Opublikowano wczoraj o 10:39 1 dzień Autor Stają się łatwiejsze, bo każdy poziom wtajemniczenia sprawia, że znikają połączenia pomiędzy "blaszkami", wytrychy wytrzymują więcej naprężeń, zanim się złamią, a złamanie nie resetuje progresu.
Opublikowano wczoraj o 10:45 1 dzień Po czasie to jest bardzo prosta zagadka, teraz o wiele bardziej to doceniam niż na początku no i zwiększenie poziomu umiejętności znacznie ułatwia otwarcie. Fajnie, że jest to zagadka logiczna a nie proste kręcenie analogiem w kółko.
Opublikowano wczoraj o 10:48 1 dzień IMO jak na poziom mistrzowski nadal są za trudne, a nagrody w samych skrzyniach nie odzwierciedlają trudu włożonego w ten proces.
Opublikowano wczoraj o 10:53 1 dzień 40 minut temu, ASX napisał(a):Czy szkolenie z otwierania zamków sprawia że są one faktycznie łatwiejsze?Ta minigierka to jakieś nieporozumienieNa początku jest trudno bo nie wiadomo o co chodzi. Jak się ulepszy otwieranie zamków to juz gladziutko idzie. Mnie tylko pokonał ten do opuszczonej wieży, ale wlazłem tam inaczej.
Opublikowano wczoraj o 10:55 1 dzień 6 minut temu, XM. napisał(a):IMO jak na poziom mistrzowski nadal są za trudne, a nagrody w samych skrzyniach nie odzwierciedlają trudu włożonego w ten proces.Pierwsze co przelatujesz przez wszystkie zamki żeby sprawdzić połączenia i dopiero rozwiązujesz zagadkę, minuta roboty z zamkiem. Najgorsze co można zrobić to od razu próbować.
Opublikowano wczoraj o 11:06 1 dzień Autor 10 minut temu, GSPdibbler napisał(a):Mnie tylko pokonał ten do opuszczonej wieży, ale wlazłem tam inaczej.To w ogóle jest mega, że można otworzyć drzwi wytrychem, można wskoczyć ze skał przez dziurę w ścianie, a jak ktoś jest bardziej spostrzegawczy to kawałek dalej dwóch bandytów pilnuje skrzyni, w której jest klucz do wieży - jak odpowiednio zeskoczysz za plecy to można oyebać skrzynkę i wyjść stamtąd bez żadnej konfrontacji z typami.
Opublikowano wczoraj o 13:41 1 dzień 2 godziny temu, Wredny napisał(a):To w ogóle jest mega, że można otworzyć drzwi wytrychem, można wskoczyć ze skał przez dziurę w ścianie, a jak ktoś jest bardziej spostrzegawczy to kawałek dalej dwóch bandytów pilnuje skrzyni, w której jest klucz do wieży - jak odpowiednio zeskoczysz za plecy to można oyebać skrzynkę i wyjść stamtąd bez żadnej konfrontacji z typami.JA się wspiąłem, przypadkiem trafiłem na miejsce do wspinaczki, więc dodajemy jeszcze jeden sposob. I chyba przemiana w chrząszcza zadziała, tam chyba dziura jest.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Dobra otwieranie zamków ogarnięte, faktycznie nie jest to takie trudne, trzeba było tylko zrozumieć na czym polega ta mechnika na nieco łatwiejszej skrzyni a nie porywać się od razu na najtrudniejszą.Piękna gra, grałem dopiero kilka godzin, ledwie zostałem cieniem, ale już jestem zachwycony. To niesamowite uczucie grać w jedną z gier życia z taką oprawą a jednocześnie tak wiernie odtworzoną.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Zamki są zajebiste, moje ulubione, Skyrim, DL 1/2, Fallout i inne wszystkie takie same, tutaj się postarali o poziom rozkminy wyżej.23 godziny temu, XM. napisał(a):IMO jak na poziom mistrzowski nadal są za trudne, a nagrody w samych skrzyniach nie odzwierciedlają trudu włożonego w ten proces.Nad tym akurat by mogli popracować, żeby gówno nie leciało z maksymalnej trudności.