Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 621 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
7 minut temu, Donatello1991 napisał:

Tak czy siak posiadacze xss mogą czuć się oszukani.

jedyne osoby które mogą czuć się oszukane, to ci którzy uwierzyli że Baldur's Gate nie wyjdzie na Xboxa i będzie to tzw. "eks konsolowy" na PS5 

Opublikowano

Domem dla symulatorów xd wyszedł jeden. 

Domem dla fpsow xd wyszło jedno halo więcej.

Dla RPG? Poki co jest tego mniej niż na ps5. Wliczając oczywiście jrpg. 

Xbox dalej jest w czarnej dupie. Nie wiem co się zmienilo że się tak boty ożywiły. Że niby pierwszy sensowny tytuł w tym roku za rogiem? W najgorszej możliwej wersji? 

Widać wiele wam nie potrzeba aby zacząć szczekać. Psy na ktorych pan szcza i jeść nie daje. Tfuuuuuu

Opublikowano
9 minut temu, Jakim napisał:

lmao

tyle mam do powiedzenia, najlepsze gry w najlepszym abonamencie od najlepszych studiów a ty teraz marsz płacić za kolejne gierki MSu, może jak Dżimbo dobrze popucuje berło komisji to spadnie wam coś z pańskiego stołu :) 

Opublikowano
19 minut temu, Jakim napisał:

i widzisz tak niewiele i w sumie wystarczyło. Bo ile FPSów na poziomie Halo dostało PS5 od swoich studiów First party, ile symulatorów, ile gier wyścigowych, ile RPGów o skali Starfielda? 

Te porównania są dla ciebie tak bolesne nie dlatego że Xbox wypuścił tyle gier, bo nie wypuścił, ale dlatego że PS5 ma ubogą pod względem różnorodności bibliotekę firstparty. 

Kiedyś nie brakowało shooterów od Sony, był Killzone, Socom, potem Resistance, jeśli chodzi o racery to oprócz Gran Turisomo był Wiepout, Motorstorm, potem Driveclub, a dziś te serię są tylko wspomnieniem, a następców nie widać na horyzoncie. 

Opublikowano

Xbox? Wspaniała konsola, tylko gracze kurwy nie doceniają i nie kupują.:frog:

Opublikowano

W chuj mi się nie podoba ten precedens. Oczywiście mam w dupie tego splita, ale skoro był jeden wyjatek zaraz będa kolejne. No bo czemu nie. 

Edytowane przez Homelander

Opublikowano

I bardzo dobrze. Niech Series S dostaje kastraty. Mało to mnie obchodzi.

No i beka z niebieskich baranów, które jeszcze wczoraj pierdoliły w amoku, że Baldura nie będzie na Xboxa xD 

Opublikowano

ale niebieskie frajery rozjebane :banderas: pierw GOTY Starfield później nadracer FM a na koniec BG3 w najlepszej jakości po becie na plejkurwie 4.5 bez gier :kaz:  

a niebieskie kundle wyklęte 

psie-jedzenie-02.jpg

Opublikowano

wykastrowało to Sony niebieskie barany, gdzieś na początku generacji ps4.

Teraz latają po cw jakieś niebieskie randomy wyskrobane z brudnej dupy pijaka jimbo i coś tam płaczą, smęcą, kablują, klaunują, minusują. No ogólnie prowadzą chujowy foruming typowy dla niebieskich baranów bez jaj :jim:

Na pewno nie grają ci eunuco w gry :sonkassie:

Opublikowano

nawet jak na cw daddy i deebilek to jest ciezki kaliber, ciezko uwierzyc, że dorosłe chłopy piszą takie wysrywy :niki:

Opublikowano
7 minut temu, Shen napisał:

nawet jak na cw daddy i deebilek to jest ciezki kaliber, ciezko uwierzyc, że dorosłe chłopy piszą takie wysrywy :niki:

a weź zrecenzuj donutana co

Opublikowano
6 godzin temu, Daddy napisał:

ofi bezbeku, ja już zapomniałem o tej grze po wklejeniu porównania a klapy dalej w amoku wściekłości, beka tylko że kolejny raz malutki XS rozpierdala ulaną plejkurwe 4.5  :) 

3 strony wklejania twitów z bugfielda - "ZAPOMNIALEM JUZ O TEJ GRZE"

:niki:

Opublikowano

Dostosowali się do poziomu niebieskich po prostu. Tak samo jak w pewnym momencie Daddy zaczął nawalać te tłity jak YETI, który męczył tym od lat.

Opublikowano

Boliwijskich twiterowiczów od yetiego i posty shabka o konsumpcji kupy guernica plusował biegusiem jak na wiernego sekciarza przystało :shieeet:

a teraz taki pajacyk zgrywa absmak poziomem debaty w cw

Klapy nie zmieniajcie się proszę.  Jesteście najlepszym dostarczycielem niskich lotów beki tutaj:jim:

Opublikowano

sheno-guernica największy bóldupowiec w CW, o to chodzi macie wyć niebieskie kundle o miskę karmy  :)  

F4QRHQMWIAAW-nT?format=jpg&name=900x900

wiecie że na forum mamy trzech młotów którzy to kupią? protip cała trójka upośledzonych jest na poprzedniej stronie :kaz:  

Opublikowano

Govnika i jego donosy na psiarnię bo ktoś mu nick przekręcił :banderas:

Opublikowano

guernica potężna psycha, jeszcze te wojny minusikowe z kilkoma użytkownikami, latał za nimi jak rozi za mentzenem  :leo:

ale wracajmy do tematu, Gruby i Todd  

F4S5KtcXcAAcUoE?format=jpg&name=medium

Opublikowano

Daddy i Dee to taki Olszański i Osadowski w CW.

Pierwszy jest albo gra niezrównoważonego, pod kopułą nierówno, wylew i ślinotok w każdej wypowiedzi + cały czas się powtarza.

Drugi to taki kłapciak asystent, idiota ale pożyteczny, wtóruje koledze, każdy go zlewa.

Razem żyją w swoim własnym wyimaginowanym świecie, w coś tam sobie wierzą, śnią o wielkości zielonych kamratów. No i niech im będzie :asax:

932d1270c6f49224619d6a2999e382de0000.jpg.0c28f3950dd60ac7642a91e7fd6185c9.jpg

Opublikowano

Szkoda że i tak większość się odbije od Starfielda,to nie będzie nowy DOOM lub gra na 5 godzin. Dużo graczy na Xboxa się zwyczajnie rozczaruje

Opublikowano

Czy rozczaruje to watpię, bo niby czemu by miało. To przecież bardzo bezpieczna gra. Ale faktem jest, że niewiele osób ja skończy. Ja mam nadzieję, że będzie można grać na ekranie telefonu co by można było w przerwie w pracy odhaczyć planetkę czy dwie, a normalne przygody przeżywać już w domu na tv