Opublikowano 14 lutego 20241 r 5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Sonka? Jebana od zawsze na zawsze. I kupił I teraz pytanie czy Ty jebiesz Sony czy to właśnie Sonka wyruchala Ciebie i zarobiła na Tobie Edytowane 14 lutego 20241 r przez Whisker
Opublikowano 14 lutego 20241 r Wezyr kupił żeby nie mówiono ze jest jednoplatformowcem. Tylko jeszcze nie udało mu się uruchomić. Nadal szuka miejsca w padzie żeby włożyć baterie.
Opublikowano 14 lutego 20241 r Czy była kiedykolwiek generacja słabsza niż obecna? Nie biorę pod uwagę walki pomiędzy Intellivision i klonami Ponga tylko czasach nowożytnych.
Opublikowano 14 lutego 20241 r 11 hours ago, GearsUp said: The game became the fastest-selling Super Mario game, selling 4.3 million units in its first two weeks and reaching 11.96 million units by December 31, 2023. Trzymaj się tam Krychu Nie kazdy zdal matme na w podstawowce.
Opublikowano 14 lutego 20241 r 3 godziny temu, Whisker napisał: I kupił I teraz pytanie czy Ty jebiesz Sony czy to właśnie Sonka wyruchala Ciebie i zarobiła na Tobie Kupilem, bo w 2021 nikt mi kurwa nie powiedzial że najlepsze co będę miał to remastery z PS4, bo się Sony wysrało na własną konsole.
Opublikowano 14 lutego 20241 r 2 godziny temu, Ryuk napisał: Nie kazdy zdal matme na w podstawowce. Po wydaniu DLC i remastera na PS6 będzie 20 mln vs 18 mln na korzyść Pająka 2, sprawdźmy na koniec 2028:). No i wersja PC jeszcze
Opublikowano 14 lutego 20241 r 1 minute ago, KrYcHu_89 said: Po wydaniu DLC i remastera na PS6 będzie 20 mln vs 18 mln na korzyść Pająka 2, sprawdźmy na koniec 2028:). No i wersja PC jeszcze Czyli sony musi wydac 3 werjse tej samej gry plus dlc zeby dobic do wyniku jednej gry nintendo xD
Opublikowano 14 lutego 20241 r 4 minuty temu, drozdu7 napisał: Są zajoby co to trzy razy kupią Masz na myśli nintendofagów? Bo tak by pasowało do opisu
Opublikowano 14 lutego 20241 r Just now, Mendrek said: Masz na myśli nintendofagów? Bo ysk by pasowało do opisu No bo ''remake'' tlou i tlou 2 byl taka klapa xD tabletki widze dzis nie wszedly
Opublikowano 14 lutego 20241 r 2 minuty temu, Ryuk napisał: No bo ''remake'' tlou i tlou 2 byl taka klapa xD tabletki widze dzis nie wszedly Lepsze rimmingi gier ze SNESa i GBA za 2 bomby, co nie?
Opublikowano 15 lutego 20241 r GT7 być może ma bardziej realistyczny wygląd Nordschleife, ale dla takiego laika jak ja Forza wygląda po prostu bardziej atrakcyjnie dla oka na porównaniu trasy
Opublikowano 15 lutego 20241 r 1 godzinę temu, ASX napisał: GT7 być może ma bardziej realistyczny wygląd Nordschleife, ale dla takiego laika jak ja Forza wygląda po prostu bardziej atrakcyjnie dla oka na porównaniu trasy Jak dla mnie FM też tu wygrywa. Zresztą modelem jazdy i kamerą pościgową robi swoje. Tylko ta nieszczesna kariera. 4 minuty temu, Shen napisał: O której to ostateczne rozwiązanie kwestii xboxa? 21
Opublikowano 15 lutego 20241 r Zabawa w nekromancję na forumku. Znowu Forza a przecież miała taki piękny pogrzeb.
Opublikowano 15 lutego 20241 r 2 minuty temu, Shen napisał: Elegancko, trzeba garnitur przygotować na pogrzeb. Ja to bym się nie zdziwił jak po ostatnich info od Sony to MS już zmienił plany kolejny raz na szybko. W ogole niebylbym zaskoczony. Skończy się na hifi, Sot i ewentualnie jakieś pierdy. 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał: Zabawa w nekromancję na forumku. Znowu Forza a przecież miała taki piękny pogrzeb. Bo to tak zajebista gra, a jednocześnie z tak zajebiscie zmarnowanym potencjałem.
Opublikowano 15 lutego 20241 r 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał: Zabawa w nekromancję na forumku. Znowu Forza a przecież miała taki piękny pogrzeb. przeciez ta forza nikogo, nawet najwiekszy zielony beton gra w gran turismo
Opublikowano 15 lutego 20241 r Wyciekło, że klapy dostaną dwa indory (Pentiment i HiFiRush) oraz Sea of Thieves w pełnej cenie na koniec roku. A ci liczyli na Indianę na premierę i kolekcję Gears of War Nie dla śmiecia, dla PANA to.
Opublikowano 15 lutego 20241 r O Hi-Fi Rusha na Dual Sensie się chętnie przejdzie, bo na tym śmierdzącym XSS to tragedia
Opublikowano 15 lutego 20241 r 52 minuty temu, Krzysztof93 napisał: Zabawa w nekromancję na forumku. Znowu Forza a przecież miała taki piękny pogrzeb. Garnitury już ubrane na pogrzeb? Ja prasuję właśnie.