Opublikowano 11 września 20231 r Pograłem trochę w tego Starfielda ale za mało żeby pisać jakiekolwiek opinie prócz tego, że trochę niszczy immersję to skakanie po mapie i planetach, nie czuje tych podróży kosmicznych skoro polegają one tylko na wybieraniu destynacji na mapie > ekran ładowania > wychodzimy ze statku w innym biomie. W tygodniu więcej pogram, na razie jest ciekawie ale gorących uczuć i namiętnego podniecenia nie ma.
Opublikowano 11 września 20231 r No starfield mega chujnia. Doleciałem do marsa i miałem dosyć. Symulator eksplorowania MAPY kosmosu i loadingów
Opublikowano 11 września 20231 r ale z was gracze, a wystarczyłoby żebyście pomiędzy tymi loadingami wymyślili sobie swoje własne historie
Opublikowano 11 września 20231 r 16 minut temu, Pupcio napisał: Doleciałem do marsa i miałem dosyć to ja nawet dalej jestem bo ,,doleciałem'' do Marsa i później z tego Marsa dalej do jakiejś placówki badawczej gdzie postanowiłem zapisać postęp i zakończyć. Ten interfejs, menusy wszystko ładne, fajny design ale żeby się bez pomyłek przeklikać przez wszystko no to trzeba nabrać wprawy. Wiecie co? Mam takie wrażenie, że w exie Sony to nasz ludek po wylądowaniu na ,,planeta ładna taka cytadela z ME'' zrzuciłby z siebie kombinezon i hełm automatycznie albo w krótkiej animacji żeby nie wybiegać do cywilizowanego miejsca ze składem atmosfery przyjaznym ludziom ubrany jak Łajka w kosmosie, no albo chociaż bez tego durnego hełmu. Tutaj sam zrzuciłem z siebie te niepotrzebne rzeczy, wystarczyło tylko wejść do menu > ekwipunek > skafander cyk > hełm cyk a później znowu to wszystko założyłem na siebie. Bardzo fajne doświadczenie w klikanie.
Opublikowano 11 września 20231 r Było tyle możliwości żeby zrobić to lepiej ale bethseda nie musi bo ich czarnuszki "fani" zrobią to za nich w modach
Opublikowano 11 września 20231 r Od czasu golluma nie było na tiktoku tak zabugowanej gierki Ale to bethesda, ma tak byc a srednia zanizona O co biega z tymi murzynami xd
Opublikowano 11 września 20231 r Quote LONDON, Sept 11 (Reuters) - Embracer (EMBRACb.ST) is considering options for its U.S. game developer Gearbox Entertainment including a sale as Europe’s largest gaming company looks to shore up its finances, three people familiar with the matter told Reuters. The maker of Tomb Raider video games, whose shares are traded in Stockholm, is working with Goldman Sachs and Aream & Co to explore a sale, the people said. Embracer is weighing selling the unit, which is known for first-person shooter game Borderlands, after receiving interest from third parties, two of the people said. Officials from Embracer and Goldman Sachs declined to comment. Aream did not respond to requests for comment. Embracer shares turned positive and spiked as much as 5% higher following the news. By 1030 GMT they had tempered gains but were still up 2.1%. In June Embracer announced a restructuring to reduce its net debt to less than SEK 10 billion ($903 million) by the end of its financial year from SEK 16.7 billion at the end of June. The plans, which include studio closures, cancelled projects and layoffs, follows what CEO Lars Wingefors described as a "challenging year" for the company. Embracer, majority owned by founder Wingefors, purchased Gearbox in February 2021 in a deal that valued the business at up to $1.4 billion at the time. Gearbox marketing materials are already available for potential buyers, which consist mainly of international gaming groups, said two of the people. The sources, who requested anonymity as the matter is confidential, cautioned a deal may not happen. Gearbox, which sits under Embracer’s PC console games segment, published its latest title Remnant 2 last month, which topped U.S. charts for July. Embracer, which has a catalog of over 900 owned franchises, announced a review of its business to navigate challenging economic conditions last November, which could result in spin-offs of units. In May, Embracer said it had reached a verbal commitment with an undisclosed party the previous October that would have resulted in more than $2 billion "in contracted development revenue" over six years. However, at the final hour it said it "received a negative outcome from the counterparty", causing its shares to drop by more than 40%. Spancer pewnie juz w drodze Edytowane 11 września 20231 r przez Ryuk
Opublikowano 11 września 20231 r Świat podobno nie jest gotowy na Pająka 2. https://www.google.com/amp/s/wccftech.com/spider-man-2-world-not-ready/amp/
Opublikowano 11 września 20231 r No świat napewno nie był gotowy na ostatni pokaz pająka2 bo wyglądał trochę hujowo
Opublikowano 11 września 20231 r pojebana akcja z tymi cenami gierek od sony na jedno kopyto, z zelda to przeszło bo jednak stówka taniej
Opublikowano 11 września 20231 r Spiderman 2 to inna liga, tutaj nie ma kompromisów. Starfield nudny ale Nowy Jork pochłonie bez reszty. Moc Sony, Marvela i utalentowanych Insomniac
Opublikowano 11 września 20231 r W jedynce platyna wjechała, ale morales juz mnie męczył i ledwo fabułe skonczylem. Zerowy hype czuje, pewnie sie ogra jak uzywka bedzie ponizej 100zł.
Opublikowano 11 września 20231 r 20 minut temu, Whisker napisał: Nowy Jork pochłonie bez reszty No kurwa, zbieranie plecaków i rozpierdalanie transformatorów może wciągnąć. To są zadania i rozbudowanie lore a nie jakieś nudne questy jak w Starfieldzie
Opublikowano 11 września 20231 r W dniu 10.09.2023 o 21:36, MaZZeo napisał: Co tam szczekasz bocie bez gustu?!
Opublikowano 12 września 20231 r Jedna beka że crapfieldem jeszcze się nie skończyła, a tu wjeżdża druga. Różnica generacji Hahah
Opublikowano 12 września 20231 r 45 minutes ago, YETI said: Jedna beka że crapfieldem jeszcze się nie skończyła, a tu wjeżdża druga. Różnica generacji Hahah Nowy model tego Nissana właśnie ma takie płaskie logo w 2D. Zainteresuj się trochę motoryzacją zanim zaczniesz się ośmieszać w internecie.
Opublikowano 12 września 20231 r 25 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Gran Turismo to jednak wyższa kultura samochodowości. Gran Turismo ma fizykę jazdy ale nie ma żadnej fizyki zderzeń, tylko nadal mamy jazdę resorakami które odbijają się od siebie. Nie ma modelu zniszczeń, tylko minimalne zadrapania. Możesz tez jechać wyscig 1-2h a auto nie będzie zakurzone, zabrudzone. Nie ma nawet żadnego brudu w trybie rally xDdd dodatkowo tylko cześć tras ma deszcz i tryb dnia/nocy, nie wszystkie GT7 ma super model jazdy i oswietlenie, ale jest w chuj sterylne, w wielu kwestiach dalej siedzi w erze PS3 niektóre aspekty to chujnia. mam 200h nabite w tej grze, wiec wiem co mówię w przeciwieństwie do pisowca YETIiego, teoretyka gawędziarza, króla przeklejania twittow.