Opublikowano czwartek o 07:425 dni Jak to było z SH2r, niektórzy streamerzy otrzymali już SHf i mogą publikować treści z pierwszych 4 godzin gry. Trzeba chyba powoli usuwać SH ze swoich algorytmów na socialach.
Opublikowano wczoraj o 15:33 1 dzień Jakąś gówno recka od baby co nie spodziewała się szokujących scen w silent hillu xD niech spyerdala Edytowane wczoraj o 15:33 1 dzień przez Bartolinsky
Opublikowano wczoraj o 15:41 1 dzień Spoko, dowiedziałem się, że:- gra jest jak Soulsy. ALE NIE DO KOŃCA. Ale jednak trochę jest. Ale trochę czuć też TEGO Silent Hilla. Ale też nie do końca.- w grze będą SZOKUJĄCE sceny. Wiadomo, w poprzednich SH nie było.- trzeba czytać notatki (jak w Soulsach), bo twórcom nie chciało się robić normalnej fabuły- trzeba przejść grę 99 razy, żeby skumać wszystko. Pewnie dlatego, że ostatnia notatka rozwijająca lore i wyjaśniająca wszystko pojawia się dopiero w new game plus, plus, plus, plus, plus, plus, plus.Btw, będzie jakaś recenzja od pana Miecia spod Żabki, co dorwał grę 15 lat przed pemierą i leci już z New Game +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++? Bo chciałbym się dowiedzieć trochę więcej tego co już wiedziałem trochę wcześniej. Edytowane wczoraj o 15:50 1 dzień przez Josh
Opublikowano wczoraj o 15:59 1 dzień Ależ się wjedzie w to po Cronosiku. A brońki mam nadzieję też będą mieć opisy do czytania jak w soulsach
Opublikowano wczoraj o 16:04 1 dzień 17 minut temu, Szermac napisał(a):7 dni Uwielbiam wersję Josha the Hyperbolmana XDŚmieszki muszą być, ale tak poważnie to też trochę czekam i na 90% wjedzie day 1
Opublikowano wczoraj o 16:14 1 dzień Ja tam się chce sam przekonać czy jest sztos, czy lipa i nie wyszło. Święto nowego Sajlencika nikt nie zabierze
Opublikowano wczoraj o 17:14 1 dzień Ja zdecydowałem sie jednak na wydanie pudełkowca. Cóż.. jak będę zaczynał ktoś juz będzie kończył
Opublikowano wczoraj o 17:23 1 dzień 8 minut temu, MEVEK napisał(a):Cóż.. jak będę zaczynał ktoś juz będzie kończył Już będzie kończone NG+