Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Dokładnie, nadrabiam kolejną perłę z plejstejszyn czyli Ducha Cuszimy. No kurwa niezły assassin xdd

Te misje z uwalnianiem więźniów albo śledzenie chowając się w trawie, no kurwa czekałem aż mnie wyloguje z tego animusa czy jak to tam było 

• Odpowiedzi 34,3 tys.
  • Wyświetleń 746,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

W moim przypadku to jest tak, że w Assassiny pograłem i porzuciłem a Chińczyka Samuraja przeszedłem z pocałowaniem rączki. Warto mieć Sonkę żeby się przekonać jak AC mógłby być dobry gdyby był wypolerowanym exem PlayStation :banderas:

Opublikowano

tsushima taki asasyn tylko dobry bo z duszą sony

Opublikowano

Niech wykupią square to może nawet z tego final gówna coś ulepią hehe :) 

Opublikowano

Pieknie się patrzy na zielone zwierzęta które nie graja tylko siedzą i czekają na wyrok sądu. Najsmieszniejsze jest jednak to jak ich guru solokingrobert robi ich w chuja :kekw: a te dzbany dalej lataja za nim jak za suką z cieczką.

Opublikowano
11 minut temu, PanKamil napisał:

Pieknie się patrzy na zwierzęta które nie graja tylko siedzą i czekają na wyrok sądu

To może w końcu odpal jakiegoś z tych MNÓSTWA SZTOSÓW na małżowince zamiast siedzieć w tym temacie i przekazywać OBIEKTYWNE PRAWDY 24/7/365.

Opublikowano

Nie może, czeka na WYROK SĄDU xDDDDDD

Opublikowano

WYstarczy wejść do tego zielonego sekciarza na profil i zobaczyć jakie zielone zjebaństwo tam się kręci i wszystko jest jasne:kekw:

Tfu na zielone dzbaniska co grają, ale florianowi na flecie

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Dobrze, że nie muszę śledzić portali ani tych wszystkich twitterowych odklejeńców aby być na bieżąco z tematem przejęcia. Wystarczy, że czytam Kamilka bo siedzi w temacie non stop.

Opublikowano

Co Sonka to Sonka jednak, odpaliłem ostatnio tego Sackboya z plusa, jak to mocno miażdży Mario 97 opencritic Odyssey w kategorii gier dla dzieci, gameplay lepszy, a graficznie 50 lat w przód. :psclassic:

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano

Przeje.bane tak nie mieć gustu

Opublikowano

Co tam słychać w zielonym kurwidołku?

Tradycyjnie i stabilnie, brak gier, gówno w smieciarze, ciągniecię fleta florianowi i na dokładkę totalne pedalstwo   :)

Barbie Xbox

Opublikowano
2 godziny temu, Sebas napisał:

Przeje.bane tak nie mieć gustu

*mózgu 

Opublikowano
5 godzin temu, Pupcio napisał:

tsushima taki asasyn tylko dobry bo z duszą sony

No to są właśnie sekciarze w pigułce, nawet assassin w innej skórce to już git bo od sony. Niczego innego w zasadzie się nie spodziewałem 

Opublikowano

Kiedy on serio jest lepszy to nie wina gry. Jak człowiek włącza asasyna to mu się żyć odechciewa :)

Opublikowano
8 minut temu, drozdu7 napisał:

No to są właśnie sekciarze w pigułce, nawet assassin w innej skórce to już git bo od sony. Niczego innego w zasadzie się nie spodziewałem 

Czyli frajerza horizon to gówno bo need for speed czy the crew to chujnia :) logika by boty

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Gry Sony są jak przygoda, w Tsushimie niby nic się nie dzieje, a jednak wszystko ocieka klimatem i zajebistością, jak w dwójce dorzucą poziom fabularny znany z innych first party, to już będzie zajebiście, bo jednak struktura gry trochę zbyt oparta na "czyszczeniu mapki". 

Opublikowano

Największe wady chińczyka to rozciągnięta 3 wyspa, i fakt że bardzo szybko postać robi się mocna i nie ma żadnego wyzwania. Bardzo przyjemnie wspominam i z pewnością była ta gierka wtedy lekarstwem po kasztanie 2 od cuckmana. Jak kiedyś będę miał nadmiar wolnego czasu to bym sprawdził na PS5 razem z dlc w które nie grałem. 

No i to dość popularna opinia że sony-ubi style gry są lepsze od asasynów, nic dziwnego bo robią wiele rzeczy dobrze. Np Chińczyk i walka, choć zaraz ten system się robi prosty to jest przyjemnie i efektownie do końca. 

Opublikowano
7 hours ago, PanKamil said:

Pieknie się patrzy na zielone zwierzęta które nie graja tylko siedzą i czekają na wyrok sądu. Najsmieszniejsze jest jednak to jak ich guru solokingrobert robi ich w chuja :kekw: a te dzbany dalej lataja za nim jak za suką z cieczką.

Jak tam Kamilek

Do tego w UK tez im mieknie 

Edytowane przez Ryuk

Opublikowano

A co tam, czy po takiej transakcji Xbox automatycznie przestanie być ścierwem? Chyba nie, na szacunek graczy trzeba sobie zapracować :dunno:

Zainwestują w Warcrafta 4 to pogadamy :banderas: