Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Dokładnie, nadrabiam kolejną perłę z plejstejszyn czyli Ducha Cuszimy. No kurwa niezły assassin xdd

Te misje z uwalnianiem więźniów albo śledzenie chowając się w trawie, no kurwa czekałem aż mnie wyloguje z tego animusa czy jak to tam było 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

W moim przypadku to jest tak, że w Assassiny pograłem i porzuciłem a Chińczyka Samuraja przeszedłem z pocałowaniem rączki. Warto mieć Sonkę żeby się przekonać jak AC mógłby być dobry gdyby był wypolerowanym exem PlayStation :banderas:

Opublikowano

tsushima taki asasyn tylko dobry bo z duszą sony

Opublikowano

Niech wykupią square to może nawet z tego final gówna coś ulepią hehe :) 

Opublikowano

Pieknie się patrzy na zielone zwierzęta które nie graja tylko siedzą i czekają na wyrok sądu. Najsmieszniejsze jest jednak to jak ich guru solokingrobert robi ich w chuja :kekw: a te dzbany dalej lataja za nim jak za suką z cieczką.

Opublikowano
11 minut temu, PanKamil napisał:

Pieknie się patrzy na zwierzęta które nie graja tylko siedzą i czekają na wyrok sądu

To może w końcu odpal jakiegoś z tych MNÓSTWA SZTOSÓW na małżowince zamiast siedzieć w tym temacie i przekazywać OBIEKTYWNE PRAWDY 24/7/365.

Opublikowano

Nie może, czeka na WYROK SĄDU xDDDDDD

Opublikowano

WYstarczy wejść do tego zielonego sekciarza na profil i zobaczyć jakie zielone zjebaństwo tam się kręci i wszystko jest jasne:kekw:

Tfu na zielone dzbaniska co grają, ale florianowi na flecie

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Dobrze, że nie muszę śledzić portali ani tych wszystkich twitterowych odklejeńców aby być na bieżąco z tematem przejęcia. Wystarczy, że czytam Kamilka bo siedzi w temacie non stop.

Opublikowano

Co Sonka to Sonka jednak, odpaliłem ostatnio tego Sackboya z plusa, jak to mocno miażdży Mario 97 opencritic Odyssey w kategorii gier dla dzieci, gameplay lepszy, a graficznie 50 lat w przód. :psclassic:

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Co tam słychać w zielonym kurwidołku?

Tradycyjnie i stabilnie, brak gier, gówno w smieciarze, ciągniecię fleta florianowi i na dokładkę totalne pedalstwo   :)

Barbie Xbox

Opublikowano
2 godziny temu, Sebas napisał:

Przeje.bane tak nie mieć gustu

*mózgu 

Opublikowano
5 godzin temu, Pupcio napisał:

tsushima taki asasyn tylko dobry bo z duszą sony

No to są właśnie sekciarze w pigułce, nawet assassin w innej skórce to już git bo od sony. Niczego innego w zasadzie się nie spodziewałem 

Opublikowano

Kiedy on serio jest lepszy to nie wina gry. Jak człowiek włącza asasyna to mu się żyć odechciewa :)

Opublikowano
8 minut temu, drozdu7 napisał:

No to są właśnie sekciarze w pigułce, nawet assassin w innej skórce to już git bo od sony. Niczego innego w zasadzie się nie spodziewałem 

Czyli frajerza horizon to gówno bo need for speed czy the crew to chujnia :) logika by boty

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Gry Sony są jak przygoda, w Tsushimie niby nic się nie dzieje, a jednak wszystko ocieka klimatem i zajebistością, jak w dwójce dorzucą poziom fabularny znany z innych first party, to już będzie zajebiście, bo jednak struktura gry trochę zbyt oparta na "czyszczeniu mapki". 

Opublikowano

Największe wady chińczyka to rozciągnięta 3 wyspa, i fakt że bardzo szybko postać robi się mocna i nie ma żadnego wyzwania. Bardzo przyjemnie wspominam i z pewnością była ta gierka wtedy lekarstwem po kasztanie 2 od cuckmana. Jak kiedyś będę miał nadmiar wolnego czasu to bym sprawdził na PS5 razem z dlc w które nie grałem. 

No i to dość popularna opinia że sony-ubi style gry są lepsze od asasynów, nic dziwnego bo robią wiele rzeczy dobrze. Np Chińczyk i walka, choć zaraz ten system się robi prosty to jest przyjemnie i efektownie do końca. 

Opublikowano
7 hours ago, PanKamil said:

Pieknie się patrzy na zielone zwierzęta które nie graja tylko siedzą i czekają na wyrok sądu. Najsmieszniejsze jest jednak to jak ich guru solokingrobert robi ich w chuja :kekw: a te dzbany dalej lataja za nim jak za suką z cieczką.

Jak tam Kamilek

Do tego w UK tez im mieknie 

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano

A co tam, czy po takiej transakcji Xbox automatycznie przestanie być ścierwem? Chyba nie, na szacunek graczy trzeba sobie zapracować :dunno:

Zainwestują w Warcrafta 4 to pogadamy :banderas: