Opublikowano 24 sierpnia 20231 r 7 minut temu, Donatello1991 napisał: Tak czy siak posiadacze xss mogą czuć się oszukani. jedyne osoby które mogą czuć się oszukane, to ci którzy uwierzyli że Baldur's Gate nie wyjdzie na Xboxa i będzie to tzw. "eks konsolowy" na PS5
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Czyli Xbox domem RPGów, racerów, strategii, symulatorów oraz FPSów. Kolejne zwycięstwo różnorodności i utalentowanych studiów nad jechaniem na marce i sony template. kolejne zwycięstwo dobra nad złem
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Domem dla symulatorów xd wyszedł jeden. Domem dla fpsow xd wyszło jedno halo więcej. Dla RPG? Poki co jest tego mniej niż na ps5. Wliczając oczywiście jrpg. Xbox dalej jest w czarnej dupie. Nie wiem co się zmienilo że się tak boty ożywiły. Że niby pierwszy sensowny tytuł w tym roku za rogiem? W najgorszej możliwej wersji? Widać wiele wam nie potrzeba aby zacząć szczekać. Psy na ktorych pan szcza i jeść nie daje. Tfuuuuuu
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Najlepsze, że xss się lepiej sprzedaje od xsx. Czy xss jako główna platforma wydymana.
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r 9 minut temu, Jakim napisał: Domem dla symulatorów xd wyszedł jeden. Domem dla fpsow xd wyszło jedno halo więcej. Dla RPG? Poki co jest tego mniej niż na ps5. Wliczając oczywiście jrpg. lmao tyle mam do powiedzenia, najlepsze gry w najlepszym abonamencie od najlepszych studiów a ty teraz marsz płacić za kolejne gierki MSu, może jak Dżimbo dobrze popucuje berło komisji to spadnie wam coś z pańskiego stołu
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r 19 minut temu, Jakim napisał: Domem dla symulatorów xd wyszedł jeden. Domem dla fpsow xd wyszło jedno halo więcej. Dla RPG? Poki co jest tego mniej niż na ps5. Wliczając oczywiście jrpg. i widzisz tak niewiele i w sumie wystarczyło. Bo ile FPSów na poziomie Halo dostało PS5 od swoich studiów First party, ile symulatorów, ile gier wyścigowych, ile RPGów o skali Starfielda? Te porównania są dla ciebie tak bolesne nie dlatego że Xbox wypuścił tyle gier, bo nie wypuścił, ale dlatego że PS5 ma ubogą pod względem różnorodności bibliotekę firstparty. Kiedyś nie brakowało shooterów od Sony, był Killzone, Socom, potem Resistance, jeśli chodzi o racery to oprócz Gran Turisomo był Wiepout, Motorstorm, potem Driveclub, a dziś te serię są tylko wspomnieniem, a następców nie widać na horyzoncie.
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Xbox? Wspaniała konsola, tylko gracze kurwy nie doceniają i nie kupują.
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r W chuj mi się nie podoba ten precedens. Oczywiście mam w dupie tego splita, ale skoro był jeden wyjatek zaraz będa kolejne. No bo czemu nie. Edytowane 24 sierpnia 20231 r przez Homelander
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r I bardzo dobrze. Niech Series S dostaje kastraty. Mało to mnie obchodzi. No i beka z niebieskich baranów, które jeszcze wczoraj pierdoliły w amoku, że Baldura nie będzie na Xboxa xD
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r ale niebieskie frajery rozjebane pierw GOTY Starfield później nadracer FM a na koniec BG3 w najlepszej jakości po becie na plejkurwie 4.5 bez gier a niebieskie kundle wyklęte
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r 90% nowej generacji xboxa dostanie wykastrowana grę. Faktycznie śmiechu co nie miara.
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r wykastrowało to Sony niebieskie barany, gdzieś na początku generacji ps4. Teraz latają po cw jakieś niebieskie randomy wyskrobane z brudnej dupy pijaka jimbo i coś tam płaczą, smęcą, kablują, klaunują, minusują. No ogólnie prowadzą chujowy foruming typowy dla niebieskich baranów bez jaj Na pewno nie grają ci eunuco w gry
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r nawet jak na cw daddy i deebilek to jest ciezki kaliber, ciezko uwierzyc, że dorosłe chłopy piszą takie wysrywy
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r 7 minut temu, Shen napisał: nawet jak na cw daddy i deebilek to jest ciezki kaliber, ciezko uwierzyc, że dorosłe chłopy piszą takie wysrywy a weź zrecenzuj donutana co
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r 6 godzin temu, Daddy napisał: ofi bezbeku, ja już zapomniałem o tej grze po wklejeniu porównania a klapy dalej w amoku wściekłości, beka tylko że kolejny raz malutki XS rozpierdala ulaną plejkurwe 4.5 3 strony wklejania twitów z bugfielda - "ZAPOMNIALEM JUZ O TEJ GRZE"
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Dostosowali się do poziomu niebieskich po prostu. Tak samo jak w pewnym momencie Daddy zaczął nawalać te tłity jak YETI, który męczył tym od lat.
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Boliwijskich twiterowiczów od yetiego i posty shabka o konsumpcji kupy guernica plusował biegusiem jak na wiernego sekciarza przystało a teraz taki pajacyk zgrywa absmak poziomem debaty w cw Klapy nie zmieniajcie się proszę. Jesteście najlepszym dostarczycielem niskich lotów beki tutaj
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r sheno-guernica największy bóldupowiec w CW, o to chodzi macie wyć niebieskie kundle o miskę karmy wiecie że na forum mamy trzech młotów którzy to kupią? protip cała trójka upośledzonych jest na poprzedniej stronie
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r guernica potężna psycha, jeszcze te wojny minusikowe z kilkoma użytkownikami, latał za nimi jak rozi za mentzenem ale wracajmy do tematu, Gruby i Todd
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Daddy i Dee to taki Olszański i Osadowski w CW. Pierwszy jest albo gra niezrównoważonego, pod kopułą nierówno, wylew i ślinotok w każdej wypowiedzi + cały czas się powtarza. Drugi to taki kłapciak asystent, idiota ale pożyteczny, wtóruje koledze, każdy go zlewa. Razem żyją w swoim własnym wyimaginowanym świecie, w coś tam sobie wierzą, śnią o wielkości zielonych kamratów. No i niech im będzie
Opublikowano 24 sierpnia 20231 r Szkoda że i tak większość się odbije od Starfielda,to nie będzie nowy DOOM lub gra na 5 godzin. Dużo graczy na Xboxa się zwyczajnie rozczaruje
Opublikowano 25 sierpnia 20231 r Czy rozczaruje to watpię, bo niby czemu by miało. To przecież bardzo bezpieczna gra. Ale faktem jest, że niewiele osób ja skończy. Ja mam nadzieję, że będzie można grać na ekranie telefonu co by można było w przerwie w pracy odhaczyć planetkę czy dwie, a normalne przygody przeżywać już w domu na tv