Opublikowano piątek o 11:533 dni 2 godziny temu, Konsolite napisał(a):Gracie w residenta ?Właśnie będzie grane dlatego nawet nie włączam, bo spoilery Ale nadrobię na pewno po ograniu!
Opublikowano piątek o 16:402 dni 4 godziny temu, oFi napisał(a):Właśnie będzie grane dlatego nawet nie włączam, bo spoilery Ale nadrobię na pewno po ograniu!Mamy odznaczone spoilery ale spokojnie, nie ucieknie :)
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. @Piechota nie pochwalił się że wrzucił ciekawy temat na rusztNajgorsza pojedyncza miejscówka w grach jaką spotkałem to The Great Crystal w FF12, teleportowanie się między identycznymi, skąpanymi w żółtym bełcie lokacjami. Ogólnie powtarzalność mnie mocno odrzuca i z tego powodu odpuściłem gdzieś po połowie gry zarówno Diablo 1 jak i Diablo 2. Diablo 2 mocnego combosa mi sprzedało gdzie po pustyni wpakowali na bagna.FF12