Skocz do zawartości

Console Wars 15: Każdy coś tam dla siebie znalazł

Featured Replies

Opublikowano

Jaranko. Nintendo wycisneło magię z kartfola to co odwalą ze sprzetem na poziomie ps4 i dlss :banderas:

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Wyświetleń 623,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zresztą nie ma co się teraz wykręcać że  granie w lepszej jakości nagle was smieszy bo jeszcze ponad rok temu sami pisaliście że "strata" tych gier "by was zabolała". A przynajmniej schabek tak pisał

• Kurwa juz sam microsoft przyznaje ze sony robi lepsze gry i legendarne serie XD jak te biedne boty z growego domu dziecka musza sie czuc broniac xkurwy   To jakby waszym ojcem byl Suchodolsk

Opublikowano
6 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Krychu zawsze kiedy chodzi o Sony

pobrane (2).jpeg

w punkt ale nie zapominaj o tym, że to samo jest w przypadku beznadziejnych gier od wielkich korporacji, których ja i wielu nie tknęło by nawet patykiem z kupą a co dopiero kupiło. Ten typ tak ma. 

Opublikowano

Spensi czytający reakcje całego świata na wczorajsze ogłoszenie:

Opublikowano
3 godziny temu, drozdu7 napisał(a):

Krychu zawsze kiedy chodzi o Sony

pobrane (2).jpeg

krycha69  to turbo młot, chory człowiek od zawsze i na zawsze, jego wpisy olewa się ciepłym moczem  :) 

GXIuI5bXoAAjbbs?format=jpg&name=large

:jim:

Cerny said, " PS5 Pro targets 60FPS." Digital Foundry: Then the presentation shows Hogwarts and Final Fantasy running at 30fps   

PS5 Pro Enhanced games doesn't guarantee 60fps. Sony wasn't super clear on this yesterday, but there will still be 30fps PS5 Pro Enhanced games

:kekw:

Opublikowano

Cztery posty pod rząd zminusowane :kekw: Co ta sonka robi z człowiekiem, w testamencie trzeba zapisać, że jak mi tak kiedyś siądzie na banię to mogą mnie odstrzelić na miejscu żebym się nie męczył :notlikethis:

Opublikowano

Jemu kurwa za 5000 bez pada by sprzedali day One bo by powiedział że przecież każdy ma pada i Appla kupujo co parę lat

Opublikowano

Kurde szkoda, że nie poszli na całość i nie sprzedają bez zasilacza i tylko pod tv hdmi 2.1. Chciałbym taką najwieksza próbę dla graczy. No, ale to chyba z ps6 gdzie nie będzie gier na premierę od Sony.

Opublikowano

Oj pieką dupy bociarzy po zamieszaniu z tureckim oddziałem, bany już spłynęły za zmiany regionów, że aż na PW trzeba pisać? :lul:

Sonka zła, no droga, gen cebuli w rozkwicie. 

Opublikowano

Kryszak weź nam szybko podlicz ile to będzie procentowo wzrost na mocarnym Prosiaku w trzecim remasterze The Last of US 2

Opublikowano

coooo jakis klockarz na pw wleciał? XD psycha zrobi sitting jak spencer wyleci ze swoim konkuterem

Opublikowano

Ta PMka jest teraz z nami w temacie?

Opublikowano
5 hours ago, KrYcHu_89 said:

Oj pieką dupy bociarzy po zamieszaniu z tureckim oddziałem, bany już spłynęły za zmiany regionów, że aż na PW trzeba pisać? :lul:

Sonka zła, no droga, gen cebuli w rozkwicie. 

Ja rozumie,ze to CW ale ty serio masz takie odklejenie ze uwazasz produkt ktory sony pokazalo za jakis sukces? 800 eur za konsole bez napedu (nagle to nie ma znaczenia). 

Jak by to MS zrobil konsole bez napedu za 800 eur to byscie referaty na 4000 slow tutaj walili jak to MS niszczy branze. 

image.png.1a59a221b5ca868ee5914a7f00401c17.png

Wielki suckes sony :)

Opublikowano

ms juz zniszczył branze swoja obecnoscia. Niedługo jeszcze dojebia pctem za $1000+

Opublikowano
9 minut temu, Ryuk napisał(a):

Ja rozumie,ze to CW ale ty serio masz takie odklejenie ze uwazasz produkt ktory sony pokazalo za jakis sukces? 800 eur za konsole bez napedu (nagle to nie ma znaczenia). 

Jak by to MS zrobil konsole bez napedu za 800 eur to byscie referaty na 4000 slow tutaj walili jak to MS niszczy branze. 

image.png.1a59a221b5ca868ee5914a7f00401c17.png

Wielki suckes sony :)

Cena tej konsoli mnie nie boli, bo już dawno mówiłem, że będzie 4k lekko, ale jest wprost proporcjonalna do jakości konkurencji, niestety takie są fakty. 

W tej chwili branża jest w etapie wyparcia i tak wiem, że są pecety itd. itp. i można grać na Steam I mieć darmowe gry z Epica :beka:

Opublikowano

Znowu wina microsoftu ze firma ktora latmi jacha #4theplayers rucha graczy :dynia:

14 minutes ago, Beelzeboss said:

ms juz zniszczył branze swoja obecnoscia. Niedługo jeszcze dojebia pctem za $1000+

tobie jak zawieje, jak cos to MS nie znaczy nic, xbox martwy itd, a jak ci potrzeba to nagle MS dyktuje jak branza wyglada :beka:

Opublikowano

Oni nic nikomu nie dyktują. Są po prostu jak osrany żul siedzacy z tyłu autobusu.

Niech już wysiądą i dadzą graczom normalnie żyć

Opublikowano

Nawet jak Sony zjebie to winny jest MS. Krysia w formie :D

Opublikowano

Moim zdaniem winny jest Series S. 

Tutaj dowód, jak szepcze do ucha Cerny'emu 

mgWPvUmdnJ7HVmtwePkFXZ-650-80.jpg.webp

Opublikowano

Polski fanpej sonki to są koksy jednak :dynia:

image.thumb.jpeg.1d11b51e8760cda5f1f490aa4591881f.jpeg

Opublikowano

Oni są popierdoleni bez kitu. Można lubić gierki Sony, czuć się w jakiś sposób przywiązanym jeśli się przeszło przez kilka generacji, ale no kurwa to są takie oszołomy że szok. 

Złego słowa na firmę nie powiedzą, na wszystko jest wytłumaczenie, wróg nr 1 Xbox. 

Opublikowano

Takie konsolowe pisiory ze swoją wersją "winy Tuska" :)