Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
9 godzin temu, Szermac napisał:

Tak będzie, nie ściemniam

20230520_140450.jpg

Wyglada legitnie nawet, co to jest Darkside xD?

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Crapfield jeszcze nie wyszedl a zielone robale na kilka miesięcy przed premierą uprawiają damege control :kekw: 

Opublikowano

Ale stany lękowe ma typ :obama: Pierwsza w historii wojen konsolowych ofiara PTSD.

Opublikowano

Subsequent? :gachigasm:

Ale killzone to byłby niezły system seller jakby te partacze z Sony dobrze to rozegrali.

Opublikowano

Spokojnie, jeszcze się xbox odbije, trzeba tylko poczekać, az te wykupione studia, wypuszcza te wszystkie wspaniałe exy.

Opublikowano

Ajj Starfield, Forza i Hellblade2 na przestrzeni kilku miesięcy<3

Jeszcze Forza dostepna odrazu po pokazie :)

Opublikowano
28 minut temu, Donatello1991 napisał:

Boty to już jutro wieczór. Ponapierdalamy się trochę.

Sony zniszczy wszystkich. Ale mam hype. Śnił mi się MGS Remake i Bloodborne 2. Oraz The Last of Us Undead Nightmare z Joelem w roli głównej. 

12 godzin temu, YETI napisał:

Co za pogrom, ciekawe co za frajery kupuje tego x-śmiecia? :kekw:

O kurde ale Zelda podciągnęła liczby Switcha.

Opublikowano
4 godziny temu, drozdu7 napisał:

A mówią że bardzo dobre gry nie sprzedają sprzętu :)

Po Redfailu trochę xboxow poszło w rynek wtórny więc faktycznie sprzedają :kekw:

Opublikowano
7 godzin temu, drozdu7 napisał:

A mówią że bardzo dobre gry nie sprzedają sprzętu :)

Sam się ostatnio zastanawiam nad zakupem słicza ;)

Nigdy nie miałem konsoli nintendo, ale kiedyś w dawnych czasach sporo pogrywałem na N64 w salonie gier i mega miło wspominam ten sprzęt. Golden Eye, Mario Kart i Mario 64... ależ to były sztosy :obama:

Opublikowano
12 minut temu, Michał102 napisał:

Sam się ostatnio zastanawiam nad zakupem słicza ;)

Nigdy nie miałem konsoli nintendo, ale kiedyś w dawnych czasach sporo pogrywałem na N64 w salonie gier i mega miło wspominam ten sprzęt. Golden Eye, Mario Kart i Mario 64... ależ to były sztosy :obama:

Słicz to moja pierwsza konsola od nintendo. Warto mieć jak uzupełnienie gierkowego świata. W tym świecie nie ma xboxa bo ta kurwa już dawno zdechła. 

Opublikowano

Chłop ma 40 lat, a Switch to dopiero 1 Nintendo w życiu. Jak ktoś wcześniej żył pod kamieniem jak robak to może się teraz jarać Marianem i spółką.

Opublikowano
14 hours ago, drozdu7 said:

Ajj Starfield, Forza i Hellblade2 na przestrzeni kilku miesięcy<3

Jeszcze Forza dostepna odrazu po pokazie :)

Hej wstawaj, zesrałeś się!

Opublikowano
5 minutes ago, Homelander said:

Hej wstawaj, zesrałeś się!

Nigdy nie będziesz prawdziwym Amerykaninem dopóki nie będziesz szanował Xboxa, Polaczku :daddy:

Opublikowano
58 minut temu, Michał102 napisał:

Mario 64... ależ to były sztosy

Mario Odyssey na tym chińskim tablecie to jest powrót do dzieciństwa