Opublikowano 11 września11 wrz Jak to było z SH2r, niektórzy streamerzy otrzymali już SHf i mogą publikować treści z pierwszych 4 godzin gry. Trzeba chyba powoli usuwać SH ze swoich algorytmów na socialach.
Opublikowano 15 września15 wrz Jakąś gówno recka od baby co nie spodziewała się szokujących scen w silent hillu xD niech spyerdala Edytowane 15 września15 wrz przez Bartolinsky
Opublikowano 15 września15 wrz Spoko, dowiedziałem się, że:- gra jest jak Soulsy. ALE NIE DO KOŃCA. Ale jednak trochę jest. Ale trochę czuć też TEGO Silent Hilla. Ale też nie do końca.- w grze będą SZOKUJĄCE sceny. Wiadomo, w poprzednich SH nie było.- trzeba czytać notatki (jak w Soulsach), bo twórcom nie chciało się robić normalnej fabuły- trzeba przejść grę 99 razy, żeby skumać wszystko. Pewnie dlatego, że ostatnia notatka rozwijająca lore i wyjaśniająca wszystko pojawia się dopiero w new game plus, plus, plus, plus, plus, plus, plus.Btw, będzie jakaś recenzja od pana Miecia spod Żabki, co dorwał grę 15 lat przed pemierą i leci już z New Game +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++? Bo chciałbym się dowiedzieć trochę więcej tego co już wiedziałem trochę wcześniej. Edytowane 15 września15 wrz przez Josh
Opublikowano 15 września15 wrz Ależ się wjedzie w to po Cronosiku. A brońki mam nadzieję też będą mieć opisy do czytania jak w soulsach
Opublikowano 15 września15 wrz 17 minut temu, Szermac napisał(a):7 dni Uwielbiam wersję Josha the Hyperbolmana XDŚmieszki muszą być, ale tak poważnie to też trochę czekam i na 90% wjedzie day 1
Opublikowano 15 września15 wrz Ja tam się chce sam przekonać czy jest sztos, czy lipa i nie wyszło. Święto nowego Sajlencika nikt nie zabierze
Opublikowano 15 września15 wrz Ja zdecydowałem sie jednak na wydanie pudełkowca. Cóż.. jak będę zaczynał ktoś juz będzie kończył
Opublikowano 15 września15 wrz 8 minut temu, MEVEK napisał(a):Cóż.. jak będę zaczynał ktoś juz będzie kończył Już będzie kończone NG+
Opublikowano 17 września17 wrz Ja to się po prostu zwyczajnie cieszę, że Silent Hill wróciło i dostajemy kolejne części. Czasem może wyjść gorzej (Ascension, The Short Message), czasem lepiej (Rimejk dwójki i oby f), ale właściwie każdego roku fani Cichego Wzgórza coś dostają, co jest sporym sukcesem w czasach, kiedy produkcja gier trwa po 5-6 lat. Mam nadzieję, że to się utrzyma i w 2026 wleci Townfall, a w 2027 rimejk jedynki.Jeszcze kilka lat temu nikt by nie uwierzył, że konami odkopie tego trupa i to ze sporym sukcesem.
Opublikowano 17 września17 wrz Zakładam ze Blooberom to zawdzięczamy bo oni pokazali i udowodnili ze fani sa głodni tej marki a jednocześnie zawiesili poprzeczkę dość wysoko. Będę oceniał f właśnie przez pryzmat dwójeczki
Opublikowano 17 września17 wrz Mi ciężko uwierzyć, że w przeciągu miesiąca kupię dwie gry od Konami (Delta i f), gdzie jeszcze nie tak dawno temu wogóle nie byli zainteresowani gierkami na konsole.
Opublikowano 17 września17 wrz Zaraz się zaczną dylematy gracza czy jednak robić NG+ w Cronos czy wjeżdżać w SHf.
Opublikowano 17 września17 wrz Famitsu? Można im w pełni ufać. Goście od max oceny dla nintendo dogs i mgs5 raczej rzadko sie mylą
Opublikowano 17 września17 wrz +5 do oceny za rwący się mundurek, czego innego oczekiwać od skośnych zwyroli?
Opublikowano 17 września17 wrz 2 minuty temu, messer33 napisał(a):Zaraz się zaczną dylematy gracza czy jednak robić NG+ w Cronos czy wjeżdżać w SHf.Na szczęście jestem juz na koncu ng+ xd
Opublikowano 17 września17 wrz Dla porównania famitsu rimejkowi SH2 dało 35/40, więc jest bardzo dobrze. 90 na meta coraz bliżej Trochę info z recki:czas przejścia 12-13 godzinhistoria dostarcza i trzyma w napięciu od początku do końca i ciężko się oderwaćYamaoka znowu zrobił potężny soundtrackdobry system walki, który daje sporo satysfakcjinawigacja i interakcja z przedmiotami jest trochę zepsuta i prowadzi okazjonalnie do frustracji ubranie niszczy się w z góry określonych momentach, a nie od otrzymanych obrażeń
Opublikowano 17 września17 wrz 11 minut temu, Donatello1991 napisał(a):Na szczęście jestem juz na koncu ng+ xdjakbym się postarał to by poszło ale jak w takie gierki grać za dnia :/ Cronosek tylko wieczorami wjeżdża dla klimatu
Opublikowano 17 września17 wrz 1 minutę temu, messer33 napisał(a):jakbym się postarał to by poszło ale jak w takie gierki grać za dnia :/ Cronosek tylko wieczorami wjeżdża dla klimatuNo tak. Ja raczej na premierę nie wezmę, chyba ze mnie hajp poniesie czytając forum a na to sie zanosi.
Opublikowano 17 września17 wrz No ja tak hejtuje ale i tak zagrać muszę, poczekam jednak aż cena za pudełko spadnie poniżej 2 stów bo mam zasady, których staram się nie łamać a gierek jeszcze mam zapas na półce.