Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 625,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Teraz można ograć te wszystkie sztosy których klapy rzekomo nie chciały, wystarczyło poczekać 23 lata. :kekyayaya:

Nie, wreszcie nie będzie abonamentomu dziadowskiego bo to co Sony oferuje to niebo a ziemia to pierwsze primo. Po drugie Sony od lat przewodzi na Xem i kilka gier na niego nie zmieniło tego stanu rzeczy. Bethesda też się za głowę łapie za tak niską sprzedaż Starfielda i jedynie wydanie na PS5 może tą grę uratować z racji technologii z PS5. Po trzecie konsole się nie sprzedają, w abonamencie gówno i kilka lat od premiery nawet nowych Gearsow im się nie chce robić już nie mówiąc o porzuceniu Hako Infinite które miało być wspierane latami. 

Opublikowano

Paolo ale my się cieszymy ze śmierci xboxa a nie że na sonce będą te chuja warte serie gier :) 

Opublikowano
45 minut temu, Bzduras napisał:

Za to Ty wystawiasz łeb znad flaszki jako jeden z pierwszych? Stare, znałem

Alkohol to się zacznie dopiero u zielonych jak będą zapijać sięgając po znienawidzonego pada Dual Sense

Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Popierdoliło cię od walenia nafty.

Wręcz przeciwnie o czym świadczy sama branża

Opublikowano

W sensie ty myślisz, że teraz każdy sprzeda Xboxa i poleci po plejkurwę bo są plotki, że wyjdą na nią HiFi Rush i Starfield? Jednak alkohol zabija szare komórki w tempie szybszym niż naukowcy myśleli do tej pory

Opublikowano

Serio ktoś będzie trzymał xboxa po tym jak Spencer napluł wam w twarz? OSTRO mdr

Opublikowano

jak ktoś miał Xboxa 360 to na ten moment ma wszystkie sztosy zaliczone :kekw:
ja się zastanawiałem nad Xboxem ale nie znalazłem gier dla siebie to nie jest wielki problem kupić konsolę szczególnie, że na OLX taki XSS lata za pińcet czyli dwie gry na Switcha = xbox ale szkoda żeby się kurzył.

Opublikowano
Teraz, Krzysztof93 napisał:

jak ktoś miał Xboxa 360 to na ten moment ma wszystkie sztosy zaliczone :kekw:
ja się zastanawiałem nad Xboxem ale nie znalazłem gier dla siebie to nie jest wielki problem kupić konsolę szczególnie, że na OLX taki XSS lata za pińcet czyli dwie gry na Switcha = xbox ale szkoda żeby się kurzył.

Mnie się zawsze 360tka będzie kojarzyć z czerwoną diodą śmierci. :cfaniak:

Opublikowano
38 minut temu, Bzduras napisał:

Jak na kogoś kto nie chce tych crapów jesteś hiperaktywny ze swoimi tłitami z listą życzeń klapów :lapka:

YETI pewnie będzie grał w Strafielda tylko na niewidocznym żeby nikt nie widział :) 

Opublikowano

ale bedzie grane w Starfield, Indiana Jones i Hellblade na najlepszej konsoli na rynku :banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Mnie się zawsze 360tka będzie kojarzyć z czerwoną diodą śmierci. :cfaniak:

Mi jak każdy xbox z gównem i zagrywami co jarają się zielonym rangerem :) w końcu konsoling będzie czysty od tych szkodników. 

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał:

ale bedzie grane w Starfield, Indiana Jones i Hellblade :banderas:

Ciekawe, czy będą wersje pudełkowe na SONKĘ :gachigasm:

Z sygnaturką "Microsoft Hits 4THEPLAYERS" :D 

Edytowane przez KrYcHu_89

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Ależ już chłopaki nie mogą doczekać. Nie dziwię się w sumie, ostatnie lata w wykonaniu Sony doprowadziły ich na skraj śmierci głodowej.

Przynajmniej Sony ma już lineup na nowy PS Showcase :leo:

Opublikowano

I tak step by step wszyscy skończą z jakaś formą pc do grania i konsolą Nintendo 

Opublikowano

Tak jak zawsze mówiłem, Sonka i Nintendo zestaw prawdziwego gracza.

Opublikowano

Czyli cw do zamkniecia, a dział xboxa do multiplatform.

Opublikowano

Poruszenie wielkie ale finalnie zostaniemy z tym, że na PlayStation będzie więcej średniaczków :dunno: pośmiać się można ale gracz nie zyska niczego

Opublikowano
30 minut temu, Pupcio napisał:

Serio ktoś będzie trzymał xboxa po tym jak Spencer napluł wam w twarz? OSTRO mdr

Natura botów na jednym zdjęciu. Lata upokorzeń wyrobiły u nich rzadko spotykany fetysz.

20240201_005021.jpg

Opublikowano

Ale piękny gangnbang dziś na zielonych sc0rwensynach aż się przypomniały złote lata cw z 7 generacji konsol

Opublikowano

Z czego wy się cieszycie, tu trzeba płakać. Jak nie będą mieli bezpośredniej konkurencji w swoim segmencie, bo małe n na pewno do niego nie należy, to dopiero zobaczycie, na co zaczną sobie pozwalać.