Opublikowano 5 lutego 20241 r Teraz można ograć te wszystkie sztosy których klapy rzekomo nie chciały, wystarczyło poczekać 23 lata.
Opublikowano 5 lutego 20241 r 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Teraz można ograć te wszystkie sztosy których klapy rzekomo nie chciały, wystarczyło poczekać 23 lata. Nie, wreszcie nie będzie abonamentomu dziadowskiego bo to co Sony oferuje to niebo a ziemia to pierwsze primo. Po drugie Sony od lat przewodzi na Xem i kilka gier na niego nie zmieniło tego stanu rzeczy. Bethesda też się za głowę łapie za tak niską sprzedaż Starfielda i jedynie wydanie na PS5 może tą grę uratować z racji technologii z PS5. Po trzecie konsole się nie sprzedają, w abonamencie gówno i kilka lat od premiery nawet nowych Gearsow im się nie chce robić już nie mówiąc o porzuceniu Hako Infinite które miało być wspierane latami.
Opublikowano 5 lutego 20241 r Paolo ale my się cieszymy ze śmierci xboxa a nie że na sonce będą te chuja warte serie gier
Opublikowano 5 lutego 20241 r 1 minutę temu, Whisker napisał: wreszcie nie będzie abonamentomu dziadowskiego bo to co Sony oferuje to niebo a ziemia to pierwsze primo. Popierdoliło cię od walenia nafty.
Opublikowano 5 lutego 20241 r 45 minut temu, Bzduras napisał: Za to Ty wystawiasz łeb znad flaszki jako jeden z pierwszych? Stare, znałem Alkohol to się zacznie dopiero u zielonych jak będą zapijać sięgając po znienawidzonego pada Dual Sense Teraz, Paolo de Vesir napisał: Popierdoliło cię od walenia nafty. Wręcz przeciwnie o czym świadczy sama branża
Opublikowano 5 lutego 20241 r W sensie ty myślisz, że teraz każdy sprzeda Xboxa i poleci po plejkurwę bo są plotki, że wyjdą na nią HiFi Rush i Starfield? Jednak alkohol zabija szare komórki w tempie szybszym niż naukowcy myśleli do tej pory
Opublikowano 5 lutego 20241 r Serio ktoś będzie trzymał xboxa po tym jak Spencer napluł wam w twarz? OSTRO mdr
Opublikowano 5 lutego 20241 r jak ktoś miał Xboxa 360 to na ten moment ma wszystkie sztosy zaliczone ja się zastanawiałem nad Xboxem ale nie znalazłem gier dla siebie to nie jest wielki problem kupić konsolę szczególnie, że na OLX taki XSS lata za pińcet czyli dwie gry na Switcha = xbox ale szkoda żeby się kurzył.
Opublikowano 5 lutego 20241 r Teraz, Krzysztof93 napisał: jak ktoś miał Xboxa 360 to na ten moment ma wszystkie sztosy zaliczone ja się zastanawiałem nad Xboxem ale nie znalazłem gier dla siebie to nie jest wielki problem kupić konsolę szczególnie, że na OLX taki XSS lata za pińcet czyli dwie gry na Switcha = xbox ale szkoda żeby się kurzył. Mnie się zawsze 360tka będzie kojarzyć z czerwoną diodą śmierci.
Opublikowano 5 lutego 20241 r 38 minut temu, Bzduras napisał: Jak na kogoś kto nie chce tych crapów jesteś hiperaktywny ze swoimi tłitami z listą życzeń klapów YETI pewnie będzie grał w Strafielda tylko na niewidocznym żeby nikt nie widział
Opublikowano 5 lutego 20241 r ale bedzie grane w Starfield, Indiana Jones i Hellblade na najlepszej konsoli na rynku
Opublikowano 5 lutego 20241 r 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Mnie się zawsze 360tka będzie kojarzyć z czerwoną diodą śmierci. Mi jak każdy xbox z gównem i zagrywami co jarają się zielonym rangerem w końcu konsoling będzie czysty od tych szkodników.
Opublikowano 5 lutego 20241 r 1 minutę temu, Shen napisał: ale bedzie grane w Starfield, Indiana Jones i Hellblade Ciekawe, czy będą wersje pudełkowe na SONKĘ Z sygnaturką "Microsoft Hits 4THEPLAYERS" Edytowane 5 lutego 20241 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 5 lutego 20241 r Ależ już chłopaki nie mogą doczekać. Nie dziwię się w sumie, ostatnie lata w wykonaniu Sony doprowadziły ich na skraj śmierci głodowej.
Opublikowano 5 lutego 20241 r Teraz, Paolo de Vesir napisał: Ależ już chłopaki nie mogą doczekać. Nie dziwię się w sumie, ostatnie lata w wykonaniu Sony doprowadziły ich na skraj śmierci głodowej. Przynajmniej Sony ma już lineup na nowy PS Showcase
Opublikowano 5 lutego 20241 r I tak step by step wszyscy skończą z jakaś formą pc do grania i konsolą Nintendo
Opublikowano 5 lutego 20241 r Widać, że grają na strategię Sony - najpierw własna platforma, potem port na inne.
Opublikowano 5 lutego 20241 r 5 minut temu, Daffy napisał: I tak step by step wszyscy skończą z jakaś formą pc do grania i konsolą Nintendo a ta konsola Nintendo to po co niby?
Opublikowano 5 lutego 20241 r Poruszenie wielkie ale finalnie zostaniemy z tym, że na PlayStation będzie więcej średniaczków pośmiać się można ale gracz nie zyska niczego
Opublikowano 5 lutego 20241 r 30 minut temu, Pupcio napisał: Serio ktoś będzie trzymał xboxa po tym jak Spencer napluł wam w twarz? OSTRO mdr Natura botów na jednym zdjęciu. Lata upokorzeń wyrobiły u nich rzadko spotykany fetysz.
Opublikowano 5 lutego 20241 r Ale piękny gangnbang dziś na zielonych sc0rwensynach aż się przypomniały złote lata cw z 7 generacji konsol
Opublikowano 5 lutego 20241 r Z czego wy się cieszycie, tu trzeba płakać. Jak nie będą mieli bezpośredniej konkurencji w swoim segmencie, bo małe n na pewno do niego nie należy, to dopiero zobaczycie, na co zaczną sobie pozwalać.