Opublikowano 16 lutego 20241 r 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: czytam o tym od czasów RRoD Wystarczy raz przeczytać i już wiesz xd
Opublikowano 16 lutego 20241 r To niezła potęga sonki, że nie mogą od tylu lat "dobić trupa" xD Może niech znowu podniosą ceny swoich PRODUKTÓW PREMIUM CINEMATIK GAŁA W PRZÓD o stówkę, wypuszczą kolejne martwe przystawki jak portal czy vr2 bez wsparcia albo podkupią pięćdziesiąt czasowych eksów to w końcu się uda!
Opublikowano 16 lutego 20241 r 4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Wtedy zdechł naprawdę, zmartwychwstał, ale z 1 HP. i dobrze ktoś tego Xboxa poprowadził, bo pomimo klapy z XSX załatwili tonę dobrych gier, mocno się rozrośli i wprowadzili za(pipi)isty abonament Porazka to jest 10 milionów DC, zabicie Vity to przeskok z Wii na WiiU, a nie konsola która poprzedniej generacji sprzedała się w 50 milionach egzemplarzy, a obecnie inwestują potężny hajs w gaming.
Opublikowano 16 lutego 20241 r 5 minut temu, Szermac napisał: nie trzeba dobijać, właśnie zaczął sam to robić xD Do zobaczenia za 20 lat na kolejnym pogrzebie Xboxa.
Opublikowano 16 lutego 20241 r Zaraz zaraz...to ja jestem skołowany. Gdzie można przeczytać ten nekrolog xboxa?
Opublikowano 16 lutego 20241 r z Xboxem nigdy nie było tak dobrze, a następca XSX was roz(pipi)ie i małża 4.5 Pro
Opublikowano 16 lutego 20241 r 10 minut temu, Czezare napisał: Zaraz zaraz...to ja jestem skołowany. Gdzie można przeczytać ten nekrolog xboxa? Wpisz internecie „na razie 4 gry na inne platformy” - od tego zdania się zaczyna.
Opublikowano 16 lutego 20241 r 2 minuty temu, LiŚciu napisał: Wpisz internecie „na razie 4 gry na inne platformy” - od tego zdania się zaczyna. Ale co to za gry? Jakieś sztosy czy zwyczajowe żółtka z meta?
Opublikowano 16 lutego 20241 r Teraz, Czezare napisał: czy zwyczajowe żółtka z meta? Z Xboxa? Fajne pytanie retoryczne.
Opublikowano 16 lutego 20241 r 16 minut temu, Szermac napisał: Żółtka i zielonka na Xboxie to jedno i to samo, czyli (pipi) obesrane idź pojarac się wyrobnikami z team ninja
Opublikowano 16 lutego 20241 r Spiderman 2 zdominował widzę nagrody DICE, dobrze wydane 300 mln. Szukałem na liście Starfielda, niestety się nie pojawił.
Opublikowano 16 lutego 20241 r 1 godzinę temu, Czezare napisał: Zaraz zaraz...to ja jestem skołowany. Gdzie można przeczytać ten nekrolog xboxa? W XboxExtreme
Opublikowano 16 lutego 20241 r 9 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: Spiderman 2 zdominował widzę nagrody DICE, dobrze wydane 300 mln. Szukałem na liście Starfielda, niestety się nie pojawił. Brzmi jak nagroda pocieszenia za którą posmarowało Sony. Ta gra nie istnieje nawet w świadomości graczy na PSXE a co dopiero ma zasługiwać na jakieś nagrody? Jest wszystkim co najgorsze jest w branży AAA.
Opublikowano 16 lutego 20241 r Jednak wygrana jest naszą Biesiado trwaj a boty niech grają w 2d penismnety hahaaa
Opublikowano 16 lutego 20241 r Ten standardowo jak co weekend - picie najtańszych szczyn, gała do przodu w samograju i pisanie bełkotu na forum. rownie dobrze możesz się zrzygac pod siebie i zrobić zdjęcie