdzie Jędrek co prawda dostrzega wady tytułu, ale jabać "bo Nintendo więc 10/10". A u nas jest jeden gdzie za granicą są ich setki. Tak więc kolekcję słabo działających romów sprzedają w 9 liczbie baniek. Mario Party jadące na nostalgii? Portfel już otwarty. Figureczki z plasiku? Ależ będą pięknie siedziały w dupie. Gracz Nintendo to klient doskonały - bezkrytyczny, zawsze gotowy wydać pieniądze za nieważne jak słaby produkt (a jeszcze 3 kopie sobie kupić), nie mający standardów ani wymagań. Po prostu idealny target do bycia jebanym, a wy drogie fagi powtarzajcie sobie aż sami sobie uwierzycie:
Opublikowano 17 maja 20231 r Oczywiście ficek, wszystkich piecze. Jak byłeś jehowym Vity to też wszyscy zazdrościli jej wybitnych gier.