Skocz do zawartości

Death Stranding 2 On The Beach

Featured Replies

Opublikowano

Aha, widzę. Sprawdziłem na stronie PlayStation. Nawet nie wiedziałem, bo ja sobie daję zawsze bana na forumowe wątki o grach must-play :) Nawet tych ostatnich trailerów nie oglądałem. Preorder złożony tydzień temu, Plus specjalnie kupiony i PS5 Pro czeka dziś w paczkomacie. hype

• Odpowiedzi 683
  • Wyświetleń 64,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szacunek dla Kojimy za kreatywność i po prostu za to, że próbuje zrobić coś innego. Szkoda, że tym czymś innym jest najnudniejszy gameplay w grach wideo od czasu powstania walking simulatorów. Spokojn

• Przeczytałem w końcu relację z 4-dniowego "obozu Death Stranding", zorganizowanego w siedzibie w Shinagawie (której wystrój jest mocno inspirowany "Odyseją kosmiczną"). Kurde, nawet to było częścią PR

• Trzy i pół bomby Day one. 

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał(a):

Jakie to DLC oferują?

Zrzut ekranu 2025-06-17 o 16.36.56.png

Do zakupu dokładamy bonusowe DLC widoczne na drugim zdjęciu - ciężko jednak na ten moment określić czy kod będzie znajdował się w pudełku na ulotce, czy też będziemy rozsyłać go po premierze drogą mailową.

@Chad Davski u Ciebie też takie?

Opublikowano
1 godzinę temu, Square napisał(a):

Plusa to raczej niepotrzebnie kupiłeś.

Widzę, że nie doczytałem :) Trudno, ale skorzystam z innych gier z katalogu, akurat promo było.

Opublikowano

Kojima powierdził, że będzie jakiś skrót DS1 w gierce czy trzeba przesłuchać jakiegoś upośledzonego youtubera?

Opublikowano

Potwierdził, i masz też oficjalne podsumowanie kilka postów wyżej.

Opublikowano

Przypomnijcie mi czy multiplayer w DS1 był całkiem anonimowy czy jak kogoś mamy na liście znajomych na PSN to widać ich nicki w grze i gra jakoś ich faworyzuje?

Edytowane przez DarkStar

Opublikowano

Z tego co mi się wydaje to można się połączyć z kimś aby było więcej przedmiotów od tego gracza.

Grałem długo po premierze i chyba nie widziałem budowli znajomych.