Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
48 minut temu, Shen napisał:

W PE Baldur boży i Crapfield

Pokaż ukrytą zawartość

taka sama ocena, Zax jebniety

:niki:

Napisał gość, który nie grał w żadną z tych dwóch gier 

• Odpowiedzi 34,2 tys.
  • Wyświetleń 740,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

Niezłe przelewy od Sony poszły - gówno wydali w tym roku to przekupują opinię publiczną. :kekw: Realnie GOTYfield to jedyny uczciwy kandydat na grę roku - tytuł o złożoności nieosiągalnej dla gorszych platform, wielotorowy + nowe IP osadzone w mało wyeksploatowanym settingu. Baldur's 3 kolejny RPG który dostał wysokie oceny za 1/3 gry i brak DRM, realnie dalej w early accessie, którego popularność spowodowana jest bólem dupy klaperskich.

Szkoda mi Was karaluchy.

Opublikowano
11 minutes ago, ASX said:

Napisał gość, który nie grał w żadną z tych dwóch gier 

On woli sledzic godzinowe zmiany w ilosci graczy starfield na steam 

Opublikowano

Mój post z 2 stycznia AD 2023.

image.thumb.png.905e615ca4b3f14065ef29c7ac90c1d1.png

No. 1 dowiozła, a nawet przewiozła oczekiwania :D  (top 3 gier u mnie, natomiast z szansami na top1, bo właśnie robie 2gie przejście Tactician Dark Urge i  po 150h wciąż znajduje nowe rzeczy w tej gierce, gra mi się jeszcze lepiej po patchach, inną postacią, znając już systemy), a 3jka to im dłużej jestem po ukończeniu, tym bardziej jestem zawiedziony, tym co dostaliśmy, widać po reakcjach na Steam, że inni przejechali się jednak jeszcze bardziej po oczekiwaniach rozbudzanych przez Microsoft i Bethesdę od wielu lat. 

2 - murowany hit od Sony, idealny na casual end of the year :)

4 i 5 pewnie kandydaci do GOTY 2024, według mnie na razi jedyni patrząc na kalendarz/ zapowiedzi na 2024. 

2 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Baldur 3 9,5

Starfield 6,5

UCZCIWIE.

Baldur 10 (zagraj ze 2 razy :) i na PC)

Starfield 8 (100% frakcji i fabułki)

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Niezłe przelewy od Sony poszły - gówno wydali w tym roku to przekupują opinię publiczną. :kekw: Realnie GOTYfield to jedyny uczciwy kandydat na grę roku - tytuł o złożoności nieosiągalnej dla gorszych platform, wielotorowy + nowe IP osadzone w mało wyeksploatowanym settingu. Baldur's 3 kolejny RPG który dostał wysokie oceny za 1/3 gry i brak DRM, realnie dalej w early accessie, którego popularność spowodowana jest bólem dupy klaperskich.

Szkoda mi Was karaluchy.

GOTY wg mnie to bedzie Zeldzioszka lub Resident Evil 4 Remake

Opublikowano

Zelda? Nie ma szans na forumku na GOTY (a wszelkie inne nagrody są gówno warte). GOTY, i słusznie, zgarnie Baldur

Opublikowano

Baldur 3 zgarnie GOTY tylko jeśli jury, jak i recenzenci, nie dojdą do trzeciego aktu. 

edit: a jak na forumku to wiadomo, że niebieskie karaluchy będą na złość głosować przeciw faktycznie realnym pretendentom o ten tytuł jak GOTYfield czy REmake4.

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Baldur 3 zgarnie GOTY tylko jeśli jury, jak i recenzenci, nie dojdą do trzeciego aktu. 

edit: a jak na forumku to wiadomo, że niebieskie karaluchy będą na złość głosować przeciw faktycznie realnym pretendentom o ten tytuł jak GOTYfield czy REmake4.

Remake4 jak najbardziej może powalczyć o GOTY natomiast crapfield co najwyżej o wygraną w kategorii: rozczarowanie roku. I to tylko wśród bociarstwa z nomen omen klapami na oczach bo reszta graczy  wiedziała jaki crap nadchodzi 

Spoiler

:kekw:

Edytowane przez izon

Opublikowano
11 minut temu, izon napisał:

Remake4 jak najbardziej może powalczyć o GOTY natomiast crapfield co najwyżej o wygraną w kategorii: rozczarowanie roku. I to tylko wśród bociarstwa z nomen omen klapami na oczach bo reszta graczy  wiedziała jaki crap nadchodzi 

Pokaż ukrytą zawartość

:kekw:

Roczarowanie roku, to ty zgarniesz, wiec Crapfield nie jest zagrozony

Opublikowano

Starfield i goty w jednym zdaniu :kekw:

Pamiętam z przecieków na twitterku opinie, że trzeba spędzić około 10-15h żeby w ogóle dobrze poznać mechaniki - ja się pytam jakie mechaniki w tej grze potrzebują tyle czasu? Pif paf, dokowanie statkiem czy zarządzanie ekwipunkiem? 

Opublikowano
8 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

To juz ten yebany motorfest ma większe szanse niż ta ciekawostka growa od botesdy:reggie:

Opublikowano

Baldur 3 spokojnie za kilka lat w GOAT rankingach top 3, a my tu o GOTy xD. 

Opublikowano
37 minut temu, Bielik napisał:

spędzić około 10-15h żeby w ogóle dobrze poznać mechaniki - ja się pytam jakie mechaniki w tej grze potrzebują tyle czasu?

Mechanika loadingów

Opublikowano

baldur goty haha :dynia: środa rano i humor gituwa :) goty w kategorii najbardziej generyczny świat i gameplay powodujący usypianie na stojąco? :)

Opublikowano

Pierwsze 10h Baldura już wysrywa cała resztę gier w tym roku :xboss: możemy się najwyżej umówić, że baldur goat, a re4 remake goty.

Opublikowano

Niezłe solid 60

image.thumb.png.72b743fb4e568f2825e1aea56487ad4b.png

Yeti, czas na konserwację pluginu "AI Bullshit Generator [FPE Exclusive]", musisz się wyłączyć

Opublikowano

Yeti aka pokrytydodatkowymchromosomem :)

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

głupio sie przyznać, że jednak stanął wam przy ruchaniu niedźwiedzia i idziecie w zaparte.

Przy niedźwiedziu to tam huj, gorzej im stawał przy ruchaniu babochlopa w Tlou. Niektórzy kończyli nawet na padzie, haptyka zrobiła swoje 

Opublikowano

Oj coś szybko spada ten goty baldurek haha :)