Opublikowano 1 lutego 20241 r 4 minuty temu, Bzduras napisał: Gubisz się w zeznaniach, w końcu lepszy czy gorszy? To nie ja pisałem, że lepszy niż 2023 (chyba Donat), tylko, że zapowiada się na bardzo dobry, ale na pewno będzie dla mnie finalnie gorszy niż 2023, z racji jednej takiej gry, która zniszczyła branżę w 2023.
Opublikowano 1 lutego 20241 r A sorry, klapy są do siebie podobne (zupelnie jak eksy sonki) i czasami ciężko was rozróżnić
Opublikowano 1 lutego 20241 r Chyba czas na tabletki, bo 2023 był wyjebanym rokiem giereczkowo, a że sonka nie dowiozła w sumie nic oprócz jednego tytułu? Nic dziwnego, te chińczyki lecą na marce i nostalgii wypracowanej u wytresowanych wyznawców marki.
Opublikowano 1 lutego 20241 r Dopiero co wyszło TLOU2 remastered a już za rogiem czai się Until Dawn remastered, pozamiatane w ten generacji
Opublikowano 1 lutego 20241 r Nikt chyba nie pisał że tamten rok był słaby zresztą ten też się fajnie zapowiada chociaż widać że odpoczynek po 23 i zbieranie sił na yebnięcie bombami w 25. A że dla klapów kolejny rok bez gier? No to nie jest wina prostych zagrajmerów tylko sony
Opublikowano 1 lutego 20241 r Codzienne przypomnienie że Sony = PiS, a niebieskie szympansy = widzowie telewizji Republika, literalnie ten sam poziom odklejki i propagandy
Opublikowano 1 lutego 20241 r 7 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Na tego Until Dawn ktoś czeka? nikt idealny przykład dla #nikogo
Opublikowano 1 lutego 20241 r Until Dawn na PC to sobie wezmę w ramach odświeżenia na jakiejś srogiej promce, ale żeby na nią czekać jakoś specjalnie? Nikt nie potrzebował tej gierki
Opublikowano 1 lutego 20241 r Chyba ma być film Until Dawn, więc podobna sytuacja jak z innymi Remakea'mi Sony, chcą poszerzać markę przy okazji premier filmowych i wydać na PC/PS5. Gracze nie czekają, ale publika serialowa, tam liczą na jakiś łatwy $$$.
Opublikowano 1 lutego 20241 r No playstation to już raczej dla filmomaniaków bo gier tam jak na lekarstwo
Opublikowano 1 lutego 20241 r Teraz, KrYcHu_89 napisał: tam liczą na jakiś łatwy $$$. Mając was to kurwa Sony zawsze może liczyć na łatwy hajs
Opublikowano 1 lutego 20241 r Sony pięknie się zaorało tym pokazem multiplatform i czasowych ex'ów. Ich studia to już chyba w całości myślą o PS6. Edytowane 1 lutego 20241 r przez SnoD
Opublikowano 1 lutego 20241 r Całe szczęście że Kojima jest niezależny i w 2025 r. Wyjdzie Death Stranding 2. Bo gdyby był częścią Sony to kazaliby mu robić multiplayerową grę usługę, a potem by mu ją skasowali.
Opublikowano 1 lutego 20241 r Pan Kojima ma łeb na karku wie jak rozgrywać tych konsolarzy. Chłopak powinien pracować w nintendo jak każdy wizjoner tej branży
Opublikowano 1 lutego 20241 r Teraz, Pupcio napisał: Pan Kojima ma łeb na karku wie jak rozgrywać tych konsolarzy. Chłopak powinien pracować w nintendo jak każdy wizjoner tej branży Wtedy zamiast fotorealizmu miałbyś
Opublikowano 1 lutego 20241 r 4 minuty temu, Pupcio napisał: Po co mi w grze fotorealizm? Ehh dzisiejsze graczyki coś strasznego Przecież jakby wyglądało "gorzej niż Tsushima" to byś się pocił xD.
Opublikowano 1 lutego 20241 r Stacja XXI-XXXVII: Krychu nadal myśli, że wszystkim wystarczy do szczęścia tylko dojebana graficzka.
Opublikowano 1 lutego 20241 r Wiadomo że dla botów graficzka nie ważna. Oczywiście do premiery HB2, bo muszą mieć pewność że to serio tak będzie wyglądać.
Opublikowano 1 lutego 20241 r 28 minut temu, drozdu7 napisał: Aby do maja i weekend z Senuą Popoludnie.