Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 14.08.2023 o 13:20, PanKamil napisał:

Serdecznie przypominam karaluchy

Baldurs gate 3, rpg 2023 roku i kandydat do goty NIE WYCHODZI na xkurwe i nigdy nie wyjdzie bo ziemniak to jebany śmieć z ilością ramu odpowiadjącego jebanemu kalkulatorowi.

wybijcie sobie z głowy te zmazy senne o baldurze zielone karaluchy i wracać do budy wygrzebywać ze smieciary te ogryzki:banderas:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

XDD

No to było do przewidzenia. Aż dziw, że jeszcze w tym roku XDD

Jak to niebieskie pajace pierdolili, że to nigdy nie wyjdzie. Kurwa, tutaj z każdego miejsca i z osobna to niebieskiego debila trzeba by ciągiem wysyłać do choroszczy. 

Opublikowano

Już wiecie czemu dwa największe odklejencie w zielonym szambie maja ksywkę na D? To jest od słowa D E B I L

Opublikowano

Ja pierdole, dwa największe rpgi w tym roku tylko na super Series X.

Ciekawe co na to cyrkowcy

Opublikowano

Jak pisałem niedawno 

Xbox: baldur3 I starfield

PS5: konsolowa beta Baldura3

Donatello pewnie już szuka po necie jak zrobić refund na psn, a PanDebilek sobie przypomniał że od września wraca do podstawowki i będzie mieć szlaban na granie,a trzeba kieszonkowe odłożyć na vite2

Opublikowano
42 minutes ago, drozdu7 said:

Homelander skoro potrzebujesz tysiące dolarów na pc żeby pograć w Starfielda to może trzeba było nie kupować trzech xboxów w tej generacji i zaoszczędzić hajs.

Bo to Ty kupiłeś trzy razy Xa nie?

Dwa

Opublikowano

No i teraz jak tu znaleźć czas, by w ciągu kwartału w jakimś stopniu ograć oba kolosy, a na jesieni czekają nas równie ciekawe produkcje. To już wolałbym ten późniejszy termin premiery na Xpudłach 

Opublikowano

Xbox w tej generacji?

Raj dla fanów RPG, wyścigów, strategii, indyczków, multiplayera, metrodivanni, rogalików. Esencja konsolowego pieprzu. Sprzęt dla GRACZY :xboss:

Elektrośmieć 5 w tej generacji?

Raj dla fanów kutangi jimbo ryana i mopsiarzy gamingu przechodzących gry na YT :jim: Esencja przegranego życia. Sprzęt dla każuali odpalających konsolę dwa razy w roku :gayos:

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

Raj dla fanów RPG, wyścigów, strategii, indyczków, multiplayera, metrodivanni, rogalików.

No ja z ciekawości zainstalowałem sobie AoE IV na XSX i powiem, że dobrze zrobili na padzie sterowanie. Myślałem, że będzie chujnia i przeskoczę na kompa z tą grą, ale czuję, że nie ma potrzeby i gram se na oledzie w rtsa na padzie. 

Opublikowano
58 minut temu, ASX napisał:

To jakiej piany na pysku dostały tutejsze zielone ameby były warte tego :)

Smaczku dodaje to, że zielony kastrat jest juz orany i zaraz przestaną na niego gry wychodzić

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Ooo to ciekawe w sumie, Spencer odpuścił im parytet wersji s/x byle tylko mieć szybko Baldura u siebie. Trochę to pewnie zacznie efekt śnieżnej kuli bo jak oni mogą odpuścić to czemu my nie możemy i musimy się meczyc 

Opublikowano

Kamilek znowu się zbłaźnił niewiedzą? JEZUSKU ALEŻ ZASKOCZENIE NIE SPODZIEWAŁEM SIĘ :leo:

Opublikowano

hamulcowy zacznie dostawac okrojone gry? I tak długo wytrzymali :niki:

Opublikowano

No tak teraz split screen to podstawa xd Coopowy klaperski duet w komputerowym crpg w rzucie izometrycznym? 

Co następne, małpy pilotujące boeinga?

Opublikowano

Ty tak na to patrzysz. Z innej strony patrząc to mogli gry nie dostać wcale w tym roku. A dostaną zajebistego rpga pozbawionego jednego ficzera.

Z dwojga złego chyba lepiej jednak tak