Opublikowano 24 sierpnia 20231 r W dniu 14.08.2023 o 13:20, PanKamil napisał: Serdecznie przypominam karaluchy Baldurs gate 3, rpg 2023 roku i kandydat do goty NIE WYCHODZI na xkurwe i nigdy nie wyjdzie bo ziemniak to jebany śmieć z ilością ramu odpowiadjącego jebanemu kalkulatorowi. wybijcie sobie z głowy te zmazy senne o baldurze zielone karaluchy i wracać do budy wygrzebywać ze smieciary te ogryzki
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r XDD No to było do przewidzenia. Aż dziw, że jeszcze w tym roku XDD Jak to niebieskie pajace pierdolili, że to nigdy nie wyjdzie. Kurwa, tutaj z każdego miejsca i z osobna to niebieskiego debila trzeba by ciągiem wysyłać do choroszczy.
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Już wiecie czemu dwa największe odklejencie w zielonym szambie maja ksywkę na D? To jest od słowa D E B I L
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Najlepsza wersja BG3 z crosssave między xboxem a steamem tylko na series x
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Ja pierdole, dwa największe rpgi w tym roku tylko na super Series X. Ciekawe co na to cyrkowcy
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r 17 minut temu, ASX napisał: Klaperskie dupy rozjebane w tym momencie niczym Hiroszima i Nagasaki w 1945.
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Jak pisałem niedawno Xbox: baldur3 I starfield PS5: konsolowa beta Baldura3 Donatello pewnie już szuka po necie jak zrobić refund na psn, a PanDebilek sobie przypomniał że od września wraca do podstawowki i będzie mieć szlaban na granie,a trzeba kieszonkowe odłożyć na vite2
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r 42 minutes ago, drozdu7 said: Homelander skoro potrzebujesz tysiące dolarów na pc żeby pograć w Starfielda to może trzeba było nie kupować trzech xboxów w tej generacji i zaoszczędzić hajs. Bo to Ty kupiłeś trzy razy Xa nie? Dwa
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r No i teraz jak tu znaleźć czas, by w ciągu kwartału w jakimś stopniu ograć oba kolosy, a na jesieni czekają nas równie ciekawe produkcje. To już wolałbym ten późniejszy termin premiery na Xpudłach
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Xbox w tej generacji? Raj dla fanów RPG, wyścigów, strategii, indyczków, multiplayera, metrodivanni, rogalików. Esencja konsolowego pieprzu. Sprzęt dla GRACZY Elektrośmieć 5 w tej generacji? Raj dla fanów kutangi jimbo ryana i mopsiarzy gamingu przechodzących gry na YT Esencja przegranego życia. Sprzęt dla każuali odpalających konsolę dwa razy w roku
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Teraz, dee napisał: Raj dla fanów RPG, wyścigów, strategii, indyczków, multiplayera, metrodivanni, rogalików. No ja z ciekawości zainstalowałem sobie AoE IV na XSX i powiem, że dobrze zrobili na padzie sterowanie. Myślałem, że będzie chujnia i przeskoczę na kompa z tą grą, ale czuję, że nie ma potrzeby i gram se na oledzie w rtsa na padzie.
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r 58 minut temu, ASX napisał: To jakiej piany na pysku dostały tutejsze zielone ameby były warte tego Smaczku dodaje to, że zielony kastrat jest juz orany i zaraz przestaną na niego gry wychodzić Edytowane 24 sierpnia 20231 r przez PanKamil
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Ooo to ciekawe w sumie, Spencer odpuścił im parytet wersji s/x byle tylko mieć szybko Baldura u siebie. Trochę to pewnie zacznie efekt śnieżnej kuli bo jak oni mogą odpuścić to czemu my nie możemy i musimy się meczyc
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Kamilek znowu się zbłaźnił niewiedzą? JEZUSKU ALEŻ ZASKOCZENIE NIE SPODZIEWAŁEM SIĘ
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r „ej, mati, to teraz muwimy że najwarzniejszy splitscreen” i cyk BG3 znów „eksem” na PS5
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r 1 minutę temu, Donatello1991 napisał: A to co boty dostaną pocięta wersję? Hahaha Nie, będę miał splita. Tzn. miałbym, bo nie będę grał jak zwierze w grę z komputera na konsoli.
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r No tak teraz split screen to podstawa xd Coopowy klaperski duet w komputerowym crpg w rzucie izometrycznym? Co następne, małpy pilotujące boeinga?
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Ty tak na to patrzysz. Z innej strony patrząc to mogli gry nie dostać wcale w tym roku. A dostaną zajebistego rpga pozbawionego jednego ficzera. Z dwojga złego chyba lepiej jednak tak