Opublikowano 5 października5 paź Jak najbardziej szanuję zdanie, widać że blooberzy mocno się postarali. Wyszło im nawet lepiej niż większość sądziła. Ja sam przed premierą byłem ich ambasadorem.U mnie to wygląda tak( wiem, nikt nie prosił) o book of memories, short message czy ascension nie wspominam, bo nie warto. Miejsca od 6-10 kolejność trochę przypadkowa, bo każda część średnia ale miały też momenty całkiem fajne.Silent Hill Silent Hill 2Silent Hill 3Silent Hill 2 remakeSilent Hill fSilent Hill OriginsSilent Hill HomecomingSilent Hill DownpourSilent Hill 4 The Room Silent Hill Shattered Memories
Opublikowano 5 października5 paź 7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a):Liczyłem, że będzie shadowdrop albo coś, ale pewnie wydawca nie chce kanibalizować sprzedaży Silent Hill f. Z kuli czytam, że to będzie miesiąc później.
Opublikowano 5 października5 paź Ciekawe co wyczarują z tym patchem, blisko rok dłubania. Mam nadzieję, że coś fajnego
Opublikowano 7 października7 paź Trzymam kciuki za wersję pudełkową na Xa - tym bardziej, że dostało ją SH f.
Opublikowano 7 października7 paź Jak wyjdzie w pudełku to sam chyba kupię, żeby blooberki miały lepszą sprzedaż tego majstersztyku
Opublikowano 7 października7 paź Jeśli wyjdzie w pudełku to raczej w późniejszym czasie już cyfra bo raczej byłyby już leaki i zdjęcia pudełka, które lada moment miałyby trafić do sklepów. Rok ekskluzywności kończy się jutro.
Opublikowano 7 października7 paź 43 minuty temu, elvis004 napisał(a):Coś jest na rzeczy, jeszcze płoty o DLC born from a wish:Ten KNOWN INSIDER to Dusk Golem, czyli koleś który coś tam pierdoli i raz do roku trafi. Nie słuchałbym typa.
Opublikowano 7 października7 paź Dzisiaj w nocy po roku przerwy ponownie ukończyłem SH2R tym razem w wersji na PS5, niestety znów z tym samym zakończeniem - Leave. Za drugim razem walka już tak nie męczyła kiedy zna już się taktyki, a dzięki powolnej eksploracji i zbieraniu wszystkich przedmiotów amunicji oraz środków leczniczych miałem na pęczki. Udało mi się też znaleźć niemal wszystkie zdjęcia bez poradnika, niestety zabrakło 4. Teraz lecę z NG+ bez używania radia i walką tylko melee celując w zakończenie Dog. Planowałem wbić platynę ale obawiam się, że przejście tej gry 8 razy pod rząd może mi ją trochę obrzydzić więc raczej odpuszczę taki maraton i będę do niej wracał od czasu do czasu celując w pozostałe epilogi. Moja ocena to niezmiennie 9/10.
Opublikowano 7 października7 paź 31 minut temu, Czoperrr napisał(a):może mi ją trochę obrzydzićNie ma czegoś takiego w jej przypadku
Opublikowano 7 października7 paź Będą jaj jak sie okaże ze DLC będzie tylko na Xa (czasowa wyłączność)?
Opublikowano 7 października7 paź Ciekawe jak uda mi się rozwinąć ten scenariusz bo w oryginale przejście zajmowało 20 minut.
Opublikowano 7 października7 paź 10 minut temu, MEVEK napisał(a):Będą jaj jak sie okaże ze DLC będzie tylko na Xa (czasowa wyłączność)? Taa, na pewno. DLC będzie razem z wersją na Seriesy i debiutem w PS Plus Extra podstawki. Dodatkowy booster.
Opublikowano 7 października7 paź 6 godzin temu, Czoperrr napisał(a):[...] przejście tej gry 8 razy pod rząd może mi ją trochę obrzydzić więc raczej odpuszczę taki maraton i będę do niej wracał od czasu do czasu celując w pozostałe epilogi. Moja ocena to niezmiennie 9/10. Przejście po raz kolejny.Walenie brudnych strzykaw, wymiotujący wrogowie, ogólna degrengolada.:)
Opublikowano 7 października7 paź Cholera, tym bardziej wyczuwam shadowdrop na Xa, bez wersji fizycznej jak sobie myślę. ;(
Opublikowano 8 października8 paź Kolejne przejście biegnąc na pałę z piłą mechaniczną idzie szybko i prosto, 4 godziny i jestem już w hotelu. Wiadomo, wynik nie jest najlepszy ale jeszcze się czasem motam po korytarzach. Jestem po seansie serialu o Edzie Geinie więc ta piła jest jak znalazł.
Opublikowano 8 października8 paź Ciekawe czy będziemy ją pamiętać w kolejnym wcieleniu, gdziekolwiek i kiedykolwiek w przyszłości to będzie Ja mam problemy z pamięcią jak cos żonka ode mnie chce, ale o ulubionych gierkach pamietam jak pacior
Opublikowano 8 października8 paź Klasyka. Ja nie pamiętam co wczoraj jadłem na obiad i gubię się we własnej kawalerce, ale odpalam SH2 po pół roku i wszystkie zagadki z pamięci, a po tych labiryntach korytarzy i pomieszczeń to mógłbym biegać z zamkniętymi oczami. Moja papka pod czaszką wie lepiej jakie informacje warto składować, a jakie nie.
Opublikowano 8 października8 paź Znalazłem playsliste z całą ścieżką dźwiękową. Ambienty korytarzy lub specyficznych pomieszczeń (pokój z zagadką z monetami, albo pokój ordynatora szpitala ) z rimejka included.Niech dają ten Pro patch i się przejdzie jeszcze kilka razy w to Halloween
Opublikowano środa o 12:285 dni Skończyłem właśnie z zakończeniem Dog i zaskoczył mnie polski akcent, najpierw myślałem, że się przesłyszałem :)
Opublikowano środa o 12:345 dni Szkoda jednak, że nie powiedział tego ktoś z Blooberów tylko łamaną polszczyzną aktor Jamesa.
Opublikowano środa o 12:435 dni 8 minutes ago, Szermac said:Szkoda jednak, że nie powiedział tego ktoś z Blooberów tylko łamaną polszczyzną aktor Jamesa.No uważam, że tak jest nawet zabawniej i wpasowuje się w całość zakończenia.