Opublikowano 26 października 20231 r Żadna gra od Xbox Game Studios nie zmieści się w top 10 tego roku. :D:D:
Opublikowano 26 października 20231 r 14 minut temu, Whisker napisał: Hahaha nie wierzę a jak się uruchomiły bociarze hahaha będą płacić gamepass i jeszcze żeby zagrać w moderna zapłacą 370zl nie no to serio jest HIT DEKADY MW3 i Diablo IV trafią do Game Pass jakoś w 2024 roku (mówi się o 1 kwartale). Jak nie chcesz wydawać 3,5 bomby to możesz poczekać.
Opublikowano 26 października 20231 r Sony chyba może wycofywać ze sprzedaży konsole w kkw, ani zachodnie tytuły czy pseudo japońskie (ffxvi) PS5 w tym kraju nie rozruszały
Opublikowano 27 października 20231 r 18 godzin temu, MatekDM napisał: MW3 i Diablo IV trafią do Game Pass jakoś w 2024 roku (mówi się o 1 kwartale). Jak nie chcesz wydawać 3,5 bomby to możesz poczekać. Diablo już zdechło (chyba nawet szybciej od Halo Infinity ), MW3 patrząc na betę też może szybko zdechnąć. Do game passa wszak trafiają MS-owe gry gdy są już martwe albo są od początku słabe. Niewarty zakupu abonament, którego PS Plus Premium rozjeżdża w przedbiegach
Opublikowano 27 października 20231 r Słuchać zielone karakany grzecznie. Z artykułu 1201 Digital Millennium Copyright przyjętym przez kongres w 1998 roku zabronione jest samodzielna wymiana części sprzętu. Dlatego żeby zesparowac dysk optyczny w PS5 potrzebne jest podpięcie do internetu. Mam nadzieję, że rozwiało to wasze wątpliwości.
Opublikowano 27 października 20231 r 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: Słuchać zielone karakany grzecznie. Z artykułu 1201 Digital Millennium Copyright przyjętym przez kongres w 1998 roku zabronione jest samodzielna wymiana części sprzętu. Dlatego żeby zesparowac dysk optyczny w PS5 potrzebne jest podpięcie do internetu. Mam nadzieję, że rozwiało to wasze wątpliwości. Karty pamieci czy dyski ssd tez nie powinno sie w takim raze samodzielnie montowac te napedy tak samo sie montuje modułowo, jak dysk SSD. Nie ingeruje sie w zaden sposob w sprzet. No ale wg niebieskich lepsze glupie tlumaczenie, niz zadne Edytowane 27 października 20231 r przez Pierre Deck
Opublikowano 27 października 20231 r 15 godzin temu, Daffy napisał: Sony chyba może wycofywać ze sprzedaży konsole w kkw, ani zachodnie tytuły czy pseudo japońskie (ffxvi) PS5 w tym kraju nie rozruszały O kurde to chyba ATH Xboxa w Japonii ?
Opublikowano 27 października 20231 r Spider2, Mario Wonder, AW2 - trójka wspaniałych tego roku. Takie gry tylko uwidaczniają jakim gównem jest xsraka z tym całym gownopassem z grami ze śmietnika. Dajcie mi jeden tytuł w smiecpassie, który na premierę chociaż dotknął poziomem tych 3 gier. Nie dacie bo nie ma, może za wyjątkiem Psychonatus 2, którego zieloni i tak nie docenili bo są śmieciarzami bez gustu
Opublikowano 28 października 20231 r 10 hours ago, izon said: Spider2, Mario Wonder, AW2 - trójka wspaniałych tego roku. Takie gry tylko uwidaczniają jakim gównem jest xsraka z tym całym gownopassem z grami ze śmietnika. Dajcie mi jeden tytuł w smiecpassie, który na premierę chociaż dotknął poziomem tych 3 gier. Nie dacie bo nie ma, może za wyjątkiem Psychonatus 2, którego zieloni i tak nie docenili bo są śmieciarzami bez gustu Ocenami? Forza Horizon 5
Opublikowano 28 października 20231 r 7 godzin temu, Shen napisał: Pamiętacie taka gre starfield? Dajcie spokój, 90% czeka nadal na patche a w zalewie tylu dobrych tytułów jak Spodey 2 czy Anal Wake to będę szukał kamieni księżycowych i czytał o roślinkach na planecie wypizdów…
Opublikowano 28 października 20231 r Ej a myślicie że są tacy co kupili Xa dla Starfielda? system seller
Opublikowano 28 października 20231 r Pamiętacie taka gre starfield? Pamiętamy. Spadł z pierwszego miejsca dopiero dwa tygodnie temu.Za to tutaj wartość gier sony po zaledwie tygodniu Lepiej szybko kończcie, bo nie będzie czego odzyskać [emoji108]
Opublikowano 28 października 20231 r W dniu 26.10.2023 o 19:33, Daffy napisał: Sony chyba może wycofywać ze sprzedaży konsole w kkw, ani zachodnie tytuły czy pseudo japońskie (ffxvi) PS5 w tym kraju nie rozruszały PS5 sprzedaje się lepiej od PS4 w Japonii, jak do tej pory, od PS3 też.
Opublikowano 28 października 20231 r @knotek 9 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: Minus za nazwanie Dead Space gównem ze śmietnika To ja daję minusa za brak czytania ze zrozumieniem
Opublikowano 28 października 20231 r Mam wrażenie że w te prawie 2 miesiące po premierze, jedną z osób której najbardziej zapadł w pamięci Starfield jest Shen, który w ogóle nie w niego nie grał. Ale z jakiegoś powodu regularnie przegląda statystyki Steama, by chociaż popatrzeć ile ludzi gra.
Opublikowano 28 października 20231 r Gownofield ma tego pecha, że wyszedł w jednyn z najlepszych growych okresów w branży od dawna, po prostu nie ma czasu grac w crapy przy takim zalewie wspaniałych, dobracowanych gier ( Chociaż AW2 cos mnie atakuje bugami od początku )
Opublikowano 28 października 20231 r btw pamiętacie jak swego czasu posiadacze PS5 używali Baldura jako broni w CW, nazywając go exem który nigdy nie wyjdzie na Xboxa? Niestety, okazało się że za słowami nie poszła praktyka, bo z danych z USA wynika że szumnie zapowiadany "ex" nie załapał się nawet do pierwszej dziesiątki najczęściej ogrywanych gier we wrześniu, ale jest za to Saint's Row z Plusa
Opublikowano 28 października 20231 r Oho Boty jak zwykle granie w tabelki. Ulubiona gra obok w " co by było gdyby" oraz " tym razem się uda"
Opublikowano 28 października 20231 r 9 minut temu, izon napisał: Oho Boty jak zwykle granie w tabelki W sensie szen robiący f5 na stronie steama?
Opublikowano 28 października 20231 r Godzinę temu, izon napisał: @knotek To ja daję minusa za brak czytania ze zrozumieniem To może ogarnij najpierw co jest na twojej sonowskiej usłudze, a co na xboxowej zanim zaczniesz pisać. Poza tym AW2 jest multiplatformą więc czym ty wojujesz
Opublikowano 28 października 20231 r 2 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: To może ogarnij najpierw co jest na twojej sonowskiej usłudze, a co na xboxowej zanim zaczniesz pisać. Poza tym AW2 jest multiplatformą więc czym ty wojujesz A ja powtarzam, czytaj ze zrozumieniem niczym nie wojuje, tak samo wymieniony przeze mnie Spider czy Mario nie są w żadnej usłudze. Po prostu potwierdza się teza co pokazuje dobitnie wspomniany Gownofield, że za jakoś się płaci.
Opublikowano 28 października 20231 r Największą beka, że te gamonie przy okazji redfall srarfild i firza podnieśli ceny. Przecież takie wydymuszki się kiedyś do czasopism dodawało.