Opublikowano 25 maja 20231 r Nie no gość wporzo, ale się chyba wypalił, bo dalej garbi się przy WOWie i już mało co go cieszy, RDR2 które zachwalał do dziś nie skończył, a GOTY dla niego to remake gry z 2005. Wypalił się, albo jakiś kryzys przeżywa? Jest tu jakiś specjalista? Edytowane 25 maja 20231 r przez zdrowywariat
Opublikowano 25 maja 20231 r To co mi się rzuciło w oczy po tym pokazie to to, że postęp graficzny ostatnio w ogóle nie istnieje, Spider 2 praktycznie to samo co jedynka z 2018 roku, a jednak 5 lat już minęło i tamta gra była na PS4. A jakoś nie było widać, żeby dodatkowa moc poszła w co innego, np. fizykę. Edytowane 25 maja 20231 r przez tjery
Opublikowano 25 maja 20231 r Kupą panowie, kupą gówna. Może jak weźmiecie sobie czwartego sekciarza do kompletu to zacznę traktować was poważnie. zartowalem, nie zacznę, gardzę Nintnedo
Opublikowano 25 maja 20231 r 4 minutes ago, tjery said: To co mi się rzuciło w oczy po tym pokazie to to, że postęp graficzny ostatnio w ogóle nie istnieje, Spider 2 praktycznie to samo co jedynka z 2018 roku, a jednak 5 lat już minęło i tamta gra była na PS4. A jakoś nie było widać, żeby dodatkowa moc poszła w co innego, np. fizykę. Postęp byłby widoczny gdyby gry robiono tylko pod Twój komputer
Opublikowano 25 maja 20231 r 20 minut temu, tjery napisał: To co mi się rzuciło w oczy po tym pokazie to to, że postęp graficzny ostatnio w ogóle nie istnieje, Spider 2 praktycznie to samo co jedynka z 2018 roku, a jednak 5 lat już minęło i tamta gra była na PS4. A jakoś nie było widać, żeby dodatkowa moc poszła w co innego, np. fizykę. Rozdzielczości zrzeraja wszystkie terafanki
Opublikowano 25 maja 20231 r 28 minutes ago, tjery said: To co mi się rzuciło w oczy po tym pokazie to to, że postęp graficzny ostatnio w ogóle nie istnieje, Spider 2 praktycznie to samo co jedynka z 2018 roku, a jednak 5 lat już minęło i tamta gra była na PS4. A jakoś nie było widać, żeby dodatkowa moc poszła w co innego, np. fizykę. Dlatego coraz ciężej będzie sprzedać nową konsolę. Rewolucji na horyzoncie nie widać, w kółko będą nam pierdolić o wodotryskach w 4k 60 fps i w kółko nie będą tego dowozić. Ehh gdzie te czasy co gry z roku na rok rozpierdalały nas jako graczy, gdzie nie mogliśmy uwierzyć, że to co nam pokazują jest w ogóle możliwe. A Nintendo przytomnie wypięło dupę na jakikolwiek postęp technologiczny i jeszcze przekonało do swoich racji swoich wyznawców. Ale ja jak chcę poczuć jak to było kiedyś w gejmingu to sobie retro odpalam, a nie premierówkę na Switcha za 230 zł.
Opublikowano 25 maja 20231 r 1 godzinę temu, zdrowywariat napisał: Jak chcecie grać w dobre gierki to polecam Switcha OLEDa, Czyli bez oleda dobre gierki będą chujowe?
Opublikowano 25 maja 20231 r wariat miał na myśli że istnieją zwierzęta grające na "konsolach" "przenośnych" na ekranie innym niż oled. W 2023 kabaret większy niż konfa sony
Opublikowano 25 maja 20231 r Na decku niczego nie brakuje. Ol3d jest do dużych produkcji na wielkim ekranie.
Opublikowano 25 maja 20231 r Przecież SteamDeck2 rozpierdoli niedowiarków i rozpierdoli tę zabawkę od Nintendo.
Opublikowano 25 maja 20231 r A za co zrobią steamdeck2? Przecież ten jest niewypałem kupionym przez pecezjebów co walą konia że przez 10min im działa rdr2 pod kołdrą
Opublikowano 25 maja 20231 r Konsola przenośna wielka, że ręce trzeba rozłożyć jak przy rozpiętkach i ciężka, że trzeba trzymać ją na kolanach, z baterią na 1h xD
Opublikowano 25 maja 20231 r 30 minut temu, Daffy napisał: Rozdzielczości zrzeraja wszystkie terafanki Teraz, Daffy napisał: Steam deck <3 A baterię?
Opublikowano 25 maja 20231 r Byłem przekonany że ten czwartek będzie trudny w cw. A tu kurwa można rozkładać leżaczek i zapalić papieroska bo pan Ryan skuteczniej sprzedaje Xboxy niż Spencer xdd
Opublikowano 25 maja 20231 r Steam Deck do Indyków i staroci PC do Indyków/ gier z Xboxa/ dobrze zooptymalizowanych blockusterów i samodzielnych modowanych remasterów Switch do Mario, Metroida, Fire Emblema, Xenoblade'a i Zeldy Xbox do niczego
Opublikowano 25 maja 20231 r Szczerze? Znośnie, mniejsze gierki, indory, stare gierki, starsze emu to spokojnie 4-6h zabawy Days gone, cyberpunk itd na detalach większych niż wersje na gołe PS4 i działające lepiej niż na gołym PS4 to ok 90-100min zabawy
Opublikowano 25 maja 20231 r Teraz, Daffy napisał: Szczerze? Znośnie, mniejsze gierki, indory, stare gierki, starsze emu to spokojnie 4-6h zabawy Days gone, cyberpunk itd na detalach większych niż wersje na gołe PS4 i działające lepiej niż na gołym PS4 to ok 90-100min zabawy P3P ciągnie chyba 5h leciutko w 60 fps
Opublikowano 25 maja 20231 r Switchowcy wyskakujący jaką to mają zajebistą baterię xDDDDDDD Przestańcie, brzuszek mnie boli od śmiechu
Opublikowano 25 maja 20231 r Octo2 wszystko na high, lock na 40fps, rozdzielczość full hd by było jeszcze ostrzej na tym ekraniku to 4h vs rozmazane goovno,low detale, skaczące 30fps no ale OLED
Opublikowano 25 maja 20231 r 30 minutes ago, drozdu7 said: Byłem przekonany że ten czwartek będzie trudny w cw. A tu kurwa można rozkładać leżaczek i zapalić papieroska bo pan Ryan skuteczniej sprzedaje Xboxy niż Spencer xdd Gościu 90% ludzi prędzej przestanie grać w gry niż zacznie korzystać z tego chujostwa od Spencera, taka prawda. Jak grać to z klasą albo wcale Redfall, pamiętamy [*] Edytowane 25 maja 20231 r przez jimmyyy8
Opublikowano 25 maja 20231 r Najlepszych na świecie też jest jakieś 10%, więc lepszy 1 Bot niż 9 klapów-januszy.
Opublikowano 25 maja 20231 r 41 minut temu, jimmyyy8 napisał: Gościu 90% ludzi prędzej przestanie grać w gry niż zacznie korzystać z tego chujostwa od Spencera, taka prawda. Jak grać to z klasą albo wcale Redfall, pamiętamy [*] Człowieku ja mam po prostu bekę z tej napinki jaka była i to nie w cw tylko w normalnych tematach. Bomby atomowe, Sonka to Sonka zawsze dowiezie. Ludzie pisali nawet o shadowdropach A jedyny shadowdrop jaki mieliście to mela Rajana na twarz