Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano
2 minutes ago, Shen said:

@Pupcio patrz co się robi od grania na pc, jeszcze nie jest za pozno

A granie na konsolach robi to

image.thumb.png.ad6749511ac4770f8de2107bdfb0f739.png

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 624,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano

A jutro jeszcze Foamstars wychodzi, ale już nie ma kogo za(pipi)ywać takimi hiciorami nawet :

Opublikowano

Kogo to (pipi) obchodzi, już niedługo sobie popływamy statkami w sea of thieves

Opublikowano

To SoP o Fajnalu, a nie o Stellar Blade, więc nope :cool:

Opublikowano

Choroszcz wzywa

Ale jeszcze można coś zrobić dobrego z tym bezwartościowym plastikiem

Opublikowano

Z wiarygodnego źródła które ma bardzo dużo prawidłowych przecieków wiem, że yeti dzisiaj schował się przed pielęgniarkami i pominął przepisaną mu dawkę tabletek. Tłumaczy to epizod twitterowo-maniakalny z wrzucaniem fejczurów, które wyjaśniono w kontekstach :kaz:

Opublikowano

Spokojnie, ja wiem że potrzebujesz czasu, ale przełkniesz i to, spencerek już cię ładnie wytresował.

IMG_20240206_062603.jpg

:kaz:

Opublikowano

Chyba nie rozumiesz, oto Twój post:

obraz.thumb.png.82d79b86f03abe7f0b9fb40ebc5b62f5.png

Niebieski Goebbels na pełnej :lapka:

Opublikowano

Jezu, to miało być śmieszne, a nie potwierdzone przez MS że faktycznie jeden typ spalił konsole:xboxssie:

Opublikowano

Miało być śmieszne? No to coś nie pykło, tym bardziej przy (pipi)zce yetiego tymi tweetami w tempie dwóch kloców na minutę :asax:

Opublikowano
3 minuty temu, Daffy napisał:

@Paolo de Vesir żyjesz kolego? 

Żyje, ale jak na topowego xboxowego betona (na równi z drugim - każdy wie kim) na forumku przystało, robi CW poza CW.

Kiedyś zdawało się, że dobry chłopak... dziwny ale dobry. Teraz normalnie rzygać się chce jak się widzi jego tfu-posty.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Kurde jak ja się cieszę teraz że w czas sprzedałem tego XSX jeszcze za całkiem spoko pieniądze i wymieniłem je na kierownicę z pedałami, Skrzynią i standem do GT7 :) większy fun a patrząc na to co się dzieje to niedługo te konsole będą ludzie po 500zl oddawać 

A czujecie tych którzy mają GPU wykupione na kilka lat do przodu? Bo myśleli że Spencer im da? :D 

Opublikowano

Dzień dobry,

Mam wykupione 12 lat gp z Argentyny, czy jest szansa migracji na rok ps plusa?

Opublikowano
3 minuty temu, Daffy napisał:

Dzień dobry,

Mam wykupione 12 lat gp z Argentyny, czy jest szansa migracji na rok ps plusa?

Tak poproszę wpłacić 4,8k i masz 12 lat plusa :D 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Niby człowiek czekał, aż sobie ten xbox głupi ryj rozwali, ale teraz jakąś pustke czuje, że to już koniec wojny.

Opublikowano

Jest jednak różnica między firmami mającymi główne biznesy z gier jak Sony i Nintendo, mimo różnych wzlotów i upadków jak WiiU, czy początek PS3, a Microsoftem, nawet rozdawanie przez lata gamepassa za 4 złote i oszukiwanie na wynikach finansowych oraz furtki z Argentyny i Nowej Zelandii nie pomogły xD. Na końcu wygrywają gry. 

Liczę, że jako firma produkującą gry i posiadająca studia pod nie poradzą sobie lepiej, niż że swoim HW.

Opublikowano
Godzinę temu, Emet napisał:

Żyje, ale jak na topowego xboxowego betona (na równi z drugim - każdy wie kim) na forumku przystało, robi CW poza CW.

Kiedyś zdawało się, że dobry chłopak... dziwny ale dobry. Teraz normalnie rzygać się chce jak się widzi jego tfu-posty.

Tu ci odpisze na poziomie na jaki zasługują te twoje miałkie posty jak mamałyga - zamknij te (pipi)ana mordę emet :) zobaczyłeś, że ktoś wytyka na spokojnie problemy GTS i się zesrales jak na fanboja przystało 

Opublikowano
23 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Jest jednak różnica między firmami mającymi główne biznesy z gier jak Sony i Nintendo, mimo różnych wzlotów i upadków jak WiiU, czy początek PS3, a Microsoftem, nawet rozdawanie przez lata gamepassa za 4 złote i oszukiwanie na wynikach finansowych oraz furtki z Argentyny i Nowej Zelandii nie pomogły xD. Na końcu wygrywają gry. 

Liczę, że jako firma produkującą gry i posiadająca studia pod nie poradzą sobie lepiej, niż że swoim HW.

Branża przy tych budżetach to teraz wóz albo przewóz. Nie wiesz co by było z Nintendo jakby switch był takim niewypałem jak WiiU. Sony uśmierciło Vite by ratować PS4. Microsoft po x360 notuje druga po One generację gdzie jest w dupie. Sega prawie umarła. EA kiedyś było taką potęgą i w takim gazie, że nawet w necie się gadało że jakby wydali swoją konsolę to by zarządzili itd