Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

WoWiarz i kociarz w jednym jak zwykle ostra odklejka

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 622,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Nie no gość wporzo, ale się chyba wypalił, bo dalej garbi się przy WOWie i już mało co go cieszy, RDR2 które zachwalał do dziś nie skończył, a GOTY dla niego to remake gry z 2005. Wypalił się, albo jakiś kryzys przeżywa? Jest tu jakiś specjalista?

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

To co mi się rzuciło w oczy po tym pokazie to to, że postęp graficzny ostatnio w ogóle nie istnieje, Spider 2 praktycznie to samo co jedynka z 2018 roku, a jednak 5 lat już minęło i tamta gra była na PS4. A jakoś nie było widać, żeby dodatkowa moc poszła w co innego, np. fizykę.

Edytowane przez tjery

Opublikowano
4 minutes ago, tjery said:

To co mi się rzuciło w oczy po tym pokazie to to, że postęp graficzny ostatnio w ogóle nie istnieje, Spider 2 praktycznie to samo co jedynka z 2018 roku, a jednak 5 lat już minęło i tamta gra była na PS4. A jakoś nie było widać, żeby dodatkowa moc poszła w co innego, np. fizykę.

Postęp byłby widoczny gdyby gry robiono tylko pod Twój komputer :)

Opublikowano
20 minut temu, tjery napisał:

Rozdzielczości zrzeraja wszystkie terafanki 

Opublikowano
28 minutes ago, tjery said:

Dlatego coraz ciężej będzie sprzedać nową konsolę. Rewolucji na horyzoncie nie widać, w kółko będą nam pierdolić o wodotryskach w 4k 60 fps i w kółko nie będą tego dowozić. Ehh gdzie te czasy co gry z roku na rok rozpierdalały nas jako graczy, gdzie nie mogliśmy uwierzyć, że to co nam pokazują jest w ogóle możliwe.

A Nintendo przytomnie wypięło dupę na jakikolwiek postęp technologiczny i jeszcze przekonało do swoich racji swoich wyznawców. Ale ja jak chcę poczuć jak to było kiedyś w gejmingu to sobie retro odpalam, a nie premierówkę na Switcha za 230 zł.

Opublikowano
1 godzinę temu, zdrowywariat napisał:

Jak chcecie grać w dobre gierki to polecam Switcha OLEDa,

Czyli bez oleda dobre gierki będą chujowe?

Opublikowano

wariat miał na myśli że istnieją zwierzęta grające na "konsolach" "przenośnych" na ekranie innym niż oled. W 2023 :kekw: kabaret większy niż konfa sony

Opublikowano

Na decku niczego nie brakuje. Ol3d jest do dużych produkcji na wielkim ekranie. 

Opublikowano

A za co zrobią steamdeck2? Przecież ten jest niewypałem kupionym przez pecezjebów co walą konia że przez 10min im działa rdr2 pod kołdrą :)

Opublikowano

Konsola przenośna wielka, że ręce trzeba rozłożyć jak przy rozpiętkach i ciężka, że trzeba trzymać ją na kolanach, z baterią na 1h xD

Opublikowano
30 minut temu, Daffy napisał:

Rozdzielczości zrzeraja wszystkie terafanki 

Teraz, Daffy napisał:

Steam deck <3 

A baterię? :)

Opublikowano

Byłem przekonany że ten czwartek będzie trudny w cw.

A tu kurwa można rozkładać leżaczek i zapalić papieroska bo pan Ryan skuteczniej sprzedaje Xboxy niż Spencer xdd

Opublikowano

Steam Deck do Indyków i staroci

PC do Indyków/ gier z Xboxa/ dobrze zooptymalizowanych blockusterów i samodzielnych modowanych remasterów

Switch do Mario, Metroida, Fire Emblema, Xenoblade'a i Zeldy

Xbox do niczego

Opublikowano

Szczerze? Znośnie, mniejsze gierki, indory, stare gierki, starsze emu to spokojnie 4-6h zabawy

Days gone, cyberpunk itd na detalach większych niż wersje na gołe PS4 i działające lepiej niż na gołym PS4 to ok 90-100min zabawy

Opublikowano
Teraz, Daffy napisał:

Szczerze? Znośnie, mniejsze gierki, indory, stare gierki, starsze emu to spokojnie 4-6h zabawy

Days gone, cyberpunk itd na detalach większych niż wersje na gołe PS4 i działające lepiej niż na gołym PS4 to ok 90-100min zabawy

P3P ciągnie chyba 5h leciutko w 60 fps

Opublikowano

Switchowcy wyskakujący jaką to mają zajebistą baterię xDDDDDDD Przestańcie, brzuszek mnie boli od śmiechu

Opublikowano

Octo2 wszystko na high, lock na 40fps, rozdzielczość full hd by było jeszcze ostrzej na tym ekraniku to 4h vs rozmazane goovno,low detale, skaczące 30fps no ale OLED

Opublikowano
30 minutes ago, drozdu7 said:

Byłem przekonany że ten czwartek będzie trudny w cw.

A tu kurwa można rozkładać leżaczek i zapalić papieroska bo pan Ryan skuteczniej sprzedaje Xboxy niż Spencer xdd

Gościu 90% ludzi prędzej przestanie grać w gry niż zacznie korzystać z tego chujostwa od Spencera, taka prawda. Jak grać to z klasą albo wcale :drinks: 

Redfall, pamiętamy [*]

Edytowane przez jimmyyy8

Opublikowano
41 minut temu, jimmyyy8 napisał:

Gościu 90% ludzi prędzej przestanie grać w gry niż zacznie korzystać z tego chujostwa od Spencera, taka prawda. Jak grać to z klasą albo wcale :drinks: 

Redfall, pamiętamy [*]

Człowieku ja mam po prostu bekę z tej napinki jaka była i to nie w cw tylko w normalnych tematach. 

Bomby atomowe, Sonka to Sonka zawsze dowiezie.

Ludzie pisali nawet o shadowdropach :(

A jedyny shadowdrop jaki mieliście to mela Rajana na twarz