Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Dopiero odkryłem, że w grze są rolki, teraz już jesteśmy w domu i można grać jak w normalne Soulsy ^^.Szkoda, że nie widziałem o tym przed walką z bossem starej kopalni, bo z rolką to zapewne prosta potyczka.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Kojarzy ktoś, czemu Horatio w Nowym Obozie nie chce ze mną rozmawiać? Ciągle tylko "nie teraz", "odejdź" itp.Gadałem z Jeremiaszem w tawernie, opowiedział mi o Horatio i wiem, że po usłyszeniu właściwej odpowiedzi, ten bydlak udzieliłby mi darmowego treningu siłowego, ale niestety nie mogę nawet wszcząć z nim konwersacji.Jedynie gdy nosiłem im wodę to mogłem go zaczepić, ale tylko opcja przekazania wody była dostępna.Zaznaczam, że wcześniej zrobiłem misję z wodą, a potem postawiłem się Lewusowi, obiłem mu mordę, a później wykonałem ze dwie misje dla łysego od ryżu - to mogło mieć jakiś wpływ?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Co poniektórzy to chyba trochę odlecieli z opiniami o tej grze.Za dużo samograjow, awoved itp.To jest dobra gra z solidnymi fundamentami ale ma sporo bolączek i technicznie wygląda jak wczesne ps4 a w ruchu to już w ogóle szkoda gadać. Ja nie gralem w oryginal nie nam żadnego sentymentu, i porównywanie tej gry do KCD to jest xd.Rozumiem ze gra może sie podobać ale rozbierając ta grę na czynniki pierwsze od systemu walki po kreacje świata to to gra w 2026r nie wybija się ponad drewnianą przeciętnosc. I nie ma w tym nic złego, takie gry też sa potrzebne i znajdą swoich fanów.Ja bym jej wystawił takie 6+/10.Jak polatają na konsolach i będzie to chodzić tak jak powinno to punkt mozna dodać.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Czytajac posty slinka mi cieknie. Myslalem ze to chwilowe ale jednak nie. Rozdziewicze stellara i zabieram sie za Gothica. Bardzo mi przypadl do gustu ale Evki tez nie moge tak zostawic. Oboje zasluguja na moja uwage, ale po kolei.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 16 minut temu, Wredny napisał(a):Kojarzy ktoś, czemu Horatio w Nowym Obozie nie chce ze mną rozmawiać? Ciągle tylko "nie teraz", "odejdź" itp.Gadałem z Jeremiaszem w tawernie, opowiedział mi o Horatio i wiem, że po usłyszeniu właściwej odpowiedzi, ten bydlak udzieliłby mi darmowego treningu siłowego, ale niestety nie mogę nawet wszcząć z nim konwersacji.Jedynie gdy nosiłem im wodę to mogłem go zaczepić, ale tylko opcja przekazania wody była dostępna.Zaznaczam, że wcześniej zrobiłem misję z wodą, a potem postawiłem się Lewusowi, obiłem mu mordę, a później wykonałem ze dwie misje dla łysego od ryżu - to mogło mieć jakiś wpływ?Mam te samą sytuację. Pewnie wybraliśmy nie te opcje dialogową i już po ptakach.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor Tylko z kim, jak ja z nim nie dałem rady ani razu porozmawiać jeszcze
Opublikowano 55 minut temu55 min A dobra pomyliłem z tym bokserem nad jeziorem xd On nas może nauczyć walki ale wybrałem nie te odpowiedź co trzeba.