Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gothic Remake

Featured Replies

Opublikowano

Dopiero odkryłem, że w grze są rolki, teraz już jesteśmy w domu i można grać jak w normalne Soulsy ^^.

Szkoda, że nie widziałem o tym przed walką z bossem starej kopalni, bo z rolką to zapewne prosta potyczka.

• Odpowiedzi 381
  • Wyświetleń 33,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Widzieliście te recenzje na steam?

• Nie grałem nigdy w oryginał, bo w tych czasach zero kompa, tylko plejak, ale jaka ta gra jest zajebista. Po ograniu w ostatnich latach gier typu DA Veliguard czy Avowed to jest takie odkupienie. Srogo

• GSPdibbler
    GSPdibbler

A ja bawię się świetnie, nie ma tu infantylności finala, jest brutalna rzeczywistość kolonii karnej. Nie ma choojowych losowych walk, i wymaga ona cierpliwości i szkolenia, a nie wciskania jednego prz

Opublikowano
  • Autor

Kojarzy ktoś, czemu Horatio w Nowym Obozie nie chce ze mną rozmawiać? Ciągle tylko "nie teraz", "odejdź" itp.
Gadałem z Jeremiaszem w tawernie, opowiedział mi o Horatio i wiem, że po usłyszeniu właściwej odpowiedzi, ten bydlak udzieliłby mi darmowego treningu siłowego, ale niestety nie mogę nawet wszcząć z nim konwersacji.
Jedynie gdy nosiłem im wodę to mogłem go zaczepić, ale tylko opcja przekazania wody była dostępna.
Zaznaczam, że wcześniej zrobiłem misję z wodą, a potem postawiłem się Lewusowi, obiłem mu mordę, a później wykonałem ze dwie misje dla łysego od ryżu - to mogło mieć jakiś wpływ?

Opublikowano

Co poniektórzy to chyba trochę odlecieli z opiniami o tej grze.

Za dużo samograjow, awoved itp.

To jest dobra gra z solidnymi fundamentami ale ma sporo bolączek i technicznie wygląda jak wczesne ps4 a w ruchu to już w ogóle szkoda gadać.

Ja nie gralem w oryginal nie nam żadnego sentymentu, i porównywanie tej gry do KCD to jest xd.

Rozumiem ze gra może sie podobać ale rozbierając ta grę na czynniki pierwsze od systemu walki po kreacje świata to to gra w 2026r nie wybija się ponad drewnianą przeciętnosc.

I nie ma w tym nic złego, takie gry też sa potrzebne i znajdą swoich fanów.

Ja bym jej wystawił takie 6+/10.

Jak polatają na konsolach i będzie to chodzić tak jak powinno to punkt mozna dodać.

Opublikowano

Czytajac posty slinka mi cieknie. Myslalem ze to chwilowe ale jednak nie. Rozdziewicze stellara i zabieram sie za Gothica. Bardzo mi przypadl do gustu ale Evki tez nie moge tak zostawic. Oboje zasluguja na moja uwage, ale po kolei.

Opublikowano
16 minut temu, Wredny napisał(a):

Kojarzy ktoś, czemu Horatio w Nowym Obozie nie chce ze mną rozmawiać? Ciągle tylko "nie teraz", "odejdź" itp.
Gadałem z Jeremiaszem w tawernie, opowiedział mi o Horatio i wiem, że po usłyszeniu właściwej odpowiedzi, ten bydlak udzieliłby mi darmowego treningu siłowego, ale niestety nie mogę nawet wszcząć z nim konwersacji.
Jedynie gdy nosiłem im wodę to mogłem go zaczepić, ale tylko opcja przekazania wody była dostępna.
Zaznaczam, że wcześniej zrobiłem misję z wodą, a potem postawiłem się Lewusowi, obiłem mu mordę, a później wykonałem ze dwie misje dla łysego od ryżu - to mogło mieć jakiś wpływ?

Mam te samą sytuację. Pewnie wybraliśmy nie te opcje dialogową i już po ptakach.

Opublikowano
  • Autor

Tylko z kim, jak ja z nim nie dałem rady ani razu porozmawiać jeszczedunno