Opublikowano 11 lipca 20231 r Dokładnie, nadrabiam kolejną perłę z plejstejszyn czyli Ducha Cuszimy. No kurwa niezły assassin xdd Te misje z uwalnianiem więźniów albo śledzenie chowając się w trawie, no kurwa czekałem aż mnie wyloguje z tego animusa czy jak to tam było
Opublikowano 11 lipca 20231 r W moim przypadku to jest tak, że w Assassiny pograłem i porzuciłem a Chińczyka Samuraja przeszedłem z pocałowaniem rączki. Warto mieć Sonkę żeby się przekonać jak AC mógłby być dobry gdyby był wypolerowanym exem PlayStation
Opublikowano 11 lipca 20231 r Pieknie się patrzy na zielone zwierzęta które nie graja tylko siedzą i czekają na wyrok sądu. Najsmieszniejsze jest jednak to jak ich guru solokingrobert robi ich w chuja a te dzbany dalej lataja za nim jak za suką z cieczką.
Opublikowano 11 lipca 20231 r 11 minut temu, PanKamil napisał: Pieknie się patrzy na zwierzęta które nie graja tylko siedzą i czekają na wyrok sądu To może w końcu odpal jakiegoś z tych MNÓSTWA SZTOSÓW na małżowince zamiast siedzieć w tym temacie i przekazywać OBIEKTYWNE PRAWDY 24/7/365.
Opublikowano 11 lipca 20231 r WYstarczy wejść do tego zielonego sekciarza na profil i zobaczyć jakie zielone zjebaństwo tam się kręci i wszystko jest jasne Tfu na zielone dzbaniska co grają, ale florianowi na flecie Edytowane 11 lipca 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 11 lipca 20231 r Dobrze, że nie muszę śledzić portali ani tych wszystkich twitterowych odklejeńców aby być na bieżąco z tematem przejęcia. Wystarczy, że czytam Kamilka bo siedzi w temacie non stop.
Opublikowano 11 lipca 20231 r Co Sonka to Sonka jednak, odpaliłem ostatnio tego Sackboya z plusa, jak to mocno miażdży Mario 97 opencritic Odyssey w kategorii gier dla dzieci, gameplay lepszy, a graficznie 50 lat w przód. Edytowane 11 lipca 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 11 lipca 20231 r Co tam słychać w zielonym kurwidołku? Tradycyjnie i stabilnie, brak gier, gówno w smieciarze, ciągniecię fleta florianowi i na dokładkę totalne pedalstwo
Opublikowano 11 lipca 20231 r 5 godzin temu, Pupcio napisał: tsushima taki asasyn tylko dobry bo z duszą sony No to są właśnie sekciarze w pigułce, nawet assassin w innej skórce to już git bo od sony. Niczego innego w zasadzie się nie spodziewałem
Opublikowano 11 lipca 20231 r Kiedy on serio jest lepszy to nie wina gry. Jak człowiek włącza asasyna to mu się żyć odechciewa
Opublikowano 11 lipca 20231 r 8 minut temu, drozdu7 napisał: No to są właśnie sekciarze w pigułce, nawet assassin w innej skórce to już git bo od sony. Niczego innego w zasadzie się nie spodziewałem Czyli frajerza horizon to gówno bo need for speed czy the crew to chujnia logika by boty Edytowane 11 lipca 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 11 lipca 20231 r Gry Sony są jak przygoda, w Tsushimie niby nic się nie dzieje, a jednak wszystko ocieka klimatem i zajebistością, jak w dwójce dorzucą poziom fabularny znany z innych first party, to już będzie zajebiście, bo jednak struktura gry trochę zbyt oparta na "czyszczeniu mapki".
Opublikowano 11 lipca 20231 r Największe wady chińczyka to rozciągnięta 3 wyspa, i fakt że bardzo szybko postać robi się mocna i nie ma żadnego wyzwania. Bardzo przyjemnie wspominam i z pewnością była ta gierka wtedy lekarstwem po kasztanie 2 od cuckmana. Jak kiedyś będę miał nadmiar wolnego czasu to bym sprawdził na PS5 razem z dlc w które nie grałem. No i to dość popularna opinia że sony-ubi style gry są lepsze od asasynów, nic dziwnego bo robią wiele rzeczy dobrze. Np Chińczyk i walka, choć zaraz ten system się robi prosty to jest przyjemnie i efektownie do końca.
Opublikowano 11 lipca 20231 r 7 hours ago, PanKamil said: Pieknie się patrzy na zielone zwierzęta które nie graja tylko siedzą i czekają na wyrok sądu. Najsmieszniejsze jest jednak to jak ich guru solokingrobert robi ich w chuja a te dzbany dalej lataja za nim jak za suką z cieczką. Jak tam Kamilek Do tego w UK tez im mieknie Edytowane 11 lipca 20231 r przez Ryuk
Opublikowano 12 lipca 20231 r A co tam, czy po takiej transakcji Xbox automatycznie przestanie być ścierwem? Chyba nie, na szacunek graczy trzeba sobie zapracować Zainwestują w Warcrafta 4 to pogadamy