Opublikowano 5 lutego 20241 r 2 minutes ago, Shen said: @Pupcio patrz co się robi od grania na pc, jeszcze nie jest za pozno A granie na konsolach robi to
Opublikowano 5 lutego 20241 r A jutro jeszcze Foamstars wychodzi, ale już nie ma kogo za(pipi)ywać takimi hiciorami nawet :/
Opublikowano 5 lutego 20241 r Kogo to (pipi) obchodzi, już niedługo sobie popływamy statkami w sea of thieves
Opublikowano 5 lutego 20241 r Choroszcz wzywa Ale jeszcze można coś zrobić dobrego z tym bezwartościowym plastikiem
Opublikowano 6 lutego 20241 r Z wiarygodnego źródła które ma bardzo dużo prawidłowych przecieków wiem, że yeti dzisiaj schował się przed pielęgniarkami i pominął przepisaną mu dawkę tabletek. Tłumaczy to epizod twitterowo-maniakalny z wrzucaniem fejczurów, które wyjaśniono w kontekstach
Opublikowano 6 lutego 20241 r Spokojnie, ja wiem że potrzebujesz czasu, ale przełkniesz i to, spencerek już cię ładnie wytresował.
Opublikowano 6 lutego 20241 r Jezu, to miało być śmieszne, a nie potwierdzone przez MS że faktycznie jeden typ spalił konsole
Opublikowano 6 lutego 20241 r Miało być śmieszne? No to coś nie pykło, tym bardziej przy (pipi)zce yetiego tymi tweetami w tempie dwóch kloców na minutę
Opublikowano 6 lutego 20241 r 3 minuty temu, Daffy napisał: @Paolo de Vesir żyjesz kolego? Żyje, ale jak na topowego xboxowego betona (na równi z drugim - każdy wie kim) na forumku przystało, robi CW poza CW. Kiedyś zdawało się, że dobry chłopak... dziwny ale dobry. Teraz normalnie rzygać się chce jak się widzi jego tfu-posty. Edytowane 6 lutego 20241 r przez Emet
Opublikowano 6 lutego 20241 r Kurde jak ja się cieszę teraz że w czas sprzedałem tego XSX jeszcze za całkiem spoko pieniądze i wymieniłem je na kierownicę z pedałami, Skrzynią i standem do GT7 większy fun a patrząc na to co się dzieje to niedługo te konsole będą ludzie po 500zl oddawać A czujecie tych którzy mają GPU wykupione na kilka lat do przodu? Bo myśleli że Spencer im da?
Opublikowano 6 lutego 20241 r Dzień dobry, Mam wykupione 12 lat gp z Argentyny, czy jest szansa migracji na rok ps plusa?
Opublikowano 6 lutego 20241 r 3 minuty temu, Daffy napisał: Dzień dobry, Mam wykupione 12 lat gp z Argentyny, czy jest szansa migracji na rok ps plusa? Tak poproszę wpłacić 4,8k i masz 12 lat plusa Edytowane 6 lutego 20241 r przez Whisker
Opublikowano 6 lutego 20241 r Niby człowiek czekał, aż sobie ten xbox głupi ryj rozwali, ale teraz jakąś pustke czuje, że to już koniec wojny.
Opublikowano 6 lutego 20241 r Jest jednak różnica między firmami mającymi główne biznesy z gier jak Sony i Nintendo, mimo różnych wzlotów i upadków jak WiiU, czy początek PS3, a Microsoftem, nawet rozdawanie przez lata gamepassa za 4 złote i oszukiwanie na wynikach finansowych oraz furtki z Argentyny i Nowej Zelandii nie pomogły xD. Na końcu wygrywają gry. Liczę, że jako firma produkującą gry i posiadająca studia pod nie poradzą sobie lepiej, niż że swoim HW.
Opublikowano 6 lutego 20241 r Godzinę temu, Emet napisał: Żyje, ale jak na topowego xboxowego betona (na równi z drugim - każdy wie kim) na forumku przystało, robi CW poza CW. Kiedyś zdawało się, że dobry chłopak... dziwny ale dobry. Teraz normalnie rzygać się chce jak się widzi jego tfu-posty. Tu ci odpisze na poziomie na jaki zasługują te twoje miałkie posty jak mamałyga - zamknij te (pipi)ana mordę emet zobaczyłeś, że ktoś wytyka na spokojnie problemy GTS i się zesrales jak na fanboja przystało
Opublikowano 6 lutego 20241 r 23 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Jest jednak różnica między firmami mającymi główne biznesy z gier jak Sony i Nintendo, mimo różnych wzlotów i upadków jak WiiU, czy początek PS3, a Microsoftem, nawet rozdawanie przez lata gamepassa za 4 złote i oszukiwanie na wynikach finansowych oraz furtki z Argentyny i Nowej Zelandii nie pomogły xD. Na końcu wygrywają gry. Liczę, że jako firma produkującą gry i posiadająca studia pod nie poradzą sobie lepiej, niż że swoim HW. Branża przy tych budżetach to teraz wóz albo przewóz. Nie wiesz co by było z Nintendo jakby switch był takim niewypałem jak WiiU. Sony uśmierciło Vite by ratować PS4. Microsoft po x360 notuje druga po One generację gdzie jest w dupie. Sega prawie umarła. EA kiedyś było taką potęgą i w takim gazie, że nawet w necie się gadało że jakby wydali swoją konsolę to by zarządzili itd