Opublikowano 13 godzin temu13 godz. O kurde, jednak ta magia w końcu zaczyna być fajna. Wbiłem na 4 krąg i ta burza ognia potrafi ładnie zdemolować. Wielkiego trolla zabiłem dwiema ognistymi burzami. Jeszcze sprawiłem sobie w końcu lodową strzałę i w końcu bez problemu niszczę ogniste jaszczurki na odległość. Nawet trolla nią zamroziłem po rzuceniu pierwszej burzy, żeby łyknąć eliksir many, by rzucić drugą burzę.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 10 godzin temu, Butt napisał(a):O kurde, jednak ta magia w końcu zaczyna być fajna. Wbiłem na 4 krąg i ta burza ognia potrafi ładnie zdemolować. Wielkiego trolla zabiłem dwiema ognistymi burzami. Jeszcze sprawiłem sobie w końcu lodową strzałę i w końcu bez problemu niszczę ogniste jaszczurki na odległość. Nawet trolla nią zamroziłem po rzuceniu pierwszej burzy, żeby łyknąć eliksir many, by rzucić drugą burzę.Ja leciałem tylko zwoje całą grę, ale mega przydatne i sporo można ich było kupić/wycraftować.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Też sporo używałem i nadal czasami używam, bo sporo się znajduje/dostaje, więc korzystam. Szczególnie z tych mocniejszych, których run jeszcze nie mogę używać, jak deszcz ognia. No, ale jak poszedłem w magię to wolę sobie kupić runy i mieć z głowy. Chociaż część run dostałem/znalazłem, więc nawet nie musiałem kupować. Zwoje dalej robię, ale właściwie tylko do przemiany w stworki. Może potem będę robił jakieś lepsze jak się nauczę. Na razie jestem na początku 4 rozdziału. Także jeszcze trochę nauki i odkrywania przede mną.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ile się namęczyłem szukając zioła potrzebnego do ujeżdżania scierwojada, aż musiałem zaglądnąć w internety, co robię niechętnie i okazało się że błąd w nazwie i miałem je na stanie. Mogli to załatać wcześniej.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Zamotałem się z tym pierwszym zadaniem związanym z Miltenem. Trzeba znaleźć obóz goblinów niedaleko mostu i wodospadu na zachód od starego obozu na drodze do świrów z sekty. No to znalazłem taką lokalizację, jednak coś mi się trudno wydawało, w jednej jaskini pełno zębaczy, prawie cały zapas strzał zużyłem, wskoczyłem dwa poziomy wyżej xd Nie ma goblinów. Idę w stronę jakiejś wierzy, z wodospadu widać faktycznie jaskinię i mignął mi goblin ale nie da się tam doskoczyć. Z wieży widać skarpę, budowle goblinów i same gobliny (tam gdzie są rozbite statki). No to mamy to. Jednak w tunelach pełno szkieletów, jakoś je wybiłem pojedynczo ale nie ma przebicia do tej jaskini goblinów. Jeszcze nekromanta w jaskini który jest mega silny i po wielu próbach sobie odpuściłem. Jakoś po tych skałach w końcu zeskoczyłem do tej jaskini z goblinami. Najsłabsze gobliny za 60 expa, jestem w domu. A tu na końcu jaskini arena z trollem :/ no i myślę sobie, że nie ma takiej możliwości, że gra wymaga ode mnie na początku głównego wątku w rozdziale drugim abym położył nekromantę czy trolla. No i wróciłem do mapy i dziennika i okazało się, że chodzi o inny most nad wodospadem i inną jaskinię i drogę do świrów Zajebiście się gra bez tych znaczników, strzałek i tak dalej :D brakuje mi takich gier które nie prowadzą nas za rękę.