Opublikowano 19 czerwca 20231 r 10 minut temu, messer88 napisał: czasem? pece małpy w tym roku same gnioty na premierę dostają, co nie dziwi bo Devi dobrze pewnie wiedzą jak wygląda "granie" na komputerkach i nie tracą czasu na takie wersje Akurat w wypadku Starfielda spodziewam się, że wszędzie stabilność będzie taka sama xD.
Opublikowano 19 czerwca 20231 r Jedyna stabilność o jaką się trzeba martwić to stabilność psychiki niebieskich kundli. Starfield pięknie dokończył dzieła dezynsekcji klaperskiego robactwa, trochę smutno tu będzie od września bez tych pociesznych niebieskich pokemonów Jedynie admini odpoczną od tysiąca raportów dziennie w wykonaniu donosiciela mopsiary
Opublikowano 19 czerwca 20231 r 56 minut temu, Daddy napisał: niebieskie frajery pierdolone przegrywy całe życie Nie dla PSa kiełbasa Kolejne final fantasy was rozjebie w czwartek, nie dla psa kiełbasa.
Opublikowano 19 czerwca 20231 r Nawet kolekcji final fantasy pixel remaster podgracze nie dostali, a wyszła na wszystko, ios, android, steam, switch i sonka Tak im square pluje na morde
Opublikowano 19 czerwca 20231 r No właśnie a czy najnowszy Finał który zagości u nas na Sony wyjdzie tez premierowo na XSX? Czy tylko zostanie im Finał w ustach? Edytowane 19 czerwca 20231 r przez Whisker
Opublikowano 19 czerwca 20231 r 2 godziny temu, LiŚciu napisał: Zielone śmieciarze mają pierwszą gre od dekady która będzie chodziła w więcej niż 30 fpsach i robią fakeową petycję żeby nikt o tym śmieciu nie zapomniał 2 dni po premierze. Jakie więcej niż 30 fps? Xsmiec wyciąga max 30.
Opublikowano 19 czerwca 20231 r Wiem że 30 max plus loadingi w pomieszczeniach, chciałem dać im powód do kolejnej petycji.
Opublikowano 19 czerwca 20231 r Godzinę temu, LiŚciu napisał: Wiem że 30 max plus loadingi w pomieszczeniach, chciałem dać im powód do kolejnej petycji. Wiadomo dlaczego, "aktywne loadingi" przy kontekstowych opcjach dialogowych .
Opublikowano 19 czerwca 20231 r 2 godziny temu, LiŚciu napisał: Wiem że 30 max plus loadingi w pomieszczeniach, chciałem dać im powód do kolejnej petycji. No jednak technologia w ps5 wyeliminowała praktycznie loadingi do zera w swoich szlagierach a na xboxach dalej się czeka po kilka minut aż wejdziesz do danego levelu
Opublikowano 20 czerwca 20231 r Co za pijackie pierdolenie. Czy jest na sali lekarz specjalizujący się w chorobach psychicznych wywołanych używkami? Czeka na niego dobry case study za darmo
Opublikowano 20 czerwca 20231 r Boty bedą grać w srakfielda w 30fps i parzyć sobie herbatę przy loadingach wchodząc do pomieszczeń, tymczasem klapy będą mogły się delektować wspaniałym dopracowanym rpg od mistrzów gatunku z Larian.
Opublikowano 20 czerwca 20231 r Może cała jedna osoba w Polsce je kupi i pewnie będzie to krychu, po czym przejdzie transformację w girę i zacznie biegać z cieczką po tematach innych gierek mówiąc każdemu kto się dobrze bawi, że to gówno i tylko baldurs gej? Boże uchowaj
Opublikowano 20 czerwca 20231 r Kruchy i spółka jaraja się wszystkim co nie wychodzi na Xboxa Pamiętajcie że klapom wystarczy sama świadomość, nawet nie trzeba zagrać
Opublikowano 20 czerwca 20231 r 2 godziny temu, Bzduras napisał: Może cała jedna osoba w Polsce je kupi i pewnie będzie to krychu, po czym przejdzie transformację w girę i zacznie biegać z cieczką po tematach innych gierek mówiąc każdemu kto się dobrze bawi, że to gówno i tylko baldurs gej? Boże uchowaj To nie moja wina, że Baldur Gej, którego hypuje od 4 lat został akurat anulowany na Xsrakę w tym roku, no taka historia niewyobrażalna .
Opublikowano 20 czerwca 20231 r Jak kurwa coś, co nie było zapowiadane może być anulowane? Odstaw mefedron, dotknij trawy xD I nie moja wina, że biegasz po forum ogłaszając mesjasza, a każdy ma go w chuju xD
Opublikowano 20 czerwca 20231 r 7 minut temu, Bzduras napisał: Jak kurwa coś, co nie było zapowiadane może być anulowane? Odstaw mefedron, dotknij trawy xD I nie moja wina, że biegasz po forum ogłaszając mesjasza, a każdy ma go w chuju xD Przecież mówili, że jest w planach wersja na Series, ale S'ka nie działa ze split screenem, więc na razie olali. Gra się sprzeda bardzo dobrze, oczywiście jest to nisza, ale swoje na rynku zrobi. Zresztą taka gre nie celuje w 20 mln kopii, to jest niszowy, turowy izometryczny RPG, o czym Ty pierdolisz dzisiaj xD. I tak dla wielu ta gra będzie mesjaszem
Opublikowano 20 czerwca 20231 r 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: o czym Ty pierdolisz dzisiaj xD. Właśnie się zastanawiam, czy ty masz tak fabrycznie czy nawdychałeś się oparów chińskiego plastiku i styki ci się poprzestawiały xD Może dwóch ludzi na forum i pięciu w kraju interesuje ten tytuł
Opublikowano 20 czerwca 20231 r W ogóle śmieszne jest to, że Sony zamierza odchodzić od gier SP, a M$ właśnie idzie w stronę gier singlowych. Żeby się nie okazało, że drugą część tej generacji będzie całkowicie inna niż nam się wydaję:)
Opublikowano 20 czerwca 20231 r Kurde aż do finala 16 nie wiedziałem że finalarze to takie spierdoliny umysłowe nieźle się kamuflowali wielbiciele gejowych chłopców i smoków
Opublikowano 20 czerwca 20231 r Ostatnią i jedyną część jaką miałem na premierę to 13 Dobrze, że 15 była już w gamepassie.