Skocz do zawartości

Silent Hill f

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem jak istotny jest dla nich rynek kangurów, ale raczej nie będą specjalnie dla nich ugrzeczniać gierki, zwłaszcza że w przypadku tej produkcji wiązałoby się to z jakimiś srogimi zmianami w fabule. 

W ogóle chory motyw: gra skierowana do dorosłych jest widocznie zbyt brutalna, żeby dorośli mogli w nią grać :dynia:

• Odpowiedzi 371
  • Wyświetleń 20,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Trailer (klimet) mi się podobał, z jednym wyjątkiem. Czy protagonistka koniecznie musi być uczennicą w mundurku, który jak sugeruje trailer, będzie podatny na uszkodzenia :p   Zalatuje troch

• No biorąc pod uwagę, że robiąc kompletnie nową grę mogli dobrać dowolny setting i obsadę, a wybrali grę pod najbardziej oklepany w Japonii fetysz, to trochę śmieszno

• ładne

Opublikowano

Lata lecą a australijski "nanny state" trzyma się twardo w kwestiach cenzury. :CoolStoryBro: 

Wiele gier dostało zakaz w ciemno, ale po apelacji został zdjęty. W innych były to proste zmiany jak w "State of decay" - wystarczyło zmienić nazwę środków przeciwbólowych na witaminy :kekw:
Ciekawe jak to finalnie będzie z SH f.

Opublikowano

Homecoming też początkowo zbanowano w Australii, potem gierkę ocenzurowali na ichniejszy rynek. Nie dygajcie, dopóki nie planujecie przeprowadzki do stolicy kangurów i landu, w którym wszystko chce was zabić to nie będzie dla was żadnych cięć.

Opublikowano
Cytat

It lost relevance and became abandoned

pointing-leonardo-di-caprio.gif

Opublikowano
Teraz, Szermac napisał(a):

Klepnięte. Dawać date premiery już!

Październik już za chwilę, szybko zleci :sonkassie:.

Opublikowano

Rzadko to robię ale steelbook petarda więc zamówienie zrobione :banderas:

Opublikowano

Dopiero się dowiedziałem, że za scenariusz odpowiedzialny jest autor Higurashi, fabularnie na pewno gra dowiezie :banderas:

Opublikowano

Tu fajna analiza jeszcze.
Kolejny dzień bez daty premiery ehhh :D

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Premiera 25 września. Szybko, nie spodziewałem się ale liczyłem na takie okienko bardziej jesienne, które świetnie siadzie w przypadku takiej gry.

Edytowane przez Qbon

Opublikowano

No ten trailerek jeszcze lepszy niż poprzedni, jest hype kosmiczne, pierwszy nowy oryginalny Silent od wielu wielu lat.

4k60

Opublikowano

No za drugim razem w tej jakości jeszcze lepiej wjechało, ależ to będzie posrane banderas

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Panowie, ale oszalałem czy naprawdę f najbliżej jest klimatem do SH4? Może stwory, może ta oniryczność, ale najbliżej temu do pozostałych gier z serii.

Bliżej do Sirenów i Fatal Frame, niż nigdy nie japońskich Silent Hillów. Wjedzie z jp dub u mnie.