Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Aha, widzę. Sprawdziłem na stronie PlayStation. Nawet nie wiedziałem, bo ja sobie daję zawsze bana na forumowe wątki o grach must-play :) Nawet tych ostatnich trailerów nie oglądałem. Preorder złożony tydzień temu, Plus specjalnie kupiony i PS5 Pro czeka dziś w paczkomacie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Godzinę temu, Square napisał(a):Jakie to DLC oferują?Do zakupu dokładamy bonusowe DLC widoczne na drugim zdjęciu - ciężko jednak na ten moment określić czy kod będzie znajdował się w pudełku na ulotce, czy też będziemy rozsyłać go po premierze drogą mailową.@Chad Davski u Ciebie też takie?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 godzinę temu, Square napisał(a):Plusa to raczej niepotrzebnie kupiłeś.Widzę, że nie doczytałem :) Trudno, ale skorzystam z innych gier z katalogu, akurat promo było.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Kojima powierdził, że będzie jakiś skrót DS1 w gierce czy trzeba przesłuchać jakiegoś upośledzonego youtubera?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Potwierdził, i masz też oficjalne podsumowanie kilka postów wyżej.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Przypomnijcie mi czy multiplayer w DS1 był całkiem anonimowy czy jak kogoś mamy na liście znajomych na PSN to widać ich nicki w grze i gra jakoś ich faworyzuje? Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez DarkStar
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Z tego co mi się wydaje to można się połączyć z kimś aby było więcej przedmiotów od tego gracza.Grałem długo po premierze i chyba nie widziałem budowli znajomych.