Opublikowano 16 czerwca 20241 r 5 minut temu, Czoperrr napisał(a): Jednak białas, pewnie Polak Czytasz i oglądasz to co wklejasz, czy po prostu wrzucasz linki jak Yeti? XD
Opublikowano 16 czerwca 20241 r Nawałka miał Mączyńskiego, Probierz ma Romańczuka. Nawałka miał Pazdana, Probierz ma Salamona. Nawałka miał Kapustkę, Probierz ma Urbańskiego. Nawałka wygrał pierwszy mecz na Euro, Probierz... zobaczymy za dwie godziny. Z jednej strony miałem bez ciśnienia podchodzić, ale się nie da, od samego rana już mnie nosi. Sam skład - bardzo fajny, wreszcie koniec murarki. Przegramy? Trudno, ale chociaż zagrajmy fajną piłkę, a nie tą z Kataru.
Opublikowano 16 czerwca 20241 r 3 minuty temu, lukas_k96 napisał(a): Nawałka miał Mączyńskiego, Probierz ma Romańczuka. Nawałka miał Pazdana, Probierz ma Salamona. Nawałka miał Kapustkę, Probierz ma Urbańskiego. Nawałka wygrał pierwszy mecz na Euro, Probierz... zobaczymy za dwie godziny. Z jednej strony miałem bez ciśnienia podchodzić, ale się nie da, od samego rana już mnie nosi. Sam skład - bardzo fajny, wreszcie koniec murarki. Przegramy? Trudno, ale chociaż zagrajmy fajną piłkę, a nie tą z Kataru. Dla kibica fajnie, ale jak będzie 1:6 nie bądźmy zdziwieni...
Opublikowano 16 czerwca 20241 r Czy Holandię będziemy niczym Argentynę prosić by już więcej nie strzelali? Jakie wasze typy w tym temacie?
Opublikowano 16 czerwca 20241 r Teraz, Mani napisał(a): Czy Holandię będziemy niczym Argentynę prosić by już więcej nie strzelali? Jakie wasze typy w tym temacie? Patrząc na skład to chcemy ich przecież zaatakować od 1 minuty xD. No zobaczymy, nie mam oczekiwań, niech nas zaskoczą.
Opublikowano 16 czerwca 20241 r Panowie ale na spokojnie w czasie meczy, żeby o was też nie robili reportażu jak o Radku z Olsztyna Edytowane 16 czerwca 20241 r przez tedi007
Opublikowano 16 czerwca 20241 r Z jednej strony chcę żeby pokazali, że za robercikiem nikt normalny by nie zapłakał, z drugiej tradycja trzech meczy zobowiązuje.
Opublikowano 16 czerwca 20241 r Nie, no chłopaki Ake i Van Dijk jak najbardziej do przejścia przez Adasia.
Opublikowano 16 czerwca 20241 r Ehh dopiero do domu jade i zanim dotre to bedzie koncowka 1 polowy, juz kiedys sie tak w zyciu spieszylem na walke Goloty xD dzisiaj podejrzewam bedzie podobny scenariusz