Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Żadna gra od Xbox Game Studios nie zmieści się w top 10 tego roku. :D:D: 

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
14 minut temu, Whisker napisał:

Hahaha nie wierzę a jak się uruchomiły bociarze hahaha będą płacić gamepass i jeszcze żeby zagrać w moderna zapłacą 370zl nie no to serio jest HIT DEKADY

MW3 i Diablo IV trafią do Game Pass jakoś w 2024 roku (mówi się o 1 kwartale). Jak nie chcesz wydawać 3,5 bomby to możesz poczekać. 

Opublikowano

Sony chyba może wycofywać ze sprzedaży konsole w kkw, ani zachodnie tytuły czy pseudo japońskie (ffxvi) PS5 w tym kraju nie rozruszały

Screenshot_2023-10-26-19-30-29-78_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Opublikowano
18 godzin temu, MatekDM napisał:

MW3 i Diablo IV trafią do Game Pass jakoś w 2024 roku (mówi się o 1 kwartale). Jak nie chcesz wydawać 3,5 bomby to możesz poczekać. 

Diablo już zdechło (chyba nawet szybciej od Halo Infinity :kaz: ), MW3 patrząc na betę też może szybko zdechnąć. Do game passa wszak trafiają MS-owe gry gdy są już martwe albo są od początku słabe. Niewarty zakupu abonament, którego PS Plus Premium rozjeżdża w przedbiegach ;)

Opublikowano

Słuchać zielone karakany grzecznie.

Z artykułu 1201 Digital Millennium Copyright przyjętym przez kongres w 1998 roku zabronione jest samodzielna wymiana części sprzętu. Dlatego żeby zesparowac dysk optyczny w PS5 potrzebne jest podpięcie do internetu. 

Mam nadzieję, że rozwiało to wasze wątpliwości. 

Opublikowano
2 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Słuchać zielone karakany grzecznie.

Z artykułu 1201 Digital Millennium Copyright przyjętym przez kongres w 1998 roku zabronione jest samodzielna wymiana części sprzętu. Dlatego żeby zesparowac dysk optyczny w PS5 potrzebne jest podpięcie do internetu. 

Mam nadzieję, że rozwiało to wasze wątpliwości. 

Karty pamieci czy dyski ssd tez nie powinno sie w takim raze samodzielnie montowac :)

te napedy tak samo sie montuje modułowo, jak dysk SSD. Nie ingeruje sie w zaden sposob w sprzet. No ale wg niebieskich lepsze glupie tlumaczenie, niz zadne 

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano
15 godzin temu, Daffy napisał:

Sony chyba może wycofywać ze sprzedaży konsole w kkw, ani zachodnie tytuły czy pseudo japońskie (ffxvi) PS5 w tym kraju nie rozruszały

Screenshot_2023-10-26-19-30-29-78_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

O kurde to chyba ATH Xboxa w Japonii :D ? 

Opublikowano

Spider2, Mario Wonder, AW2 - trójka wspaniałych tego roku. Takie gry tylko uwidaczniają jakim gównem jest xsraka z tym całym gownopassem z grami ze śmietnika. Dajcie mi jeden tytuł w smiecpassie, który na premierę chociaż dotknął poziomem tych 3 gier. Nie dacie bo nie ma, może za wyjątkiem Psychonatus 2, którego zieloni i tak nie docenili bo są śmieciarzami bez gustu :kekw:

Opublikowano
10 hours ago, izon said:

Spider2, Mario Wonder, AW2 - trójka wspaniałych tego roku. Takie gry tylko uwidaczniają jakim gównem jest xsraka z tym całym gownopassem z grami ze śmietnika. Dajcie mi jeden tytuł w smiecpassie, który na premierę chociaż dotknął poziomem tych 3 gier. Nie dacie bo nie ma, może za wyjątkiem Psychonatus 2, którego zieloni i tak nie docenili bo są śmieciarzami bez gustu :kekw:

Ocenami? Forza Horizon 5

Opublikowano
7 godzin temu, Shen napisał:

Pamiętacie taka gre starfield?

Przechwytywanie.JPG.3678f90a025fc65b67e6388265319588.JPG

Przechwytywanie2.JPG.faa0a9323d12f99d1ef50ff05dd4e835.JPG

Dajcie spokój, 90% czeka nadal na patche a w zalewie tylu dobrych tytułów jak Spodey 2 czy Anal Wake to będę szukał kamieni księżycowych i czytał o roślinkach na planecie wypizdów…

Opublikowano

Ej a myślicie że są tacy co kupili Xa dla Starfielda? :kekw:system seller :asax:

Opublikowano
Pamiętacie taka gre starfield?
Przechwytywanie.JPG.3678f90a025fc65b67e6388265319588.JPG
Przechwytywanie2.JPG.faa0a9323d12f99d1ef50ff05dd4e835.JPG

Pamiętamy. Spadł z pierwszego miejsca dopiero dwa tygodnie temu.

aa240946535bcf281ccb33c9ea22697e.jpg

Za to tutaj wartość gier sony po zaledwie tygodniu

ff25f05a0cdd4ba3a332a4f9188ea569.jpg

Lepiej szybko kończcie, bo nie będzie czego odzyskać [emoji108]
Opublikowano
W dniu 26.10.2023 o 19:33, Daffy napisał:

PS5 sprzedaje się lepiej od PS4 w Japonii, jak do tej pory, od PS3 też.

Opublikowano

@knotek

9 godzin temu, Dr.Czekolada napisał:

Minus za nazwanie Dead Space gównem ze śmietnika :papa:

To ja daję minusa za brak czytania ze zrozumieniem ;)

Opublikowano

Mam wrażenie że w te prawie 2 miesiące po premierze, jedną z osób której najbardziej zapadł w pamięci Starfield jest Shen, który w ogóle nie w niego nie grał. Ale z jakiegoś powodu regularnie przegląda statystyki Steama, by chociaż popatrzeć ile ludzi gra. 

Opublikowano

Gownofield ma tego pecha, że wyszedł w jednyn z najlepszych growych okresów w branży od dawna, po prostu nie ma czasu grac w crapy przy takim zalewie wspaniałych, dobracowanych gier ( Chociaż AW2 cos mnie atakuje bugami od początku:( )

Opublikowano

btw pamiętacie jak swego czasu posiadacze PS5 używali Baldura jako broni w CW, nazywając go exem który nigdy nie wyjdzie na Xboxa? 

Niestety, okazało się że za słowami nie poszła praktyka, bo z danych z USA wynika że szumnie zapowiadany "ex" nie załapał się nawet do pierwszej dziesiątki najczęściej ogrywanych gier we wrześniu, ale jest za to Saint's Row z Plusa

Opublikowano

Oho Boty jak zwykle granie w tabelki. Ulubiona gra obok w " co by było gdyby" oraz " tym razem się uda" :kekw:

Opublikowano
9 minut temu, izon napisał:

Oho Boty jak zwykle granie w tabelki

W sensie szen robiący f5 na stronie steama?

Opublikowano
Godzinę temu, izon napisał:

@knotek

To ja daję minusa za brak czytania ze zrozumieniem ;)

To może ogarnij najpierw co jest na twojej sonowskiej usłudze, a co na xboxowej zanim zaczniesz pisać. Poza tym AW2 jest multiplatformą więc czym ty wojujesz :balon:

Opublikowano
2 minuty temu, Dr.Czekolada napisał:

To może ogarnij najpierw co jest na twojej sonowskiej usłudze, a co na xboxowej zanim zaczniesz pisać. Poza tym AW2 jest multiplatformą więc czym ty wojujesz :balon:

A ja powtarzam, czytaj ze zrozumieniem ;) niczym nie wojuje, tak samo wymieniony przeze mnie Spider czy Mario nie są w żadnej usłudze. Po prostu potwierdza się teza co pokazuje dobitnie wspomniany Gownofield, że za jakoś się płaci.