Opublikowano 26 września 20231 r 48 minut temu, Shen napisał: W PE Baldur boży i Crapfield Pokaż ukrytą zawartość taka sama ocena, Zax jebniety Napisał gość, który nie grał w żadną z tych dwóch gier
Opublikowano 26 września 20231 r Niezłe przelewy od Sony poszły - gówno wydali w tym roku to przekupują opinię publiczną. Realnie GOTYfield to jedyny uczciwy kandydat na grę roku - tytuł o złożoności nieosiągalnej dla gorszych platform, wielotorowy + nowe IP osadzone w mało wyeksploatowanym settingu. Baldur's 3 kolejny RPG który dostał wysokie oceny za 1/3 gry i brak DRM, realnie dalej w early accessie, którego popularność spowodowana jest bólem dupy klaperskich. Szkoda mi Was karaluchy.
Opublikowano 26 września 20231 r 11 minutes ago, ASX said: Napisał gość, który nie grał w żadną z tych dwóch gier On woli sledzic godzinowe zmiany w ilosci graczy starfield na steam
Opublikowano 26 września 20231 r Mój post z 2 stycznia AD 2023. No. 1 dowiozła, a nawet przewiozła oczekiwania (top 3 gier u mnie, natomiast z szansami na top1, bo właśnie robie 2gie przejście Tactician Dark Urge i po 150h wciąż znajduje nowe rzeczy w tej gierce, gra mi się jeszcze lepiej po patchach, inną postacią, znając już systemy), a 3jka to im dłużej jestem po ukończeniu, tym bardziej jestem zawiedziony, tym co dostaliśmy, widać po reakcjach na Steam, że inni przejechali się jednak jeszcze bardziej po oczekiwaniach rozbudzanych przez Microsoft i Bethesdę od wielu lat. 2 - murowany hit od Sony, idealny na casual end of the year . 4 i 5 pewnie kandydaci do GOTY 2024, według mnie na razi jedyni patrząc na kalendarz/ zapowiedzi na 2024. 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: Baldur 3 9,5 Starfield 6,5 UCZCIWIE. Baldur 10 (zagraj ze 2 razy i na PC) Starfield 8 (100% frakcji i fabułki)
Opublikowano 26 września 20231 r 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Niezłe przelewy od Sony poszły - gówno wydali w tym roku to przekupują opinię publiczną. Realnie GOTYfield to jedyny uczciwy kandydat na grę roku - tytuł o złożoności nieosiągalnej dla gorszych platform, wielotorowy + nowe IP osadzone w mało wyeksploatowanym settingu. Baldur's 3 kolejny RPG który dostał wysokie oceny za 1/3 gry i brak DRM, realnie dalej w early accessie, którego popularność spowodowana jest bólem dupy klaperskich. Szkoda mi Was karaluchy. GOTY wg mnie to bedzie Zeldzioszka lub Resident Evil 4 Remake
Opublikowano 26 września 20231 r Zelda? Nie ma szans na forumku na GOTY (a wszelkie inne nagrody są gówno warte). GOTY, i słusznie, zgarnie Baldur
Opublikowano 26 września 20231 r Baldur 3 zgarnie GOTY tylko jeśli jury, jak i recenzenci, nie dojdą do trzeciego aktu. edit: a jak na forumku to wiadomo, że niebieskie karaluchy będą na złość głosować przeciw faktycznie realnym pretendentom o ten tytuł jak GOTYfield czy REmake4.
Opublikowano 26 września 20231 r 16 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Baldur 3 zgarnie GOTY tylko jeśli jury, jak i recenzenci, nie dojdą do trzeciego aktu. edit: a jak na forumku to wiadomo, że niebieskie karaluchy będą na złość głosować przeciw faktycznie realnym pretendentom o ten tytuł jak GOTYfield czy REmake4. Remake4 jak najbardziej może powalczyć o GOTY natomiast crapfield co najwyżej o wygraną w kategorii: rozczarowanie roku. I to tylko wśród bociarstwa z nomen omen klapami na oczach bo reszta graczy wiedziała jaki crap nadchodzi Spoiler Edytowane 26 września 20231 r przez izon
Opublikowano 26 września 20231 r 11 minut temu, izon napisał: Remake4 jak najbardziej może powalczyć o GOTY natomiast crapfield co najwyżej o wygraną w kategorii: rozczarowanie roku. I to tylko wśród bociarstwa z nomen omen klapami na oczach bo reszta graczy wiedziała jaki crap nadchodzi Pokaż ukrytą zawartość Roczarowanie roku, to ty zgarniesz, wiec Crapfield nie jest zagrozony
Opublikowano 27 września 20231 r Starfield i goty w jednym zdaniu Pamiętam z przecieków na twitterku opinie, że trzeba spędzić około 10-15h żeby w ogóle dobrze poznać mechaniki - ja się pytam jakie mechaniki w tej grze potrzebują tyle czasu? Pif paf, dokowanie statkiem czy zarządzanie ekwipunkiem?
Opublikowano 27 września 20231 r 8 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Baldur 3 zgarnie GOTY tylko jeśli jury, jak i recenzenci, nie dojdą do trzeciego aktu. edit: a jak na forumku to wiadomo, że niebieskie karaluchy będą na złość głosować przeciw faktycznie realnym pretendentom o ten tytuł jak GOTYfield czy REmake4. To juz ten yebany motorfest ma większe szanse niż ta ciekawostka growa od botesdy
Opublikowano 27 września 20231 r Baldur 3 spokojnie za kilka lat w GOAT rankingach top 3, a my tu o GOTy xD.
Opublikowano 27 września 20231 r 37 minut temu, Bielik napisał: spędzić około 10-15h żeby w ogóle dobrze poznać mechaniki - ja się pytam jakie mechaniki w tej grze potrzebują tyle czasu? Mechanika loadingów
Opublikowano 27 września 20231 r baldur goty haha środa rano i humor gituwa goty w kategorii najbardziej generyczny świat i gameplay powodujący usypianie na stojąco?
Opublikowano 27 września 20231 r Pierwsze 10h Baldura już wysrywa cała resztę gier w tym roku możemy się najwyżej umówić, że baldur goat, a re4 remake goty.
Opublikowano 27 września 20231 r Nie no, dajcie już spokój z tym Baldurem. Rozumiem - kupiliście w EA, głupio sie przyznać, że jednak stanął wam przy ruchaniu niedźwiedzia i idziecie w zaparte.
Opublikowano 27 września 20231 r Niezłe solid 60 Yeti, czas na konserwację pluginu "AI Bullshit Generator [FPE Exclusive]", musisz się wyłączyć
Opublikowano 27 września 20231 r 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: głupio sie przyznać, że jednak stanął wam przy ruchaniu niedźwiedzia i idziecie w zaparte. Przy niedźwiedziu to tam huj, gorzej im stawał przy ruchaniu babochlopa w Tlou. Niektórzy kończyli nawet na padzie, haptyka zrobiła swoje