Opublikowano 20 maja 20231 r 9 godzin temu, Szermac napisał: Tak będzie, nie ściemniam Wyglada legitnie nawet, co to jest Darkside xD?
Opublikowano 22 maja 20231 r Nintendo dalej pluje na polskich graczy https://android.com.pl/rozrywka/600543-nintendo-woli-rosjan-od-polakow/
Opublikowano 22 maja 20231 r Crapfield jeszcze nie wyszedl a zielone robale na kilka miesięcy przed premierą uprawiają damege control
Opublikowano 22 maja 20231 r Ale stany lękowe ma typ Pierwsza w historii wojen konsolowych ofiara PTSD.
Opublikowano 22 maja 20231 r Subsequent? Ale killzone to byłby niezły system seller jakby te partacze z Sony dobrze to rozegrali.
Opublikowano 22 maja 20231 r Spokojnie, jeszcze się xbox odbije, trzeba tylko poczekać, az te wykupione studia, wypuszcza te wszystkie wspaniałe exy.
Opublikowano 23 maja 20231 r Ajj Starfield, Forza i Hellblade2 na przestrzeni kilku miesięcy<3 Jeszcze Forza dostepna odrazu po pokazie
Opublikowano 23 maja 20231 r 28 minut temu, Donatello1991 napisał: Boty to już jutro wieczór. Ponapierdalamy się trochę. Sony zniszczy wszystkich. Ale mam hype. Śnił mi się MGS Remake i Bloodborne 2. Oraz The Last of Us Undead Nightmare z Joelem w roli głównej. 12 godzin temu, YETI napisał: Co za pogrom, ciekawe co za frajery kupuje tego x-śmiecia? O kurde ale Zelda podciągnęła liczby Switcha.
Opublikowano 23 maja 20231 r 4 godziny temu, drozdu7 napisał: A mówią że bardzo dobre gry nie sprzedają sprzętu Po Redfailu trochę xboxow poszło w rynek wtórny więc faktycznie sprzedają
Opublikowano 23 maja 20231 r 7 godzin temu, drozdu7 napisał: A mówią że bardzo dobre gry nie sprzedają sprzętu Sam się ostatnio zastanawiam nad zakupem słicza Nigdy nie miałem konsoli nintendo, ale kiedyś w dawnych czasach sporo pogrywałem na N64 w salonie gier i mega miło wspominam ten sprzęt. Golden Eye, Mario Kart i Mario 64... ależ to były sztosy
Opublikowano 23 maja 20231 r 12 minut temu, Michał102 napisał: Sam się ostatnio zastanawiam nad zakupem słicza Nigdy nie miałem konsoli nintendo, ale kiedyś w dawnych czasach sporo pogrywałem na N64 w salonie gier i mega miło wspominam ten sprzęt. Golden Eye, Mario Kart i Mario 64... ależ to były sztosy Słicz to moja pierwsza konsola od nintendo. Warto mieć jak uzupełnienie gierkowego świata. W tym świecie nie ma xboxa bo ta kurwa już dawno zdechła.
Opublikowano 23 maja 20231 r Chłop ma 40 lat, a Switch to dopiero 1 Nintendo w życiu. Jak ktoś wcześniej żył pod kamieniem jak robak to może się teraz jarać Marianem i spółką.
Opublikowano 23 maja 20231 r 14 hours ago, drozdu7 said: Ajj Starfield, Forza i Hellblade2 na przestrzeni kilku miesięcy<3 Jeszcze Forza dostepna odrazu po pokazie Hej wstawaj, zesrałeś się!
Opublikowano 23 maja 20231 r 5 minutes ago, Homelander said: Hej wstawaj, zesrałeś się! Nigdy nie będziesz prawdziwym Amerykaninem dopóki nie będziesz szanował Xboxa, Polaczku
Opublikowano 23 maja 20231 r Śmiechy hihi, ale jak ktoś wierzy, że te nowe projekty MSu nie wyjdą nigdy albo będą niedojebane to sam jest niedojebany, nie ma tu co owijać w bawełnę.
Opublikowano 23 maja 20231 r 58 minut temu, Michał102 napisał: Mario 64... ależ to były sztosy Mario Odyssey na tym chińskim tablecie to jest powrót do dzieciństwa